خب می بینم که دوستان تلاش زیادی برای داغ کردن این صندلی کردن ولی فکر کنم باید خیلی بیشتر تلاش کنن
جواب سوالات alone_boy
1-رشته تحصیلیت چیه؟.بهش علاقه داری یا میخواستی رشته بهتری قبول بشی؟
حسابداری
بهش علاقه که داشتم ولی خب وقتی حسابداری رو از هنرستان بخونی چون جزو فنی و حرفه ای حساب میشه دیگه بعدا برای دانشگاه هم نمیشه رشته دیگه ای رو انتخاب کرد و باید حتما همونو ادامه داد که این خودش یه مشکل اونه. یه مشکل بزرگتر اون اینه که برای دانشگاه باید اول یه سری برای کاردانی کنکور داد و بعد از گرفتن مدرک کاردانی یا همون فوق دیپلم دوباره باید برای کارشناسی یا لیسانس کنکور داد که این مشکل فوق العاده اعصاب خورد کنی برای من بودش!
غیر حسابدای رشته کامپیوتر رو هم دوس داشتم ولی در کل دوس داشتم که حسابداری از یه زیرشاخه دیگه ای می خوندم که دیگه برای لیسانس لازم نبود دو بار کنکور داد...
2-نحوه آشناییت با P30W رو برامون تعریف کن
یادمه یه بازی بود که خیلی علاقه داشتم و می خواستم ببینم توی نت مردم در مورد اون چه نظری دارن و برام جالب بود به خاطر همین با انجمن بازی پی 30 آشنا شدم که قبلا هم سابقه عضو شدن در فروم های تخصصی بازی رو داشتم. بعد از اونم دیگه کم کم فهمیدم که انجمن بازی تنها بخشی از دنیای بزرگ اینجائه!
3-از چه خصوصیت وحیدِ فعلی خوشت نمیاد و میخوای تغییرش بدی؟
اینکه بعضی وقتا خیلی شدید عصبانی میشم و فکر می کنم این خوب نیست و باید تغییر کنه
4-دوست داری بری خارج از کشور؟
آره
حتما میرم
یکی از دلایل سربازی رفتن خیلی ها هم همین رفتن به خارج از کشوره
5-اگه روزی بخوای بازی بسازی توی چه ژانر/ژانرهایی میسازی؟
سبک نقش آفرینی و همین طور سبک اکشن ماجرایی
6-اگه استودیوی بازیسازی تاسیس کنی اسمشو چی میزاری؟
سوال سختیه
استودیوی Redemption
7-به به میبینم که رئال رو دوست داری.چطوری شد که از رئال خوشت اومد؟
رئال رو زمانی که بازیکنایی مثل زیدان و رونالدو و فیگو و ... در اون بودن خیلی دوس داشتم
از طریق همون نسل طلایی رئال به اون خیلی علاقه مند شدم
8-به نظرت هازارد میتونه این روند فوق العاده ای که در پیش گرفته رو همینجوری ادامه بده؟
بله صد در صد می تونه
هازارد تنها 21 سال داره و با همین سن کمش تونسته خیلی روند فوق العاده ای داشته باشه و میشه گفت راه بازیکنایی نسل فعلی مثل مسی و رونالدو و ... رو پیش گرفته
فکر می کنم در آینده حتما بتونه عنوان بهترین بازیکن جهان رو کسب کنه
9-نظرت در مورد این سرعت فوق العاده رشد و ترقی Kurosh در انجمن چیه؟
به نظرم کلا کوروش هم مثل همین هازارد می مونه
توی انجمن پیشرفت خیلی خوبی داشته
ولی کلا من از قبل اونو می شناسم و اینجوری نبوده که یه شبه یه دفعه مدیر شده باشه و از قدیم هم خیلی کارا برای انجمن هایی مثل موسیقی و زبان و ... انجام می داد
10-تاثیرگذارترین شخصیت دنیای گیم از نظر خودت؟
یعنی منظورت از بازیسازا ست؟
من خودم به شخصه Gabe Newell رئیس شرکت Valve رو انتخاب می کنم که خالق بازی های بزرگ مثل Half life و Portal هستش...
11- 5 تا از بهترین بازیهای عمرتو بگو
بازم از اون سوالای سخت
5 تا اصلا راه نداره 10 تا بگو مشتری بشیم
سوال قبلی هم که گفتم در مورد بازی های به یادماندنی بود که اون قضیه با بهترین ها فرق داره
12- Play - Pause - STOP . در حال حاضر کدومشون رو واسه زندگیت انتخاب میکنی؟
Pause رو انتخاب می کنم چون یکمی خسته شدم و نیاز به استراحت دارم!
13-کدوم مجله گیم رو بیشتر از بقیه قبول داری؟.چرا؟
مجله گیم زیاد نمی خونم
توی مجله های ایرانی مجله دنیای بازی خوبه چون به نظرم مطالب خیلی خوبی داره
خارجی ها هم مجله Game Informer خیلی خوبه که امتیازها و پیش نمایش های اون همیشه هیجان انگیزه
14- 5 شخصیتی که آرزوی دیدنشون از نزدیک رو داری
بازم 5؟
خیلی ها هستن و من فقط چند تاشون میگم:
جیمز هتفیلد - دیوید گیلمور - فرانک لمپارد - تیری آنری - پائولو مالدینی
15- دوست داشتنی ترین باس دنیای بازی که شکستش دادی؟
سوال جالبی بودش
تا جایی که حضور ذهن دارم یه باس همیشه توی ذهنم هست و اونم Twinblade در بازی Fable بودش
راه زنی بودش که خواهر شخصیت اصلی بازی رو از مرگ نجات داده بود و بعدها شخصیت اصلی باید با اون دوئل می کرد
شخصیت اون چنان خاصی نداشتش ولی کلا هیچ وقت دوس نداشتم باهاش مبارزه کنم!
16-خواسته های خودت رو بر خواسته های دیگران ترجیح میدی یا سبک سنگین میکنی که ببینی کدومشون ارجحیت داره؟
سعی می کنم ببینم کدوم ارجحیت داره و براساس اون تصمیم می گیرم...