تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 145

نام تاپيک: جام ملت های اروپا (یورو) ۲۰۱۲ | افتتاحیه و مرحله گروهی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان چرا یونان رفت مرحله ی بعد؟ مگه تفاضل گل روسیه 5 تا زده و 3 تا خورده نیست؟ یونان هم 3 تا زده 3 تا خورده! ها؟

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

عکس العمل های کاراگونیس خیلی جالب بود
    بدجور اعتراض میکرد به داور
    گرچه برای یونان فرقی نکرد و بازی رو برد

اما بازی بعدی تو یه صحنه داور به نظرم کامل اشتباه کرد
    دقایق پایانی مسابقه و ضربه پشت 18 که مدافع چک کامل دستش رو باز کرد و توپ رو منحرف کرد

روسیه حیف شد صعود نکرد

3. 3 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ملاکشون بازی مستقیم تیم ها هستش تفاضل گل براشون در اولویت اول نیست وقتی امتیاز دو تیم با هم برابر بشه
    Last edited by clau; 17-06-2012 at 01:47.

5. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

کی فکرشو میکرد روسیه که 4 تا به چک میزنه و همه فک میکنن براحتی صعود کنه حذف میشه !! چقد فوتبال غیر پیش بینه
    Last edited by Iman-Emperatour; 17-06-2012 at 17:09.

7. 9 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب یونان و جمهوری چک از گروه اول رقابت ها صعود کردند!

راستش از صعود جمهوری چک خیلی خوشحال شدم اما از صعود یونان نه این تیم به احتمال زیاد تو مرحله بعد حذف میشه اما چقدر خوب میشد اگه تیم روسیه به جای این تیم صعود میکرد! تیم های این گروه هم باید با تیم های صعود کننده از گروه دو بازی کنن که احتمالا آلمان و پرتغال هستن!

9. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

اگه امشب هلند پرتغال رو ببره و آلمان هم دانمارک رو

اون وقت 3 تیم هلند و پرتغال و دانمارک 3 امتیازی میشند بعد چجوری مشخص میشه که کی صعور میکنه ؟ (آخه تفاضل گل انگار تاثیر نداره)  

11. این کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین بازیکن بازی لهستان 0-1 جمهوری چک (پیتر جیراسک از جمهوری چک)

خب این بازیکن دیشب فوق العاده بود و در غیاب روسیچکی بسیار خوب بازی کرد و گلی هم که زد واقعا یکی از ارزشمندترین گل های تمام دوران بازیش بود! من تا قبل از بازی فکر میکردم تیم چک بدون روسیچکی حرفی برای گفتن نداشته باشه اما بازیکنان این تیم مخصوصا جیراسک خیلی خوب جای خالی روسیچکی رو پر کردن. انصافا این بازیکن تو بازی دیشب سنگ تموم گذاشت و حقش بود به عنوان بهترین بازیکن انتخاب بشه!

بهترین بازیکن بازی یونان 1-0 روسیه (جیورجیوس کاراگونیس از یونان)

من بازی یونان و روسیه رو کامل ندیدم اما تو همون چند دقیقه ای که تماشا کردم کاراگونیس بازی قابل قبولی رو به نمایش گذاشت هر چند که الان ناراحتم از اینکه یونان صعود کرده و ای کاش دیروز روز خوب این بازیکن نبود!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اگه امشب هلند پرتغال رو ببره و آلمان هم دانمارک رو

اون وقت 3 تیم هلند و پرتغال و دانمارک 3 امتیازی میشند بعد چجوری مشخص میشه که کی صعور میکنه ؟ (آخه تفاضل گل انگار تاثیر نداره)
    تمامی حالت های ممکنه تو جدول زیر اومده:

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    اینجا هم به صورت کامل قوانین حالت های خاص مرحله گروهی رو شرح داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن: خدایا ویکیپدیا رو حفظ کن!

14. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فوتبال اروپا در آستانه یک نوشیدنی تلخ

شاید هنوز خیلیها تلخی قهرمانی یونان ری هاگل رو به یاد داشته باشن. تیمی که در نهایت برزیل اروپا رو با اون بازیکنای سطح بالا و فانتزی باز، شکست داد و اشک بازیکنان پرتغال یا به عبارتی فوتبال زیبا، تنها خاطره تلخی بود که حتی شادی یونانیها با جام هم نتونست کمکی به فراموشی اون صحنه ها بکنه

بله تیمهای کوچک حق دارند بر اساس منطق فوتبال تیمهای قویتر رو شکست بدن اما فکر میکنم فوتبال هنوز نتونسته راه و روش خوبی به این تیمها برای این کار یاد بده
    ساده ترین دستور این تیمها در برابر تیمهای قویتر اینه بجنگ برای گل نخوردن و در این بین اگر بخت و اقبال یاری کرد نیم نگاهی به گل زدن هم داشته باش

خیلیها که فوتبال رو بر اساس نتیجه تحلیل میکنن به محض اینکه این تیمها با تکیه کردن به چنین روشهایی نتیجه رو گرفتن شروع به تعریف از ساختارهای پیچیده دفاعی و آب و تاب دادن به ساده ترین روش فوتبالی میکنن
    در صورتی که چنین فوتبالی چیز پیچیده و قابل دفاعی نداره و حتی میشه گفت تمرین چندانی هم نمیخواد
    خدا رو شکر در عصری زندگی میکنیم که اکثرا هندسه ریاضی فیزیک رو بلدن وقتی در یک فضای کوچک تعداد نفرات بیشتری تجمع کنن فضا کمتر میشه و طبیعتا حرکت در این فضای کوچک و کوچکتر شده سخت و سخت تر میشه
    فرمول چنین فوتبالی به همین سادگیست

دیشب تیم خوب روسیه که به نظر من یکی از بهترین نسلهای فوتبالی روسیه بود(من واقعا منتظر بودم برای این تیم کلی مطلب بنویسم و درباره ساختار خط میانیشون حرف بزنم اما در بازی مقابل تیمهایی نظیر یونان حتی صحبت از خطوط و تعاریف طبیعی فوتبال هم بی معنی میشه ) 31 شوت به سمت دروازه یونان زد در حالی که یونان فقط 8 شوت به سمت دروازه روسیه زد
    گل زدنِ این تیمها در ضد حمله هم چیز عجیبی نیست چرا که مهاجمین چنین تیمهایی برخلاف مهاجمین تیمهای قویتر با تعداد مدافع کمتری در فضای بیشتری مواجه میشن و ساده تر حرکت میکنن

یونان دوباره به جمع 8 تیم صعود کرد و درست مثل یونان ری هاگل که هیچ کس انتظار صعودش رو نداشت همه رو غافلگیر کرد
    و حالا دوباره فوتبال اروپا طعم یک نوشدنی تلخ رو در گلوش احساس میکنه
    حالا یونان بر اساس روش و منطق چنین تیمهایی به مرحله شیرین و دلنشین حذفی رسیده و به احتمال قوی باز هم به ساده ترین و دم دستی ترین روش فوتبال تکیه میکنه
    عقب کشیدن و بالا بردن تعداد نفرات در فضای کمتر مرحله ای که میتونی در اون تیمهای بزرگ رو با چنین فوتبالی حذف کنی
    فوتبالی که اصلا حاضر نیست برای گل زدن تلاشی بکنه مگر اینکه تیم حریف بهش تعارف کنه حتی اگر نتیجه چنین دفاعی رفتن به رقابت پنجاه پنجاه پنالتیها باشه

بله من اعتراف میکنم از بردن چنین تیمهایی ناراحت میشم و از باخت تیم خوبی مثل روسیه دلگیر

باز هم میگم تیمهای ضعیفتر بر اساس سنت فوتبال حق دارن تیمهای قویتر رو ببرن اما فکر میکنم فوتبال هنوز روش خوبی به این تیمها نشون یا پیشنهاد نداده

16. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض تعجب روس‌ها از حذف ناباورانه از يورو

ورزش۳: شکست ناباورانه يک بر صفر برابر يونان باعث شد تا روسيه با وجود صدرنشيني در گروه نخست در رقابت‌هاي يورو 2012 نتواند جايي در بين 8 تيم پاياني داشته باشد. وياچسلاو مالافي‌اف سنگربان روس‌ها در پايان بازي گفت: برايم لحظه بسيار غم‌انگيزي است. برايم سخت است بي‌طرفانه درباره‌اش حرف بزنم. نتيجه را منصفانه نمي‌دانم. ما به اندازه کافي براي پيروزي تلاش نکرديم، با اين حال شايسته حذف هم نبوديم چرا که بهتر از آن‌‌ها بوديم. بسيار ناراحتم چرا که هرگز چنين فکري نمي‌کردم. دوست ندارم درباره گلي که خوردم حرف بزنم. همه ديدند که چه اتفاقي افتاد. جو رختکن دوستانه نبود. با اين حال يک نيمه فرصت داشتيم تا بازي را عوض کنيم. دنيس گلوشاکوف هافبک روسيه هم عنوان کرد: نخستين بازي من خوب پيش نرفت. ما شکست خورديم و حذف شديم. پس از نخستين بازي بسيار خوشحال بوديم اما در ادامه بدشانسي‌هاي زيادي داشتيم. نخست برابر لهستان و بعد هم برابر يونان. هرگز فکرش را هم نمي‌کرديم بازنده باشيم.

18. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •