تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 125

نام تاپيک: Beyond: Two Souls

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همه نقدا میگن گیم پلیش خوب نیست! اونوقت متا واکینگ دد میشه 90 اون گیم پلی داشت مثلا؟ من که هم واکینگ و دوست داشتم هم هوی رین رو اما این چند بازی اصلا هدفشون گیم پلی خوب نیست که ادم از گیم پلیشون ایراد بگیره

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بازی اون طور که انتظار داشتم نشده اما من موندم چطوریه که یک منتقد از داستان و روایت و مخلفاتش تعریف کرده و یک منتقد زده له کرده
    اکثرشون گرافیک رو تحسین کردن ولی در بقیه موارد از جمله گیم پلی و داستان اتفاق نظر نداشتن.

اون زمان که ده تا ده تا واسه TLoU نمره ی کامل میومد گیم اسپات 8 داد ، اعتبارش رفت بالا، الان اعتبارش چطوریه؟
    الان من منتظر شایانم که GS رو برچسب کرده بود دور تا دور تاپیک TLOU گشت میزد و نمی دونم الان کجاست که بیاد کمی با هم گپ بزنیم.

من همون موقع در مورد گیم اسپات چی گفتم

الانم وقتی امتیاز های 6.8 _7 رو از سایتهای نه چندان معتبر دیدم گفتم واویلا پس گیم اسپات میخواد چند بده

ولی غروب که دیدم 9 داده یه جورایی کپ کردم

به هر حال تا حدی حرکت قبلیش جبران شد

درسته از نظر متا انتظارات براورده نشد ولی گیم اسپات از نظر امتیازات موجبات شادی! رو فراهم اورد
    اون حرکتش تحت هیچ شرایطی قابل جبران نیست، اگه بنا به جبران کردن بود بهتر بود که همون نمره TLOU رو درست می کردن تا این که بیان به این نمره 9 بدن.
    GS اعتبار خودشو با اون 8 نابود کرد حالا حالا قابل جبران نیست!

3. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این فیلمی که وسطش ما چندتا دکمه میزنیم بیکار نمونیم ، من اصلا به نمره هاش و میانگین اون امیدی نداشتم ، و مطمئن بودم به عناوینی مثل TLoU نمیرسه ،
    ولی این وسط یه سری که نقد های منابعی مثل Gamespot رو واسه TLoU علم میکردند ، دقیقا کجان؟ الان صحبتشون چیه؟
    به نظرم اینبار هم Gamespot اشتباه کرده ، آخه فیلمی که وسطش چارتا دکمه میزنیم چرا 9 داده بش که اعتبار خودش رو ببره زیر سوال؟
    چرا نمره هاش اینطوری شد؟ من پیتزا میخوام

5. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب نقد GI رو یکی از بهترین منتقدای این وبسایت انجام داده و میشه روش حساب کرد :

A Flawed Epic

یک شاهکار زخمی!

منم انتظارم خیلی بیشتر بود ولی خب خیلیا میگن افت داشته نسبت به HR .

+

اعصاب کیج خورد شده بجور !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mjorh; 09-10-2013 at 09:15.

7. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

LOL... و دنیایی که بازی ها باز کرده ن.

این پستت رو الان دیدم! اگر میدونستی که این عکس فیکه باید تو پستت بهش اشاره میکردی و اگرم نمیدونستی باید بگم که این گزینه ها رو با فتوشاپ به عکس اضافه کردن...

9. 6 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

نقدارو که میخونم اکثر قریب به اتفاق منتقدین سوای چالش های بازی-که اگه داشته باشه-با چالش بزرگتری به اسم "بازی بودن یا نبودن،مسئله این است" مواجه هستن! یعنی این اثر در ارایه ی مفهوم های پیش پا افتاده ی صنعت گیم با چالش های جدی مواجه است.

منتقد فنلاندی سایت Pelit:
    Is there a game to be found? This reviewer is still looking
    اصلا این یه بازیه؟

Lucy O'Brain منتقد IGN:

and while the credits were rolling I admit to thinking I would have been happier to sit back and watch a movie version that was eight-and-a-half hours shorter
    یه فیلم هشت و نیم ساعته دیدم!

مجله EDGE:

as spectator instead of player
    شما بیننده یا تماشاگر هستین نه بازیکن.

استفاده از صحنه های QTE میتونه خیلی جذاب باشه،مثل کاربردی که در GOW دارن و صحنه های سینماتیک زیبایی ایجاد میکنن! ولی تبدیل گیم به movie و interactive کردنش عملی اشتباست.منتقدین با نمرات خودشون روی این قضیه صحه گذاشتن.

11. 3 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

استفاده از صحنه های QTE میتونه خیلی جذاب باشه،مثل کاربردی که در GOW دارن و صحنه های سینماتیک زیبایی ایجاد میکنن! ولی تبدیل گیم به movie و interactive کردنش عملی اشتباست.منتقدین با نمرات خودشون روی این قضیه صحه گذاشتن.
    مشکل اینجاس که اثر گیم پلی کم شده ! یعنی تو بازی کارایی میکنی که اصن ربطی به گیمینگ نداره ....اشکال نداره از صحنه های سینماتیک استفاده کنی ولی دیگه نباید طوری باشه که اثر اون هویتشو از دست بده ، یه مرزی بین گیم و فیلم وجود داره که تو این گیم با توجه به نظر منتقدین و گیمرها ،رعایت نشده ...

13. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

حرف هایی که ما چند ماه پیش در مورد بازی میزدیم رو حالا منتقد ها دارن میگن... اونه موقع یه عده با شاتگان مخمونو نشونه گرفته بودن. D:
    تا چند روز ماست وانتد بودیم!! خدارو شکر بخیر گذشت...

15. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حرف هایی که ما چند ماه پیش در مورد بازی میزدیم رو حالا منتقد ها دارن میگن... اونه موقع یه عده با شاتگان مخمونو نشونه گرفته بودن. D:
    تا چند روز ماست وانتد بودیم!! خدارو شکر بخیر گذشت...
    البته هنوز هم ماست وانتدی
    قضیه اینه که نظر تو نسبت به کلیت کارهای کیج به این شکل بود، بیاند دقیقا با فرضیه ای مثل HR داشت میومد و اگر بنا نظر منتقدها بوده باشه که ما چند سال پیش HR رو هم داشتیم.
    حرف های تو هم با همون پیش فرض HR جلو میرفت دیدگاه تو نسبت به HR هم دقیقا مثل بیاند بود اما اون موقع تکیه ای به منتقدها نداشتی و حرفت نظر شخصی خودت بود.
    اما الان نظرت رو با منتقد ها یکی قرار میدی. پس هنوز هم جا داره با شاتگان بیام ملاقاتت

17. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

البته هنوز هم ماست وانتدی
    قضیه اینه که نظر تو نسبت به کلیت کارهای کیج به این شکل بود، بیاند دقیقا با فرضیه ای مثل HR داشت میومد و اگر بنا نظر منتقدها بوده باشه که ما چند سال پیش HR رو هم داشتیم.
    حرف های تو هم با همون پیش فرض HR جلو میرفت دیدگاه تو نسبت به HR هم دقیقا مثل بیاند بود اما اون موقع تکیه ای به منتقدها نداشتی و حرفت نظر شخصی خودت بود.
    اما الان نظرت رو با منتقد ها یکی قرار میدی. پس هنوز هم جا داره با شاتگان بیام ملاقاتت
    نوکرم D:
    بیاند و هوی رین تقریباً یه چیزن!
    به نظرم تنها دلیلی که هوی رین نمره های خوب گرفته، جوگیری منتقد ها بوده! اگر بیاند به خاطر گیم پلی ضعیف (یا حتی عدم وجود چیزی به نام گیم پلی) نمره کم گرفته پس قائدتاً هوی رین هم باید نمره کم میگرفت!(یا اصلاً برعکس!)

بازم نوکرم D:

19. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •