دوستان کسی نبود جواب منو بده (با رتبه 13000 ریاضی تو تهران میشه چیزی قبول شد؟(هر چیزی))
دوستان کسی نبود جواب منو بده (با رتبه 13000 ریاضی تو تهران میشه چیزی قبول شد؟(هر چیزی))
مهندسی غیر انتفاعی و پیام نور میشه. علوم پایه شاید بتونی دولتی هم بیاری البته احتمالش خیلی نیست ( آمار رو البته احتمالن بیاری بهشتی) مدیریت هم شاید بتونی بیاری
آره . تهران بودن برای من انقد مهم هست که حتی ممکنه بخاطرش یکسال صبر کنم و سال دیگه کنکور بدم . فکر میکردم رتبم زیر 1500 شه ولی نمیدونم چی شد ! درصدامم بد نیست ولی ...قبولی که حتما میشینحتما میخواین تهران باشه؟ دانشگاه های دیگه رو هم بزنین بعدش...فردوسی مشهد و صنعتی اصفهان هم خوبن
![]()
خدا کنه امسال کامپیوتر کمتر بزنن تو علم و صنعت جا برای من هم باشه ( خواجه نصیر که 100 % قبولم ؟ اینطوره ؟ )
تو زبان رتبم در سهمیه 12959 شده...مترجمی زبان کدوم شهر میتونم قبول شم؟ شهرهای نزدیک تهران مثل قزوین ، قم ، کرج میتونم قبول شم؟
ایشالا که قبول میشیخواجه نصیر که احتمالش خیلیه ... به نظر من همونطور که بقیه گفتن بعدش سخت افزار رو بزن، بعدش بالاخره میشه تغییر گرایش داد (مخصوصا اگه معدلت بالا باشه خیلی راحت تره )
![]()
سلام. اخرین فرد قبولی مکانیک و عمران خواجه نصیر پارسال رتبه اش چند بوده؟ من رتبه ام شده 2088 منطقه یک
با این رتبه میتونم نرم افزار علم و صنعت یا خواجه نصیر قبول شم ؟
سلام دوستان
با 17000 کجاها میشه یه رشته مهندسی قبول شد؟یا مثلا روزانه یا شبانه کاردانی!
با 246 منطقه3 با غیر بومی تهران میشه سخت افزار شریف قبول شد؟هم قلمچی وهم گزینه2 میگن قبولی, درسته؟
بچه ها کسی پارسال اعتراض نداده رتبم گند امد بخوره تو سرم ولی درصدام هیچ شباهتی به درصدای خودم نداره من همون روز با معلمام و یه سایت که جوابا رو زده بود چک کردم و دو روز بعدم با سنجش ولی الان درصدام زمین تا اسمون فرق میکنه
هیچ کدوم از بچه های پارسال اعتراض ندادن که ببینن قبول شده یا نه مال من الان شده 21000 منطقه دو ریاضی
اگه این درست نشده ایا با این رتبه ایا شهری معماری سراسری قبولم یانه
ولی برام دعا کنید اعتراضم قبول شه
مکانیک خواجه نصیر آخرین قبولی کانون 1308 و عمرانش 1389
خواجه نصیر رو احتمال قوی میاری نرم افزار و سخت افزار رو علم و صنعت هم شانست واسه سخت افزار بیشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)