تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 301 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفم برای اون به اصطلاح هوادارایی که حاشیرو انداختن به جون تیم......راهیو در پیش گرفتن که نتیجشو پارسال برای سرخ پوشان پایتخت دیدن!
    امان از این افراد شخص پرست.....انگار نه انگار مهمترین چیز این وسط استقلاله.....یکی استقلالو با مجیدی میخواد یکی با امیر یکی با ناصر خان و.....پس این وسط استقلال چی میشه؟چرا نمیتونیم درک کنیم همه این نامها در خدمت استقلال بودن و هستند و خواهند بود......
    اخه هفته دوم باید جو تیمو به هم بزنند؟
    برای تیمهای قلعه نویی بد شروع کردن لیگ یه جورایی طبیعیه ولی به مرور زمان عالی کار میکنه.......
    اون فصل که تا 17 سقوط کردیم و حتی زمزمه هایی مبنی بر برکناری قلعه نویی مطرح شد فراموش شده؟به مرور زمان چه بازیهایی از اون تیم دیدیم؟بردهای پر گل اون دوره فراموش شده؟
    یعنی اون هوادارایی که به جرات میشه گفت امشب به میلیونها استقلالی خیانت کردن متوجه نیستن چه کسی روی نیمکت این تیم نشسته؟مربی که سهمش از 11 لیگ گذشته 4 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی بوده.....این اقا خیلی خوب کارشو بلده،مطمئن باشید قلعه نویی به سرعت مشکلات تیمو رفع میکنه

اما در مورد بازی

انقدر بد بودیم که نمیدونم از کجا شروع کنم.......
    هیچوقت فکرشو نمیکردم دلم برای امیرابادی تنگ بشهولی به لطف هاشم این اتفاق هم افتاد.هاشم جان به خودش زحمت نمیداد حتی بخواد برگرده.چند بار جاش خالی موند.....ساموئل باید از اول به جاش بازی میکرد نه دقیقه 90

سایپا فراتر از چیزی که ازش انتظار داشتم ظاهر شد.با کم کردن فاصله بین دفاع و هافبکشون به خوبی فضاهارو از ما گرفته بودن و با دوندگیه بی امانشون و همینطور پرسی که انجام میدادن اجازه ی کار به هافبکهای ما ندادن
    هیچ کدوم از هافبکامون به جز توزی خوب نبودن.....اون دوندگی که باید داشته باشنو نداشتن
    نکونام تنها 2-3 جلسه با تیم تمرین کرده و نباید ازش انتظار داشته باشیم در اولین بازیش عالی کار کنه
    قبل از شروع بازی محصص گفت جواد نکونام به زمان احتیاج داره تا به امادگی کامل برسه و بدون شک در این بازی نکونام نمیتونه توانایی هاشو نشون بده که دیدیم که واقعا همینطور شد
    اما همین بازی هم شاهد هوش بسیار بالای این بازیکن بودیم.فضاهای خالیو عالی می دید و چند تا توپگیری خوب هم داشت.
    من نمیدونم امشب به جز اکبرپور و صادقی دیگه کی خوب بود که همه نکونامیو که 2-3 جلسه بیشتر با تیم تمرین نکردرو میکوبن....مطمئن باشید اگه قلعه نویی مجبور نبود 90 دقیقه بهش بازی نمیداد.منتظری که مصدومه ساموئل هم به عنوان هافبک دفاعی در بازیهای دوستانه و دقایقی از بازی مقابل الومینیوم عملکرد قابل قبولی نداشت......

در کل حقمون امشب حتی مساوی هم نبود....با این حال موقعیتای گلمون 5-5 مساوی بود و مالکیت توپ هم 51% به نفع ما بود
    بدون شک از چند هفته دیگه هیچ تیمی جلودار این استقلال نخواهد بود

پ.ن
    در مورد جباری هم این نکته فراموش نشه که مجتبی در کنار اینکه بدنسازی نکرده یه مصدومیت هم داره که اون هم کاملا رفع نشده
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 26-07-2012 at 01:09.

2. 13 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

در تایید حرفای امیر جان مخصوصا حرفای ابتداییش منم عرض کنم که:

واقعا ناراحت کننده بود وقتی که گل خوردیم شعارا شروع شد البته من از تلوزیون برایند صدایی که میشنیدم (قلعه نویی) بود!(امیدوارم تشویق بوده باشه یعنی شخص پرستا به قولی کمتر باشن)چون فقط یه کلمه بیشتر از صدای تماشا گرا متوجه نشدم.

به هر حال مهم نیست......... قلعه نویی با قدرت مدیریتی خوبش از فشارای بیشتر از اینم در اومده!

------------

سایپا عالی بود,مدام مهاجمین و هافبکاش در حال پرس روی خط هافبک و دفاع ما بودن جوری که بازی سازی ما بسیار ناموفق بود و مجبور شدیم از یک سوم خودمون و نزدیک محوطه جریمه این کارو انجام بدیم که بازم با توفیقی حاصل نشد.

ناهماهنگی بین زندی و جانواریو پشت محوطه حریف و همینطور منوچهری با سایر بازیکنا زجراور بود.میداوودی برخلاف هفته قبل اصلا در حد خودش نبود......توپ لو دادنای زیاد و پاسای اشتباه-- > اومدن برهانی به جاش کار درستی بود : چون همونطور که دیدم دوندگی زیاد ارش باعث ایجاد فاصله بین خط هافبک سایپا با دفاعش شد.....

حنیف امروز ضربات سر زیاد زد اما هرچی میزد میرسید به حریف-->که اینم یکی از دلایلش خط هافبک فعال سایپا بود.دریبل بدی خورد,بد جاییم بود.....ضربه دقیقیم خیلی دقیق بود.رو گل اول به نظرم بی تقصیر نبود.

بیرون کشیدن منوچهری و رفتن اکبرپور به پست مهاجم عملا باعث شد خط هافبکمون دوندگیش کم بشه....اکبرپور تا زمانی که هافبک چپ بود یه تنه جور خودشو بیگ زاده رو میکشید.از اونطرف با این تعویض یه فورواد مناسب هم برای توپای هوایی از دست دادیم.
    توزی هم کار خاصی ندیدم ازش.

تو دفایق پایانی هم که با اومدن ساموئل و رفتن حنیف به پست فوروارد عملا سه دفاعه شدیم.ایکاش از اول بد........بیگزاده بازی قبل ضعیف و این بازی بدتر از قبل بود.

صادقی کم نقص بود یکی دو حرکت قشنگ هم داشت,به هر حال اگه حنیف در ادامه فصل هم بخواد این طور ادامه بده شاهد زوج منتظری / صادقی خواهیم بود.

نکونام بد نبود چند تا تکل خوب زد پوشش هم خوب داد(دیدیم که تیم مقابل دو تا شوت پشت محوطه بیشتر تداشت که یکیشم تو منطقه نکو نبود)اما خوب مثل بقیه توپ زیاد لو داد.

در کل امروز غیر صادقی و اکبر پور هیچ کس در حد خودش نبود.

نمیدونم درسته یا نه اما ایکاش اون صحنه ضربه دقیقی گل اعلام میشد , لااقل بازیکنا بیشتر وقت داشتن به خودشون بیان از طرفیم فشار روانی رو حریف میافتاد....دیدید بعد به تساوی رسیدن انگار یه لحظه تیم خالی شد و گلو خوردیم چرا که به نظرم تو اون لحظه تساوی واسه بازیکنا راضی کننده به نظر میرسید.

وقت واسه انتقاد زیاد هست!

به امید موفقیت تیممون تو بازی های آتی
    Last edited by H00m@N; 26-07-2012 at 08:57.

4. 7 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

امان از این افراد شخص پرست.....انگار نه انگار مهمترین چیز این وسط استقلاله.....یکی استقلالو با مجیدی میخواد یکی با امیر یکی با ناصر خان و.....پس این وسط استقلال چی میشه؟چرا نمیتونیم درک کنیم همه این نامها در خدمت استقلال بودن و هستند و خواهند بود......
    ببينيد كسي اينجا به قول شما شخص پرست !! نيستش. اتفاقا توجه كنيد به حرفاي من ... تماما مخالف شخص پرستي هستش.

چندين ساله تيم دست اين آقاس ... كسي هم حق نداره حرف بزن. فكر ميكنم اين قضيه شخص پرستيه !

هي ايشون 1 سال درميون بايد بياد استقلال كه چي؟! استقلال مگه براي بقيه نيستش؟! شخص پرستي ميدونيد يعني چي؟! يعني اينكه امثال رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري / بهزاد غلامپور و ... ده ها نفر ديگه بشينن بيرون تا ايشون هر سال بياد استقلال.

اگه به قول شما "‌استقلال " مهمه ... چطور آقايون تا پارسال تا اسم استقلال ميومد بد و بيراه ميگفتن به تيم؟! يعني اونوقت استقلال مهم نبودش؟ حالا مهم شده؟! نه استقلال هميشه مهمه ... نه تا پاي منفعت و پول مياد وسط يهو مهم بشه !!!!

همين آقاي همداني ... بقيه آدم نيستن كه ايشون بايد بياد بشه مربي تو تيم؟ اگه به قول شما استقلال مهمه چرا پس ايشون وقت بازي استقلال _ پاس چند سال قبل كه تو پاس بازي ميكرد تا طرفداراي پرسپوليس تو اون جايگاه خودشون صدا كردن همداني رو اين آقا رفت سمتشون؟!! تازه استقلال هم 1 گل عقب بودش. همه ي استاديوم هم داشتن حرص ميخوردنواسه نام "‌استقلال " و ناراحت بودن. اين آقا اگه كمي فهم داشت و دلش با مردم و استقلال بود ميگفت الان طرفداراي استقلال كه چند سال از من حمايت كردن ناراحتن ... من نرم سمت پرسپوليسي ها !! اما ... رفت و كلي هم دست زد واسشون ! به فاصله ي 15متري من بودش !

اگه استقلال مهمه ... پس هميشه واسشون مهم باشه نه اينكه حزب باد باشن آقايون و هر سال يه جوري رفتار كنن و به يه سمت باشن.

اصلا من به عنوان يه استقلالي دوست دارم تيم رو بدن دست جواد زرينچه ... اصلا استقلال بره دسته ي 2 ! اما هي هر سال آقايون و دار و دسته سر كج نكنن سمت استقلال ! شده مسافرخونه ي بين راهي !

گفتيد " خواهند بود " من فكر نميكنم آقايون و عزيزاني كه نام بردم ديگه در خدمت باشن.

پ.ن : تا هم كسي حرف مي زنه نگيد " حاشيه " درست مي كنه. سال قبل زمان سر مربيگري آقاي مظلومي در حساس ترين شرايط آقايون هرچي خواستن گفتن و من و بقيه هيچي جواب نداديم. الانم استقلال تيم من و همه ي شماهاست ... تيمي كه من واسه گل خوردنش زار زدم و واسه قهرمانيش اشك شوق ريختم. حق دارم حرفم رو بزنم.

موفق باشيد

6. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

8. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب باز هم تاریخ تکرار شد.البته برای قلعه نوعی.اما یه نکته ای که بچه ها هم بهش اشاره کردن تشویق فرهاد مجیدی بود.به جان خودم اگه فرهاد توی زمین بود و جباری مثلا توی یه تیم دیگه اونوقت شاهد تشویق جباری می بودیم!الان چطوری وچرا این حواشی شروع میشن برمیگرده به احساسات ما ایرانی ها که اول کار رو انجام میدیم بعد درموردش فکر میکنیم.مثل قراردادن نکونام توی ترکیب اصلی!!خدا به داد ما برسه توی دربی!
    درهر صورت سایپا رویایی بازی کردو 3امتیاز هم نوش جانش.اما چیزی که مشخصه اینه که استقلال کار سختی رو برای قهرمانی درپیش رو داره.

10. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

ببينيد كسي اينجا به قول شما شخص پرست !! نيستش. اتفاقا توجه كنيد به حرفاي من ... تماما مخالف شخص پرستي هستش.

چندين ساله تيم دست اين آقاس ... كسي هم حق نداره حرف بزن. فكر ميكنم اين قضيه شخص پرستيه !

هي ايشون 1 سال درميون بايد بياد استقلال كه چي؟! استقلال مگه براي بقيه نيستش؟! شخص پرستي ميدونيد يعني چي؟! يعني اينكه امثال رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري / بهزاد غلامپور و ... ده ها نفر ديگه بشينن بيرون تا ايشون هر سال بياد استقلال.

اگه به قول شما "‌استقلال " مهمه ... چطور آقايون تا پارسال تا اسم استقلال ميومد بد و بيراه ميگفتن به تيم؟! يعني اونوقت استقلال مهم نبودش؟ حالا مهم شده؟! نه استقلال هميشه مهمه ... نه تا پاي منفعت و پول مياد وسط يهو مهم بشه !!!!

همين آقاي همداني ... بقيه آدم نيستن كه ايشون بايد بياد بشه مربي تو تيم؟ اگه به قول شما استقلال مهمه چرا پس ايشون وقت بازي استقلال _ پاس چند سال قبل كه تو پاس بازي ميكرد تا طرفداراي پرسپوليس تو اون جايگاه خودشون صدا كردن همداني رو اين آقا رفت سمتشون؟!! تازه استقلال هم 1 گل عقب بودش. همه ي استاديوم هم داشتن حرص ميخوردنواسه نام "‌استقلال " و ناراحت بودن. اين آقا اگه كمي فهم داشت و دلش با مردم و استقلال بود ميگفت الان طرفداراي استقلال كه چند سال از من حمايت كردن ناراحتن ... من نرم سمت پرسپوليسي ها !! اما ... رفت و كلي هم دست زد واسشون ! به فاصله ي 15متري من بودش !

اگه استقلال مهمه ... پس هميشه واسشون مهم باشه نه اينكه حزب باد باشن آقايون و هر سال يه جوري رفتار كنن و به يه سمت باشن.

اصلا من به عنوان يه استقلالي دوست دارم تيم رو بدن دست جواد زرينچه ... اصلا استقلال بره دسته ي 2 ! اما هي هر سال آقايون و دار و دسته سر كج نكنن سمت استقلال ! شده مسافرخونه ي بين راهي !

گفتيد " خواهند بود " من فكر نميكنم آقايون و عزيزاني كه نام بردم ديگه در خدمت باشن.

پ.ن : تا هم كسي حرف مي زنه نگيد " حاشيه " درست مي كنه. سال قبل زمان سر مربيگري آقاي مظلومي در حساس ترين شرايط آقايون هرچي خواستن گفتن و من و بقيه هيچي جواب نداديم. الانم استقلال تيم من و همه ي شماهاست ... تيمي كه من واسه گل خوردنش زار زدم و واسه قهرمانيش اشك شوق ريختم. حق دارم حرفم رو بزنم.

موفق باشيد
    منم روزی که امیر قرار شد بیاد استقلال خیلی ناراحت شدم و توی تاپیک قبلی نوشتم فاتحه !!
    ولی قبول کنید امیذ 1000000 بدی داره و یه خوبی اونم تیمی که میبنده و بازی میکنه همیشه سربلندمون کرده ...
    من شدیدا خواستار موندگاری مظلومی بودم ...
    چون ادم محترمی هست و سرش تو کار خودش بود ...
    ولی اینکه امیر گفته فرهاد نیاد حالا تماشاگرها فرهاد رو تشویق میکنه کار درستی نیست ...
    به قول یوسف اگه جباری نبود اونو میگفتن ...اگر کسی نبود گیر میدادن به امیر ابادی !!
    خلاصه اینکه امیر چند فصل قبل همین بازی دوم رفت 17 جدول که هیچ وقت یادم نمیره گزارشگر اون بازی فکر کنم عادل بود که گفت هوادار ها هر وقت بخوان یاد فتح الله زاده و قلعه نویی کنن یاد 17 جدول می افتن !!
    اما همون فصل قهرمان شدیم ...
    محبوبیت فرهاد درست ... همه میخواستیمش ولی نشد به هر دلیل !!
    ایندرست نیست که اسمش رو فریاد بزنیم ...
    همین سال پیش مگه هی نگفتن قلعه نویی ؟؟
    من خیلی خوشحالم فرهاد نیومد چون ادم بزرگ باید بزرگ بمونه !! وقتی تو میگی با من کار نمیکنی به هر دلیلی اگر برگردی خودت رو کوچیک کردی!!

12. 6 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش من منظورم اصلا حرفهای شما نبود،حرفهای من خطاب به اونایی بود که دیشب در ازادی فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی میگفتن

مگه برای ما بد بوده؟2قهرمانی لیگ و 2تا قهرمانی جام حذفی واسمون اورده.......وقتی واسه استقلال داره افتخار کسب میکنه چه حرفی باید بهش زد؟

يعني اينكه امثال رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري / بهزاد غلامپور و ... ده ها نفر ديگه بشينن بيرون تا ايشون هر سال بياد استقلال.
    هر کسی با کادر مد نظر خودش کار میکنه و این حقو داره خودش دستیاراشو انتخاب کنه.....مثلا مظلومی با ترابپور و فریبا و..... کار میکرد که اینارو با خودش میخواست تراکتور هم ببره
    الان هم واقعا کادرفنی قدرتمندی داریم.مجید صالح و بابازاده واقعا نعمتی هستند واسه تیم......

وقتی سرمربی تیم دیگه هستش که نمیتونه بیاد از استقلال تعریف کنهو حق داره از تیم خودش دفاع کنه.......
    همینطور که خودتونم اشاره کردین فقط موفقیت استقلال مهمه،حالا قلعه نویی قبلا هرکاری کرده باشه الان سرمربیه و باید ازش حمایت کرد.حالا فرض میکنیم اصلا تعصبی روی تیم نداره.....با تعصب سرمربی به ما جام میدن؟همین قلعه نویی 2بار سپاهانو قهرمان کرد روش تعصب داشت؟تراکتورو نایب قهرمان کرد روش تعصب داشت؟یا الان کرانچار به سپاهان تعصب داره؟
    گرچه امیر سفید امضا کرده و پولی هم در باشگاه نیست که تا الان گرفته باشه....اگه دنبال پول بود پیشنهاد 2 میلیاردی مسو قبول میکرد

استقلال که موش ازمایشگاهی نیست بدنش دست زرینچه و پاشازاده و......اینا اول باید در استقلال به عنوان دستیار فعالیت کنند تا با شرایط اشنا بشن......ما باید از تاریخ درس بگیریم،حمید استیلی با اینکه دستیار چند مربی بزرگ در پرسپولیس بود چه بلایی سرش اومد؟
    سرمربی شدن زرینچه و پاشازاده و.... هم استقلالو نابود میکنه و هم این افرادو به یه مهره سوخته تبدیل میکنه
    موفقیت استقلال این نیست که بره دسته2.....
    قلعه نویی اشتباهاتی هم داشته ولی الان سرمربی تیم هستشو باید ازش حمایت بشه....تخریب قلعه نویی یعنی تخریب استقلال......تعصب سرمربی واسه ما جام نمیشه

قلعه نویی خیلی تغییر کرده....اصلا قصد تسویه حساب نداشته.....کی فکرشو میکرد به خاطر استقلال حاضر به همکاری با فتح الله زاده جباری رحمتی و حتی مجیدی بشه؟
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 26-07-2012 at 14:22.

14. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب دوستان من یه بحثی رو اول از تاپیک همسایه شروع کنم بعد بپردازم به تیم خودمون و اون حاشیه ها

اولا که شما اگه نمیخواید اون 10 دقیقه رو به ما یاد آوری کنید ما اون 4 تا گل رو میخوایم به شما یاد آوری کنیم ایراد نداره . بازی برد و باخت داره 100 تا از این سانت ها رو خسرو حیدریه ما کرده و خواهد کرد . میگم که همین کاپیتان 37 ساله ی ما 91 دقیقه فیکس بازی کرد و فقط داشت میدوید .توی دقیقه 92 توی کورس با یه بازیکن 25 ساله که مدافع بود و نصف تلاش فرهاد هم نکرده بود و تازه نفس و 12 سال جوون تر نصف زمین رو جارو کرد از 100 متر عقب تر اومد و 100 متر زد جلو و با پای غیر تخصصیش دربازه رو باز کرد . نمیخوام یادتون بیارم منم خودتون که یادتونه؟که حتی توی بازی پرسپولیس و الغرافه مزدک میرزایی کل شعار رو گفت . سال 89 توی دربی 69 ... دیگه مونده بود این آخرش رو بگه !این از اون خاطره ای که گفتید شما اگه یه این خاطره رو دارید و یه اون خاطره ی جد بنده رو من 4 تا خاطره تو همین 2 سال دارم که مایل باشید میگیم دور همیم !

این از این . اینی که شما داری یه بازی رو مقایسه میکنی که فلانی چیکار کرد منم میتونم 100 تا بازی رو بگم که فرهاد چیکار کرد ! توی بازی 2 3 سال پیش با سپاهان دقیقه 5 نفر رو توی محوطه جریمه توی 2 متر فضا دریبل زد . اما گفتن این صحنه ها که مقایسه نیست . بحث ما اصلا اینجا نیمکت نشینی بود شماها که هنوز متوجه نیستید که یه مهاجم رو نمیشه با یه هافبک مقایسه کرد حداقل یکم اطلاعاتتون رو ببرید بالا . یکی گفت مهدویکیا نیمکت نشینه و افتخار میکنه منم گفتم از خداشم باید باشه چونکه مهدویکیا الان بیشتر از 40 دقیقه اصلا نمیتونه بازی کنه از روزهای اوجش فاصله گرفته اما فرهاد 120 دقیقه فیکس میتونه بازی کنه و اتفاقا توی اوج خودشه . پس مهدویکیا باید از خداش باشه روی نیمکت بشینه فرهاد هم باید شاکی باشه از نیمکت نشینی . وسلام

======================================

اما درباره ی بازی اصلا خوب نبودیم اینو دیگه همه گفتن . بیک زاده مفت نمی ارزه .

زندی افتضاح بود 2 تا 100% رو گل نکرد .

عمران زاده مثل همیشه عالی بود حالا یه دریبل خورد که دلیل نمیشه افت کرده باشه !

جان واریو مثل بازی قبل نبود

توزی یه موقعیت 100% نزد و بازیه قبلی هم یه موقعیت تک به تک داشت که نزد و به نظرم 3 هفته ای احتیاج به تمرین داره !

نکونامم چرا اینجوری قضاوت میکنید؟چند ماه از تمرین و فوتبال به دوره اما با اون وضع بازم 2 3 تا سانت لالیگایی کرد ! 2 تا توپم لو داد فقط ایرادش این بود هماهنگ نبود . اینی که یه بازیکن هماهنگ نباشه دلیل افت کردنش نمیشه تا دربی آماده میشه.

آرش هم من همیشه نظرم روش مثبت بوده . شاید بعضی وقتا یه کارای عجیب غریب بکنه اما واقعا غیرتی بازی میکنه واقعا دوندگیش زیاده خیلی تلاش میکنه

سیاوش هم همینطور خیلی دوندگی داره اینم بازیکن غیرتییه اما امیدوارم این دوندگی ها همش غیرتی و از روی احساس نباشه یه هدفی داشته باشه تا هم تیم به نتیجه برسه هم خودشون خسته نشن

خسرو خوبه اما دیگه دریبل هاش یکنواخت شده همه فهمیدن توی دو هم به نظرم کم میاره اما سانتر هاش همچنان خطرناکه ولی اون 2 مورد رو باید رعایت کنه

صادقی واقعا عالی بود خیلی قشنگ بازی کرد دمش گرم

از منوچهری خوشم نیومد اما اینم مشکل جا افتادن داره

میلاد متوسط بود نظری ندارم

درباره تعویض ها هم 100% اشتباه بود . به جا توزی باید بائو میومد . آرش و میلاد و سیاوش باید هر 3 میرفتن توی نوک خط حمله 3 مهاجمه بازی میکردیم ساموئل هم زودتر باید جای بیک زاده میومد

اما درباره ی حاشیه ی مقدس بازی برا این میگم مقدس چون اسم مقدس کاپیتان مارو آوردن

من از این شعار خوشم اومد و این حاشیه رو دوست دارم . چون ژنرال به خودش میاد یکم که تماشاگرا شاکین نتیجه نگیره مثل سالای قبل نیست تشویق شه ------------------------------------- !

چون همه فهمیدن قلعه نوعی از قصد یه کاری کرد که فرهاد نیاد و همه هم میدونن اگه میومد چه بلاها سر فرهاد میاورد که قبلا گفتم خداروشکر که نیومد

من از همون اول این تاپیک گفتم از لحاظ اخلاقی و هیچی ژنرال رو قبول ندارم اما از لحاظ فنی خوبه الانم میگم و مطمئنم تیم باهاش نتیجه میگیره . اما باید بفهمه که حتی 1% محبوبیت فرهاد رو توی ایران هیچ بازیکن و مدیر و مدبر و اهل ورزشی نداره چه برسه به ایشون اینو باید واضح با این شعار ها بفهمه !

یکی از دوستان هم گفت اسم قلعه نوعی رو میشنید که مطمئنا تلویزیونتون صداش مشکل داره داداشچون بعد از خوردن گل کللللللل ورزشگاه با هم تا 5 دقیقه فرهاد مجیدی رو صدا کردن . بعدش دم و دستگاه ژنرال احتمال ریختن اینور ورزشگاه و 10% از ورزشگاه گفت قلعه نوعی اما 90% باز هم میگفتن فرهاد . بعد از خوردن گل سکوت کردن اما وقتی داور سوت رو زد باز هم کل ورزشگاه با هم فرهاد مجیدی رو صدا زدن .

به هر حال فرهاد محبوب ترین بازیکن ایرانه و به قول روشن حرمتش رو حفظ نکردن حالا ماها حق نداریم اسم کاپیتانمون رو بگیم؟ اما به نظر من این اسم آخر بازی گفته شه بهتره بابا یه مهلت بدید بعد از خوردن گل نگید بازی تموم شد بگید !

ابعضی دوستان فکر نکنن من دوست دارم حاشیه برای تیم درست بشه من فقط دوست دارم فرهاد رو تشویق کنن تا متوجه شه ما پشتشیم

البته از رسانه ها و سایتها هم میتونه بفهمه همین سایت گل پربازدیدترین خبرهاش همه از 1 تا 4 واسه فرهاده

دوست داریم کاپیتان محبوب ما

قلعه نوعی هم مربیه خوبیه واقعا تنها کسیه که میتونه استقلالو قهرمان کنه منم از لحاظ فنی دوسش دارم . مربی با دل و جرئت و فوتبال شناسیه به نظر من سرمربی حتما نباید استقلالی باشه که یا غیرت داشته باشه باید کاربلد باشه . از همین الان قول قهرمانی رو بهتون من به جا ژنرال میدم

این تشویق فرهاد هم که میگم واسه حاشیه نمیگم کلا دوست دارم تشویق شه
    Last edited by MohammadT15; 26-07-2012 at 15:43.

16. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام... دیشب افتضاح بودیم... سایپا که هیچکسو نداره نباید ما رو میبرد...

امین منوچهری هم بدترین بازیکنمون بود خیلی ازش بیشتر توق داشتم...

خسرو هم چند تا سانتر خوب داشت ولی ازش بیشتر توقع میره...

نکو هم که هیچی نکرد....

زندی هم کار خاصی ازش ندیدم اون موقعیتو که دروازبان اومد بیرون رو فوری میزد و لفتش نمیداد گل شده بود....

جانواریو هم بدک نبود...

امیر حسین دیشب خیلی خوب بود البته این آخرا زیاد اشتباه کرد...

رحمتی هم که....

سیاوش خیلی خوب بود تو این دو هفته انصافا خوب بوده خیلی هم میدوه..

در کل در حد نام استقلال نبودیم البته تیمهای زنرال همیشه اینجورن...

جای خالی فرهاد هم حس میشه...
    Last edited by MMM52; 26-07-2012 at 19:41.

18. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب به دور از هر بحث و کل و کل و ...(که البته مطمئناً از طرف خودم بوده تا حالا)گفتم این عکس رو برای دوستان عزیز استقلالی بذارم یک کمی جو عوض بشه:
    می دونید این عکس چیه؟

تو بازی فوتبال منیجر دیدم استقلال همین یکی دو روزه پیش با نکونام قرار داد بسته!!!!جالبه که من هم بهش پیشنهاد داده بودم اما رفت استقلال
    البته اگه دقت کنید می بینید که استقلال نکونام رو از لورکوزن خریده و مربی اس اس هم کیه؟افشین قطبی!!!

20. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •