تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 22 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 220

نام تاپيک: GRID 2

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کسی بازی رو بازی کرده ؟ چه جوریه ؟ نسخه ی قبلی که خیلی خوب بود.

خیر متاسفانه یکی از نقد های این سریش همین بود که کنترل از داشبورد رو خذف کردند .
    جدی میگی ؟
    آخه چرا ؟ چه دلیلی داره ؟

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

بهترین حس بازی این هست که از داخل ماشین باشی!
    ولی حال غیر از اون ارزش بازی کردن داره؟
    به forza horizon میرسه؟برای Xbox
    بله ارزش بازی کردن که داره... من فورزا رو بازی نکردم ... اما سری های Dirt و grid همیشه بهترین ها بودن از نظر شبیه سازی اتوموبیل رانی البته برای پی سی

اما از نظر برتری به نظر من نسخه قبلی این بازی از این برتره

کسی بازی رو بازی کرده ؟ چه جوریه ؟ نسخه ی قبلی که خیلی خوب بود.

جدی میگی ؟
    آخه چرا ؟ چه دلیلی داره ؟

بله بازی کردم ...

از من بپرسی نسخه قبلش رو به این نسخه ترجیح میدم ... این نسخه کم تر شدن بازی رو داشته .. حذف جاده های 24 ساعته رو داشته و خلاصه ...

مشکل دیگه هم که به نظر من این بازی از نظر Drift ها هم از نسخه قبلش مصنوعی تر شده.. یا جاهایی که ماشین خیلی بی دلیل لرزش میگیره .. کلا به نظرم نسخه قبلی بهتر بود . .

اما بازم خوبه این

تو سایت های بازی هم نگاه کنید این نسخه نسبت به نسخه قبلی نمره کمتری داره

در مورد سوال شما هم دوستمون در صفحه قبل توضیح دادن که چرا حذف شده
    Last edited by dverbame; 08-06-2013 at 18:52.

3. 3 کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این تیم codemasters تا dirt3 عالی کار میکرد ولی بعد از اون یه مقدار کیفیت کار هاش پایین اومده البته نه از این نظر که قابل بازی کردن نباشن...

به نظرم این نبودن نمای کابین رو بزارید رو این حساب که شاید چیزی میشد شبیه به Dirt که دیده بودید به چه صورت هست حتی نکته منفی هم بود خودش از نظر کیفیت!
    با این حال شماره اول این بازی یک شاهکار بود من خودم تمام قسمت های بازی صاف کرده بودم

بخش چند نفره بازی رو هم حتما تست کنید بهترین بخش بازیه واقعا عالی... با این که نمای کابین نداره یا بعضی جا ها شاهد کم کاری سازنده هستیم ولی بخش چند نفره خوب و همچنان پیست های زیبای بازی بخشی از جزابیت های این شماره هست.

حتما تجربه کنید این سری رو بخصوص شماره اول یکی از بهترین بازی هایی هست تو سبک خودش منتشر شده و باز هم برای طرفدار هاش یک عنوان خوش ساخت و با کیفیت هست...

5. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

امروز تازه بازی رو گرفتم نصب کردم. بازی خوبیه ولی می تونست بهتر هم باشه.

در مورد سختی کنترل ماشین هم نسبت به گرید 1 آسونتر شده و دوستانی که از کنترل ماشین شکایت دارن احتمالا نسخه قبلی یا کلا بازی های کدمسترز رو بازی نکردن.

فقط یه سوال: بخش Customize فقط می شه رینگ و رنگ و اینا رو عوض کرد؟ نمی شه سایر قطعات رو دستکاری کرد؟ من که هر چی گشتم نبود.

7. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

منم چند ساعت پیش بازی رو نصب کردم باید بگم که کنترل ماشین نسبتا راحتتر شده، همینطور دریفت ها، یه چیزی که به نظر من در مورد دریفت ها هست اینه که ماشینا یه گریپ خاصی انگار دارن موقع دریفت، منظورم اینه که تو نسخه های دیگه کدمسترز موقع دریفت ماشین میشه گفت از زمین کنده میشه ولی این یکی اینطوری نیست. البته از یه نظراییم کنترل ماشین جذاب تر شده. لرزش هایی که بعضی وقتا ماشین میگیره به نظر من خیلی خوبه و جالبه. من که به شخصه اصلا از حذف دوربین داخل ناراحت نشدم...

9. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

این تیم codemasters تا dirt3 عالی کار میکرد ولی بعد از اون یه مقدار کیفیت کار هاش پایین اومده البته نه از این نظر که قابل بازی کردن نباشن...

به نظرم این نبودن نمای کابین رو بزارید رو این حساب که شاید چیزی میشد شبیه به Dirt که دیده بودید به چه صورت هست حتی نکته منفی هم بود خودش از نظر کیفیت!
    با این حال شماره اول این بازی یک شاهکار بود من خودم تمام قسمت های بازی صاف کرده بودم

بخش چند نفره بازی رو هم حتما تست کنید بهترین بخش بازیه واقعا عالی... با این که نمای کابین نداره یا بعضی جا ها شاهد کم کاری سازنده هستیم ولی بخش چند نفره خوب و همچنان پیست های زیبای بازی بخشی از جزابیت های این شماره هست.

حتما تجربه کنید این سری رو بخصوص شماره اول یکی از بهترین بازی هایی هست تو سبک خودش منتشر شده و باز هم برای طرفدار هاش یک عنوان خوش ساخت و با کیفیت هست...

نسخه 3 dirt هم دیگه شروع کرده بود به خراب کاری

نمیدونم چرا هر نسخه که میاد .. میخواد امکانات سری قبل رو حذف کنه .. مثلا مسابقات تریلر نسخه 1 dirt واقعا قشنگ بود

خلاصه خوشش میاد بازیاش کم حجم باشن .. مثلا در حد 1 سی دی

امروز تازه بازی رو گرفتم نصب کردم. بازی خوبیه ولی می تونست بهتر هم باشه.

در مورد سختی کنترل ماشین هم نسبت به گرید 1 آسونتر شده و دوستانی که از کنترل ماشین شکایت دارن احتمالا نسخه قبلی یا کلا بازی های کدمسترز رو بازی نکردن.

فقط یه سوال: بخش Customize فقط می شه رینگ و رنگ و اینا رو عوض کرد؟ نمی شه سایر قطعات رو دستکاری کرد؟ من که هر چی گشتم نبود.

خیر هیچ کار نمیشه کارد .. واقعا هم بخش شخصی سازیش مسخرست... حتی رینگی که انتخاب میکنی مال همون ماشینی هست که الان زیر پاته و رو بقیه اعمال نمیشه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

منم چند ساعت پیش بازی رو نصب کردم باید بگم که کنترل ماشین نسبتا راحتتر شده، همینطور دریفت ها، یه چیزی که به نظر من در مورد دریفت ها هست اینه که ماشینا یه گریپ خاصی انگار دارن موقع دریفت، منظورم اینه که تو نسخه های دیگه کدمسترز موقع دریفت ماشین میشه گفت از زمین کنده میشه ولی این یکی اینطوری نیست. البته از یه نظراییم کنترل ماشین جذاب تر شده. لرزش هایی که بعضی وقتا ماشین میگیره به نظر من خیلی خوبه و جالبه. من که به شخصه اصلا از حذف دوربین داخل ناراحت نشدم...

لرزش ماشین خوبه ... یه جایی که مثلا تو جاده چند تا سنگ یا دست انداز باشه... اما بازی با خودش درگیره.. تو مراحل بالا میفهمید ...

مثلا ماشین داره با 260 کیلومتر میره ... بعد مثل ژیان تلک تلک تکون میخوره البته خیلی محسوس نیست.. اما وقتی زیاد بازی کنید و نسخه های دیگش رو میفهمید ...

دریفت هم به نظر من همین الان grid 1 رو اگه دارید نصب کنید.. میبینید کاملا طبیعی تره... مثلا تو این نسخه اگر وسط دریفت مثلا دو گوش راست یا چپ ( مخصوصا طرفی که داخل پیچ هست ) رو ببینید .. اصلا ماشین انگار داره لیز میخوره ... و لاستیک ها ثابتن در حالی که نسخه قبلیش محشر دریفت رو طراحی کرده بود...

البته بله .. بازی نقات قوتی هم داره و هر چی نباشه از سری Grid و سازنده کد مستر هست و نمیشه دست کم گرفت اما خوب... به نظر من کد مستر محض رضایی یه چیزی داده بیرون بچه هاشون بی کار نباشن....

نمونش اون اب که دوستمون ذکر کرد.. الان دیگه کم تر بازی پیدا میشه که روی تکسچر های اطراف کار نکنه و به اب و این چیزا اهمیت نده... از همچین بازی اون حرکت برای اب بازی واقعا بعیده

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

کنترل بازی که خوبه... کسایی که سیستمشون پایینه نباید گرافیکو aa رو زیاد بالا ببرن بازی اجراش سخت میشه دس فرمون نافرم میشه. این تو dirt و grid1 هم صدق میکنه.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

• خیر هیچ کار نمیشه کارد .. واقعا هم بخش شخصی سازیش مسخرست... حتی رینگی که انتخاب میکنی مال همون ماشینی هست که الان زیر پاته و رو بقیه اعمال نمیشه

• لرزش ماشین خوبه ... یه جایی که مثلا تو جاده چند تا سنگ یا دست انداز باشه... اما بازی با خودش درگیره.. تو مراحل بالا میفهمید ...

مثلا ماشین داره با 260 کیلومتر میره ... بعد مثل ژیان تلک تلک تکون میخوره البته خیلی محسوس نیست.. اما وقتی زیاد بازی کنید و نسخه های دیگش رو میفهمید ...

دریفت هم به نظر من همین الان grid 1 رو اگه دارید نصب کنید.. میبینید کاملا طبیعی تره... مثلا تو این نسخه اگر وسط دریفت مثلا دو گوش راست یا چپ ( مخصوصا طرفی که داخل پیچ هست ) رو ببینید .. اصلا ماشین انگار داره لیز میخوره ... و لاستیک ها ثابتن در حالی که نسخه قبلیش محشر دریفت رو طراحی کرده بود...

البته بله .. بازی نقات قوتی هم داره و هر چی نباشه از سری Grid و سازنده کد مستر هست و نمیشه دست کم گرفت اما خوب... به نظر من کد مستر محض رضایی یه چیزی داده بیرون بچه هاشون بی کار نباشن....

نمونش اون اب که دوستمون ذکر کرد.. الان دیگه کم تر بازی پیدا میشه که روی تکسچر های اطراف کار نکنه و به اب و این چیزا اهمیت نده... از همچین بازی اون حرکت برای اب بازی واقعا بعیده
    چرا دیگه، شما وقتی Customize میکنی بعدش دو گزینه بهت میده که یکی اینه که فقط تنظمات برای همون ماشینی باشه که الان انتخابه و دومی اینکه رو همه ماشینا اعمال بشه.

البته من گرید 1 رو دقیقا دریفت هاش یادم نیست ولی تا جایی که یادمه موقع دریفت ماشین خیلی از زمین کنده میشد مثل اینکه داره پرواز میکنه یا مثلا یه مورد دیگه اگه یادتون باشه ت. گرید یک به محض اینکه یکی از لاستیکای ماشین از آسفالت بیرون میرفت ماشین خیلی غیر طبیعی منحرف میشد، ولی اینو قبول دارم که Replay ها تو این سری اصلا جالب نیست و نسخه یک خیلی از این لحاظ بهتر بود. تکسچر دریا رو هم قبول دارم که خیلی کم کاری کردن و مثل بازیای 10 سال پیشه !!!
    در هر صورت به نظر من یه چیزی که هست اینه که از زمان گرید یک خیلی وقته میگذره و خیلی از اشکالات اون بازی فراموش شده و خوبی هاش چند برابر بهتر از اون چیزی که واقعا بوده بنظر میرسه.

• یه سوال دوستان : تو گرید یک میشد یه هم تیمی داشته باشیم که خیلی خوشم میومد. ظاهرا این نسخه همچین چیزی نداره، نه ؟؟؟؟!!!

14. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

چرا دیگه، شما وقتی Customize میکنی بعدش دو گزینه بهت میده که یکی اینه که فقط تنظمات برای همون ماشینی باشه که الان انتخابه و دومی اینکه رو همه ماشینا اعمال بشه.

البته من گرید 1 رو دقیقا دریفت هاش یادم نیست ولی تا جایی که یادمه موقع دریفت ماشین خیلی از زمین کنده میشد مثل اینکه داره پرواز میکنه یا مثلا یه مورد دیگه اگه یادتون باشه ت. گرید یک به محض اینکه یکی از لاستیکای ماشین از آسفالت بیرون میرفت ماشین خیلی غیر طبیعی منحرف میشد، ولی اینو قبول دارم که Replay ها تو این سری اصلا جالب نیست و نسخه یک خیلی از این لحاظ بهتر بود. تکسچر دریا رو هم قبول دارم که خیلی کم کاری کردن و مثل بازیای 10 سال پیشه !!!
    در هر صورت به نظر من یه چیزی که هست اینه که از زمان گرید یک خیلی وقته میگذره و خیلی از اشکالات اون بازی فراموش شده و خوبی هاش چند برابر بهتر از اون چیزی که واقعا بوده بنظر میرسه.

• یه سوال دوستان : تو گرید یک میشد یه هم تیمی داشته باشیم که خیلی خوشم میومد. ظاهرا این نسخه همچین چیزی نداره، نه ؟؟؟؟!!!
    نه من یادمه و دارم ... والا در مورد دریفت که من قبول ندارم به شخصه .. خوراکم تو همه پیچ ها چه دیرت .. چه گرید اینه که با دریفت دور بزنم و همراه گاز ... دیرت که اصلا مقوله دریفت هاش جداست .. اما بین این دو نسخه ... من نسخه 1 رو ترجیح میدم . والان هم از نظر خودم ( تجربه شخصی - شاید شما خیلی حرفه ای تر باشید .. ) نسخه 1 برتره

در مورد خاکی .. شما با ماشین معمولی با سرعت 150 تا مثلا رفتی شونه خاکی ... ماشین رو نمیشه به هیچ وجه کنترل کرد.. این نسخه غیر طبیعی کرده دوست عزیز.. همه ماشین بازی های اخیر دنبال اینن که تا بری خاکی ماشین 60 دور بچرخه...

کلا فکر کنم این نسخه رو همونطور که گفتم بچه هاشون دور همی زدن...

خودتون قضاوت کنید.. من حتی دو نسخه رو با ماکزیمم گرافیک کنار هم میزارم... باور کنید نسخه 1 هم کمی نداره ...

1 قسمتی از جاده های این بازی دقیقا مثلا 1 قسمتی تو نسخه 1 هستش .. اون تیکه رو که مقاایسه میکنم... اصلا هیچ فرقی نمیبینم.. و همش دارم فکر میکنم ... چرا ؟؟

به هر حال بنده هم نمیگم نسخه 1 مشکل نداشت.. نسخه 1 هم پر مشکل بود و خیلی جاها کنترل های غیر عادی بود ...

اما چه من .. چه نظر همه منتقد های گیم اینه که نسخه 1 بهتر بوده... ریت ها و نمرات بازی گویای این حرف هستند ....

• نه نداره ظاهرا ... اینم یکی دیگه از چیز هایی که حذف شده

ولی همه چی به کنار من از همه چی بیشتر ناراحت از این شدم که مابقات شبانه روزیش حذف شدند.. خدایی تنها بازی بود که اون مسابقات باحال رو داشت .. ادم کلی حال میکرد باهاشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •