داداش...ما اهل نجومیات نیستیم
ولی میدونم شهاب سنگی نبوده که 3 دقیقه دیده بشه تو آسمون...!!!!
داداش...ما اهل نجومیات نیستیم
ولی میدونم شهاب سنگی نبوده که 3 دقیقه دیده بشه تو آسمون...!!!!
این اصلا موشک نیست
اگه موشکه چرا نور تولید کرده؟
درضمن اگه موشک بود و مشکل داشت و میخواست سقوط کنه به صورت عمودی میومد به طرف زمین نه افقی حرکت میکرد و ناگهان ناپدید میشد!!!!!!!
عکس رو نگا :
به قول دوستمون هیچ موشکی نمی تونه همچین نوری تو فضا ایجاد کنه که تو چند کشور قابل دیدن باشه .
در ضمن آزمایش تو 2 دقیقه تموم میشه ؟
چه سرعتی داره که تو 2 دقیقه این همه مسافت رو طی می کنه و بعد ناپدید میشه ؟
موشک های قاره پیما هم اینقدر از سطح زمین ارتفاع میگیرن که از جو زمین خارج میشن. طبق اخبار هم موشکی که روسیه آزمایش کرده از نوع بالستیک قاره پیما بوده، که موشك هاي بالستيك از لحاظ برد به ۵ گروه تقسيم ميشن:
۱- موشك جنگي كوتاه برد با ميزان برد ۱۵۰ كيلومتر
۲- موشك بالستيك كوتاه برد با ميزان برد ۱۵۰ تا ۷۹۹ كيلومتر
۳- موشك بالستيك ميان برد با ميزان برد ۸۰۰ تا ۲۳۹۹ كيلومتر
۴- موشك بالستيك دوربرد با ميزان برد ۲۴۰۰ تا ۵۴۹۹ كيلومتر
۵- موشك بالستيك قاره پيما با ميزان برد ۵۵۰۰ كيلومتر به بالا
با این مشخصات هم میشه گفت ارتفاع موشکی که روسیه آزمایش کرده به قدری بوده که بشه از کشورهای مجاور، نورهای ناشی از شعله ور شدن سوخت این موشک تو جو زمین رو مشاهده کرد.
روسیه موشک قاره پیما هم بسازه، هیچوقت اسمش را "وال استریت" نمیذاره!
خو منفجر شده نور تولیدیده دگه !: دی
قره پیماس دیگه یعنی همه جا میشه دید !! D:
من اینو از دوستان و اخبار به اشتباه وال استریت شنیدم!! D:
بعد ویرایش کردمش.
Last edited by Ghaioom; 08-06-2012 at 14:28.
چرا نمیشه
به عکسی که براتون درست کردم نگاه کنید.
اگر یک جسم اسمانی در حال حرکت مستقیم باشه به دلیل گردی زمین .کسی که مثلا از تهران داره به جسم نگاه میکنه در ابتدا جسم رو دور میبینه که بعد کم کم بهش نزدیک میشه و دوباره جسم شروع به دور شدن و محو شدن میکنه.
مانند تصویر زیر.
![]()
خوب طبیعتا موشک یا خالی بندی قشنگه
حکایت اعتراف گرفتن های ایرانه![]()
موشک بالستیک شبیه گلوله اینجوری نمیچرخه که یک نور شبیه به شکل دیده شده در بیاره
در ضمن بالستیک های دوربرد اونقدر دور میشن از زمین که به شکل ستاره در بیان نه هاله نور! ()
دوست عزیز
اولا که این برد های اعلام شده در داخل جو هستند و نه به صورت عمودی به خارج از جو (اگر اینجوری بود که خود ایران رکورد برد موشک های فضاپیماییش به 200 کیلموتر هم نمیرسه می تونست با موشک جنگی شهاب که 2000 کیلومتر برد داره فضا رو پیمایش کنه.
جو زمین حداکثر تا ارتفاع 120 الی 130 کیلومتری سطح زمین رسیده پس موشک بالستیک روسیه نمیتونه در ارتفاع 5500 کیلومتری شعله ور شدن سوختش رو در جو زمین پخش کنه
اینم اضافه کنم که این عکس زمین رو از ارتفاع 5500 کیلومتری که گفتید نشون میده
فکر کنم نیازی به توضیح نداره که هیچ موشک جنگی نمی تونی تا این حد از جو زمین خارج بشه (البته این با حرکت موشک جنگی در داخل جو اشتباه نشه)
![]()
Last edited by dash_mehdi; 08-06-2012 at 14:48.
اونطوری که توی گزارشات اومده این پدیده توی تبریز، زنجان و کرمانشاه و چندین شهر دیگه به مراتب گزارش شده با توجه به پراکندگی شهرها و گستره شون میشه نتیجه گرفت پدیده توی ارتفاع بالائی رخ داده (این چند روز آسمان نواحی شمال غربی و غرب بسیار بسیار تمیز هست (چشم نخوره ایشالا) )واسه همین افراد زیادی اونو با چشم غیر مسلح دیدن
با توجه به سابقه قبلی بعضی کارشناسان خبر از یه موشک روسی دادن...
ببخشید من از صفحه ی اول پست دادم نمیدونستم تاپیک اینقدر پیش رفته
ببین دوست عزیز ارتفاع عمودی با برد زمینی فرق میکنه شما ۲۰۰۰ متر برد شهاب رو مترادف ارتفاعش نمیبایستی بگیرین
اطلاعاتی هم که دوستمون دادن درست بود
راجع به اون جمله ی قرمز رنگ هم تجدید نظر بفرمائید![]()
Last edited by MasterGeek; 08-06-2012 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)