تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 37 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خبر خوووووووووووووووووووووب
    جکی تا بازگشت فقط 1 ماه فاصله داره. حدود 2-3 هفته هم فکر کنم با رزرو و تمرینات عادی داشته باشه و بعد انشالله در اواسط نوامبر می بینمش.

2. 4 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

برد دلچسبی بود تبریک می گم .

بازی رو کامل ندیدم . ولی اون لحظاتی که من دیدم خیلی خوب پاسکاری می کردیم . لیورپول حملات خطرناکی می کرد و ما هم ضد حملات خوبی می زدیم .

فرمالن چقدر خوبه . با بازوبند کاپیتانی ، که خیلی بهش می اومد و هم به تیم و هم به خودش شخصیت بیشتری می داد .

پولدی و سانتی هم که عالی بودند . مانونه هم بر خلاف حداقل انتظار من خوب بود . فقط روی توپهای هوایی ضعف داره .

رمزی هم که به بازی امد خوب کار کرد . خیلی وقت بود که نامیدم کرده بود ! فقط من نمی تونم حضور جنکینسون رو توی تیم هضم کنم ! یکی این روی نرو ماست یکی بیگ زاده

در مجموع این تیم و این بازی های زیبا ، نوید روزهای خیلی خوبی رو می ده .

4. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ونگر: اعضاي تيم هماهنگي خوبي دارند

سرمربي توپچي‌هاي لندن معتقد است نمايش‌هاي کنوني تيمش نشانه هماهنگي تمامي بازيکنان آرسنال است.

به نقل از ساکروي، آرسنال در ديدار هفته سوم خود در ليگ برتر انگليس توانست با نتيجه 2 بر صفر ليورپول را در آنفيلد شکست دهد.

آرسن ونگر در اين مورد گفت: پس از نمايشي که همه از خريدهاي تابستاني ما ديدند، به نظر نمي‌رسد کسي تصور کند سانتي کازورلا نياز به 6 ماه زمان براي هماهنگي با ساير بازيکنان داشته باشد. لوکاس پودولسکي نيز نشان داد به هيچ وجه فرصت گلزني را از دست نمي‌دهد. همکاري خوبي بين اعضاي تيم ما وجود دارد و به همين دليل از همه راضي هستم. تنها نکته‌اي که وجود دارد اين است که اوليويه ژيرو نياز به يک گل دارد تا بتواند اعتماد به نفس خود را در تيم ما بدست آورد.

آرسنال در ديدار برابر ليورپول نيز گلي دريافت نکرد و اين بدان معنا است که توپچي‌ها تنها تيمي هستند که هنوز گلي در اين فصل از ليگ برتر انگليس دريافت نکرده‌اند.

ونگر در اين مورد نيز گفت: همه بازيکنان ما مي‌خواهند که اين رکورد همچنان ادامه داشته باشد. به همين دليل همه سعي خواهند کرد تا بتوانيم اين رکورد را حفظ کنيم. فوتبال همين است. ما دروازه‌بان‌هاي اصلي خود را در اختيار نداريم ولي در زمين تيم‌هايي مانند استوک و ليورپول هيچ گلي دريافت نکرديم. بايد به همين روش ادامه دهيم.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منظورم از شرایط سخت بحث فنی نبود، شرایط سخت چون حریف های قوی وجود دارن و آرسنال و لیورپول هم الان در وضعیت خوبی به سر نمی برن، چلسی درسته دیشب باخت ولی توی لیگ برتر خیلی خوب بازی کرده و تیم کاملیه، یونایتد و سیتی هم همینطور و قطعا شرایطتشون از آرسنال و لیورپول به مراتب بهتره و کاندیدای اصلی برای سه سهمیه اول هستن. می مونه لیورپول و آرسنال و تاتنهام (و نیوکاسل) برای یک سهمیه باقیمونده و این میشه شرایط سخت!

همیشه میشه فرض کرد اگه همه چیز ایده آل پیش بره خیلی خوبه، ولی در فوتبال هیچ وقت همه چیز ایده آل نیست. در شرایط متوسط و عادی ای که می بینیم کار برای آرسنال و لیورپول بسیار دشواره. پیش بینی من اینه که آرسنال و لیورپول قطعا امسال شرایط خیلی سختی برای گرفتن سهمیه خواهند داشت.
    میشه بپرسم آرسنال چرا الان در وضعیت خوبی به سر نمی بره؟!
    بازی های آرسنال رو نگاه میکنین؟!
    خلاصه بازی ها؟!
    یه به نوشته های روزنامه های زرد بسنده میکنین؟!
    به لیورپول کاری ندارم چون از وضعیتشون مطلع نیستم
    منچستر هم با یه شکست و یه برد و یه برد با خوشانسی کامل 6 امتیاز داره
    چلسی هم میبینیم آخر کارشو
    در حالی که آرسنال تا الان 3 تا کلین شیت داشته
    از 2 فصل پیش به اینور بازی های آرسنال رو به طور کامل دارم میبینم
    ترکیب تیم کیفیت لازم رو کاملا داره
    مخصوصا در خط دفاعی و هافبک(جایه یه هافبک دفاعی خالی هست اما پارسال هم ما توی این نقطه ضعیف بودیم(کسیو نداشتیم!)
    توی 3 بازی گذشته هم تیم هماهنگی خودش رو نشون داد فقط مشکل آرسنال به نظرم تیم هایی هستن که با دفاع اتوبوسی بازی میکنن
    فقط باید تیم روحیه و هماهنگی خودش رو حفظ کنه
    بقیش حله

8. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرتساکر: اعتماد به نفس در تیم موج می زند
    دفاع آلمانی آرسنال مشتاق رویارویی با رقابت های لیگ برتر پس از بازی های ملی است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پر مرتساکر می گوید خودباوری عامل کلیدی در پیروزی یکشنبه آرسنال در برابر لیورپول بود.

گلهای بازیکنان جدید لوکاس پودولسکی و سانتی کازورلا در پیروزی چشمگیر 2-0 در برابر آرسنال، سبب شد مردان آرسن ونگر با اعتماد به نفس کامل به رقابت های بین المللی بروند.

توپچی ها در ادامه لیگ برتر پس از بازی های ملی با ساوتهمپتون، منچستر سیتی و چلسی روبرو خواهند شد و مرتساکر امیدوار است آنها بتواند از همان نفطه ای که کار را تمام کرده اند ادامه دهند.

او در گفتگو با تلویزیون آرسنال: "در مقابل لیورپول ما خودمان را باور داشتیم و این مهمترین موضوع است، بازی ما فوق العاده بود."

"باید اعتقاد بسیاری در خودمان ایجاد می کردیم، زیرا تیم تغییرات زیادی کرده بود و بعضی از بازیکنان مهم نیز از تیم رفته بودند، نمی دانستیم در کجا قرار داریم، اما اکنون واقعاً خوشحالیم.

"می توانستید این شادمانی را درست پس از مسابقه در رختکن ببینید. ما واقعاً افتخار می کنیم که در آرسنال بازی می کنیم. موقعیت فوق العاده ای داشتیم تا به همه نشان دهیم آرسنال چگونه تیمی است.

"اکنون باید بر روی نقاط مثبت خود تمرکز کنیم، برای چند هفته آینده این موضوع حیاتی است که به صدر جدول نزدیک بمانیم.

"رقابت های بسیاری پس وقفه بازی های ملی پیش روی ماست اما مشتاق رویارویی با آنها هستیم زیرا کاملاً با اعتماد به نفس هستیم. ما این اعتماد به نفس را در بازی مقابل لیورپول نشان دادیم."

ونگر: وقتی فرصتی باشد، پودولسکی مُهلک عمل می کند
    مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با لیورپول.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل لیورپول.

در مورد عملکرد تیم...
    در مجموع از کیفیت عملکردمان خوشحالم، هم از نظر هجومی و هم از نظر دفاعی. در دو بازی اول می توانستید پتانسیلی را احساس کنید اما فاقد جرقه لازم بویم و اکنون اوضاع بهتر شده است. با این احساس از بازی بیرون آمدیم که عملکرد خوبی داشتیم اما همچنین پتانسیل و انرژی تیمی خوبی وجود دارد و این مساله همیشه بسیار جالب است زیرا چیزی وجود دارد که میتوان روی آن کار کرد.

در مورد گلزنی خریدهای جدید...
    همه به سرعت درک کردند که کازولا برای هماهنگی به 6 ماه زمان نیاز ندارد و همچنین وقتی فرصت لازم وجود داشته باشد، پوولسکی مُهلک عمل می کند، شما این موضوع را در تمرینات می بینید. او امروز به خوبی نیز خود را در کارهای تیمی نشان داد و من برای انها خوشحالم. تنها جیرود به یک گل نیاز دارد اما تا زمانی که تیم پیروز می شود، می دانیم که گل ها خواهند آمد.

در مورد یک کلین شیت دیگر...
    تا زمانی که این رکورد ادامه دارد، همه بیشتر دفاع می کنند زیرا انها می خواهند این رکورد را ادامه دهند. فوتبال همواره در تواضع و فروتنی درس خوبی به شما می دهد زیرا ما گلر اول و دوم خود را خارج از ترکیب داریم و در خانه استوک و لیورپول گلی دریافت نکردیم. هرگز نمی دانید در یک دیدار چه می شود اما وقتی میزان کارکرد و روحیه تیمی شما خوب باشد، همواره شانسی دارید.

در مورد وقفه دیدارهای ملی...
    برای ما زیاد خوشایند نیست اما این برنامه بازی هاست، ما نمی توانیم در مورد آن تصمیم گیری کنیم.

در مورد وضعیت برندن راجرز...
    من سال گذشته در دوره هایی با این فشار روبرو شدم. او تازه به این باشگاه آمده، سطح انتظارات بسیار بالاست اما تنها می خواهید به مردم بگویید که مطمئن و پشتیبان او باشند. وقتی این مساله در باشگاه های بزرگ صورت می گیرد، برای او مهم است که احساس کند افراد اطراف او به وی اعتماد دارند و من مطمئنم که او اوضاع را درست خواهد کرد.

در مورد ابو دیابی...
    می توانید ببینید که او برایمان بسیار مهم است زیرا او یک فوتبالیست فوق العاده است. او دقیقه هر آنچه شما در خط میانی نیاز دارید را در اختیار دارد. او برای یک سال بازی نکرد اما پیش فصل خوبی داشت و ما هر 3 روز 45 دقیقه به او فرصت بازی دادیم و اکنون در سطح آمادگی خوبی به نظر می رسد. می توان چیزهای بیشتری از او دید اما انچه او امروز نشان داد بسیار خوب بود.

در مورد اینکه آیا شما در مورد او نگران بودید...
    شدیدا در مورد او نگران بودم اما همواره پشتیبان او ایستادم زیرا نه تنها او یک فوتبالیست فوق العاده است بلکه پسر فوق العاده ای نیز هست. بگذارید امیدوار باشیم از دیدارهای ملی جان سالم به در می برد زیرا تیم ملی سفرهای زیادی خواهد داشت و دو بازی در 4 روز انجام می دهد و باید امیدوارم باشیم او در سطح امادگی خوبی باز گردد.

در مورد جک ویلشیر...
    او در تمرینات بسیار خوب به نظر می رسد. نزدیک است، بستگی دارد که چه چیزی را نزدیک بنامید. من هنوز می خواهم یک ماه به او زمان دهم. اما اوضاع بسیار خوب به نظر می رسد. بعد از یک ماه او باید بار دیگر قادر باشد تا بازی کردن را شروع کند.

در مورد خط میانی ایده آل شما...
    به خط میانی ما نگاه کنید، ما آرتتا، کازورلا، دیابی، ویلشیر، کوکلن، روسیچکی و رمسی را داریم. نبردی برای کسب جایگاه وجود دارد و کیفیت لازم نیز هست.

در مورد مقایسه این دیدار با بازی آپریل گذشته در آنفیلد...
    سخت است. امروز احساس کردم که منسجم تر هستیم، در میانه زمین مسلط بودیم و این مساله ثبات خوبی به ما داد. ما در نیمه اول گل اول بازی را نیز به ثمر رساندیم. هنوز فکر می کنم که لیورپول تیم خوبی است زیرا من بازی آنها مقابل منچستر سیتی را دیدم و آنها شایسته کسب پیروزی بودند. شما باید به این تیم اعتماد کنید و انها باز خواهند گشت.

در مورد اینکه آیا تیم نسبت به 12 ماه قبل قویتر شده است...
    خیلی زود است که در مورد ان حرف بزنیم. اطمینان دارم که پتانسیل بسیار خوبی داریم و به ما بستگی دارد که پیشرفت کنیم، چیزهای زیادی وجود دارد که باید روی ان کار کنیم. پتانسیل خوبی در تیم وجود دارد.

در مورد تئو والکات...
    امروز ما والکات، جروینیو، سانتوس و رمسی را روی نیمکت داشتیم و بازیکنانی را نیز در خانه داشتیم. انها بازی خواهند کرد.

در مورد اخبار مصدومین...
    اوکسلید چمبرلین ضرباتی دریافت کرد اما او خوب است. ورمالن نیز ضرباتی دریافت کرداما باید حالش خوب باشد.

صحنه خطای وحشیانه جرارد روی ورمالن!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

از لحاظ احساسی دوست دارم باشگاه خوب خرج کنه و ستاره ها رو جمع کنیم اما از لحاظ عقلانی نگاه کنیم، روش اداره ی باشگاهمون عالیه. رعایت فوتبال پاک. کاری که یوفا تازه میخواد انجامش بده. خرجهای ما طبق درآمدهامون هست و حداقل آیندمون تضمینه تا به سرنوشت تیمهایی مثل ناتنیگهام، لیدز، کاونتری که ورزشگاهشون رو تا حدودی بازسازی کردند دچار نشیم. اما ما یک استادیوم مدرن با بودجه حدود 450 میلون پوند ساختیم، ورزشگاهی که جز پیشرفته ترین استادیوم های دنیاست و آرزوی هر خبرنگار،هوادار، بازیکن یا... هست که اونجا بیاد.
    چمن باشگاهمون هرساله بهترین چمن لیگ میشه و زمیندارمون هرساله جایزه بهترین زمین دار رو میگیره. از نظر من بهترین چمن دنیاست که چند وقت پیش یه مقاله میخوندم که حدود4-5 میلیون پوند هزینه ساخت و نگهداری چمن در طول یک فصله.
    کافیه به اون زمین آشغالی سن سیرو که فصل قبل توش بازی کردیم نگاه کنید. اگه اون چمن، چمن بود عمرا 4 تایی نمیشدیم.
    450 میلیون پوند خرج کردن کار ساده ای نیست، هایبوری سر تهش 50-60 تا هم نمیشد.
    چند سال قبل منچسترسیتی ورزشگاهش رو با 130 میلیون پوند ساخت. از لحاظ ظرفیت شاید 10-15 هزار از ما کمتر باشند اما امکانات امارات به مراتب بیشتره.قیمتش هم 3 برابر بیشتره.
    امیدوارم این قانون یوفا عادلانه و صحیح و اصولی رعایت بشه، اونوقت خیلی چیزها تغییر میکنه
    اونوقت می بینیم که منسیتی میتونه 40 میلیون خرج کنه یا نه
    Last edited by Highbury; 03-09-2012 at 17:15.

12. 7 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تاخیر برد ارزشمند مقابل لیورپول رو تبریک میگم دیروز بسیار خوب بازی کردیم و مزد بازی خوب خودمون رو گرفتیم!
    با این برد روحیه بازیکنان بالا میره و هفته بعد یه بازی نسبتا راحت تو خونه با تیم ساوتهمپتون داریم که امیدوارم اون تیم رو هم شکست بدیم تا وضعیتمون تو جدول بهتر از الان باشه!

راستی به پایان نقل و انتقالات داریم نزدیک میشیم فقط خدا کنه زودتر خریدها رو انجام بدن تا تیم یه مقدار تقویت بشه!

14. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوستان همیشه صبورم این برد رو به همهتون شادباش میگم. هر چند من بازی رو ندیدم ولی توضیحات دوستان کامل بود و ویدئوی گل ها و هایلات بازی رو دارم دانلود میکنم. امیدوارم که تیم با قدرت ادامه بده. این پست آخر Highbury هم جای فکر زیادی داره.

16. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه بپرسم آرسنال چرا الان در وضعیت خوبی به سر نمی بره؟!
    خیلی ببخشید اما به نظرم درسته که آرسنال تا این جا تنها تیمیه که گل نخورده و واقعا وضعیت خط دفاعش پیشرفت کرده به نسبت
    فصل پیش اما به همون نسبت خط حملش بد کار کرده این فصل 2 گل تو سه بازی امار جالبی نیست پس یکی از دلایلش اینه
    (ولی واقعا شعار هوادارای آرسنال در مورد RVPصحت داشتاHe Scores When He wants)

18. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

(ولی واقعا شعار هوادارای آرسنال در مورد RVPصحت داشتاHe Scores When He wants)
    فن پرسی از اون بازیکنایی هست که زیاد مصدوم میشه و هواداران ارسنال همیشه از فن پرسی حمایت میکردن ولی این He ، اون He سابق نخواهد شد و مطمئنم که شماها از او اون حمایتها رو نخواهید کرد . رفتن فن پرسی تلخ بود ولی ما به این چیزها عادت کردیم . بازیکنای زیادی توی اوج ارسنال رو ترک کردن ولی بعضی هاشون محبوب موندن مثل ویرا و هانری و بعضی ها منفور شدن مثل اشلی کول و ادبایور و نصری . مطمئنم که فن پرسی و منچستر هرکدام از فصل قبل عملکرد ضعیف تری خواهند داشت . شاید اگر فن پرسی به یوونتوس رفته بود الان در نظر هواداران ارسنال یک خائن به نظر نمیرسید . من شخصا هنوزم فن پرسی رو دوست دارم ولی واقعا نمیتونم اونو تو لباس منچستر ببینم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •