اقا من همین الان توی یک لیگ دیگه ای عضو شدم ... پس مشکل از سایت نیست ... حتما این کد ها یک بلایی سرشون امده![]()
در هر صورت هستیم خدمت دوستان .
اقا من همین الان توی یک لیگ دیگه ای عضو شدم ... پس مشکل از سایت نیست ... حتما این کد ها یک بلایی سرشون امده![]()
در هر صورت هستیم خدمت دوستان .
دوستان یه بار دیگه تلاش کنن.همونطور که گفتم مشکلی از این قضیه نیست.من لیگ رو نامحدود ساختم...
کدها رو یه بار دیگه میذارم:
129138-37592
129138-37597
این کد ها رو خودتون دستی وارد کنید و کپی نکنید.اگه نتیجه نگرفتن که مشکل از سایت مسابقاته احتمالا...
راستی اگه نتیجه نگرفتین این کدهای پایین مال لیگfcbarcaهست...اینو تست کنید ببینید چی میشه...ببینید به اینا هم گیر میده؟
129138-30332
129138-30368
نه دقیقا نکته جالب همین جاست !
به کد لیک اف سی بارسا گیر نداد ... همین طور به لیگ فوتیران . راحت توی هر دو عضو شدم .فقط و فقط به پی سی گیر می ده![]()
من تمام جاها رو چک کردم هیچ جایی که بشه تعداد تیمها رو مشخص کرد نیست
یا مشکل از خود سایته یا اینکه موقع کپی کردن کد اشتباهی رخ میده
اگر تست نکردی این راهم امتحان کن و به جای کپی کردن کد دستی بنویسش
یه چیز دیگه من مدتیه با مرورگر کروم نمیتونم وارد سایت بشم اما با موزیلا به راحتی وارد میشم با مرورگرای مختلف هم امتحان کن شاید یه فرجی شد
درسته من الان یه یوزر دیگه ساختم نتونستم وارد لیگ بشم
ولی وارد لیگ fcbarca شدم که البته تعدادش فعلا کمتره و 15 تیم شرکت کردن
نمیدونم شاید اونجا هم اگر به 21 برسه مشخص بشه که ایراد از کدهاست یا محدودیت سایته
دوستان جواب اینو ندادین!چطوری اسم خودمو(نه اسم تیم) رو عوض کنم؟
همینطور که گفتن اصلا نمیشه وارد شد..اگه امکانش هست کدها رو عوض یا تنظیمات لیگ رو چک کنید!!
+
دوستانی که در لیگ فانتزی شرکت کردن, پیش بینی رو فراموش نکنن...فعلا 4 نفریم اونجا!
ببخش دوست من
پایین کادر سمت راست
یه گزینه هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا از اینجا میشه تغییرات رو ایجاد کرد جای دیگه ای پیدا نکردم
دوستان برای سایت مشکل رو ارسال کردم توی بخش لیگ برام این پیام اومده
و این کد رو داد
من با یوزر دومی که درست کرده بودم وارد شدم
198553-37592
198553-37597
امتحان کنید ببینید وارد میشه؟
Last edited by گرافيكار; 08-06-2012 at 16:21.
مرسی
صدبار اونجا رو عوض کردم ولی اسمم عوض نمیشه : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)