تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 118 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

من کلاس یودم بازی رو ندیدم. خیلی حیف شد. هایلایت رو می بینم در اسرع وقت.
    برد رو تبریک میگم.
    ترکیب چقدر هجومی چیده شده بود، حضور همزمان ماتا-اسکار-هازارد بدون لمپارد.

پ.ن : AVB دوســِـت داریم :دي
    Last edited by Majid393; 02-10-2012 at 01:39.

2. 5 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب نورشلند رو هم موفق شدیم 4-0 ببریم البته در کل زیاد خوب بازی نکردیم و چند جا چک نجاتمون داد ...

مساوی یووه هم کمک کرد تا بریم صدر گروه

بازی بعدی شنبه با نورویچ سیتی که میزبان هستیم

4. 6 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من تبریک... بازی رو ندیدم... ولی میدونم تا دقایق پایانی فقط با یه گل جلو بودیم... پی بازی لحظات حساس و پر استرسی داشتیم... این جاودانی کلا با چلسی مشکل دره هاااا... میدونم یه لیورپولیه دو آتیشه هست...

6. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چلسي صدر نشين ليگ جزيره باقي ماند

تيم چلسي در ادامه هفته هفتم مسابقات ليگ برتر انگليس برابر تيم نوريچ سيتي پيروز شد وهمچنان به صدرنشيني خود درجدول رده بندي اين رقابت ها ادامه داد.

در اين ديدار که دقايقي پيش به پايان رسيد، چلسي با نتيجه 4 بر 1 مقابل نوريچ سيتي به برتري رسيدند و همچنان صدر نشين باقي ماندند.

براي تيم چلسي دراين ديدار تورس، لمپارد، هازارد و ايوانويچ به ترتيب دردقايق 14 ،22 ،31 و 76 در حالي گلزني کردند که چلسي با گلي که در دقيقه 11 هالت براي تيم ميهمان به ثمر رساند از اين تيم عقب بود.

بدين ترتيب و با کسب هر 3 امتياز اين ديدار تيم چلسي 19 امتيازي شد و همچنان به صدر نشيني اش در ليگ برتر انگليس ادامه خواهد داد.

در ساير ديدار هاي هفته هفتم اين نتايج بدست آمد:

ويگان 2 اورتون 2

سوانسي 2 ردينگ 2

وست برومويچ3 کوئينز پارک 2

تيم هاي وستهام و آرسنال آخرين ديدار امروز را برگزار خواهند کرد.

8. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لمپارد و کول همچون دروگبا می روند؟
    به نظر می رسد اشلی کول و فرانک لمپارد با شرایطی چون فصل گذشته دیدیر دروگبا رو به رو خواهند بود.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، باشگاه چلسی و رومان آبراموویچ به نظر نمی رسد که قانون تمدید قراردادهای بازیکنان بالای 30 سال خود در مقابل فرانک لمپارد و اشلی کول تغییر نداده و پیشنهادی بیشتر از 1 سال به آنها ارائه کند.

لمپارد و اشلی کول که هر دو از بازیکنان محبوب و موثر چلسی به شمار می روند و قراردادشان در تابستان سال آینده به پایان می رسد شاید مجبور به ترک استمفوردبریج شوند.
    آبراموویچ که می خواهد رفتار منچستریونایتد با بازیکنان بالای 30 هاش را در چلسی عملی کند به بازیکنانش پیشنهادی بیشتر از 1 سال نخواهد کرد و ستاره هایی چون کول و لمپارد نیز با دیگران فرقی نخواهند داشت.
    لمپارد 34 ساله در حالی با پیشنهاد هفتگی 250.000 پوند از دو باشگاه چینی روبه رو شده است که یکی از آنها شانگهایی است که دروگبا و آنلکا را پیش از این در تیمش داشته است.
    دیوید بکهام ، که پایه گذار حضور ستاره های فوتبال در فوتبال آمریکا بوده است نیز بدش نمی آید تا بتواند با قراردادی 2 یا 3 ساله ، لمپارد را به ال ای گلکسی ببرد.

یک منبع از باشگاه چلسی به سایت خبری سان گفت :" فرانک و اشلی هنوز برای باشگاه مهم هستند ، اما اگر می خواهند بمانند باید با قوانین باشگاه کنار بیایند."
    وی همچنین گفته است :" دروگبا نیز فصل گذشته با قراردادی یک ساله رو به رو شد و باید انتخاب می کرد که آن را قبول کند یا برود ، مالک باشگاه ( آبراموویچ ) خیلی واضح روشن بیان کرده است که با لمپارد و کول هم اینگونه خواهد بود."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : به نظر می رسه که این قضیه داره جدی میشه و منبع های خارجی رو هم می خوندم به این قضیه اشاره کردن بودن!
    یعنی احتمالش هست که فصل بعد فرانکی رو توی لیگ آمریکا ببینیم :(
    حالا رفتن اشلی کول شاید مهم نباشه چون از طرفی جایگزین اون بازیکنای خوبی داریم مثل برتراند و از طرفی هم کسی اون چنان تعصب خاصی بهش نداره ولی قضیه فرانکی کلا فرق داره و جزو اسطوره های باشگاهه که طرفدارا دوس دارن اون فوتبالش رو با چلسی تموم کنه...

10. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دروگبا، چک، تری و لمپارد رو میشه گفت وفادار ترین بازیکنان حال حاضر چلسی که حقیقتن محبوب ترین بازیکنان تیم هم هستن
    دروگبا رو که از دست دادیم، هرچند با اون بردی که چلسی داشت میشه گفت یه مراسم خداحافظی تمام و کمالی واسه درگبا شد
    ولی دیگه از دست دادن اون سه تا واقعا خیلی غم انگیز میشه واسه تیممون
    امیدوارم این ماجرا پایان خوبی داشته باشه

12. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه باید با این قضیه کنار اومد
    اینها ستاره هایی هستن که از 7-8 سال پیش به این طرف سعی کردن یه تیم رویایی رو تشکیل بدن و بالاخره یه روزی دورانشون به پایان میرسه

برای منم دروگبا اسین و چک محبوبترین بازیکنهای حال حاضر فوتبال هستن که اسین رو چندساله مصدومیتها به حاشیه روندن برای چک هم هنوز چندسالی جا داره ولی به نظرم دروگبا بهترین کار ممکن رو کرد یعنی توی اوج کنار رفت
    یک فصل رویایی رو گذروند چندتا از بهترین بازیهای عمرش رو انجام بهترین و حساس ترین گلهای عمرش رو زد به اندازه کافی با پنالتی دادناش حرصمون داد و شاید از همه مهمتر جامی رو که چندین و چند سال منتظرش بود گرفت و از تیم رفت
    اگه میموند و این فصل با چند بازی بد یا مصدومیت روبرو میشد که اصلا جالب نبود

برای لمپارد و بقیه هم امیدوارم شرایط مشابه باشه به هر حال اینها از تیم جدا میشن و جدیدها میان حالا تو سن 34 سالگی نباشه تو 35 سالگی
    به نظر من مهم اینه که با خاطره ای خوش از تیم جدا بشن

14. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشخصه که کارنامه هر بازیکنی پایانی داره، اما چیزی که میخواستم بگم این بود که بهتر نیست که چنین بازیکنای بزرگی که ستاره های تیممون هستن رو باهاشون با مدارا رفتار کنیم که توی تیم خودشون خداحافظی کنن؟
    همینطور که گفتید دروگبا یه فصل واقعا رویایی رو واسه خودش و چلسی رقم زد بعد از چلسی کناره گرفت که بهترین کار ممکن بود
    اما اگه لمپارد و باقی ستاره های تیم توی این شرایط خداحافظی کنن یه خداحافظی تلخ میشه، چون مطمئنن بخاطر سیاست جدید تیم مجبور به خداحافظی میشن و این اصلن وجهه خوبی نداره

پ.ن
    منم اسین رو خیلی دوست دارم، اما اینقدر از بازیا دور بود که یلحظه فراموش کردم بازیکنی به این نام وجود داره
    تری رو هم خیلی دوست داشتم اما بعد اون ماجرا ها و حاشیه ها دیگه به چشم یه بازیکن محبوب نگاش نمیکنم، هرچند هنوز هم به عنوان یکی از بهترین مدافعان جهان قبولش دارم و خواهم داشت
    حقیقتش وقتی تو زمین نباشه دلشوره پیدا میکنم!

16. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براساس روزنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آبراموویچ رقم 46 میلیون پوندی رو برای خرید فالکائو قبول کرده و انتظار میره که چلسی بتونه توی نقل و انتقالات ماه ژانویه اونو جذب کنه
    درسته این رقم خیلی زیاده و حتی از رقم 32 میلیون پوندی هازارد هم بیشتره ولی فکر کنم فالکائو توی چلسی نسبت به تورس 50 میلیون پوندی بیشتر جواب بده!
    به نظر من فالکائو در حال حاضر بهترین مهاجم نوک فوتبال دنیا ست (البته با در نظر گرفتن اینکه مسی و رونالدو به عنوان مهاجم نوک شناخته نمیشن)

Last edited by vahidgame; 13-10-2012 at 16:56.

18. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عدم فرجام خواهی جان تری از حکم اتحادیه فوتبال انگلیس
    به این ترتیب، تری دو دیدار پیش روی تیمش مقابل منچستریونایتد در لیگ برتر و جام اتحادیه و همچنین دیدار این هفته مقابل تاتنهام و یک دیدار مقابل سوانسی را از دست خواهد داد.

سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی، اعلام کرد به حکم 4 جلسه محرومیت و 220 هزار پوند جریمه اتحادیه فوتبال انگلیس به اتهام توهین نژادپرستانه به آنتون فردیناند، مدافع کوئینزپارک رنجرز اعتراض نخواهد کرد.

اتحادیه فوتبال انگلیس دو هفته قبل با تشکیل یک پرونده مستقل به اتهام تری رسیدگی و او را جریمه کرد؛ این در حالی است که پیش از این دادگاه وست مینیتسر تری را از این اتهام تبرئه کرده بود.

کاپیتان چلسی دو هفته فرصت داشت تا به این حکم اعتراض کند اما او اعلام کرد قصد چنین کاری را ندارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" می خواهم از این فرصت استفاده کنم و از همه کسانی که به خاطر صحبت های من در آن دیدار ناراحت شدند، عذرخواهی کنم.

هرچند من از رایی که اتحادیه فوتبال انگلیس صادر کرد، ناراحت هستم اما می پذیرم که صحبت های خوبی انجام ندادم. فارغ از همه موارد، به کار بردن آن الفاظ نه تنها در زمین فوتبال که در هیچ زمان دیگری قابل پذیرش نیست.
    همان طور که قبلا در دادگاه گفتم می پذیرم که به کار بردن آن الفاظ توسط فردی در جایگاه من قابل پذیرش نیست.

همچنین از حمایت های باشگاه چلسی، هواداران و خانواده ام تشکر می کنم."
    به این ترتیب، تری دو دیدار پیش روی تیمش مقابل منچستریونایتد در لیگ برتر و جام اتحادیه و همچنین دیدار این هفته مقابل تاتنهام و یک دیدار مقابل سوانسی را از دست خواهد داد.

چلسی و جریمه بیشتر برای جان تری
    آبی‌پوشان گفته‌اند تنبیهاتی اضافی برای کاپیتانشان در نظر گرفته‌اند.

سایت گل – چلسی اعلام کرده پس از آن که جان تری در پرونده توهین به آنتون فردیناند درخواست تجدید نظر نکرده برای او جریمه بیشتری را در نظر گرفته است.

کاپیتان سابق انگلیس از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس چهار مسابقه محروم شده و 220 هزار پوند هم جریمه شده چرا که در پرونده توهین نژادپرستانه به آنتون فردیناند محکوم شده.

باشگاه البته اعلام نکرد که تری کاپیتان چلسی می‌ماند یا نه. آنها البته به این دلیل که تری درخواست تجدیدنظر نکرده از او حمایت کرده‌اند.

در بیانیه چلسی آمده: «باشگاه چلسی بر این باور است که جان تری تصمیم صحیحی گرفت که در پرونده مربوط به توهین نژادی درخواست تجدید نظر نداد.

چلسی معذرت‌خواهی کامل جان را می‌ستاید و از آن حمایت می‌کند. اما باشگاه عمیقا بر این باور است که چنین حرف‌هایی پذیرفتنی نیست و پایین‌تر از استانداردی است که از جان به عنوان بازیکن چلسی انتظار می‌رود.

هیئت مدیره باشگاه جریمه‌های بیشتری علاوه بر چهار جلسه محرومیت و 220 هزار پوند جریمه برای تری در نظر می‌گیرد. اما به دلیل سیاست همیشگی‌مان این جریمه محرمانه خواهد بود.

چلسی به حمایت طرفداران در سراسر دنیا افتخار می‌کند. ما بازیکنان و طرفدارانی از این همه کشور و فرهنگ مختلف داریم و باشگاه متعهد به پاک کردن تمامی رفتارهای تبعیض‌آمیز است. جان کاملا تعهد داده که به این موضوع پایبند بماند.»

تری بازی با تاتنهام، دو بازی با منچستریونایتد و یک بازی با سوانسی را از دست می‌دهد.

پ.ن : چه موقعی هم جان تری رو از دست دادیم. موقعی که بازی های سختی داریم. مخصوصا 3 تا بازی پیشرو که با تاتنهام خارج از خونه توی لیگ و با منچستر توی لیگ و جام اتحادیه توی خونه بازی داریم که واقعا بازی های سرنوشت سازین!
    امیدوارم کیهیل و لوئیز توی این چند بازی بتونن خوب عمل کنن
    Last edited by vahidgame; 19-10-2012 at 10:20.

20. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •