ببينيد كسي اينجا به قول شما شخص پرست !! نيستش. اتفاقا توجه كنيد به حرفاي من ... تماما مخالف شخص پرستي هستش.
چندين ساله تيم دست اين آقاس ... كسي هم حق نداره حرف بزن. فكر ميكنم اين قضيه شخص پرستيه !
هي ايشون 1 سال درميون بايد بياد استقلال كه چي؟! استقلال مگه براي بقيه نيستش؟! شخص پرستي ميدونيد يعني چي؟! يعني اينكه امثال رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري / بهزاد غلامپور و ... ده ها نفر ديگه بشينن بيرون تا ايشون هر سال بياد استقلال.
اگه به قول شما "استقلال " مهمه ... چطور آقايون تا پارسال تا اسم استقلال ميومد بد و بيراه ميگفتن به تيم؟! يعني اونوقت استقلال مهم نبودش؟ حالا مهم شده؟! نه استقلال هميشه مهمه ... نه تا پاي منفعت و پول مياد وسط يهو مهم بشه !!!!
همين آقاي همداني ... بقيه آدم نيستن كه ايشون بايد بياد بشه مربي تو تيم؟ اگه به قول شما استقلال مهمه چرا پس ايشون وقت بازي استقلال _ پاس چند سال قبل كه تو پاس بازي ميكرد تا طرفداراي پرسپوليس تو اون جايگاه خودشون صدا كردن همداني رو اين آقا رفت سمتشون؟!! تازه استقلال هم 1 گل عقب بودش. همه ي استاديوم هم داشتن حرص ميخوردنواسه نام "استقلال " و ناراحت بودن. اين آقا اگه كمي فهم داشت و دلش با مردم و استقلال بود ميگفت الان طرفداراي استقلال كه چند سال از من حمايت كردن ناراحتن ... من نرم سمت پرسپوليسي ها !! اما ... رفت و كلي هم دست زد واسشون ! به فاصله ي 15متري من بودش !
اگه استقلال مهمه ... پس هميشه واسشون مهم باشه نه اينكه حزب باد باشن آقايون و هر سال يه جوري رفتار كنن و به يه سمت باشن.
اصلا من به عنوان يه استقلالي دوست دارم تيم رو بدن دست جواد زرينچه ... اصلا استقلال بره دسته ي 2 ! اما هي هر سال آقايون و دار و دسته سر كج نكنن سمت استقلال ! شده مسافرخونه ي بين راهي !
گفتيد " خواهند بود " من فكر نميكنم آقايون و عزيزاني كه نام بردم ديگه در خدمت باشن.
پ.ن : تا هم كسي حرف مي زنه نگيد " حاشيه " درست مي كنه. سال قبل زمان سر مربيگري آقاي مظلومي در حساس ترين شرايط آقايون هرچي خواستن گفتن و من و بقيه هيچي جواب نداديم. الانم استقلال تيم من و همه ي شماهاست ... تيمي كه من واسه گل خوردنش زار زدم و واسه قهرمانيش اشك شوق ريختم. حق دارم حرفم رو بزنم.
موفق باشيد