تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 23 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 230

نام تاپيک: ◄ صندلی داغ انجمن موسیقی (طرح سؤال برای عموم آزاد است!)

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب می بینم که دوستان تلاش زیادی برای داغ کردن این صندلی کردن ولی فکر کنم باید خیلی بیشتر تلاش کنن

جواب سوالات alone_boy

1-رشته تحصیلیت چیه؟.بهش علاقه داری یا میخواستی رشته بهتری قبول بشی؟
    حسابداری
    بهش علاقه که داشتم ولی خب وقتی حسابداری رو از هنرستان بخونی چون جزو فنی و حرفه ای حساب میشه دیگه بعدا برای دانشگاه هم نمیشه رشته دیگه ای رو انتخاب کرد و باید حتما همونو ادامه داد که این خودش یه مشکل اونه. یه مشکل بزرگتر اون اینه که برای دانشگاه باید اول یه سری برای کاردانی کنکور داد و بعد از گرفتن مدرک کاردانی یا همون فوق دیپلم دوباره باید برای کارشناسی یا لیسانس کنکور داد که این مشکل فوق العاده اعصاب خورد کنی برای من بودش!
    غیر حسابدای رشته کامپیوتر رو هم دوس داشتم ولی در کل دوس داشتم که حسابداری از یه زیرشاخه دیگه ای می خوندم که دیگه برای لیسانس لازم نبود دو بار کنکور داد...

2-نحوه آشناییت با P30W رو برامون تعریف کن
    یادمه یه بازی بود که خیلی علاقه داشتم و می خواستم ببینم توی نت مردم در مورد اون چه نظری دارن و برام جالب بود به خاطر همین با انجمن بازی پی 30 آشنا شدم که قبلا هم سابقه عضو شدن در فروم های تخصصی بازی رو داشتم. بعد از اونم دیگه کم کم فهمیدم که انجمن بازی تنها بخشی از دنیای بزرگ اینجائه!

3-از چه خصوصیت وحیدِ فعلی خوشت نمیاد و میخوای تغییرش بدی؟
    اینکه بعضی وقتا خیلی شدید عصبانی میشم و فکر می کنم این خوب نیست و باید تغییر کنه

4-دوست داری بری خارج از کشور؟
    آره
    حتما میرم
    یکی از دلایل سربازی رفتن خیلی ها هم همین رفتن به خارج از کشوره

5-اگه روزی بخوای بازی بسازی توی چه ژانر/ژانرهایی میسازی؟
    سبک نقش آفرینی و همین طور سبک اکشن ماجرایی

6-اگه استودیوی بازیسازی تاسیس کنی اسمشو چی میزاری؟
    سوال سختیه
    استودیوی Redemption

7-به به میبینم که رئال رو دوست داری.چطوری شد که از رئال خوشت اومد؟
    رئال رو زمانی که بازیکنایی مثل زیدان و رونالدو و فیگو و ... در اون بودن خیلی دوس داشتم
    از طریق همون نسل طلایی رئال به اون خیلی علاقه مند شدم

8-به نظرت هازارد میتونه این روند فوق العاده ای که در پیش گرفته رو همینجوری ادامه بده؟
    بله صد در صد می تونه
    هازارد تنها 21 سال داره و با همین سن کمش تونسته خیلی روند فوق العاده ای داشته باشه و میشه گفت راه بازیکنایی نسل فعلی مثل مسی و رونالدو و ... رو پیش گرفته
    فکر می کنم در آینده حتما بتونه عنوان بهترین بازیکن جهان رو کسب کنه

9-نظرت در مورد این سرعت فوق العاده رشد و ترقی Kurosh در انجمن چیه؟
    به نظرم کلا کوروش هم مثل همین هازارد می مونه
    توی انجمن پیشرفت خیلی خوبی داشته
    ولی کلا من از قبل اونو می شناسم و اینجوری نبوده که یه شبه یه دفعه مدیر شده باشه و از قدیم هم خیلی کارا برای انجمن هایی مثل موسیقی و زبان و ... انجام می داد

10-تاثیرگذارترین شخصیت دنیای گیم از نظر خودت؟
    یعنی منظورت از بازیسازا ست؟
    من خودم به شخصه Gabe Newell رئیس شرکت Valve رو انتخاب می کنم که خالق بازی های بزرگ مثل Half life و Portal هستش...

11- 5 تا از بهترین بازیهای عمرتو بگو
    بازم از اون سوالای سخت
    5 تا اصلا راه نداره 10 تا بگو مشتری بشیم
    سوال قبلی هم که گفتم در مورد بازی های به یادماندنی بود که اون قضیه با بهترین ها فرق داره

12- Play - Pause - STOP . در حال حاضر کدومشون رو واسه زندگیت انتخاب میکنی؟
    Pause رو انتخاب می کنم چون یکمی خسته شدم و نیاز به استراحت دارم!

13-کدوم مجله گیم رو بیشتر از بقیه قبول داری؟.چرا؟
    مجله گیم زیاد نمی خونم
    توی مجله های ایرانی مجله دنیای بازی خوبه چون به نظرم مطالب خیلی خوبی داره
    خارجی ها هم مجله Game Informer خیلی خوبه که امتیازها و پیش نمایش های اون همیشه هیجان انگیزه

14- 5 شخصیتی که آرزوی دیدنشون از نزدیک رو داری
    بازم 5؟
    خیلی ها هستن و من فقط چند تاشون میگم:

جیمز هتفیلد - دیوید گیلمور - فرانک لمپارد - تیری آنری - پائولو مالدینی

15- دوست داشتنی ترین باس دنیای بازی که شکستش دادی؟
    سوال جالبی بودش
    تا جایی که حضور ذهن دارم یه باس همیشه توی ذهنم هست و اونم Twinblade در بازی Fable بودش
    راه زنی بودش که خواهر شخصیت اصلی بازی رو از مرگ نجات داده بود و بعدها شخصیت اصلی باید با اون دوئل می کرد
    شخصیت اون چنان خاصی نداشتش ولی کلا هیچ وقت دوس نداشتم باهاش مبارزه کنم!

16-خواسته های خودت رو بر خواسته های دیگران ترجیح میدی یا سبک سنگین میکنی که ببینی کدومشون ارجحیت داره؟
    سعی می کنم ببینم کدوم ارجحیت داره و براساس اون تصمیم می گیرم...

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب سوالات Leon-117

من دوباره اومدم :()
    خوش اومدی
    علی ظاهرا سوالاتت به صورت اپیزودی میاد

13.وحید اون همه آدمی که برا گروهت انتخاب کردی چجوری بینشون هماهنگی ایجاد میکنی؟!
    از بین اون 9 تا،4 یا 5 تاشون رو انتخاب کن........

اون که کلا شوخی بودش و همچین گروهی نمیشه
    خب سخته انتخاب به خصوص در مورد لیدگیتار که خیلی گزینه هست!
    من این اعضا رو انتخاب می کنم که مسئولیتشون رو هم میگم:

دیوید گیلمور (پینک فلوید) : لیدگیتار - خواننده
    پل مک کارتنی (بیتلز) : بیسیست - خواننده
    جیمز هتفیلد (متالیکا) : خواننده
    ریچارد رایت (پینک فلوید) : کیبورد
    جان بونام (لد زپلین) : درامر
    مایک پورتنوی (دریم تیئتر) : درامر

14.به نظرت کدوم بازی گوتی ـه امسال هست؟حامد میگه هیلو4 میشه...........
    هیلو 4 هم شانس داره و از چند تا سایت ممکنه گوتی بشه
    ولی من میگم با شرایطی که پیش اومده بدون شک Assassin's Creed III همه جایزه های بهترین بازی سال رو درو می کنه!
    امسال از طرفی رقیبان اون کمتر شدن و از طرفی پیشرفتی خیلی خوبی داشته و حتی به نظر می رسه از نسخه های قبلی هم بهتره

15.نظرت در مورد Stairway to Heavenـه برعکس چیه؟!(یعنی از آخر به اول گوش کنی،من خودم حرفهایی که در موردش زده میشه رو قبول ندارم)
    من اصلا این چیزا رو قبول ندارم
    اینا توهمی بیش نیست که مثلا اینو برعکس بخونی یه معنی بدی میده!

16.جیمی پیج به نظرم از دیوید گیلمور یکمی بهتره....چرا دیوید گیلمور رو انتخاب کردی؟
    خب دیگه همه می دونن که وقتی یه طرف قضیه دیوید گیلمور باشه من اونو انتخاب می کنم
    جیمی پیج گیتاریست فوق العاده بزرگیه که من اونو خیلی دوس دارم و راحت جزو بهترین گیتاریست های تاریخه
    ولی خب دیوید گیلمور رو بیشتر دوس دارم و آهنگای اون چه در پینک فلوید چه در آلبوم های سولوی اونو می پرستم...

17.به نظرت جیمی هندریکس تاثیر خاصی توی بقیه بند های همزمان خودش و یا بند هایی که با فاصلی زمانی کمی نسبت به TJHE شروع به کار کردن گذاشته؟مثلا لد زپلین
    آره صد در صد تاثیر داشته
    جیمی هندریکس به عنوان خدای گیتار الکتریک شناخته میشه و الگوی خیلی از گیتاریست های گروه های بزرگ بوده

18.به نظرت بندهای راک الان تا چه حدی به بندهای راک دهه 60-70 و اون زمان ها نزدیک هستن؟(از لحاظ کیفیت کارهاشون)
    .............

به نظرم خیلی فرق کردن و کلا قابل مقایسه با اون بندهای قدیمی نیستن
    اون زمان برای اینکه بهترین رو انتخاب کنن کار فوق العاده ای سختی داشتن ولی الان اون قدر گروه های خوب راک کم شدن که انتخاب بهترین اصلا سخت نیست! مثلا توی همین پراگرسیو راک الان چند تا گروه سطح بالا داریم؟! خیلی خیلی کمن. در صورتی که قدیم فقط توی خود همین سبک کلی بند سطح بالا وجود داشت!

4. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

واییییییییییییییی صندلییییییییی داغغغغغغغغغغغغ رفیق خودمممممممممممممممممممممم هههههه : * : دی اهان ، باید سوال بپرسم ؟ چی بپرم حالا ؟ هوم ؟! یه چیزایی یادم اومد 1. چطوری ؟ هههه 2.سربازی خوب پیش میره ؟! کاریت که نکردند ؟ خخخخخخ 3.گیم چی بازی میکنی تازگیا ؟! میدونم که منتظر فیفا 13 هستی به شدت ، نه ؟ 4.وحید !؟ تو زندگیت هدفی داری ؟ اگه داری چیه ؟! اگه نداری چر دنبالش نیستی ؟! 5.بریم بعد سربازیت تو کاره بازی سازی ؟ 6.نظرت درباره ی چلسی امسال چیه ؟! 7.تازگیا از کی اهنگ گوش میدی ؟ هوم ؟ 8.چرا چند وقته محل نمیدی اصلا ؟ اس ام اس هم که نمیدی :-w خیلی سخته سوال پرسیدن ادم نمیدونه چی بپرسه ! واسه همین بیشتر چرت گفتم
    Last edited by L.A.M.P.A.R.D; 12-09-2012 at 12:14.

6. 7 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب سوالات Gilopa

سلام به وحید جان .. مخلصیم سرباز وطن

سلام میلاد جان
    خیلی ارادت داریم

1-آقا اول از همه میخوام بدونم شماها چطوری فوتبال کامپیوتر رو قبول دارید ؟ واسه من که فوتبال رو از پلی استیشن شروع کردم فوتبال تو کامپیوتر خیلی مسخرست و نمیتونم درکتون کنم که چطور میاید با لذت تو pc فیفا بازی میکنید.مشکل از چیست به نظرت ؟مشکل از منه؟
    مشکل از کسی نیست
    خب فیفا تا چند شماره قبلیش الکی برای پی سی می اومد و اصلا اون نسخه انگار زمین تا آسمون با نسخه کنسولی فرق داشت! ولی توی دو شماره اخیر گیم پلی اون همونیه که برای کنسول میاد و دیگه نسخه پی سی و کنسول فرق خاصی ندارن
    یعنی یه دسته خوب هم تهیه کنی دیگه انگار داره همون نسخه کنسول رو بازی می کنی
    پیشنهاد من اینه که فیفا 13 که تا حدود دو هفته دیگه میاد رو یه مدت روی پی سی بازی کنی بعد احتمالا نظرت عوض میشه

2-الان که اخرای سربازی هستی چه توصیه ای به کسایی که هنوز تجربش نکردند داری ؟
    اول توصیه می کنم زودتر اونو برن تموم بشه و بالاخره هر کسی باید اونو تجربه کنه و هر چه قدر هم بد باشه مجبوری باید تحمل کردش
    من خودم جزو کسانی بودم که به هیج وجه نمی خواستم سربازی برم ولی با توکل به خدا رفتم و سعی کردم اونو هر جوریه تحمل کنم
    یه توصیه مهم دیگم اینه که سعی کنن هر چی می تونن مدرکشون بالاتر باشه تا یکمی راحتر باشه
    من که میگم حداقل فوق لیسانس داشته باشید!

3-چطوری میشه که بعضیها یه بازی رو دوبار یا بیشتر بازی میکنند ؟ تو اعصابشو داری؟
    آره من اعصابشو دارم
    دلیلش اینه که اون بازی ها جورین که گیمر بعد از تموم کردن بازم براش جذابه که اونارو امتحان کنه . این جذابیت هم یا به خاطر اینه که با درجه سختی بالاتر اونو تجربه کنه یا اینکه انتخاب های دیگه بازی رو تجربه کنه که من اکثرا به خاطر دومی دوباره بازی رو میرم و اولی خیلی کم پیش اومده...
    این بیشتر توی یه سری سبک ها خودنمایی می کنه به خصوص سبک نقش آفرینی که توی اکثر بازی های اون انتخاب ها خیلی مهمن و ممکنه کلی انتخاب جذاب وجود داشته باشه. به عنوان مثال یه بازی خیلی شاخص در همین سبک یعنی Dragon Age : Origins رو من حدود 5-6 بار تموم کردم که این بیشتر به خاطر انتخاب های فوق العاده اون همین طور مهارت های متنوعی شخصیت اصلیه که نیازمند اینه که چندین بار اونو تموم کرد
    لازم به ذکره که برای هر بار تموم کردن این بازی حداقل 40-50 ساعت وقت لازم بودش : دی

4-هدف اصلیت بعد سربازی چیه ؟
    مهمترینش اینه که باید دنبال یه کار خیلی خوب باشم
    همین طور اگه درسم رو هم ادامه بدم خیلی خوبه

5-با چی موسیقی گوش میدی ؟(مارکشم بگو . حالا هر چی که هست )
    یه هدست تقریبا معمولی از شرکت A4tech
    الان اونو از گوشم دراوردم دیدم مدلی خاصی روش ننوشته

6-به نظرت ارزش داره آدم تو ایران از زندگی عادیش بزنه و بره سراغ موسیقی به صورت حرفه ای ؟
    آره ارزش داره
    موسیقی کلا می تونه خیلی توی زندگی انسان تاثیرگذار باشه و کلا از خیلی چیزا مهمتره
    پس ارزششو حتما داره

7-ساز محبوبت چیه ؟ و چه فردی در موسیقی در رابطه با این ساز الگوت محسوب میشه .. (دلیل بیار )
    سوال سختیه
    ولی من گیتار الکتریک رو انتخاب می کنم
    الگو هم خوب زیاده ولی اگه یه نفر رو بخوام انتخاب کنم دیوید گیلمور رو انتخاب می کنم
    شاید بعضی ها بگن دیگه این حرف تکراری شده ولی خب سلیقه من اینجوریه
    دلیلش اینه که تسلط اون توی گیتار فوق العاده ست و بعضی از قسمت های آهنگای اون اصلا از ذهنم بیرون نمیرن. یعنی اصلا قابل توصیف نیستن! اینجوری نیست که مثلا فقط به خاطر سولوی گیتار دو سه تا آهنگ مثل Comfortably Numb باشه و کلا تعداد آهنگای اون که گیتار فوق العاده ای دارن خیلی زیاده
    به قول خودت کلا توی آهنگای اون حل شدم...

8. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب سوالات halflife g

از اونجايي كه من كمي دير خبردار شدم وحيد نشسته رو صندلي در نتيجه حجم سوالاتم كمي زياده و امروز فقط سوالات مربوط به صنعت بازي رو مي پرسم:

خواهش می کنم مراد جان ما در خدمتیم

١- به نظرت بازي مثه walking dead كه گيم پليش فقط شامل اشاره كليك هستش و بخاطر بعضي مسايل اپيزودي عرضه ميشه شايسته اين جايگاه هستش؟
    آره هست
    چون یه جورایی بازی به یه شکل جدیدیه که در عین حالی که سبکش ماجرایی اشاره و کلیکه سبک نقش آفرینی هم در اون وجود داره و انتخاب های اون خیلی خوب طراحی شده
    ولی شاید به طور یکجا میومد بهتر بود

٢- به نظرت بازي هايي مثه halflife كه كات سين ندارن و موضوع بين همون set piece هاشون روايت ميشه خوبن يا بازيهايي كه كلي زمان براي كات سين طي مي كنن و بعدا يه set peice و باز كات سين؟
    من به شخصه هر جفتشون رو می پسندم
    ولی بعضی بازی هایی مثل halflife که کلا کات سین ندارن بازی های خاصترین و روایت داستانی اون خیلی خلاقانه ست
    به نظرم ساخت این بازی هم خیلی سختره

٣- به نظرت بازيهاي rpg بيشتر مثه مس افكت يا دراگون ايج مبتني بر مكالمه و تصميم بهتر يا مثه اسكايرم مبتني بر گشت و گذار و كار كردن روي itemها و كلا item looping؟ و چرا؟
    بازم مثل سوال قبلی هر جفتشون برای من که طرفدار این سبکم لذت بخشن
    ولی من بین این دو rpg اولی که بیشتر مبنتی بر انتخاب ها ست رو ترجیح میدم
    توی این مورد اولی علاوه بر ویژگی اصلیش حداقل یکمی از بخش های بازی های مورد دومی وجود داره ولی بازی های مورد دوم معمولا ویژگی بازی های مورد اول رو ندارن و از نظر داستانی و انتخاب ها کلا زیاد قوی نیستن

٤- اگه مي گفتن مي توني تو يه شركت بازيسازي مشغول به كار بشي كدومو انتخاب مي كردي؟
    به Bioware می رفتم و همون راه پیشین شرکت رو پیش می گرفتم نه اینکه به دام یه شرکت ناشر بیافتم!

٥- به نظرت شماره بعدي halflife كي عرضه ميشه؟ و چه انتظاراتي ازش داري؟
    احتمالا 2014 منتشر میشه و توی نسل بعدی
    انتظار من اینه که مثل دو شماره قبلی از همه لحاظ جزو بهترین بازی های نسل باشه
    توی این شماره توقع دارم حتی پرتال هم یه جورایی به اون ربط پیدا کنه و بشه از قابلیت های اون استفاده کرد!

٦- به نظرت بازيهاي امروزي بهترن يا قديمي ها (old school)؟و كلا خلاقيت كدوم دوره بيشتر بوده؟
    خب از نظر کلی حساب کنیم بازی های قدیمی بهترن و کلا اونا بودن که باعث شدن صنعت گیم اینجا باشه
    ولی بازی های امروزی هم بدون خلاقیت نیستن و در اونا هم خلاقیت دیده میشه و گهگاهی حتی میشه اونا رو در کنار بهترین بازی های تاریخ قرار داد
    در کل خلاقیت هنوز در بین بازی ها دیده میشه ولی خب الان تعداد بازی هایی که خلاقانه درست میشن نسبت به قدیم کمتر شده

٧- اگه مي گفتن ميتوني كارگردان يه ip جديد باشي رو چه سبك و موضوعي كار مي كردي؟
    یه بازی نقش آفرینی می ساختم که از نظر محیطی شبیه بازی Fable بودش یعنی یه دنیای فانتزی فوق العاده
    بعد بازی به صورت Open World بودش و ماموریت های فرعی جذاب هم داشت ولی مدت زمان بازی جوری نبود که خیلی دیگه بیش از حد باشه و سعی می کردم بیشتر روی کیفیت کار کنم تا کمیت
    از نظر داستانی هم شبیه بازی هایی مثل Dragon Age می ساختم یعنی انتخاب ها خیلی تاثیرگذارن

٨- به نظرت اينكه صنعت بازيسازي داره به سمت بازيهاي آنلاين و mmo و free to play ميره خوبه ؟كلا چه نظري داري؟
    والا فکر می کنم بعضی بازی های mmo از نظر اقتصادی به شرکت های بازی خیلی می تونن کمک کنن و همین طور گیمرهای زیادی رو به خودشون جذب کنن که تا مدت ها به طور اعتیاد آور اون بازی ها رو بازی می کنن
    ولی نظر شخصی من اینه که از نظر فنی این بازی ها نمی تونن اون چنان صنعت گیمر رو به جلو ببرن و کلا اکثر سازندگان اونا در درجه اول زمینه مالی براشون مهمه تا کیفیت بازی...

٩- به نظرت ميشه اصلا بازيسازي رو هنر حساب كرد؟اگه اره مثالي بيار
    به نظر من فعلا نمیشه اونو جزو هنر حساب کرد
    هر چند که بعضی بازی ها شبیه یه اثر هنری هستن
    ولی در آینده شاید به درجه ای برسه که بشه اونو مثلا هنر هشتم نامید!

١٠- به نظرت ٣بازي برتر امسال چه بازيهاي ميشن؟
    پیش بینی می کنم که اینا میشن:
    Assassin's Creed III
    Halo 4
    Dishonored

١١- چند نفر رو واقعا ميشه در اين صنعت استاد ناميد؟نام ببر.....
    اینا رو حضور ذهن دارم:

میاموتو خالق بازی هایی مثل زلدا و ماریو
    کوجیما خالق متال گیر
    نویل خالق بازی هایی مثل هاف لایف و پرتال

البته خیلی شرکت های بزرگ هستن که از اونا من فرد خاصی رو نمی شناسم که به تنهایی خودش تاثیر داشته باشه و میشه فقط اسم اون شرکت رو نام برد...

١٢ - بازيسازي در ايران با وجود اين محدوديت هاي تفكري سياسي و تخصصي خواهد تونست موفق بشه؟
    با این محدودیت های زیادی که وجود داره نمی تونه اون چنان در ایران موفق باشه
    اون بازیساز هر بازیی بخواد بسازه یه نفر از یه جاش ایراد می گیره و بهشون برمی خوره و به خاطر همین باید یه سری موضوع های خاص رو انتخاب کنه مثلا جنگ تحمیلی یا بازیی که در اون حمله اسرائیل یا آمریکا میشه!
    کلا این بازیساز در خارج از کشور در شرکت های بزرگ بازیسازی می تونن خیلی موفق باشن...

پيشاپيش بابت جواب دادن سوالات ممنون
    منم ازت ممنونم

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام دوست عزیز و ...سوالات:

1- وقتی بازی رایانه ای انجام میدی آیا به موسیقی اون هم گوش می کنی؟ یعنی آپشن volume و music هردو فعالند؟

2- بالاخره بازیهای ویدیویی فن هستند یا هنر؟ اصلا تفاوت این دوتا چیه؟ مثلا اینکه بگوییم هنر آشپزی درست تره یا فن آشپزی؟

3- موسیقی تبلیغاتی (مثلا آهنگی که واسه تبلیغ یک کالا در تی وی ساخته میشه)چقدر میتونه هنر حساب بشه؟

4- شما که تو کار بازی هستی اگر من تو جوونی به بازی GTA (درست گفتم؟) علاقه مند بودم و حالا هوس بازی کردن به سرم بیفته، شما چی را توصیه می کنی؟ توضیح اینکه از اونایی نباشه که مدام باید یه در را باز کنی و هی آدم بکشی. کمی فکر پشتش باشه.

5- اگر بخواهی به موسیقی سنتی ایرانی گوش کنی کدوم حالت را برای اینکار ترجیح میدی:
    الف: توی یک سفره خانه سنتی در حال غذا خوردن
    ب: آخر شب در تاریکی و سکوت
    ج: توی ماشین در حالیکه مسافرت میری
    د: پای رایانه و در حال انجام کارهای خود
    ه. هیچکدام
    اگر مورد دیگری هم بود ذکر کنید.

ممنون که جواب میدی

12. 5 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

11

هنوز نیومدی رو صندلی اونوقت میگی داغ نشده

خب وحید جان من اومدم با سوالاتم! سوالات من شامل چهار بخش میشه،موسیقیایی،سینمایی،ور زشی،متفرقه،

سوالات موسیقیایی

- همونطور که خیلی ها میدونن سبک های راک و متال جزء سبک های مورد علاقت هست و گفتی پاپ خارجی گوش نمیدی! منظورت پاپ های جدید بود یا قدیمی و چرا؟
    -کدوم آهنگ باعث شد که به موسیقی خارجی علاقه مند بشی؟
    - پنج تا از پیانیست های مورد علاقت رو نام ببر.
    - پنج تا از خواننده های متال مورد علاقت رو نام ببر.
    - میتونی یه موسیقی متن فیلم رو نام ببری که ملودی هاش تا آخر عمر تو ذهنت باقی میمونه؟
    - به نظرت قشنگ ترین آهنگ جام جهانی مال کدوم دوره هست و چرا؟
    - تا حالا کنسرت رفتی؟ اگه رفتی بگو مال کدوم خواننده یا بند بوده؟
    - اگه قرار باشه آهنگسازی رو به صورت حرفه ای دنبال کنی سراغ چه سبکی میری و چرا؟
    - اگه دوست داشتی یه خاطره موسیقیایی تعریف کن!
    - بعضی وقت ها وقتی تو خیابان راه میریم جوونایی رو میبینیم که نشستن تو ماشینشون و آهنگ های دوپس دوپس میذارن و صدای ضبط ماشین رو تا آخر بالا میبرن و شیشه ها رو میدن پایین!وقتی اینا رو میبینی چه حسی بهت دست میده؟ به نظرت هدفشون از این کار چیه؟

سوالات سینمایی

- پنج تا از بهترین فیلم های خارجی و پنج تا از بهترین فیلم های ایرانی که تا به حال دیدی رو نام ببر!
    - به نظرت تاثیر گذارترین فیلم های تاریخ سینما کدوم فیلم ها هستن و چرا؟
    - از بین کارگردان های خارجی و داخلی کدوم ها رو بیشتر از بقیه قبول داری و چرا؟(منظورم کارگردان های در قید حیات هستن)
    - تا حالا کدوم یک از شخصیت های فیلم خیلی روت تاثیر گذاشته؟
    - تا به حال کدوم فیلم بشتر از بقیه تونسته تو رو به تفکر عمیق فرو ببره؟
    - سبک های مورد علاقت رو به ترتیب نام ببر!
    - زیباترین دیالوگی که تا به حال شنیدی مال کدوم فیلم بوده؟
    - غمگین ترین سکانسی که تا به حال دیدی کدوم سکانس هست؟
    - زیباترین انیمیشنی که تا به حال فرصت کردی ببینی کدوم بوده و چرا؟

سوالات ورزشی

- اینطور که متوجه شدم طرفدار آبی های تهران و لندن هستی. وضعیت این دو تا تیم رو تو این فصل چطور میبینی؟
    - بعضی ها میگن خدا بگم چیکار کنه فوتبال رو که نمیذاره به زندگیمون برسیم بعضی ها هم برعکسش رو میگن یعنی .....به زندگی که نمیذاره به فوتبال برسیم با کدومشون موافقی؟
    - اهل استادیوم رفتن هم هستی اگه آره آخرین بار کی رفتی استادیوم؟
    - کلا جو ورزشگاه های فوتبال تو ایران رو چطور میبینی؟ منظورم همین فرهنگ تماشاچی ها هست؟
    - از بین مربی ها داخلی و خارجی کدوم ها رو بیشتر از بقیه دوست داری؟(فقط یکی نام ببر)
    - اگه بهت بگن میتونی یکی از بازی های چلسی رو از نزدیک ببینی دوست داری کدوم بازی باشه؟
    - موقعی که دیدیه دروگبا چلسی رو ترک کرد چه حسی داشتی؟
    - اگه قرار باشه یه نامه برای فرانکی لمپارد بنویسی بهش چی میگی؟
    - همونطور که میدونیم نسل طلایی باشگاه چلسی یعنی بازیکن های مثل لمپارد،جان تری،دروگبا،پیتر چک هشت سال تمام جنگیدن و بارها به نیمه نهایی و حتی فینال چمپیونز لیگ رسیدن و در نهایت سال گذشته تونستن قهرمان بشن و طرفداران چلسی رو به آرزشون رسوندن.اون شبی که چلسی قهرمان شد چه حسی داشتی و خرده از اون شب واسمون تعریف کن(جواب این سوال خیلی مهمه)

سوالات متفرقه

- غذاهای مورد علاقت کدوم ها هستن؟(صد درصد یکیش قرمه سبزیه)
    - نشستی تو اتوبوس یکی میاد بی دلیل تو رو کتک میزنه بعد چه واکنشی از خودت نشون میدی؟
    - میگن دوست برادریه که خودت میتونی انتخابش کنی چقدر با این جمله موافقی؟
    - بزرگترین آرزوی زندگیت چیه؟
    - قشنگ ترین جمله ای که تا به حال شنیدی؟
    - تو دوران مدرسه کدوم درس رو بیشتر از بقیه دوست داشتی؟
    - تو انجمن پی سی ورد اولین کاربری که خیلی تحویلت گرفت کی بود؟
    - تو انجمن بازی های ویدیویی چیکار میکنی که این همه دشمن داری؟
    - آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود؟

خب اینم از سوالات من سعی کردم زیاد نباشه تا یه وقت وحید فکر نکنه دارم تلافی میکنم

14. 7 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سری چهارم سوالات فوق جذاب Leon-117 :

19.توی پست های قبلی گفتی میخوای بری خارج،اول اینکه کار خیلی خیلی خوبی میکنی!حالا سوال پیش میاد که کجا میخوای بری و چرا؟

20. 6 تا از گروه های موفق فعال الان رو نام ببر!(سبک مهم نیست)

21. 6 تا شخصیت های مورد علاقت توی دنیای گیم رو نام ببر......

22. 6 تا از موزیک ویدئو های مورد علاقت رو نام ببر....

23. 6 تا از آهنگ های مورد علاقت رو نام ببر(آهنگی که از پینک فلوید باشه قبول نیست)

24.در مورد جیمی هندریکس : وجید نظر من تا حدودی فرق داره با نظر تو......به نظر من جیمی 100% توی گروه های راک و گیتاریست هایی که بعد از اون اومدن تاثیر زیادی گذاشته ولی مثلا روی جیمی پیج تاثیرش در اون حد نبوده.منظ.رم اینه که اینطور نبوده که جیمی پیج بخاطر جیمی هندریکس بره دنبال الکتریک گیتار................

-------------------------------------------------------------------
    سری پنجم سوالات من :

25.فیلم یا فیلم هایی رو میشناسی که در مورد موسیقی باشن و خودت هم ازشون خیلی خوشت اومده باشه؟

26. AC/DC قبل از 1980 یا AC/DCـه بعد از 1980؟چرا؟

27. 6 تا از بهترین کنسرت های تاریخ......

28.اولین آهنگی که با راک آشنات کرد چی بود؟

29. به نظرم Borderlands 2 هم بازی خیلی خیلی خوبی میشه،شاید تا مرز گوتی شدن هم پیش بره،نظرت چیه؟

30.وقتی آهنگ گوش میدی،دوست داری که با خواننده بخونی یا مثلا ادای گیتاریست رو در بیاری؟!اگه آره به نظرت خودت صدات چطوریه؟!

+
    نظرت در مورد این متن چیه؟

Gettin' robbed،Gettin' stoned،Gettin' beat up,Broken boned,Gettin' had,Gettin' took
    I tell you folks
    It's harder than it looks

It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll

Gettin' old,Gettin' grey,Gettin' ripped off
    Under-paid
    Gettin' sold,Second hand
    That's how it goes
    Playin' in a band

It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll

+
    20-30 سری سوال دیگه هم دارم.......
    Last edited by Leon-117; 12-09-2012 at 20:09.

16. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب سوالات L.A.M.P.A.R.D

1. چطوری ؟
    سلام امیر
    خوبم مرسی

2.سربازی خوب پیش میره ؟!
    خیلی خوب که نه ولی بد نیست
    امیدوارم زودتر تموم بشه

3.گیم چی بازی میکنی تازگیا ؟! میدونم که منتظر فیفا 13 هستی به شدت ، نه ؟

فعلا با Darksiders II مشغولم که خیلی طولانیه!
    بعضی وقتا Sleeping Dogs رو میرم ولی تا Darksiders II هست اونو دیگه زیاد وقت نمیشه
    +
    فیفا 13 رو هم که آره خیلی منتظرشم که فکر کنم حتما شاهکار میشه
    این دو تا بازی بالایی تا قبل از انتشار اون تموم نشن دیگه به سرنوشت شومی دچار میشن

4.وحید !؟ تو زندگیت هدفی داری ؟ اگه داری چیه ؟! اگه نداری چرا دنبالش نیستی ؟!
    آخه مگه آدم بدون هدف هم می تونه باشه؟
    هدف هر انسانی اینه که به اون منتهی سعادتی که در ذهنش هست برسه و برای منم مطمئنا همینهکه برای رسیدن به اون هم باید یه سری هدف تعیین کرد

5.بریم بعد سربازیت تو کاره بازی سازی ؟

آره پیشنهاد خوبیه و می تونیم چند تا بازی در حد گوتی بسازیم

6.نظرت درباره ی چلسی امسال چیه ؟!
    خب امسال از طرفی چلسی خوب مهره گرفته
    ولی از طرفی بازیکنای خوب زیادی هم رفتن یا به صورت قرضی به تیم دیگه ای رفتن مثل دروگبا ، کالو ، بوسینگوا ، لوکاکو ، میرلس ، اسین و ...
    فکر می کنم از نظر هجومی امسال تیم خیلی قدرتمندی هستیم به خصوص با وجود بازیکنای تکنیکی مثل هازارد
    ولی از نظر دفاعی با وجود دفاع های خیلی خوب زیاد تعریفی نداریم و فعلا که خوب عمل نکردیم
    اینکه دو تا هافبک دفاعی مثل میرلس و اسین به اضافه مک ایچران هم از تیم رفتن هم اصلا خوب نیست و کلا توی وسط زمین ممکنه به مشکل بخوریم و بازیکنای جایگزین برای لمپارد و میکل خیلی کمن

7.تازگیا از کی اهنگ گوش میدی ؟ هوم ؟
    خیلی ها هستن مثل Jesper Kyd

8.چرا چند وقته محل نمیدی اصلا ؟ اس ام اس هم که نمیدی :-w خیلی سخته سوال پرسیدن ادم نمیدونه چی بپرسه ! واسه همین بیشتر چرت گفتم

اتفاقا منم باید اینو به تو بگم
    +
    این چه حرفیه. هر سوالی داری بپرس

18. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب سوالات sise

سلام دوست عزیز و ...سوالات:
    سلام بفرمائید...

1- وقتی بازی رایانه ای انجام میدی آیا به موسیقی اون هم گوش می کنی؟ یعنی آپشن volume و music هردو فعالند؟
    صد در صد به همین صورته
    موسیقی در بازی بخش مهمیه که من به هیچ وجه راه نداره اونو قطع کنم و خودمو از این بخش زیبا محروم کنم
    بعضی بازی ها جورین که شاید حتی موسیقی اونا از خود بازی برام قشنگتر باشن!
    فقط در بازی های فوتبال مثل فیفا ممکنه بعضی وقتا کلا تنظیمات صدا و موزیک داخل بازی رو قطع کنم تا اینکه وینمپ رو باز کنم و اون آهنگای مورد علاقه خودمو گوش کنم که مسلما از آهنگای خود بازی هایی مثل فیفا سطحش بالاتره!
    ولی خب این کارو هم همیشه نمیشه انجام داد

2- بالاخره بازیهای ویدیویی فن هستند یا هنر؟ اصلا تفاوت این دوتا چیه؟ مثلا اینکه بگوییم هنر آشپزی درست تره یا فن آشپزی؟
    به نظرم نمیشه اونو هنر دونست و در حال حاضر باید اونو از هنر جدا دونست
    هر چند که قبلا هم گفتم کلا بعضی بازی ها یکمی شبیه اثر هنری می مونن ولی خب هنوز نمیشه این صنعت رو جزو هنر قرار داد
    فعلا همون فن یا حرفه بهتره...

3- موسیقی تبلیغاتی (مثلا آهنگی که واسه تبلیغ یک کالا در تی وی ساخته میشه)چقدر میتونه هنر حساب بشه؟
    به نظر من اون چنان هنر خاصی نیستش
    کلا نظر خاصی در موردش ندارم...

4- شما که تو کار بازی هستی اگر من تو جوونی به بازی GTA (درست گفتم؟) علاقه مند بودم و حالا هوس بازی کردن به سرم بیفته، شما چی را توصیه می کنی؟ توضیح اینکه از اونایی نباشه که مدام باید یه در را باز کنی و هی آدم بکشی. کمی فکر پشتش باشه.
    خب بستگی به سلیقه تون داره
    اگه یه بازیی با سبک و سیاق GTA بخواید Sleeping Dogs رو توصیه می کنم که بازی خیلی خوبیه و تازه هم منتشر شده
    ولی کلا اگه بعد یه مدت می خواید بازی کنید بازی های سبک اکشن ماجرایی توصیه میشه
    به عنوان مثال Assassin's Creed II و Batman : Arkahm City رو توصیه می کنم

5- اگر بخواهی به موسیقی سنتی ایرانی گوش کنی کدوم حالت را برای اینکار ترجیح میدی:
    الف: توی یک سفره خانه سنتی در حال غذا خوردن
    ب: آخر شب در تاریکی و سکوت
    ج: توی ماشین در حالیکه مسافرت میری
    د: پای رایانه و در حال انجام کارهای خود
    ه. هیچکدام
    اگر مورد دیگری هم بود ذکر کنید.

گزینه ب رو انتخاب می کنم
    کلا اینجوری موسیقی سنتی به آدم بیشتر آرامش میده
    مخصوصا اگه از استاد شجریان باشه

ممنون که جواب میدی
    منم ممنونم از شما

20. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •