تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلستان | Three Lions

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بالاخره جوون ترین تیم انگلیس تو چند سال گذشته و تیمی که اصلا امیدی بهش نبود دست به کار بزرگی زد و گربه سیاه رو بعد از سالها شکست داد.
    واقعا خوشحالم. نه فقط به خاطر برد.
    به خاطر شکستن این طلسم مسخره که باید تو هر تورنومنتی تو این چند سال به سوئد میخوردیم و باهاش مساوی میکردیم...

2. 6 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عجب گلهای قشنگی زدن
    Last edited by kases; 01-07-2012 at 23:21.

4. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انگلیس 3 - 2 سوئد

به نظر من جذاب ترین بازی جام تا حالا همین بازی بود...

واقعا همه چیز داشت از گل زیاد گرفته تا اتفاقات عجیب و غریب و خنده دار...

تیم ملی انگلیس همیشه یکی از تیم های مورد علاقه من بوده و یکی از آرزوهای من این بوده که یه روزی بالاخره بتونم بازی های این تیم رو از نزدیک ببینم! اما چند روز قبل از رقابت های یورو 2012 وقتی شنیدم چندتا از مهره های کلیدی این تیم مصدوم هستن و بعضی ها مثل فردیناند هم دعوت نشدن خیلی ناراحت شدم و با خودم گفتم عمرا اگه بتونه یه امتیاز هم بگیره اما... بازی دیشب بازیکنان انگلیس خیلی خوب کار کردن و مزد زحمات خودشون رو گرفتن من تا چند دقیقه قبل از گل اندی کارول میخواستم تلویزیون رو خاموش کنم تا اینکه اولین گل انگلیس رو اندی کارول زد واقعا عجب گلی بود یه ضربه سر استثنایی که شاید کمتر بازیکنی تو دنیا باشه که انقدر بتونه خوب ضرب هسر بزنه! بعد از این گل کاملا نظرم عوض شد و نشستم تا آخر بازی رو دیدم! چون میدونستم سوئد داره حذف میشه و تو نیمه دوم دیگه سنگ تموم میذارن تا بازی رو ببرن!

بعد از اینکه نیمه دوم شروع شد و انگلیس دوتا گل خورد خیلی ناراحت شدم و گفتم دیگه کار این تیم تمومه تا اینکه ولکات عزیز با یه شوت استثنایی بازی رو به تساوی کشوند و بعدش هم با یه حرکت استثنایی و یه پاس دیدنی برای ولبک باعث شد انگلیس گل برتری رو بزنه و سوئد رو حذف کنه!

تقریبا همه بازیکن های انگلیس خوب بودن به جز گلن جانسون که یه مقدار پر اشتباه بود مخصوصا روی گل اول که آفساید رو پر کرد و یه جورایی گل به خودی هم زد دنی ولبک هم زیاد بازیش به چشم نمیومد و مثل این بازیکن های کم تجربه بازی میکرد البته بازیکن خیلی خوبیه و آینده درخشانی داره روی صحنه گل هم فکر کنم میخواست توپ رو استوپ کنه که اتفاقی گل شد( الان Pcforlife میاد میگه این حرفت درست نیست)

خلاصه تبریک میگم این برد رو به تمامی طرفداران انگلیس مخصوصا وحید و pcforlife بازی بعدی هم که با اکراین هست بسیار بازی سختی خواهد بود و امیدوارم انگلیس و فرانسه از این گروه صعود کنن!
    Last edited by Pessimist; 16-06-2012 at 14:41.

6. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

وای ، عجب بازی ای بود ، والکات چیکار کرد !!!
    خیلی چسبید این پیروزی ، والکات و ولبک و کرول واقعا قهرمانهای انگلیس بودن .
    چه گلی زد ولبک ، واقعا پتانسیل تبدیل شدن به یه یورک یا کول جدید رو داره (البته شاید سبک بازیشون تا حدی فرق داشته باشه ولی رنگ پوستشون یکیه )
    این گزارشگر مزخرف که فقط چرت و پرت می گفت ، نمی دونم دیگه اینو از کجا در اورده بودن !
    یه تیکه گفت بجز یه گل چیزی از والکات ندیدیم ، نذاشت حرفش تموم بشه ، همون موقع پاس گل دوم رو داد

روی صحنه گل هم فکر کنم میخواست توپ رو استوپ کنه که اتفاقی گل شد( الان Pcforlife میاد میگه این حرفت درست نیست)
    معلومه که درست نیست دوست عزیز
    کاملا توپ رو با پشت پاش زد .

8. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من یکی که از بازی تیم راضی نبودم.دفاع خیلی ضعف نشون داد و اشلی یانگ هم بدترین بازیکن بود!
    نمیتونستیم 2 تا پاس درست بدیم و روی کار فردی به گل رسیدیم.نسبت به بقیه ی غول های اروپا خیلی ضعیف ظاهر شدیم....خیلی پیش بریم بشیم دوم گروه و میخوریم به اسپانیا و ناک اوت.
    ولی مطمئنا با اومدن رونی اوضاع بهتر میشه و امیدوارم بازی اوکراین یکم پر گل ببریم!
    Last edited by rz21; 16-06-2012 at 14:46.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

- کارول کاملا امیدوارم کرد... گل اولش حقیقتا زیبا بود... زوج ولبک و کارول واقعا جواب داد + فراموش نشه سوپر بک هیل ولبک (البته شانس هم چاشنیش بود)!
    - عملکرد اشلی یانگ خصوصا در نیمه دوم و جنگندگیش در حین بازی بسیار دلچسب بود... البته چند باری توپ لو داد ولی به صورت تاثیر گذار در جهت منفی نبود.
    - اسکات پارکر ستودنی بود، در صورتی که بازی جرارد سوای اون موقعیت آخر بازیش، اصلا توقعم رو برآورده نکرد.
    - فکر کنم میلنر متوسط ترین بازی کن در یکی از کلیدی ترین نقاط بود که تعویضش با والکات باعث شد که بازی به نفع انگلیس تغییر کنه. گل و پاس گلش محشر بود.
    - خط دفاعی در مجموع رضایت بخش بود، خصوصا کول.. البته امشب شب گل جانسن نبود.
    - و خدایا شکر که جو هارت رو تو دربازه داریم... قشنگ تو بازی حال زلاتان رو گرفت با دفع شوت اواخر بازی زلاتان.
    این سر کرول رو من نفهمیدم چطور زد که اینقدر محکم بود از شوت خیلی از بازیکن ها محکم تر زد. جرارد هم پاسش به کرول و دیدش برای اون سانتر فوق العاده بود. این گل ولبک هم با اینکه شانس زیادی آورد ولی نشون داد چقدر این بازیکن باهوشه! این حرکت تنها راهی بود که می تونست اون توپ رو در اون شرایط گل داده. ما رو یاد جوونی های توتی و دلپیرو انداخت!

فکر کنم انگلیس کم کم داره ترکیبش رو پیدا می کنه.. فقط تیم باید بسیار بازی بعدی رو با تمرکز بالا بازی کنه که احیانا سوتی ندن چون ضریب اشتباهات تو این بازی خیلی بالا بود.. یه مساوی هم برای صعود کافیه.

11. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در کل خوب بازی کردیم و نسبت به بازی اول هم بهتر بودیم
    یه چیزی که خیلی مهمه اینه که توی این تورنمنت به یه سری بازیکن جوون مثل والکات ، ولبک و چمبرلین بازی داده میشه و این بازیکنا می تونن آینده تیم ملی انگلیس باشن و باید هاجسون رو تحسین کرد که حداقل از این جوونا استفاده می کنه و یه دفعه نمیاد از امثال امیل هسکی و اینا استفاده کنه!
    در مورد والکات باید بگم که قطعا بهتر از میلنره و امیدوارم توی بازی های بعدی بیشتر بازی کنه و واقعا به همچین بازیکن سرعتی و چابک نیاز داریم

بازی بعدی هم یادتون باشه که رونی می تونه بازی کنه و اگه آماده باشه زوج اون با کارول یا ولبک می تونه زوج خطرناکی باشه و بازیکنی هم که روی نیمکت می شینه می تونه تعویض طلایی باشه
    اگه توجه کنید تیم های مدعی دیگه جام هم در خط حمله اون چنان بازیکن خاصی ندارن که نسبت به خط حمله انگلیس بهتر باشه...

در مورد دور بعدی هم مطمئنا اگه الان توی گروهمون اول بشیم خیلی بهتره و توی یک چهارم بازی کردن با اسپانیا نسبت به ایتالیا و کراوسی سختره
    کرواسی رو که بخوریم باید انتقام بگیریم و مسلما بازیکنا به این فکر هستن. در مورد ایتالیا هم تیمیه که دوسش دارم ولی با توجه به این سیستمی که بازی می کنه یه سری ضعف ها داره که انگلیس می تونه بهش ضربه بزنه از جمله از گوشه ها با نفوذ بازیکنایی مثل والکات...

13. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

( الان Pcforlife میاد میگه این حرفت درست نیست) خلاصه تبریک میگم این برد رو به تمامی طرفداران انگلیس مخصوصا وحید و pcforlife
    دادا نخوندی صحبتم رو:
    فراموش نشه سوپر بک هیل ولبک (البته شانس هم چاشنیش بود)!
    منم به شما تبریک میگم عزیز (حسین بودید؟؛ اگه اینطوره که هم اسمیم!)
    بازی بعدی هم یادتون باشه که رونی می تونه بازی کنه و اگه آماده باشه زوج اون با کارول یا ولبک می تونه زوج خطرناکی باشه و بازیکنی هم که روی نیمکت می شینه می تونه تعویض طلایی باشه
    اگه توجه کنید تیم های مدعی دیگه جام هم در خط حمله اون چنان بازیکن خاصی ندارن که نسبت به خط حمله انگلیس بهتر باشه...
    میگم وحید، الان انتخاب دو مهاجم برای اوکراین سخت شد! اگه رونی رو فیکس بدونیم، سخته پیش بینی کرد (چه برسه به انتخاب) که کارول باید تو ترکیب باشه یا ولبک. کارول واقعا بازی با سوئد موثر بود و ولبک گل پیروزی بخش رو زد.البته ممکنه هاجسون رونی رو از ابتدا تو ترکیب نذاره... ولی به نظرم گذشته ثابت کرده رونی تعویض شده، نصف کیفیت رونی ترکیب اولیه رو هم نداره.

15. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولکات : با این گل خود را شگفت زده کردم!
    به نظر می رسد تئو والکات نمی دانست قابلیت گلزنی از فواصل دور ار نیز دارد!

مرد 23 ساله خط حمله تیم ملی انگلستان در دیدار مقابل سوئد تنها چند دقیقه بعد از حضور در میدان با ضربه ای زیبا از پشت محوطه جریمه دروازه حریف را باز کرد.

هواداران عادت ندارند که چنین گل هایی را از بازیکنی مانند والکات ببینند اما تئو به کنایه می گوید که یک کریستیانو رونالدو در عمق وجود او حضور داشت!

" هرگز گلی از این فاصله نزده بودم بنابراین خودم را شگفت زده کردم! صادقانه بگویم نمی دانستم که در وجود خود یک رونالدو دارم! واقعا متعجب شدم.

در ابتدا حتی فکر کردم که توپ با برخورد به کسی منحرف شده اما اکنون که دوباره آن را می بینم، متوجه شدم که این اتفاق نیوفتاد. این تنها تماس سوم من با توپ بود و نشان می دهد که شما باید اعتماد به نفس داشته باشید که از آن فاصله ضربه بزنید.

این کار من بود تا در لبه محوطه جریمه بایستم، از آن منظقه پشتیبانی کم و خوشبختانه آن به سمت من آمد و من هم به آن ضربه زدم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بازی جالبی بود اما نمی دونم چرا اینهمه انگلیس میکوبن این مجریها و ....

19. 3 کاربر از manutd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •