تشکر هوادار ناشنوا از علی کریمی
![]()
تشکر هوادار ناشنوا از علی کریمی
![]()
به سلامتي محروميت تماشاگرها رو تعليق كردن و مسابقه با صبا در حضور تماشاگرها برگزار ميشه
-------------------------------------------
تعليق محروميت تماشاگران پرسپوليس
يک جلسه باقي مانده محروميت تماشاگران پرسپوليس بمدت 6 ماه به حالت تعليق در آمد .
يک جلسه باقيمانده از محروميت تماشاگران پرسپوليس به حالت تعليق در آمد تا آنها بتوانند بازي اين تيم مقابل صبا را از نزديک تماشا کنند.
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، صالحي رئيس کميته استيناف اعلام کرد: در اجراي ماده 29 از آئين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال يک جلسه باقي مانده محروميت تماشاگران پرسپوليس بمدت 6 ماه به حالت تعليق در آمد. چنانچه در اين مدت مرتکب چنين تخلفي شوند اين محروميت به مرحله اجرا در خواهد آمد.
اینا میخوان با تعلیق کردن تماشاگرو بترسونن که لال بشه و هیچی نگه حتی اگه حقشو بخورن!
4سنگربان!
سمت چپیه کیه؟ (سمت چپ گردان)
مسعود داستانی
باید مسعود داستانی باشه ... از تیمای پایه آوردن (بازی اول مقابل صنعت نفت رو نیمکت بود)
+
فردا بازی بسیار سختی رو خواهیم داشت ...
نه که صبا تو هفتههای پیش خوب نتیجه گرفته
نه که مهاجمای خطرناک و گلزنی داره
واسه اینکه تو آزادی و جلو تماشاگرامونه !!
قبلنا این مسأله حسن بود، ولی الان بیشتر باعث بالا رفتن انگیزهی حریف میشه !
باید خیلی مراقب باشن که باز هم تو آزادی شکست نخورن ...
ظاهراً همه چیز برای بازی فردا آماده است، مصدوم خاصی به جز سوسا نداریم، مهرههای بسیار خوبی هم در اختیار داریم
از اونا مهمتر، تیم ژوزه کم کم داره تاکتیکی که مد نظرشه رو پیدا میکنه و به زودی یه پرسپولیس رویایی رو خواهیم دید
اما اینا تا وقتی موقعیتها به گل نشینه و رو اتفاقات و اشتباهات گل نخوریم، خوبن ...
میدونم که فردا موقعیتهای زیادی رو دروازهی صبا خلق میکنیم ... امیدوارم روز خوب پرسپولیس و مهاجماش باشه تا با یه برد خوب به تمام حواشی پایان بدیم و هوادارا هم جواب حمایتشون رو بگیرن ...
فقط خدا میدونه که با تساوی یا خدای نکرده شکست، تیم چقدر وارد حاشیه میشه ... شاید ژوزه برکنار نشه، اما تا قبل دربی اتفاقات خوبی نمیافته ...
ترکیب احتمالی بازی فردا :
گردان
فشنگچی ....... حسینی ........ بنگر ....... ماهینی
آقازمانی/نوری
کاظمیان/رضایی ...... کریمی ...... علیعسگر
قاضی
انصاریفرد
Last edited by Kurosh; 04-08-2012 at 17:01.
کوروش جان پولادی رو تو همه پستها استفاده کردی، فکر کنم یادت رفته که محرومه؟
من هم اميد وارم تيم فردا خوب نتيجه بگيره
و اميد وارم ديگه گل مفت نخوريم! انصافا در دوبازي با فجر وگهر ميتونستيم 3 امتيازو به دست بياريم اگه كمي دقت ميكرديم و اشتباه فردي نداشتيم.
تيمهاي خوب از حد اقل موفعيتها نهايت استفاده رو ميبرن اميدوارم تيم ديگه موقعيت 100 درصدي رو از دست نده چون از قديم گفتن اگه گل نزني گل ميخوري!
شهاب گردان هم بايد به اعتماد به نفس لازم دست پيدا كنه 2 امتياز قبلي رو ايشون به باد داد. و به نظرم گردان هيچوقت معمار زاده نخواهد شد و انشاالله شرايطش بازي به بازي بهتر ميشه.
به هر حال شرايط امسال پرسپوليس بسيار اميد وار كننده هست فقط به كمي زمان وحوصله تماشاگر نباز هست .
تماشاگرا هم بايد فردا تحت هر شرايطي تيم رو تشويق كنن حتي اگه عقب باشه ماهيت تماتشاگر در فوتبال اينه كه بياد تا دقيقه 90 تيمشو حمايت كنه وبه قول مربي تيم رقيب تماشاگر نبايد از اهالي كوفه باشه!
نمی دونم تا کی باید این وضعیت ادامه داشته باشه ؟
من همون موقع هم گفتم که مشکل اصلی تیم ما در این فصل هافبک و عدم وجود هافبک دفاعی خوب و بازیسازه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)