دوستان جواب من هم بدید لطفا کابل ساتای مرغوب چه مدلی است؟برای هارد سری wd re میخوانم
دوستان جواب من هم بدید لطفا کابل ساتای مرغوب چه مدلی است؟برای هارد سری wd re میخوانم
تست و بررسي انواع كابلهاي SATA
كابلهاي متنوعي در بازار وجود دارد . بعضيها معتقدند كه مثلاً براي هاردهاي با اينترفيس SATA 6Gb/s دارند حتماً بايد از كابلهاي SATA 6Gb/s استفاده كرد ولي بعضي ها معتقدند كه تفاوتي بين كابلهاي SATA وجود ندارد . براي روشن شدن تفاوتها بصورت تجربي بين كابلهاي SATA 3Gb/s و SATA 6Gb/s يك مقايسه اي انجام مي دهيم .
سيمهايي كه روكش دارند (sleeved wires) سيمهاي انتقال ديتا هستند (signal wire) و سيمهاي بدون روكش (unsleeved wires) سيمهاي ground هستند . ضخامت signal wire در تمام كابلهاي بالا يكسان هستند . هر دو كابلهاي Asus SATA 6Gb/s - black و Intel SATA 3Gb/s - blue داراي سيمهاي ground اضافه تري دارند كه تاثيري در عملكرد آن ندارند .
مشخصات سيستم جهت تست اين كابلها :
Asus P8P67 Pro Motherboard Intel P67 SATA 6Gb/s SATA Controller 2x Kingston ValueRAM DDR3-1333 2GB RAM Intel 2500K Quad Core 3.3GHz CPU Intel SSD 510 250GB SATA 6GB/s Hard Drive Windows 7 Ultimate 64-bit OS
نرم افزار جهت تست CrystalDiskMark بوده است . نتيجه تست اين كابلها رو در عكس زير ميبينيد . ارقام بر اساس MB/s هست . نتيجه تست ثابت ميكنه كه حتي كابلهاي SATA 3Gb/s مناسب براي هارد ديسكهايي با اينترفيس SATA 6Gb/s هست .
![]()
ممنون از پاسخ كاملتون تو وبسايت فروشنده اينجوري نامگذاري كرده بود من كپي كردم.. مدل نامبر WDBACW0030HBK اسم صحيح آن WD my book هست . به عبارت دقيقتر مدلهاي جديد ديگر پسوند essential رو ندارند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا خودم يازده عدد هارد اكسترنال از سري WD my book دارم كه هيچ مشكلي ندارند . ولي شما ميتونيد seagate backup plus desktop drive رو بخريد .
شما پرتابلو توصيه ميكنيد يا اين 3.5 اينچي ها رو؟
بهتر نيست به جاي يك هارد 3ترا 3تا 1ترا خريد؟ يا يك 2 ترا و يدونه 1 ترا؟
هارد 3.5 اينچي 1 ترا موجود هست ؟(من هيچ جا نديدم)
ممنون
اگر جابه جايي زياد داريد قطعاً پرتابل رو بخريد كه البته حداكثر حجم موجود براي هاردهاي پرتابل 2TB هست و با توجه به قيمتش بنظرم نميصرفه . ولي اگر جابه جايي چنداني نداريد و به هارد حجم بالا نياز داريد اجباراً بايد آداپتوري بخريد . هر كدام مزايا و معايبي دارند كوچكي و سهولت در حمل و نقل و بي نياز به آداپتور برق جهت راه اندازي يكي از مهمترين خصوصيت هاردهاي پرتابل هست . طول كوتاه كابل usb ، امكان راه اندازي نشدن هاردهاي پرتابل به خاطر افت ولتاژ usb ، محدوديت حجم از معايب هاردهاي اكسترنال پرتابل هست .شما پرتابلو توصيه ميكنيد يا اين 3.5 اينچي ها رو؟
بله . اين روش ذخيره كردن باعث افزايش امنيت اطلاعات هم ميشه ولي مشكلاتي مانند شلوغ شدن بيش از حد ميز كار ، اشغال شدن پورتهاي usb و ... دارد .بهتر نيست به جاي يك هارد 3ترا 3تا 1ترا خريد؟ يا يك 2 ترا و يدونه 1 ترا؟
شايد در شهرستانها به سادگي پيدا نشه ولي در تهران قطعاً موجود هست .هارد 3.5 اينچي 1 ترا موجود هست ؟(من هيچ جا نديدم)
دوست عزيز من چك كردم اين مدلي كه موجوده پسوند Essential رو داره 2ترابايت هست و 450تومن(3.5 اينچي) اين سري چطوره؟
يدونه 2ترا دكستاپ و يدونه 1ترا پرتابل حدودا 800تومن تموم ميشه ولي يدونه 3 ترا دكستاپ حدودا 600 تومنه ولي از طرفي اين قضيه امنيت اطلاعات و بكاپ گيري دودلم كرده و از پس هزينه هم بر نميام...
نظر شما چيه صبر كنم يا 3ترا رو بگيرم؟
1. سری قدیمیتر یعنی WD my book essential هم از نظر کیفیت خوب هستند و مشکلی ندارند .
2. برای چه چیزی صبر می کنید ؟ منتظرید که ارزانتر بشه ؟ صبر میکنید که بودجتون بیشتر بشه ؟ بنظر من همون 3TB رو بخرید ولی بصورت صحیح و اصولی استفاده کنید انشاءاله مشکلی پیش نمیاد .
ارزونتر كه داره ميشه ...برای چه چیزی صبر می کنید ؟ منتظرید که ارزانتر بشه ؟ صبر میکنید که بودجتون بیشتر بشه ؟
با خودم گفتم 2تراي دكستاپ بگيرم فعلا بعد كه بودجم رسيد يدونه 1ترا پرتابل هم بگيرم واسه مواقعي كه ميخوام جابجايي اجام بدم...
راستي اينا تقلبي و متفرقه ندارن؟
موقع خريد به چيز خاصي نبايد توجه كرد؟
گارانتياشون چطوره؟ شركت خاصي اينارو گارانتي ميكنه؟
تقلبی ندارن ولی ممکنه refurbished هم پیدا بشه . با گارانتی معتبر (مثل سـازگـار) بخرید مشکلی نیست . موقع خرید هم دقت کنید که کارت یا لیبل گارانتی جا نمونه . جعبه مقوایی سالم و بدون ضربه دیدگی و پلمپ و باز نشده باشه . در بعضی از کارتهای گارانتی (مثل سـازگـار) serial number هارد نوشته میشه پس با serial number نوشته شده روی جعبه هارد مطابقت بدید .
My Book Essential Edition 2 TB
آقا اين مدل بالا گويا usb2 هست و يه مدل ديگش usb3 داره كه 40-50تومن گرونتره درسته يا من اشتباه ميكنم؟
و تو اينجا گفته با mac هم سازگاري داره..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dops dops; 16-04-2013 at 22:30.
1. مدلهاي قديمي My Book Essential همگي usb2 بودند .
2. بله سازگاري داره به شرطي كه پارتيشنهاي هارد دوباره فرمت بشوند . در مدلهاي سيگيت با دانلود و نصب NTFS Driver ميتوان بي نياز به فرمت ، پارتيشنهاي NTFS هارد رو در mac قابل خواندن و نوشتن كرد (فكر ميكنم درايور براي mount كردن پارتيشنهاي NTFS در mac براي هر هاردي موجود باشه) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)