Der Spiegel
Der Spiegel 43/2012
PDF |22 MB | 176 Pages | German
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Der Spiegel
Der Spiegel 43/2012
PDF |22 MB | 176 Pages | German
Last edited by omid-p30; 09-11-2012 at 20:52.
Der Spiegel
Der Spiegel 42/2012
PDF | 24 MB | 172 Pages | German
Last edited by omid-p30; 09-11-2012 at 20:52.
Duden-Bibliothek
دانلود نرم افزار مخصوص دیکشنری های دودن و سایر دیکشنری های سازگار با این برنامه
با نصب این نرم افزار میتونید از انواع دیکشنری های دودن که تا به حال به صورت الکترونیکی منتشر شدند، همینطور دیکشنری های مختلف از سایر انتشارات معتبر مثل langenscheid که قابل استفاده در این برنامه هستند استفاد کنید.
اول باید این برنامه رو نصب و اجرا کنید و سپس دیکشنری مورد نیاز رو جداگانه دانلود کرده و از داخل این برنامه اقدام به نصب اون دیکشنری کنید.
دانلود برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by omid-p30; 09-03-2015 at 15:40.
Duden - Das Synonymwörterbuch
(2010) 5 Auflage
دیکشنری واژگان مترادف دودن
Rund 300.000 Synonyme zu mehr als 20.000 Stichwörtern helfen dabei, immer den passenden Ausdruck zu finden. Mit vielen hilfreichen Gebrauchshinweisen zu brisanten Wörtern und mit Infokästen zu zahlreichen Redewendungen. Aktuell und deutlich erweitert
.
Size: 6 mb
Password : forum.p30world.com
(این دیکشنری رو باید از داخل برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب و اجرا کنید.)
Last edited by omid-p30; 12-02-2013 at 12:21.
Hueber Lektüren
Fräulein Else
کتاب داستان آلمانی مخصوص سطح A2
همراه با فایل صوتی و تمارین
Publication date: 2010
Format : MP3+PDF
Niveau A2
Size: 58.8MB
Last edited by omid-p30; 17-12-2012 at 14:27.
کتاب آموزش زبان آلمانی برای بیگینر جماعت چی پیشنهاد میکنین؟ ترجیحن انگلیسی توضیح داده باشه تا فارسی. همچنین یه دیکشنری خوب. و البته این تیکهی آخر رو میدونم دیگه تقریباً غیرممکنه، ولی دیکشنری آلمانی - انگلیسی با فرمت جاوا هم بتونید بگید خیلی خوب میشه.
هیچی دیگه. همینا.
فارسی که چیزی نیستش، یه سری کتب قدیمی هستند که به درد نمیخورند اصلا. مثل همین کتاب های انگلیسی دببیرستان.
متدی که انگلیسی باشه چیزی سراغ ندارم. کتاب های جانبی چرا هستند مثل آموزش لغات یا کتاب های گرامر که به انگلیسی توضیح داده باشند ولی متد اصلی نه.
همین Schritte که در تاپیک قرار دادم خوبه. اگر مبتدی هستید از جلد اولش شروع کنید. در صفحه اول همین تاپیک کتاب ها رو لیست کردم.
دیشکنری هم آلمانی فارسی بهزاد رو میتونید تهیه کنید که دیکشنری خوبی هست. در اینترنت ولی آلمانی فارسی خوب چیزی سراغ ندارم. یکی برا بابیلون دیدم فقط، یکی هم فرهنگ لغات هوشیار که اون هم رایگان نیست.
دیکشنری آلمانی به آلمانی هم langensdcheidt خوب هست که اون رو هم در تاپیک قرار دادم و از صفحه اول تاپیک میتونید پیداش کنید.
این هم آلمانی به انگلیسی جاوا. که البته فقط برا خالی نبودن عریضه خوبه. آلمانی به انگلیسی خوب از دو انتشارات دودن و آکسفورد برای کامپیوتر هست که خواستید میتونم آپلود کنم.
Last edited by omid-p30; 03-11-2012 at 15:14.
بچه ها من این کتاب رو می خوام دانلود کنم کسی می تونه لینکشو پیدا کنه !؟ یا کسی تو ایران اسکنش یا پی-دی-افش رو داره؟
اطلاعاتی در مورد کتاب :
تبریک بابت ورودتون به انجمن.
متاسفانه لینکی ازش پیدا نکردم.
دو کتاب از انتشارات معتبر Hueber در همین زمینه گنجینه واژگان قبلا معرفی کردم که فکر میکنم مشابه همین کتاب باشند. از پست سوم صفحه اول همین تاپیک میتونید پیداشون کنید.
Hueber Lektüren
Timo darf nicht sterben
کتاب داستان آلمانی مخصوص سطح A2
همراه با فایل صوتی و تمارین
Publication date: 2010
Number of pages: 48
Format : PDF + Mp3
Size: 90.53 MB
Last edited by omid-p30; 05-11-2012 at 20:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)