بدشانسی ها تمومی نداره... گل صحیح دقیقه 93 تیم آفساید گرفته میشه تا بازی 2-2 تموم بشه و رقیب های ما با گل آفساید برنده میشن. فکر کنم اگه این بدشانسی های داوری رو نداشتیم حداقل 5-6 امتیاز بیشتر گرفته بودیم.
بدشانسی ها تمومی نداره... گل صحیح دقیقه 93 تیم آفساید گرفته میشه تا بازی 2-2 تموم بشه و رقیب های ما با گل آفساید برنده میشن. فکر کنم اگه این بدشانسی های داوری رو نداشتیم حداقل 5-6 امتیاز بیشتر گرفته بودیم.
جرارد: مسی را به رونالدو ترجیح می دهم/ دلم برای آلونسو تنگ شده است
استیون جرارد در مصاحبه ای با ادیداس به سوال های برگزیده در توییتر پاسخ داده است
سایت گل- استیون جرارد در مصاحبه ای با ادیداس به سوال های برگزیده در توییتر پاسخ داده است. جرارد بهترین لحظه ی تاریخ لیورپول را فینال استامبول میداند و همچنین اذعان می کند دلش برای ژابی آلونسو تنگ شده است. جرارد در مقایسه ی مسی و رونالدو مسی را بهتر از ستاره ی رئال مادرید می داند. در زیر می توانید مصاحبه ی کاپیتان لیورپول را به نقل از صفحه ی طرفداران لیورپول بخوانید:
بزرگترین فوتبالیستی که در مقابل او قرار گرفتهاید چه کسی بوده؟
جرارد: زینالدین زیدان، او همه چیز داشت
بهترین گلی که با پیراهن لیورپول به ثمر رساندهاید کدام بوده؟
جرارد: فینال اِفاِی کاپ مقابل وستهم، آن دیدار عالی بود، از نظر زمان و اهمیت
بهترین لحظه برای باشگاه لیورپول کدام بوده است؟
جرارد: استامبول، 2005
بزرگترین مهاجمی که در کنار وی بازی کردهاید چه کسی بوده؟
جرارد: لوئیـز سوارز
زمانی که از بازی در زمین فوتبال خداحافظی کردید، آیا باز هم در فوتبال باقی خواهید ماند؟
جرارد: امیدوارم اینچنین باشد، میخواهم برای مدت طولانی در لیورپول حضور داشته باشم
اگر این توان را در اختیار داشتید که یکی از بازیکنان گذشته لیورپول را به این باشگاه بازگردانید انتخاب شما چه میبود؟
جرارد: ژابی آلونسو، بهترین هافبکی که در کنار او حضور داشتهام، دلم برایش بسیار تنگ شده
ترکیب 4نفره انگلیسی خط میانی رویایی در کنار شما چه کسانی هستند؟
جرارد: اسکولز، بکهام، و مکمنمن
ترجیح میدهید در کنار مسی بازی کنید و یا رونالدو؟
جرارد: دوست دارم در کنار هر دوی آنها بازی کنم، اما اگر قرار بر انتخاب یکی باشد من مسی را انتخاب میکنم، او یک نابغه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012/11/10
در روزی که چلسی و منچستر باختن ما یک برد خوب داشتیم
حالا اختلاف امتیازمون با تیم سوم 9 امتیازه و با تیمی نظیر آرسنال تنها 4 امتیاز
این اختلاف امتیاز برای جبران شدن در صورت قدرشناسی و استفاده از موقعیتها و البته پیداکردن شخصیت تیمی واقعا ناچیزه
روی گل اول سرعت استرلینگ خارق العاده بود
این تیم جوون اگر در سایه ثبات، صاحب تجربه هم بشه میتونه رویاهای مسکوت مانده طرفداران لیورپول رو بعد از سالها عینیت ببخشه
تارنمای ! محترم ورزش 3 از ابتدای هفته در جدول پخش زنده زده بود که چهارشنبه شب بازی لیورپول - تاتنهام رو مستقیما شبکه ی ورزش پخش خواهد کرد و بازی چلسی فولام با تاخیر از ساعت 23"45 دقیقه از شبکه 3 پخش میشه !
من به خاطر بازی تاتنهام لیورپول ، از اول هفته از طریق دوستان مادیرانی یه گیرنده ی دیجیتال تی.وی برای لپتاپ سفارش دادم و کلی هم اصرار کردم که حتما تا روز چهارشنبه برسه بدست من ، البته به قولشون عمل کردند و از این بابت خوشحال شدیم
اما دیشب بعد از کلی امید بستن به مشاهده ی بازی لیورپول و تاتنهام ، ساعت 23:15 زدم شبکه ی ورزش دیدم داره بازی بایرن مونیخ رو نشون میده !!!
همون لحظه زدم شبکه 3 دیدم در کمال تعجب داره بازی چلسی و فولام رو نشون میده ! ( حدس زدن حالت روحی من در موقع نباید کار سختی باشه البته)
خلاصه اینکه توفیق اجباری شد بازی جذاب و مهیج ! چلسی برابر فولام رو تماشا کنم که 0-0 هم تموم شد ، لیورپول هم ظاهرا 2-1 مغلوب تاتنهام شده !
ما که عادت کردیم بازی با وعده پخش بازی لیورپول بیننده رو پای تی وی بشونن ولی یه بازی دیگه رو پخش کنن
لیورپول که واقعا روی دور بدشانسیه از همه نظر هم بی دقتی خودش در ضربات آخر و هم از نظر اشتباهات داوری
هندرسون نیمه اول دروازه کاملا خالی رو بیرون زد و جناب داور هم یکی از مشخص ترین پنالتیها رو روی جرارد نگرفت
کلا این اشتباهات داوری کم کم داره مخل آسایش ما میشه
به نظر من تیم از نظر شکل بازی به یه ثبات نسبی رسیده امادر نتیجه گیری واقعا مشکل داره
ما بازیکن میخوایم اما متاسفانه خبر میرسه که در ژانویه هم کسی قرار نیست به تیم بیاد
اینی که تیم بتونه موقعیت گل زنی خلق کنه اما گل نزنه نشون دهنده فشار روحی روانیه که رو بازیکنان تیم بخصوص جوانترها(به نظر من تیم از نظر شکل بازی به یه ثبات نسبی رسیده امادر نتیجه گیری واقعا مشکل داره
ما بازیکن میخوایم اما متاسفانه خبر میرسه که در ژانویه هم کسی قرار نیست به تیم بیادسوسو،استرلینگ،آلن،شاهین،کلی و........)اون حاکمه.قرار گرفتن در رده های پایین جدول و عدم نتیجه گیری همه رو عصبی کرده.
از اون طرف هم راجرز حرف درست رو زده:نمیشه طی یه نیم فصل تمام مشکلات تیم رو حل کرد.
در مورد بوجه هم مثل اینکه باید قید خریدهای بزرگ و حتی متوسط رو هم بزنید....ما آخر نفهمیدیم رویه و سیاست باشگاه چیه؟
نظر شخصی/
تیم شاید نیم فصل رو از دست بده وجایگاه خوبی پیدا نکنه.(هرچند که فکر میکنم 4یا5بازی دیگه داره و با توجه به اینکه اون تیمها رده پایین جدول هستن میشه به نتیجه گیری امیدوار بود.) اما شاهد یه نیم فصل کاملا متفاوت از لیورپول خواهیم بود.
امروز هم در بازی ای که هم گل به خودی زدیم و هم خوردیم ()، نهایتا 3-2 بردیم.
درسته در رتبه 10 جدول هستیم ولی فاصله تا رتبه چهارم فقط 4 امتیاز شده. تیم اگه به ثبات نسبی برسه (که تقریبا رسیده) و در ژانویه هم خوب تقویت بشه و حداقل یکی دو بازیکن خوب اضافه بشن می تونیم برای سهمیه CL حداقل رقابت کنیم.
امیدوارم دوباره مشکلی برای لوکاس پیش نیاد. هر وقت لوکاس در تیمه، تیم خوب بازی می کنه.
سلام
الان داشتم تو سایت میچرخیدم دیدم کلوپ لیورپول هم هست ، خیلی خوشحال شدم
خوب فردا با استوک بازی داریم، کلا حالم از این تیم بهم میخوره ، هیچ شباهاتی به تیم های لیگ برتری نداره ، بازی های دفاعی و فیزیکی این تیم همیشه اعصاب خرد کن بوده و هست ولی خوب با همین روندی که پیش گرفتن دارند نتیجه میگیرند و امتیاز کسب میکنند
از شش بازی اخیر که لیورپول با این تیم تو لیگ برتر داشته فقط یکبار تونسته ببره و تو این چند ساله استوک بد رو مخ هوادار بود
نقاط ضعف این تیم درصد پایین مالکیت توپ و آمار پایین گلزنی در لیگ برتره
جالبه بدونید که استوک در کنار کویین پارک رنجرز و استون ویلا با 15 گلزده ضعیف ترین خط حمله در لیگ برتر داره و با 13 گل خورده قوی ترین خط دفاعی را داره و در شش بازی اخیرش هم 12 امتیاز کسب کرده که بعد از یونایتد و تاتنهام عملکردی خوبی در لیگ برتر داشته و هشت بازی هم هست که این تیم نباخته که نشان از پیشرفت این تیم در لیگ برتر داره
در کل بازی در ورزشگاه بریتانیا با اون جو سنگینش همیشه سخت بوده و هست ولی تیمی که میخواد جز بیگ فور باشه نباید امتیازات را به راحتی از دست بده و امیدوارم این بازی را ببریم که شاخ استوک هم شکسته بشه
خوب 3-1 باختیم ، پیش بینی خودم مساوی بود ولی خوب از لیورپول این چند ساله همچی بر میاد
خیلی زمان خوبی به گل رسیدم و میتونستیم بازی را نگه داریم و حساب شده بازی را مساوی و یا در آخر ببریم ولی خوب وقتی تیم بد ارنج بشه گل زدن چه در ثانیه 30 باشه چه دقیقه 90 بی فایده ست ، استوک بعد از گل خورده خیلی خوب فشار اورد و خیلی زود هم به گل رسیدن و بعدش خیلی خوب پرس کردن و نیمه اول با برد به رختکن رفتند. متاسفانه تیم هنوز از لحاظی دفاعی مشکل داره و معلوم هم نیست که درست بشه در صورتی که بازیکن های بدی هم در خط دفاع نداریم، فیکس بازی دادن سوسو و تعویضش با استرلینگ که هر دو از لحاظ بدنی پایین هستند اونم با یک تیم کاملا فیزیکی که همه تیم ها را به دردسر میندازه برام جای سواله؟ فیکس بازی کردن شلوی در صورتی که تو بازی 4-0 فولام هم خوب نبود باز برام جای سوال داشت، نبودن نوری شاهین حتی رو نیمکت هم برام جای سوال داشت و...
خیلی مسخره گل میخوریم خیلی سخت گل میزنیم و همچنان این روند ادامه داره ، استوک ضعیف ترین خط حمله لیگ برتر سه گل به لیورپول میزنه و پر گل ترین بازی فصلشون قبل کریسمس جشن میگیرن و ما هنوز بعد از دوسال نمی تونیم استوک را ببریم
همچنان روندی نمودار سینوسی تیم ادامه داره و باز معلوم نیست که این تیم کی قراره بوی از ثبات رو ببره واقعا متاسفم که الان دو فصله که حتی سه برد پیاپی هم نداشتیم چه فصل قبل چه این فصل
به هر حال اگه قراره از کویین پارک رنجرز هم امیتاز بدیم انوقت باید فاتحه ای برای تیم خوند
Last edited by latifii; 27-12-2012 at 01:42.
کویینز پارک رنجرز 0 - لیورپول 3
گل ها: سوارز دو گل و اگر
اول از اینکه خوشحال در این بازی خبری از شلوی جوان و کم تجربه نبود ، بعد از اینکه روی تویتر شلوی انواع بدو بیراه بهش نثار شد اونوقت هم راجرز فهمید حضور شلوی اشتباهست و هم شلوی درک کرد که باید یوزر تویتترش را دی اکتیو کنه تا شب با خیال آسوده بخوابه
ترکیب تیم بد نبود ، هرچند معتقدم جو آلن هنوز نیاز به نیمکت نشینی داره تا بازیکن بشه
بازی را خیلی خوب و هجومی شروع کردیم و با خلاقیت سوارز به دو گل خوب رسیدیم ، نیمه اول سوارز +جرارد+هندرسون بازی خیلی خوبی به نمایش دادن و تیم از این سه بازیکن نهایت استفاده را برد و نیمه اول با نتیجه 3-0 به رختکن رفتیم
از اونجایی که تیم هنوز یک سکان دار با تجربه نداره نیمه دوم با تعویض هندرسون قاعده بازی را برهم زد و دقیقا کادر فنی تیم همون کاری کرد که ردنپ میخواست ، ردنپ تو نیمه مربی ها خیلی خوب تیمش را جمع کرد و از یک باخت بد جلوگیری کرد و با فشارشون میتونستند حتی به گل هم برسند
اما نکات مثبت بازی
کلین شیت
هماهنگی و بازی روان تو نیمه اول
برنامه ریزی خوب روی کرنر ها
نکات منفی بازی
بازی ضعیف استرلینگ
ضعف در توپ آخر و گلزنی
تعویض های بازی بنظرم فوق العاده بد بود ، بیرون کشیدن هندرسون به ضرر تیم بود و همینطور حضور سوسو تو نیمه دوم اصلا ضروری نبود و دیدم که تاثیر خاصی روی روند بازی نداشت
در کل میتونستیم با یک بازی پر گل ببریم ولی نکته که منو خیلی به تعجب انداخت ، عدم حضور نوری شاهین روی نیمکت ذخیره ، کلا برام قابل هضم نیست که بازیکن به این خوبی جذب کنی ولی نه تنها بازیش ندی بلکه روی نیمکت دخیره هم جایی نداشته باشه
حاضر شرط ببندم نصف بازی های که جو آلن برای تیم انجام داده نوری شاهین انجام داده بود اوضاع تیم به این شکل نبود
پ.ن:
یعنی اینجا هیچ لیورپولی نداره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)