تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 40 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طی اظهار نظر های رسانه های ایتالیایی یوآخیم لو سرمربی موفق ژرمن ها و آنتونیو کونتو سرمربی جوان باشگاه یوونتوس عناوین بهترین سرمربی های تیم ملی و باشگاهی را بدست آوردند
      محتوای مخفی: ادامه 

DFB.ir-آندره پیرلو ستاره ومغز متفکر تیم ملی ایتالیا در سخنانی به تمجید وستایش یواخیم لو سرمربی موفق ژرمنها پرداخت.او لو را از بهترینهای حال حاضر فوتبال دنیا می داند.

به گزارش وبسایت کانون هوادارن تیم ملی فوتبال آلمان در ایران، آندره پیرلو در این باره به شبکه rai sport ایتالیا می گوید :"یواخیم لو بسیار باشخصیت وباهوش است.او همواره جز مربیانی است که دوست دارید زیر نظر ان کار کنید .او یک انسان نمونه وبا اخلاق می باشد

پیرلو که به همراه جی جی بوفون همیشه جز بازیکنان بااخلاق فوتبال ایتالیا محسوب می شود اضافه میکند :"به نظر من در حال حاضر یواخیم لو وانتونیو کونته بهترین مربیان ملی وباشگاهی دنیا هستند.آلمان به همراه اسپانیا وایتالیا مدعیان اصلی یورو به شمار میروند.ژرمنها از سال 2006 که ما آنها را در برلین شکست داده ایم بسیار قویتر شده است که این به خاطر تفکرات عالی لو به عنوان سرمربی زرمنها بوده است."

در همین حال خوزه مورینیو پس از بازی آلمان با پرتغال نیز سرمربی ژرمنها را مورد ستایش قرارداد و در جمله کوتاهی عنوان نمود :آلمانیها بردند چون یواخیم لو را دارند.تفکرات تکنیکی او بسیار عالیست.لو ومورینیو روابط بسیار نزدیک ودوستانه ای با یکدیگر دارند.

لوتار ماتئوس کاپیتان تیم ملی آلمان در جام جهانی 1990 از تصمیمات اتخاذ شده توسط یوآخیم لوو برای استفاده از گومز و هوملس تمجید کرد و آن را بسیار آگاهانه و صحیح خواند
      محتوای مخفی: ادامه 
    DFB.ir- لوتار ماتئوس قهرمان جام جهانی 1990 پس از دیدار شب گذشته تیم ملی آلمان که به برتری ژرمن ها انجامید در برنامه ورزشی شبکه اسپورت وان حاضر شد و از ترکیبی که یوآخیم لوو برای این دیدار در نظر گرفته بود دفاع کرد و آن را بهترین ترکیب ممکن برای بازی دیشب دانست.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ ماتئوس در مورد پیروزی برابر پرتغال می گوید:" پیروزی متزلزلی بود اما ما می توانیم برای بدست آوردن سه امتیاز خوشحال باشیم. فردا کسی از حقایق دیدار آلمان و پرتغال حرف نمی زند و فقط به نتیجه بدست آمده و پیروزی ما در این بازی توجه می شود."

کاپیتان اسبق آلمان ها در ادامه از ترکیب یوآخیم لوو در این دیدار حمایت کرد و تصمیمات اتخاذ شده توسط او را کاملا صحیح عنوان کرد و گفت:" یوآخیم لوو درست ترین کار ممکن را انجام داد شواین اشتایگر، کلوزه و مرتساکر چند ماهی را مصدوم و از شرایط حضور در میدان بدور بودند و بهترین تصمیم ممکن نیز همین بود که از بازیکنانی استفاده شود که عملکرد بهتری را در طول فصل در ترکیب تیم های باشگاهی داشتند."

در پایان ماتئوس می گوید:" من هفته گذشته هم گفته بودم که هوملس می تواند در دفاع بسیار بهتر از مرتساکری باشد که چهار ماه مصدوم بوده است و به خوبی در تمرینات شرکت نکرده بود. متس یک فصل بسیار قدرتمند و مطمئن را در باشگاه بوروسیا دورتموند سپری کرد و دیدیم که این تصمیم صحیح از لوو چگونه توسط هوملس پاسخ داده شد."

دروازه بان سابق ژرمن ها پس از پیروزی تیم ملی کشورش در اولین گام اروپایی ابراز امیدواری کرد که برای قهرمانی آلمان ها در این بازی ها نشانه های خوبی را در دیدار برابر پرتغال دریافت کرد
      محتوای مخفی: به کوری چشم کسایی که نمیتونن ببینن:دی 
    DFB.ir- اولیور کان ستاره سابق تیم ملی فوتبال آلمان و یکی از برترین دروازه بانان تاریخ جهان پس از اولین دیدار تیم ملی کشورش در جام ملت های اروپا از بازی تیم ملی خصوصا عملکرد خط دفاعی ژرمن ها در این بازی نشانه های مثبتی دریافت کرد.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ اولی کان در برنامه ی ورزشی شبکه زد دی اف آلمان حاضر شد و گفت:" پیش از شروع یورو 2012 بحث های بسیاری در مورد ضعف تیم ملی در خط دفاع مطرح بود اما آنچه که پایه و اساس موفقیت تیم در دیدار اول بود عملکرد خوب خط دفاعی برابر پرتغال است همیشه برای موفقیت در تورنمنت های بزرگ یک خط دفاعی قدرتمند مورد نیاز است که بداشتوبر و هوملس این کار را انجام دادند."

او ادامه می دهد:" دیدار برابر پرتغال قطعا یک بازی بزرگ نبود اما من علائم بسیار کوچکی در این بازی دیدم که به من ثابت کرد این تیم می تواند عنوان قهرمانی را کسب کند اما هنوز هم باید تلاش کرد تا مطمئن شویم همه چیز تحت کنترل است."

2. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

چنتا عسک خشنگ برای ازدیاد روحیه

محتوای مخفی: آلمان 

4. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

فقط منتظرم که یوگی از پسر طلایی اروپا یعنی گوتزه زود تر استفاده کنه ..
    احتمالا گذاشتش برای مراحل بالاتر که بقیه حریفا رو غافلگیر کنه ...

6. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

فقط منتظرم که یوگی از پسر طلایی اروپا یعنی گوتزه زود تر استفاده کنه ..
    احتمالا گذاشتش برای مراحل بالاتر که بقیه حریفا رو غافلگیر کنه ...
    حرف جگر سوخته من رو زدی...اگه یوگی یه فرصت به گوتزه توی بازی با پرتغال میداد خیلی چیزها ثابت میشد.اون وقت قیافه کریستین رونالدو دیدن داشت.با اون حرفی که درمورد گوتزه زده بود!
    شاید فرصتی دیگر...
    به همین مناسبت:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منطقه روئر باواریا
    ماریو گوتزه در سوم ژوئن سال 1992 در منطقه ممینگن، نزدیک مرز ایالت باواریا و بادن وورتنبرگ به دنیا آمد. او کار خود را در باشگاه محلی رونسبرگ شروع کرد سپس به باشگاه آینتراخت هومبروخ رفت. پدر او برای کار در سال 1998 به دورتمند عزیمت کرد و ماریو نیز همراه آنها شد تا اینکه در سال 2001 به تیم نوجوانان دورتمند پیوست. او توانست بهمراه دورتمند در دو فینال رقابت حذفی و لیگ زیر 19 ساله ها حضور داشته باشد اما نتوانست به عنوان قهرمانی دست یابد تا اکنون بدنبال کسب اولین مقام قهرمانی خود در بوندسلیگا باشد.
    خروج از مدرسه
    پدر ماریو، یورگن گوتزه استاد مهندسی برق و فناوری اطلاعات در دانشگاه دورتمند است. هنگامی که ماریو تحصیل را برای ادامه فوتبال رها کرد یک درگیری داخلی در خانواده آنها ایجاد شد. ماریو گوتزه می گوید:" مطمئنا ما صحبتهای طولانی در این مورد داشتیم. اما من برای فوتبال کاملا از چند درس در مدرسه عقب افتاده بودم. و در حال حاضر از تصمیمی که گرفتم ناراضی نیستم." حالا تنها ارتباط او با دنیای مدرسه برادر کوچکترش و کارتهای عکسی است که برای همسالان او امضا می کند.
    ژن فوتبالی
    تب فوتبالی در خانواده گوتزه به ماریو محدود نمی شود. برادران ماریو فابین 20 و فلیکس 12 ساله نیز فوتبال بازی می کنند. برادر کوچک ماریو فلیکس در برنامه جوانان دورتمند قرار دارد و برادر بزرگتر فابین به مانند ماریو در تیم ملی زیر 17 ساله های آلمان حضور داشته و حالا نیز در تیم ذخیره های باشگاه ماینز جا دارد. فلیکس جدیدا مقابل تیم جوانان رئال مادرید که لوکا زیدان پسر زین الدین زیدان در آن حضور دارد بازی کرده است.
    آغاز
    لحظه ورود او در 21 نوامبر سال 2009 در دقیقه 88 دیدار برابر ماینز که با نتیجه 0 بر 0 دنبال می شد ماریو به عنوان بازیکن جایگزین به جای بلاسزیکوفسکی به میدان آمد و اولین حضور خود در بوندسلیگا را تجربه کرد. او آن لحضه را اینگونه به یاد می آورد:" من خیلی عصبی بودم جمعیت زیادی در ورزشگاه حضور داشت به شما نگاه می کرد چندان اسان نیست که به این حواشی دقت نداشته باشید و فقط روی بازی تمرکز کنید." در آن زمان ماریو 17 سال و 5 ماه و 18 روز سن داشت و نهمین بازیکن جوان بوندسلیگا لقب گرفت که بازی خود در بوندسلیگا را شروع می کرد.
    پیشرفت شیرین
    اولین گل ماریو در دومین دیداری که در بوندسلیگا انجام داد به ثمر رسید در آن بازی دورتمند توانست اشتوتگارت را با حساب 3 بر 1 شکست دهد. در حال حاضر او 22 بار برای دورتمند در بوندسلیگا به میدان رفته است 13 بار آن از ابتدا و در ترکیب اصلی سه بار نیز گلزنی کرده است یکی از گل های او در 2500 امین بازی تیم دورتمند در لیگ به ثمر رسیده است. او همچنین 6 بار در این فصل عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود کرده است گوتزه می گوید:" گاهی اوقات در شرایط سخت از خودم مایه می گذارم و در این شرایط نیز با جدیت کار می کنم اما من سعی میکنم از هر لحظه ای لذت ببرم".
    اروپا
    شهرت او در حال حاضر در اروپا گسترش یافته است او همراه دورتمند در شش بازی اروپایی حاضر شد و در دیدار ویژه ای لیگ اروپا در مقابل تیم اکراینی حضور داشت که در آن دیدار دورتمند در یک بازی دراماتیک با حساب 4 بر 3 و در دقیقه 92 به پیروزی رسید.
    مربی
    او بوسیله یورگن کلاپ مربی استعداد یاب دورتمند مورد ستایش قرار گرفت کلاپ در مورد او می گوید:" از زمانی که برای اولین بار او را دیدم لحظه شماری میکردم تا او را برای حضور در تیم ملی و پیشرفت تا آنجا شکوفا کنم." حالا گوتزه یکی از انتخاب های اصلی تیم است و دیگر نکته ای که کلاپ در مورد گوتزه میگوید و او را متمایز می سازد:" ماریو استعداد خارق العاده دیگر نیز دارد او اخیرا شوت های خوبی نیز یه سمت دروازه میزند و به خوبی شرایط را مدیریت می کند تا در فرم نرمال بماند."
    قهرمان
    ممکن است هنوز هم بزرگترین افتخار گوتزه مقام دوم جوانان با دورتمند باشد اما حالا او طعم شیرین موفقیت در عرصه بین المللی را چشیده است. هافبک تهاجمی دورتمند در سال 2009 یکی از اعضای تیم ملی زیر 17 ساله های آلمان بود که توانست قهرمان اروپا شود. او در مجموع 25 بازی ملی در رده های مختلف سنی در کارنامه دارد که 8 بار نیز توانسته برای تیم ملی گلزنی کند او می تواند مدت زیادی در پست هافبک هجومی و فروارد برای تیم ملی کشورش بازی کند.
    آلمان
    او توسط یوآخیم لوو به تیم ملی کشورش دعوت شد و در اولین بازی ملی خود در 17 نوامبر 2010 مقابل سوئد در دقیقه 76 به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت. و یا 18 سال سن جوانترین بازیکن تیم ملی آلمان پس از اوو زیلر در سال 1954 لقب گرفت. گوتزه پس از اولین حضور ملی خود و در حالیکه بسیار هیجان زده بود گفت:" این باعث افتخار من است میخواستم یک بازیکن حرفه ای شوم و این بسیار سریع برایم اتفاق افتاد!!".
    انجام تعهد
    او در سال های 2009 و 2010 توانست دو بار مدال طلای فرتز والتر را به عنوان بهترین بازیکن جوان کسب کند. تا این لحظه فقط دو بازیکن توانسته اند دو بار این عنوان را بدست آورند که ماریو گوتزه و سرگی اولیوسکین می باشند. یوآخیم لوو می گوید:" ماریو گوتزه یکی از بزرگترین استعادا های آلمان می باشد." و ماتیاس سامر به استقبال گوتزه رفت و گفت:" یکی از بااستعدادترین بازیکنانی که ما تا امروز داشتیم."

پ ن:البته کمی قدیمی بود.

8. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

خیلی دوست دارم یواخیم رویس رو بازی بده
    خیلی عالیه ... به نظرم خیلی خوب میتونی خط دفاعی تیم رو آزار بده

حیف میره دورتموند .... حیف!!!

10. 4 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در مورد بازی اول آلمان :
    تبریک می گم این برد شیرین و روحیه ساز رو

قطعا شکلی که انتظار داشتیم نبودیم ولی با توجه و دقت به بازی های اخیر ژرمن ها می تونیم امید داشته باشیم که رفته رفته بهتر بشیم . از چند بازی گذشته تا به الان روند صعودی خوبی رو داشتیم .

با این حال اعتقاد دارم همین بازی با صبر و حوصله و در واقع همین کیفیت ژرمن ها برای بردن پرتغال کافی بود . قطعا لو برای هر بازی استراتژی خاصی رو مد نظر داره و پیاده خواهد کرد .

در خط دفاعی حضور هوملس برای من فوق العاده بود . بازیکنی که اگر همان بازی های بوندسلیگاییش را در لباس المان ها هم انجام دهد می شود گفت المان ها قیصر جدیدی را پیدا کرده اند !

بواتنگ به خوبی از پس رونالدو برامد و خب قطعا رونالدو زمانی که از سوی هم تیمی هاش حمایت انچنانی نشود کاراییش به مراتب پایین می اید. بازی موثر مولر و خدیرا عدم حمایت از رونالدو را به همراه داشت .

در بعضی از دقایق بازی حرکت خاص ژرمن ها رو دیدیم ولی ادامه نیافت که می توناد دلایل زیادی داشته باشد . خستگی ، حساسیت بازی اول و ...

حضور گومز در نوک خط حمله برای من جالب نبود . مطمئنم که لو به تناوب از کلوزه و گومز استفاده خواهد کرد .

در مورد حضور لام در سمت چپ همان طوری که قبلا گفته بودم از لحاظ دفاعی کمی افت می کند و وقتی با پولدی هر دو یک روز خوب نداشته باشند جناح چپ المان از کار می افتد .

دو بازی سخت دیگر در پیش داریم و همین جوری که شعار تیم می گه : بازی به بازی تا هدف بزرگ . به نظرم در حال حاظر فقط باید تمرکز تیم بر روی هلند و دانمارک باشد و سپس به مراحل بعد فکر کنیم .

پ ن : اریا جان می گم شما که زبانت خوبه می تونی خبرهای تیم المان رو از منابع المانی زبان اختصاصی ترجمه کنی؟ به نظرم کار خیلی خوبی می شه و البته کمک به یوسف و سایر دوستان .

12. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خیلی دوست دارم یواخیم رویس رو بازی بده
    خیلی عالیه ... به نظرم خیلی خوب میتونی خط دفاعی تیم رو آزار بده

حیف میره دورتموند .... حیف!!!

هان دورتومند چشه!
    تیم نیست..قهرمان نیست...نزار دهنم باز شه
    شیطونه میگه اون پرونده 5...استغفرالله
    اما جدای از شوخی ستاره روی نیمکت زیاد داره یوگی،یکی همین رویسی که گفتی.مطمئنم سر فرصت مناسب بهش میدون میده.

14. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

حجت جان شوخی میکنی دیگه؟
    فقط دوساله آلمانم! زبانم خوبه ولی نه در این حد!

ولی بازم از لطفتون ممنونم ...

چهارشنبه میرم توی میدون شهر فوتبال رو میبینم
    حدود چندهزار نفر میان
    دوست دارین براتون گزارش عکسی بگیرم ؟

16. 5 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

حجت جان شوخی میکنی دیگه؟
    فقط دوساله آلمانم! زبانم خوبه ولی نه در این حد!

ولی بازم از لطفتون ممنونم ...

چهارشنبه میرم توی میدون شهر فوتبال رو میبینم
    حدود چندهزار نفر میان
    دوست دارین براتون گزارش عکسی بگیرم ؟
    جای ما رو هم اونجا خالی کن
    انصافا فوتبال دیدن وسط شهر خیلی حال می ده .
    گزارش تصویری که دیگه عالی می شه .

18. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

جای ما رو هم اونجا خالی کن
    انصافا فوتبال دیدن وسط شهر خیلی حال می ده .
    گزارش تصویری که دیگه عالی می شه .

خواستم نظرتونو بدونم حالا که موافقی باشه یه 4 تا عکس میگیرم از این آلمانیا
    خدایا چقدر زشتن

20. 6 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •