الان چرا یونان رفت مرحله ی بعد؟ مگه تفاضل گل روسیه 5 تا زده و 3 تا خورده نیست؟ یونان هم 3 تا زده 3 تا خورده! ها؟
الان چرا یونان رفت مرحله ی بعد؟ مگه تفاضل گل روسیه 5 تا زده و 3 تا خورده نیست؟ یونان هم 3 تا زده 3 تا خورده! ها؟
عکس العمل های کاراگونیس خیلی جالب بود
بدجور اعتراض میکرد به داور
گرچه برای یونان فرقی نکرد و بازی رو برد
اما بازی بعدی تو یه صحنه داور به نظرم کامل اشتباه کرد
دقایق پایانی مسابقه و ضربه پشت 18 که مدافع چک کامل دستش رو باز کرد و توپ رو منحرف کرد
روسیه حیف شد صعود نکرد
ملاکشون بازی مستقیم تیم ها هستش تفاضل گل براشون در اولویت اول نیست وقتی امتیاز دو تیم با هم برابر بشه
Last edited by clau; 17-06-2012 at 01:47.
کی فکرشو میکرد روسیه که 4 تا به چک میزنه و همه فک میکنن براحتی صعود کنه حذف میشه !!چقد فوتبال غیر پیش بینه
Last edited by Iman-Emperatour; 17-06-2012 at 17:09.
خب یونان و جمهوری چک از گروه اول رقابت ها صعود کردند!
راستش از صعود جمهوری چک خیلی خوشحال شدم اما از صعود یونان نه این تیم به احتمال زیاد تو مرحله بعد حذف میشه اما چقدر خوب میشد اگه تیم روسیه به جای این تیم صعود میکرد! تیم های این گروه هم باید با تیم های صعود کننده از گروه دو بازی کنن که احتمالا آلمان و پرتغال هستن!
اگه امشب هلند پرتغال رو ببره و آلمان هم دانمارک رو
اون وقت 3 تیم هلند و پرتغال و دانمارک 3 امتیازی میشند بعد چجوری مشخص میشه که کی صعور میکنه ؟ (آخه تفاضل گل انگار تاثیر نداره)![]()
بهترین بازیکن بازی لهستان 0-1 جمهوری چک (پیتر جیراسک از جمهوری چک)
خب این بازیکن دیشب فوق العاده بود و در غیاب روسیچکی بسیار خوب بازی کرد و گلی هم که زد واقعا یکی از ارزشمندترین گل های تمام دوران بازیش بود! من تا قبل از بازی فکر میکردم تیم چک بدون روسیچکی حرفی برای گفتن نداشته باشه اما بازیکنان این تیم مخصوصا جیراسک خیلی خوب جای خالی روسیچکی رو پر کردن. انصافا این بازیکن تو بازی دیشب سنگ تموم گذاشت و حقش بود به عنوان بهترین بازیکن انتخاب بشه!
بهترین بازیکن بازی یونان 1-0 روسیه (جیورجیوس کاراگونیس از یونان)
من بازی یونان و روسیه رو کامل ندیدم اما تو همون چند دقیقه ای که تماشا کردم کاراگونیس بازی قابل قبولی رو به نمایش گذاشت هر چند که الان ناراحتم از اینکه یونان صعود کرده و ای کاش دیروز روز خوب این بازیکن نبود!
تمامی حالت های ممکنه تو جدول زیر اومده:
منبع:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم به صورت کامل قوانین حالت های خاص مرحله گروهی رو شرح داده:
پ.ن: خدایا ویکیپدیا رو حفظ کن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
فوتبال اروپا در آستانه یک نوشیدنی تلخ
شاید هنوز خیلیها تلخی قهرمانی یونان ری هاگل رو به یاد داشته باشن. تیمی که در نهایت برزیل اروپا رو با اون بازیکنای سطح بالا و فانتزی باز، شکست داد و اشک بازیکنان پرتغال یا به عبارتی فوتبال زیبا، تنها خاطره تلخی بود که حتی شادی یونانیها با جام هم نتونست کمکی به فراموشی اون صحنه ها بکنه
بله تیمهای کوچک حق دارند بر اساس منطق فوتبال تیمهای قویتر رو شکست بدن اما فکر میکنم فوتبال هنوز نتونسته راه و روش خوبی به این تیمها برای این کار یاد بده
ساده ترین دستور این تیمها در برابر تیمهای قویتر اینه بجنگ برای گل نخوردن و در این بین اگر بخت و اقبال یاری کرد نیم نگاهی به گل زدن هم داشته باش
خیلیها که فوتبال رو بر اساس نتیجه تحلیل میکنن به محض اینکه این تیمها با تکیه کردن به چنین روشهایی نتیجه رو گرفتن شروع به تعریف از ساختارهای پیچیده دفاعی و آب و تاب دادن به ساده ترین روش فوتبالی میکنن
در صورتی که چنین فوتبالی چیز پیچیده و قابل دفاعی نداره و حتی میشه گفت تمرین چندانی هم نمیخواد
خدا رو شکر در عصری زندگی میکنیم که اکثرا هندسه ریاضی فیزیک رو بلدن وقتی در یک فضای کوچک تعداد نفرات بیشتری تجمع کنن فضا کمتر میشه و طبیعتا حرکت در این فضای کوچک و کوچکتر شده سخت و سخت تر میشه
فرمول چنین فوتبالی به همین سادگیست
دیشب تیم خوب روسیه که به نظر من یکی از بهترین نسلهای فوتبالی روسیه بود(من واقعا منتظر بودم برای این تیم کلی مطلب بنویسم و درباره ساختار خط میانیشون حرف بزنم اما در بازی مقابل تیمهایی نظیر یونان حتی صحبت از خطوط و تعاریف طبیعی فوتبال هم بی معنی میشه ) 31 شوت به سمت دروازه یونان زد در حالی که یونان فقط 8 شوت به سمت دروازه روسیه زد
گل زدنِ این تیمها در ضد حمله هم چیز عجیبی نیست چرا که مهاجمین چنین تیمهایی برخلاف مهاجمین تیمهای قویتر با تعداد مدافع کمتری در فضای بیشتری مواجه میشن و ساده تر حرکت میکنن
یونان دوباره به جمع 8 تیم صعود کرد و درست مثل یونان ری هاگل که هیچ کس انتظار صعودش رو نداشت همه رو غافلگیر کرد
و حالا دوباره فوتبال اروپا طعم یک نوشدنی تلخ رو در گلوش احساس میکنه
حالا یونان بر اساس روش و منطق چنین تیمهایی به مرحله شیرین و دلنشین حذفی رسیده و به احتمال قوی باز هم به ساده ترین و دم دستی ترین روش فوتبال تکیه میکنه
عقب کشیدن و بالا بردن تعداد نفرات در فضای کمتر مرحله ای که میتونی در اون تیمهای بزرگ رو با چنین فوتبالی حذف کنی
فوتبالی که اصلا حاضر نیست برای گل زدن تلاشی بکنه مگر اینکه تیم حریف بهش تعارف کنه حتی اگر نتیجه چنین دفاعی رفتن به رقابت پنجاه پنجاه پنالتیها باشه
بله من اعتراف میکنم از بردن چنین تیمهایی ناراحت میشم و از باخت تیم خوبی مثل روسیه دلگیر
باز هم میگم تیمهای ضعیفتر بر اساس سنت فوتبال حق دارن تیمهای قویتر رو ببرن اما فکر میکنم فوتبال هنوز روش خوبی به این تیمها نشون یا پیشنهاد نداده
ورزش۳: شکست ناباورانه يک بر صفر برابر يونان باعث شد تا روسيه با وجود صدرنشيني در گروه نخست در رقابتهاي يورو 2012 نتواند جايي در بين 8 تيم پاياني داشته باشد. وياچسلاو مالافياف سنگربان روسها در پايان بازي گفت: برايم لحظه بسيار غمانگيزي است. برايم سخت است بيطرفانه دربارهاش حرف بزنم. نتيجه را منصفانه نميدانم. ما به اندازه کافي براي پيروزي تلاش نکرديم، با اين حال شايسته حذف هم نبوديم چرا که بهتر از آنها بوديم. بسيار ناراحتم چرا که هرگز چنين فکري نميکردم. دوست ندارم درباره گلي که خوردم حرف بزنم. همه ديدند که چه اتفاقي افتاد. جو رختکن دوستانه نبود. با اين حال يک نيمه فرصت داشتيم تا بازي را عوض کنيم. دنيس گلوشاکوف هافبک روسيه هم عنوان کرد: نخستين بازي من خوب پيش نرفت. ما شکست خورديم و حذف شديم. پس از نخستين بازي بسيار خوشحال بوديم اما در ادامه بدشانسيهاي زيادي داشتيم. نخست برابر لهستان و بعد هم برابر يونان. هرگز فکرش را هم نميکرديم بازنده باشيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)