تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 21 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 206

نام تاپيک: میخوام برم یه شهر دیگه زندگی کنم کجا رو پیشنهاد میکنید ؟

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگر با حس ناسیونالیستی بعضی از هم وطنامون تو تبریز بتونید کنار بیاید بنظر من بهترین جا تو ایران برای زندگی تبریزه ، بعدش ارومیه.

2. 5 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چه تاپیک جالبی ....
    حالا کلا شهرهای ایران چه تفاوت خاصی دارن که بخوایم بحث کنیم از کدوم شهر به کدوم شهر بریم
    اما این نظر من بر اساس تجربیات و شنیده ها »

از نقطه نظر اقتصاد و امکانات صنعتی : 1- مشهد 2 اصفهان 3- تبریز (اصلا توصیه نمیشه برای یک فرد غریبه )
    از نقطه نظر رفاهی و امنیتی : 1-رشت 2-شیراز
    از نظر من بهترین شهر که در حال حاضر پول خوب توش تزریق میشه مشهد هستش . کار هم خیلی نسبت به شهرهای دیگه بیشتره تو ایران.
    کلا گیلانیها و شیرازیها فرهنگ بازی دارند به نظرم ! تو بین شهرهای شمال بزرگترین و مدرن ترین شهر بدون شک رشت هست . اما زمانی خوبه که شما پول داشته باشی وگرنه تو این شهر به فکر کارو این حرفها نباشید که ازین خبرها نیست .شیراز هم واقعا شهر دوست داشتنیی هست و مردم خیلی باحالی داره و به شخصه خیلی دوسش دارم آدم احساس خوبی تو این شهر داره:n02

4. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اگر با حس ناسیونالیستی بعضی از هم وطنامون تو تبریز بتونید کنار بیاید بنظر من بهترین جا تو ایران برای زندگی تبریزه ، بعدش ارومیه.
    تو این تاپیک خیلی از ارومیه حرف زده شد ! به نظرم منطقی باید پشت سر این حرف باشه ... دوست دارم دلایل طرفداران ارومیه رو بشنوم .

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من زیاد شناخت درباره شهرها و مردمشون ندارم ولی دوست دارم شهری غیر از تهران برای مدتی زندگی کنم (در صورتی که ازنظر شغل و تحصیل شرایط فراهم باشه) اولویتم برای انتخاب شهر دیگه در درجه اول:امکانات اون شهر ، فرهنگ مردم و نوع برخورد مردم با افرادی هست که بومی شهرشون نیستن. بعد از اون آب و هوا برام خیلی اهمیت داره.

از بین این معیارها که گفتم در حد تجربه کمی که داشتم نوع برخورد و فرهنگ مردم شیراز از نظر من خیلی خوب بود. اگر به نظرتون شهر دیگه ای این خصوصیات رو داره ( از نظر امکانات، آب و هوا،فرهنگ و برخورد مردم ) یا تجربه سفر به شهری رو دارین که این خصوصیات رو داره ممنون میشم معرفی کنید.

7. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ارومیه رفتم . شهر خوبیه اما به نظرم در حد شهرهای شمالی اطراف تهران نیست . بهرحال هر کس سلیقه خودش رو داره . مثلا من آبادان رو دوست دارم اگر بحث آب و هواش رو بزاریم کنار ....
    بخوایم کلیت رو در نظر بگیریم که قطب صنعتی ایران در حال حاضر تبریز هست . اما تبریز واقعا اگر هم زبانشون نباشی اذیت میشه آدم .
    بهمین دلیل مشهد رو گزینه اول و اصقهان رو گزینه دوم قرار دادم به این دلیل که مشهد به شدت بازار کار قدرتمندی داره و هر فردی از ایران داره اونجا سرمایه گذاری میکنه ... مشهد شهر مذهبیه توریستیه و از این موضوع خوب سود برده به نفع اقتصادش .

یکی از دوستان تو این تاپیک چابهار رو پیشنهاد کرده برای زندگی :
    نمیدونم ایشون اونجا زندگی کرده یا نه . اما من هفت ماه تو اون منطقه بودم و به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه ! بلوچستان ایران فرهنگی داره که با تمام احترام به این هموطنان به هیچ وجه شبیه ایرانیها نیست و بیشتر به کشور هایی چون پاکستان از نظر فرهنگی نزدیکند .پس دیگه ازین پیشنهادها نکنید چون کاملا احساس غربت میکنید اونجا
    Last edited by SNOW PATROL; 02-11-2013 at 23:26. دليل: حذف نقل قول //

9. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من زیاد شناخت درباره شهرها و مردمشون ندارم ولی دوست دارم شهری غیر از تهران برای مدتی زندگی کنم (در صورتی که ازنظر شغل و تحصیل شرایط فراهم باشه) اولویتم برای انتخاب شهر دیگه در درجه اول:امکانات اون شهر ، فرهنگ مردم و نوع برخورد مردم با افرادی هست که بومی شهرشون نیستن. بعد از اون آب و هوا برام خیلی اهمیت داره.

از بین این معیارها که گفتم در حد تجربه کمی که داشتم نوع برخورد و فرهنگ مردم شیراز از نظر من خیلی خوب بود. اگر به نظرتون شهر دیگه ای این خصوصیات رو داره ( از نظر امکانات، آب و هوا،فرهنگ و برخورد مردم ) یا تجربه سفر به شهری رو دارین که این خصوصیات رو داره ممنون میشم معرفی کنید.
    من از بین شهرهای بزرگ این شهرها رو دیدم :
    مشهد، اصفهان ، تبریز، ارومیه ، ساری، تهران

بنظر من برای داشتن یک زندگی خوب:
    1 - ساری
    2 - تبریز و ارومیه
    3- اصفهان و تهران
    4 - مشهد

البته اینکه معیارها و ملاک های فرد چی باشه مهمه ... مثلا کسی که امکانات براش در اولویته مطمئنا ساری رو بالاتر از تهران و اصفهان و مشهد نمیگه ...

11. این کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

به عنوان یه مشهدی(با احترام به بقیه نظرات از جمله همشهری های خودم) اگه برای کار میاید مشهد انتخاب خوبی میکنید ولی اگه برای زندگی میخواد بیاید مشهد اصلا فکرشم نکنید و دورش رو خط بکشید!

مشهد ساکنین بد و عصبانی (با تمام احترامی که به تمام همشهری هام دارم ولی یکم واقع بین باشیم) یعنی جوریه که اگه توی خونه ات بمیری همسایه ات نمیاد ازت خبر میگیره برعکس تمام شهرهای و استان های شمال کشور! حتی یه لیوان آب بخوای کسی بهت نمیده! بعضی هاشون خیلی حسودن! در بین این مردم ، مردمانی با دین و اهل خدا و... هم پیدا میشن ولی کم! من هم تو ساری زندگی کردم و هم توی مشهد! اما ساری رو به مشهد ترجیح میدم! اونم فقط به خاطر مردمانش!

به نظر من لهجه مشهدی خیلی تاثیر تو این مشکل داره!(من خیلی دوست دارم این لهجه رو!) این لهجه بدجوری تاثیر گذار و مشکل سازه! حالا اگه خودتون زندگی کنید توی مشهد بیشتر درک میکنید این حرف های من رو!
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 02-11-2013 at 23:40.

13. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من هم به عنوان کسی که تجربه زندگی در چند شهر رو داشته(و چندتای دیگه رو دیدم و برخورد داشتم با مردمش
    ) یک نظری بگم
    امکانات که قطعا تهران!
    مشهد هم بودم اما راستش نمیدونم چرا خیلی با جوی که داره نتونستم کنار بیام...
    از اب و هوا و فرهنگ مردم ،بی شک رشت
    با نهایت احترام به مردمان خوب اصفهان با اینکه شهر بسیار با امکانات و عالی هست اما مردم عجیبی داره! به شدت مرموز...
    شیراز هم خوبه هم امکانات هم اب و هوا
    در نهایت اولویت شخصیه من:

رشت
    تهران
    شیراز
    مشهد
    اصفهان!

15. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من هم به عنوان کسی که تجربه زندگی در چند شهر رو داشته(و چندتای دیگه رو دیدم و برخورد داشتم با مردمش
    ) یک نظری بگم
    امکانات که قطعا تهران!
    مشهد هم بودم اما راستش نمیدونم چرا خیلی با جوی که داره نتونستم کنار بیام...
    از اب و هوا و فرهنگ مردم ،بی شک رشت
    با نهایت احترام به مردمان خوب اصفهان با اینکه شهر بسیار با امکانات و عالی هست اما مردم عجیبی داره! به شدت مرموز...
    شیراز هم خوبه هم امکانات هم اب و هوا
    در نهایت اولویت شخصیه من:

رشت
    تهران
    شیراز
    مشهد
    اصفهان!
    چجوری تو همه ی این شهرها زندگی کردید ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

به عنوان یه مشهدی(با احترام به بقیه نظرات از جمله همشهری های خودم) اگه برای کار میاید مشهد انتخاب خوبی میکنید ولی اگه برای زندگی میخواد بیاید مشهد اصلا فکرشم نکنید و دورش رو خط بکشید!

مشهد ساکنین بد و عصبانی (با تمام احترامی که به تمام همشهری هام دارم ولی یکم واقع بین باشیم) یعنی جوریه که اگه توی خونه ات بمیری همسایه ات نمیاد ازت خبر میگیره برعکس تمام شهرهای و استان های شمال کشور! حتی یه لیوان آب بخوای کسی بهت نمیده! بعضی هاشون خیلی حسودن! در بین این مردم ، مردمانی با دین و اهل خدا و... هم پیدا میشن ولی کم! من هم تو ساری زندگی کردم و هم توی مشهد! اما ساری رو به مشهد ترجیح میدم! اونم فقط به خاطر مردمانش!

به نظر من لهجه مشهدی خیلی تاثیر تو این مشکل داره! این لهجه بدجوری تاثیر گذار و مشکل سازه! حالا اگه خودتون زندگی کنید توی مشهد بیشتر درک میکنید این حرف های من رو!
    مهدی جان چه ربطی به لهجه داره قربونت برم .
    اینجا ( مشهد ) تقریبا یک شهری ست که از همه ی نقاط کشور دارند توش زندگی میکنند .
    جمعیت مهاجر ( افغانی های غیر قانونی ) هم زیاد داره . طوری که اصلا به هیچ عنوان نمیشه تشخیص داد که طرف افغانی است یا نه .
    بعد راجع بدخلقی گفتی بگم که آره بعضی هاشون هم هنوز از دوره ی عهد قرن بوق دارند هنوز زندگی میکنند . با اون اخلاق های بدشون . اصلا نمیشه بهشون سلام کرد.
    ولی خوب اونا مربوط به قسمت های پایین شهره .

به هر حال مشهد همون طور که میدونید یکی از بزرگترین شهرهای صنعتی ایرانه و کلا کسب و کار توش خوبه . ( سرمایه گذاری و ایحاد شغل و کسب درآمد برای شغل های آزاد )
    اونایی که هم که از حال و هوای مذهبی بودن هم لذت میبرند هم واسشون مشهد ایده آله . ( ناسلامتی حرم امام رضا اینجاست )
    هیچی هم کم کسر نداره و همه چیز توش هست . بهترین ها و بزرگترین ها و حتی اولین ها .

خلاصه اینکه اگر میان مشهد دعا کنید که سر و کارتون با اون مشهدی های جلف و بدخلق نیوفته .
    خودم به عنوان شخصی که در نزدیکی حرم امام داره کار میکنه و هر روز با زوار امام رضا سلام و علیک داره اینو به شخصه دیدم.

18. 5 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •