کجا؟چجوری؟منبعتون؟
هنوز فوریه نشده بازی اومده؟
کجا؟چجوری؟منبعتون؟
هنوز فوریه نشده بازی اومده؟
Size: 16.4 GB
تو سایتا که زدن عرضه برای هر 3 تو یه روزه
پس چرا یکی دیر میاد یکی زود؟
بله عرضه ی رسمی برای هر سه پلتفرم در یک روز ولی این نسخه هایی که زودتر میان نسخه های غیر قانونی هستند و معمولا واسه 360 کلا زودتر لو میرن
کلا بازی 10 گیگ پیشتر جا نمیخواد این حجمش 16 گیگه؟Size: 16.4 GB
البته من x360 نداشتم نمیدونم شاید فرق داره...
کلا اندازه بازی های Xbox 360 همگی 8گیگ هستن که بع داز نصب روی هارد حجم اصلی بازی نشون داده میشه.کلا بازی 10 گیگ پیشتر جا نمیخواد این حجمش 16 گیگه؟
البته من x360 نداشتم نمیدونم شاید فرق داره...
بعد از نصب دیسک اول بازی 7.7 گیگ فضا اشغال میکنه،دیسک دوم هم 3-4 گیگ هست................
امیدوارم مث Resident Evil تبدیل به یه بازی اکشن نشه !!!
کسی بازی نکرده ببینه چجوریاس؟![]()
سلام
بازی رو من گرفتم نسخه ایکس باکس رو ( البته تنها نسخه ای که لیک شده )
بازی نسبتا خوب شروع میشه و با یه کارکتر دیگه اغاز میشه بعد یه بخش کوتاه میره سراغ ایزاک کلارک خودمون. بازی کاملا تلفیقی شده. تلفیقی از اکشن و ترس و یا تلفیقی از نکرومورف ها و زامبی ها و حتی افراد مسلح.
در مورد داستان چیزی ندارم بگم جون تازه شروع کردم فعلا یه میان پرده از قسمت های قبلی نشون داد. و همه چی ارومه تا باز طبق کلیشه های معمول همیشه یه نفر کرم میریزه و خرابکاری میکنه که داستان اصلی از اونجا شروع میشه
گیم پلی همون گیم پلی همیشگی فضای مرده. ولی نمیدونم چرا زاویه دید برگشته به شماره یک یعنی زیاد جالب نیست. تو شماره دو خیلی خوب بود اما تو این شماره داره میره رو اعصاب یه جورایی از رزیدنت اویل 6 هم بدتره.
گرافیک بازی تقریبا نسبت به شماره قبل پیشرفت داره و خوبه. این موجودات و دشمنای جدید خوب از کار دراومدن و محیط رنگ بندی و جزییات خوبی داره تکسچر ها هم خوب کار شدن. نور پردازی هم هی بد نیست.
صدا که فرق چندانی با شماره قبل نداره. صدا پیشگی ایزاک که همونه. صدای محیط هم خوبه اما ترس رو القا نمیکنه.
اما بحث اصلی که ایا دلهره و ترس تا چه اندازه تو بازی نمود داره باید بگم که تا الان تقریبا هیچ جای بازی دلهره ای بم دست نداده در صورتی که شماره های قبل اینطوری نبود. حالا این میتونه چند تا علت داشته باشه.
1) این شماره هیچ چیزه جدیدی برای ارایه کردن نداره و کسی که شماره های قبل بازی کرده احتمالا میدونه مثلا تو این لوکیشن قراره چی انتظارشو بکشه.
2) فضای جدید که داریم توش بازی میکنیم حس ترسناک بودن رو نداره مثلا نیشیمورا نیست که بدونی که سفینه متروک تو یه فضای بی انتها با نکرومورفها تنها هستی البته تا اینجا محیط ها اینطوری بودن.
3) بودن افرادی که هم تیمی شما هستن و دارن بتون کمک میکنن. بازم شاید جلوتر رفتم دیدم تنها شدم و ترس اومد
4) از شماره های قبل من بزرگتر شدم و دیگه برام ترسناک نیست.
اما در هر صورت برای اظهار نظر نهایی خیلی زوده. و یه چیزه دیکه بازی تو دو دی وی دیه مثل شماره قبل...
با تشکر...
سلام
دوستان هنوز کسی بازی رو نگرفته بازی کنه.
فقط من تنها دارم بازی میکنم.
بدبختانه هنوز به طور رسمی هم منتشر نشده ببینیم چه نمره ای میگیره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)