معلومه نشون نمیده ، چون باید gpu-z رو نصب کنید
کافیه تو گوگل سرچش کنی همین!
معلومه نشون نمیده ، چون باید gpu-z رو نصب کنید
کافیه تو گوگل سرچش کنی همین!
اوف راس میگیا
دستت درد نکنه...
آقا یه سوال،من باتری رو در میارم تا مستقیم از برق استفاده کنم و عمر باتریم کم نشه ولی چون درب قسمت باتری به خود باتری وصله جای باتری بیرون میمونه!!!چیکار میشه کرد؟
نمیشه یه در واسش پیدا کرد؟
دوست عزیز هیچ وقت باطری رو در نیار چون اگه یه وقت برق نوسان کنه یا برق بره به لپتاپ صدمه جدی وارد میشه...
حالا برای چی می خوای در بیاری باطری رو؟!یهو حین کار برق می ره اونوقت ویندوز اسیب می بینه ها.اگه خیلی داغ نمی شه لپتاپ (یعنی صبح تا شب بازی نمی کنی) بذار باشه باطری.وقتی به برق باشه به باطری کاری نداره.زیاد هم از باطری استفاده نشه می تونه مشکل ساز بشه.البته باطری جلوی نوسان برق رو نمی گیره.این وطیفه به عهده اداپتور لپتاپه نه باطری
دوستان جایی رو میشناسید این لپ تاپ رو با کانفیگ fhd و کیبورد backlit داشته باشه ؟ ( در تهران ) اصلا جایی این کانفیگ رو دیدید ؟ ( اگه جایی رو سراغ داشتید pm بدید لطفا )
دوستان لپتاپ من صداش بد شده هدفونم که تو گوشم میزارم اصلا صدای خوننده درست شنیده نمیشه فکر کنم تو تنظیمات بیتسش رفتم گند زدم بش...
چجوری بزارم تنظیماتش رو که درست شه؟!اگه یه شات از بیتس خودتون بزارید که عالییی میشه...![]()
Last edited by fusion; 04-02-2013 at 14:31.
داداش دستت درد نکنه فقط اون قسمت اکولایزر مال من def و space نداره جاش treble داره اینو چجوری تنظیم کنم؟!
دوستان من میخواستم از ویندزم بکاپ بگیرم چجوری باید این کارو بکنم؟!
یه سوال دیگه من امروز برای یه مدت کوتاه لپتاپ رو به برق نزدم و روشنش کردم شارژش شد 97 بعدا که به برق زدمش مینویسه pluged in,not charging و همون 97 درصد مونده و شارژش نمیکنه... باید اینجوری باشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)