سلام ببخشید من یه سوال داشتم . ببخشید اگه تکراری هست ... آیا این روش برای لایو بازی کردن هم جواب میده ؟؟؟ منظورم اینه که بدون سی دی برنر مکس میشه با این روش لایو بازی کرد و بن نشد؟؟؟
ممنون
سلام ببخشید من یه سوال داشتم . ببخشید اگه تکراری هست ... آیا این روش برای لایو بازی کردن هم جواب میده ؟؟؟ منظورم اینه که بدون سی دی برنر مکس میشه با این روش لایو بازی کرد و بن نشد؟؟؟
ممنون
خیر
برای لایو برنرمکس
اگه شیرازی یه جا آدرست میدم با 90 تمن هر داشبوردی واست JTAG میکنه... اگه مادربردت corona باشه بوت زیر 10 ثانیه![]()
سلام دوستان من این روشو انجام میدم برای بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و داخل بازی هم میشه ولی بعد از 10 دقیقه دوباره همون ارور میاد مشکل از چیه؟ موزیکو از روی فلش 4 گیگ اجرا میکنم.
دوستان برای ریپ کردن حتماً باید هارد اصلی Xbox باشه ؟ چون هارد اکسترنال وصل کردم اصلا ریپ نمی کنه
نه هر هاردی وصل کنی حدود 16 گیگش قابل استفاده است . فلش هم میتونی وصل کنی وقتی وصل کردی باید بری تو قسمت سیتینگ اکس باکس و قسمت memory رو اتخاب کنی از اونجا هاردی که وصل کردی رو انتخاب و confirm می کنی ..هاردت رو فورمت می کنه و قابل استفاده روی اکس باکس می شه فقط توجه داشته باش تمام اطلاعات رو هاردتو پاک می کنه! از ما گفتن
چه خبره!
اصفهان 70 می گیرن واسه جی تگ و 20 تا بازی مجانی رو هارد هم میریزن .
پس چرا من بدون اینکه فایل آهنگ بریزم دارم استفاده میکنم؟!ولی فقط باید دیسک بازی تو درایو باشه...
عکسا برای من نشون نمیدهبرام میفرستی
عکسای اموزشت برای من نمیادمیشه برام بفرستی
سلام من نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم من تازه ایکس باکس گرفتم یه جایی واسه من لینک کنید که به اصطلاحات اشنا بشم مثلا داشبورد چی هستش lt3 چی هستش نمیدونم کلا با منو و اصطلاحاتش اشنا بشم من از پلی ۳ مهاجرت کردم ان این همه دنگ و فنگ نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)