تشکر از شما
بنده طبق راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کردم
توی اون راهنمایی Region را asia-DTV قید شده بود که بنده هم طبق اون عمل کردم
تشکر از شما
بنده طبق راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کردم
توی اون راهنمایی Region را asia-DTV قید شده بود که بنده هم طبق اون عمل کردم
دوست عزیز برای اینکه گیرنده تلویزیون برای ایران درست کار کنه Local Set رو رو ED_IRAN و Region رو روی ED_DTV بذارید.
دوست عزیز
اون من اصلاح کردم البته اونم مشگل چندانی هم ندارد جز اینکه منطقه زمانی آن با ما متفاوت است شما مطابق پست بالا عمل کنید
طبق راهنمایی پست بالا عمل کردم ولی متاسفانه باز هم هیچ کانالی پیدا نکرد![]()
دوست عزیز
حتی کانال آنالوگ هم نمی گیرد اگر نمی توانید کانالهای دیجیتال را بگیرید شاید دلیلش ایستگاه فرستنده جزیره کیش باشد ببینید دوستانتان هم مثل شما تلویزیونشان بدون ستاب باکس همین مشگل را دارند یا نه چون تلویزیون شما تمام قابلیتها را دارد و شما هم میگویید بطور صحیح تمامی مراحل را درست انجام داده اید.
درود
با تلوزیون معمولی امتحان کردم فرستنده مشکلی نداره و تمامی کانالهای انالوگ رو میگیره
به نظرتون مشکل با اپدیت کردن فریمور حل میشه؟
و اگه میشه فریمور مربوطه رو از کجا گیر بیارم
مدل تلوزیون : UA40ES6200 و از دبی هم خریداری کردم
دوست عزیز
وقتی که کشور را انتخاب و کانال های تان را جستجو کردید و تمام شد
دکمه اسمارت هاب یعنی همان دکمه ای که بصورت مکعب رنگی در روی کنترول تلویزیون است را فشار دهید بعد در صفحه اسمارت هاب کانال را که با آیکون د یش است پیدا کنید وروی آن کلیک کنید صفحه ای باز می شودکه اگر شبکه های تلویزیون را دریافت کرده باشد در آن قسمت ذخیره میشود و ممکن است که با اعداد دیگری مانند 801 - 802 و غیره ثبت شده باشد که شما هرچه اعداد 1- 2- را میزنید کانالی رویت نمی کنید و باید همان اعدای را که تلویزیونتان پیدا کرده وارد کنید و اینکه کانالهای دیجیتال وقتی عدد را وارد می کنید یکی دو ثانیه دیرتر نمایان می شود
از این سایت می توانید فریمورتان را دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 03-07-2013 at 17:05.
درود
پس از دانلود و نصب فریمور و ارتقای ورژن از 1016 به 1017 فقط 4 تا کانال دیجیتال پیدا کرد که اون کانالها هم مال کشور بحرین بود و این خیلی برام عجیب بود که چرا کانالهای ایران رو پیدا نمیکنه
البته این کانالها رو روی کشور افریقای جنوبی و امریکا پیدا کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
من که اول هم گفتم که مشگل از فرکانس یا سیکنال صدا وسیمای جزیره است
پس با این کار شما متوجه شدید که تلویزیون شما این قابلیت را دارد. پس حالا از قسمت جستجوی کانال یکی یکی کشور هارا انتخاب و در موقع جستجو این دفعه بطور دستی انتخاب کن و این فرکانسها را وارد کن 658000 - 8mhz و 618000 - 8mhz این دو فرکانس مربوط به شبکه های صدا و سیمای استان هرمزگان است که فکر می کنم شما هم جزء همان استانید و گر نه به سازمان صدا وسیمای جزیره رفته و از آنها اگر فرکانس دیگری است را دریافت کنید .
لام جناب متین پور
بابت ارسال کنترل مخصوص سپاسگذارم
اما متاسفانه موفق نشدم منو رو فارسی کنم و لوکال ست فعال نمیشد. طبق دستورات امتحان کردم اما فایده ای نداشت مدل فر هم ue40eh5000w می باشد که دیجیتال اون کلا فعال بود و میخواستم واسه درست نشون دادن زیرنویس منو رو فارسی کنم که نشد.
اگه راه دیگه هستدوستان راهنمای کنند
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)