فیلسوف جون عزیز اگه آشنا داری که توی دبی باشه یا مسافر داری که باید حسابی کیف کنی از ته دلت............................................ ......
ولی سازگار اگه بخواد بیاره با لنج وارد ایران می کنه دیگه.با فرغون که نمی گیره دستش بیاره بفروشه.
فیلسوف جون عزیز اگه آشنا داری که توی دبی باشه یا مسافر داری که باید حسابی کیف کنی از ته دلت............................................ ......
ولی سازگار اگه بخواد بیاره با لنج وارد ایران می کنه دیگه.با فرغون که نمی گیره دستش بیاره بفروشه.
قربون دانشمند چیزفهم!
منم از اول گفتم آدرس یه فروشگاه(یا نمایندگی) تو دوبی میخوام و...
وگرنه حرفت درست,سازگار از طریق دیگه میاره...که البته ما حسابمون از سازگار جداست!![]()
به شدت از این خبرت خوشحال و شاد شدم.مرسیییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی ییییی.زنده باد لنوو
همینجایی که معرفی کردی برو کامنتاشون هم بخون...داستانیه واسه خودش!![]()
ایران خودرو هم تو دنیا رتبه 13 فروش رو داره از انگلیس و ایتالیا هم بالاتره
به جنبه مزاح به قضیه نگاه کنید دعوا نشه![]()
ولی جدا هم نمیشه راحت از بین این دوتا انتخاب کرد هر کدومشون مزیتایی دارن خب
من از اول هم گفتم مسئله این است
y580 VS dv6-7000
تاچ پد لنوو از چه لحاظ بهتره که اوون طرف نوشته خوب تره مگه جفت تاچ پدارو کارخونه Synaptic نمیزنه پس چه فرقی دارن ؟
اون کسایی که تو کار لپ تاپن و با تاچ پد همه ی لپ تاپ ها کار کرد این رو می گن من از خودم در نیاوردم که ..............................!
من نمی تونم دقیق توضیح بدم.شما از لپ تاپ های لنوو استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه با 3-4 تا لپ تاپ علل خصوص sony ،دل و اچ پی کار کرده باشی واقعا برتری رو توی این تاچ پد ها حس می کنی.
اگر لپ تاپ همیشه جای ثابتی هست اصلا نیازی به تاچ پد نیست که اینقدر حساس باشیم. یه موس ۱۰ تومنی لنوو می گیرین موس خوبی هم هست راحت باهاش کار می کنین. تاچ پد دست رو هم خسته می کنه. مثل تاچ موبایل (موقع بازی)![]()
منظورت تاچ پد های لنوو هست دیگه ؟
اکی من هم کم کم نظرم داره میره روو لنوو
لنوو چنسش آلومینیومه دیگه ؟
ببینم کی میره اونور دبی بگم واسم بیاره
خطری نیست گارانتی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)