تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 35 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 341

نام تاپيک: لپ تاپ لنوو Z580 رو خریدم

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

نه بدون بلوری هستش
    میدونم گرونه اما چه کنم که چاره ای نیست اینجا تو انتخاب زیاد دستت باز نیست و اون تعداد محدودی هم که جنس مورد نظرتو دارن قیمتهاشون منصفانه نیست
    اما کلا فکر کنم گرونم شده یعنی تهرانم تا هفته پیش 1/700 بود تماس گرفتم شده بود 1/800
    واسه اینه که راضی شدم با این قیمت بگیرم
    حالا شما هم اگه سوال کنید و قیمت بگیرین ببینم افزایش داشته یا نه
    اما امروز دیگه میخوام بگیرم

ممنون از همگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من دیروز از مرکز کامپیوتر ایران تو ولیعصر تهران قیمت های زیر رو گرفتم:
    Z580 سفید CPU Ci7 - Ram 6G- HDD 750- GF 2g- BluRay قیمت : 1940000 تومان
    Y580 مشکی CPU Ci7 - Ram 8G- HDD 750- GF 660 2g- BluRay قیمت : 2220000تومان

3. این کاربر از bargriz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه بدون بلوری هستش
    میدونم گرونه اما چه کنم که چاره ای نیست اینجا تو انتخاب زیاد دستت باز نیست و اون تعداد محدودی هم که جنس مورد نظرتو دارن قیمتهاشون منصفانه نیست
    اما کلا فکر کنم گرونم شده یعنی تهرانم تا هفته پیش 1/700 بود تماس گرفتم شده بود 1/800

ممنون از همگی
    Y580 مشکی CPU Ci7 - Ram 8G- HDD 750- GF 660 2g- BluRay قیمت : 2220000تومان
    خیلی گرون!!!! من دقیقا همان روزی که دلار تا 2250 رفت و آخر شب هم 2200 بود! رفتم این سفید z580 رو با همین مشخصات گرفتم 1.820 تومن! تازه میگفت دلار و...! وگرنه همون حدود 1.740 - 1.780 در می اومد!
    الان مغازه بسته (اینجا شیراز دیگه ) شبی یادم بود می پرسم اگر اینجوری باشه که واقعا سود کردم! چون اون شب خیلی دو دل بودم که شاید ارزون تر بشه و گفتم بیخیال می گیرم هر چی شد!

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

با سلام
    من میخوام تا حدودآ یکی دو ماه دیگه یه نوت بوک بگیرم تا 2 تومن. نوت بوک هایی مثل lenovo y580 و xps 502 و Asus n56vz به نظرم بهترین ها بودن.
    سوالی که دارم این هست که Lenovo y580 مدلی که SSD نداره، امکان اضافه کردن یک SSD رو داره یا خیر و مدل SSD دارش الان تو بازار چند هست؟ اصلآ این مدلش تو ایران وجود داره یا SSD اضافه میشه ؟؟
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه بدون بلوری هستش

ممنون از همگی
    این مشخصات که خودم گرفتم قیمت امروز شیراز 1.970 تومان (150 هزار تومن گرون تر از هفته پیش که من گرفته بودم)

با سلام
    من میخوام تا حدودآ یکی دو ماه دیگه یه نوت بوک بگیرم تا 2 تومن. نوت بوک هایی مثل lenovo y580 و xps 502 و Asus n56vz به نظرم بهترین ها بودن.
    سوالی که دارم این هست که Lenovo y580 مدلی که SSD نداره، امکان اضافه کردن یک SSD رو داره یا خیر و مدل SSD دارش الان تو بازار چند هست؟ اصلآ این مدلش تو ایران وجود داره یا SSD اضافه میشه ؟؟
    با سپاس
    سلام
    البته فکر کنم y580 قبلا اونی که ssd داشت هم بالای 2.200 چیزی در این حدود بود حالا که گرون شده یه 150 یا 200 هزار تومنی هم بیشتر.

7. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام منم آخرش گرفتم . امروز ظهر1/850 میگفت آنتی ویروسش رو گفتم نمیخوام 40 تومن کم کرد 1/810ویندوز که نداشت گفت ما خودمون نصب میکنیم با برنامه های کاربردی و جزو خدماتمون هستش ویندوز 7 ultimate sp1 با برنامه ها واسم نصب کرد و پس از سفارش 3 ساعت بعدش رفتم گرفتم موس با سیم لنوو و کیف لنوودوستان اولین لپ تاپم هستش نکته ی خاصی کلی یا در مورد این لپ تاپ بود که حتما باید بدونم ممنون میشم
    Last edited by pourya_bo2pmc; 14-08-2012 at 18:03.

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

دیگه امیدی به پایین اومدن ارز نداشته باشیم؟
    من 5 سال پیش یه نوت بوک 2200 دلاری رو خریدم 2 میلیون!!! الان خیلیییییییییییییییییییی زور داره واسه یه نوت بوک 1000 دلاری 2 میلیونو 400 هزار پول بدم :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام منم آخرش گرفتم . امروز ظهر1/850 میگفت آنتی ویروسش رو گفتم نمیخوام 40 تومن کم کرد 1/810ویندوز که نداشت گفت ما خودمون نصب میکنیم با برنامه های کاربردی و جزو خدماتمون هستش ویندوز 7 ultimate sp1 با برنامه ها واسم نصب کرد و پس از سفارش 3 ساعت بعدش رفتم گرفتم موس با سیم لنوو و کیف لنوودوستان اولین لپ تاپم هستش نکته ی خاصی کلی یا در مورد این لپ تاپ بود که حتما باید بدونم ممنون میشم
    سلام
    مبارک باشه
    خیلی آدم با انصافی بوده از این منظر! که آنتی ویروس رو 40 تومن برداشته! من توی شیراز هر چی گشتم هیچ کدوم از فروشنده ها حاظر نبود آنتی ویروس رو برداره!
    ویندوز هم که مجانی ریخته ! باز هم خوبه!

من از اولش می دونستم توی این رنج و .... مانیتور فوق العاده با کیفیت گیرم نمیاد! (برای اصلاح رنگ و نور وگرنه مانیتورش بدنیست!) و از اول حساب 2 مانیتوری کارکردن رو داشتم. اما کمی مانیتورش اذیتم می کنه! (عرض می کنم برای اصلاح رنگ و نور که باید دقیق دقیق باشد! و فکر هم نمی کنم کمتر از دیگر لپ تاپ ها توی این رنج داشته باشه)

اما موردی که دوستان هی می فرمایند اصلا داغ نمی کنه!!! آخه نمی دونم معیارشون چیه از این اصلا داغ نکردن!
    شما هم یه سری برنامه نصب بکن و در حین کار بعد از یکی دو ساعت دمای اجزا رو بگیرید بفرمایید ممنون میشم (من که حدود 55 باز امروز بود بعد از یکی دو ساعت تدوین فیلم کردن و...، البته بدون کول پد!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مبارک باشه ، سفید گرفتی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه
    خیلی آدم با انصافی بوده از این منظر! که آنتی ویروس رو 40 تومن برداشته! من توی شیراز هر چی گشتم هیچ کدوم از فروشنده ها حاظر نبود آنتی ویروس رو برداره!
    ویندوز هم که مجانی ریخته ! باز هم خوبه!

من از اولش می دونستم توی این رنج و .... مانیتور فوق العاده با کیفیت گیرم نمیاد! (برای اصلاح رنگ و نور وگرنه مانیتورش بدنیست!) و از اول حساب 2 مانیتوری کارکردن رو داشتم. اما کمی مانیتورش اذیتم می کنه! (عرض می کنم برای اصلاح رنگ و نور که باید دقیق دقیق باشد! و فکر هم نمی کنم کمتر از دیگر لپ تاپ ها توی این رنج داشته باشه)

اما موردی که دوستان هی می فرمایند اصلا داغ نمی کنه!!! آخه نمی دونم معیارشون چیه از این اصلا داغ نکردن!
    شما هم یه سری برنامه نصب بکن و در حین کار بعد از یکی دو ساعت دمای اجزا رو بگیرید بفرمایید ممنون میشم (من که حدود 55 باز امروز بود بعد از یکی دو ساعت تدوین فیلم کردن و...، البته بدون کول پد!)
    تست می کنم می گم خدمتتون... فعلا ویندوز 8 رو نصب کردم ، اگه مشکلی تو نصب نرم افزار تست نبود...

13. این کاربر از dishlame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •