استاد من از اچ دی همون روش شما را رفتم و نتجه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بیشتر توضیح دهید ؟؟
لطفا بیشتر توضیح دهید ؟؟
Last edited by hojjat_vahidi; 03-08-2012 at 22:11.
لطفا بیشتر توضیح دهید ؟؟
Last edited by hojjat_vahidi; 03-08-2012 at 22:30.
با تشکر از شما دوست خوبم
فکر کنم اشتباه شده چون خیلی کم هست و مونیتورهای معمولی 60 تا 80 درصد باید هماهنگ باشند وقتی Custom رو زدید باید در قسمت Device to Simulate مدل مونیتور شما باشه احتمالا پیشفرض CMYK بوده که اینطور شده
این قضیه برای نمایش طیف رنگهای خارج از محدوده هست وقتی CMYK انتخاب شده طیف رنگ چاپ صنعتی منظور هست یعنی با این انتخاب وقتی Gamut Warning میزنید نشون میده از تصویری که دارید چقدرش خارج از محدوده رنگ چاپ صنعتی هست ، این رنگهای خارج از محدوده با شبیه ترین رنگ موجود در طیف رنگ (اینجا CMYK) جایگزین میشه
حالا من عکسی که به شما دادم بر اساس RGB هست
شما وقتی میای در قسمت Device to Simulate مانیتور رو انتخاب میکنی ، اینبار میگه چقدر از تصویر خارج از محدوده طیف رنگ مانیتور شما هست (در نتیجه مانیتور شما چقدر با sRGB هماهنگه)
البته گفتم این رنگها با شبیه ترین رنگ جایگزین میشن و کاربر عادی متوجه چیزی نمیشه
شما اگر مدل مانیتورتون تو لیست نبود فکر میکنم بتونید با گزینه sRGB display profile with display hardware امتحان کنید
اگر فرصت کردید لطف کنید از این مسیر مدل و سازنده مانیتور رو برای ما هم بگذارید ممنون میشم در ویندوز 7 کلیک راست در دسکتاپ:
Screen Resolution > Advanced Settings > Monitor > Properties > Details > Hardware Ids
زیرش مینویسه مثلا برای بنده
MONITOR\AUO2177
که خوب ساخت شرکت AUO هست
من از دوستان تو کلوپ دیگر لپ تاپ ها هم بپرسم بعد ببینم کدام مناسب تره
باز هم تشکر میکنم از شما
بیشتر از 3 ساعت Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier بازی کردم روی HD البته با کولپد . اخ نمیگه . افت فرم هم نداشتم .
حدود 1.50 دقیقه هم خالی میکنه میرسه به 15 درصد ؟جتی در صورت استفاده نکردن!؟
سلام.ببخشید این چیزهایی که تو این تایپیک نوشته شده در مورد برق بدنه درسته یا نه؟این برای زمانی که با آدابتور به برق وصله یا نه همینطوری موقع بدون وصل برق هم هست؟
من که همچین مشکلی ندارم![]()
یعنی وقتی روشن هست و انگشتت رو پشت صفحه نمایش میکشی احساس مور مور نمی کنی؟؟؟؟؟؟
خب تمام لپتاپهایی که جنس بدنه شون الیا÷ الومینیومی هست همینطورین دیگه.مال منم اینجوریه.فقط زمانی که از برق مستقیم استفاده می شه.چیز مهمی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)