تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 129 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

ما ایرانی ها در هیچی تبحر نداشته باشیم در کنجکاوی برای خودمون اخرشیم : دی

چون در انجمنی گزارشهایی گفته نشده ما نمی تونیم برچسب خوب و بی باگ بهش بزنیم ، اون انجمن طی مراحل خودش پیش میرود و ما هم طی مراحل خودمون ، تقلید کننده نیستیم !!!

چیزی که من در یک تست فهمیدم اینه دل بستن به سبکی و اینترفیس ادم را از باگ هایی که جلو چشماش هست دور می کنه ، ماشالا در این تایپیک بچه گل کاشتن برای باگ گیری ( باگ نه بصورت عام ) و بایک یه دست براشون زد ، تا بیاد باگ ها رفع بشه تقریبا 2 یا 4 ماه طول می کشه تا بیان متخصص ها برسی کنند ، بعد هم که بتا 2014 میاد تا بیایم ببینیم 2013 چی شد باید بریم نسخه 2014 نصب بکنیم ، بهتر بود بجای این که شرکت جو بده برای شمارش معکوس از چندین بتا تستر حرفه ای مانند بتا تستر هایی که کسپرسکی استفاده می کنه استفاده بکنه تا وقتی محصول به درجه فاینال می رسه اینگونه سوتی نده !
    بحث من کسپر نیست بلکه انتخاب بتا تستر هست، چیزی که هست کسایی که از بیتدفندر استفاده می کنند و این چنین باگ هایی را گزارش ندادن شاید بی توجه بودن !
    چرا وقتی بیتدفندر سبک شد همه متوجه این مشکل شدیم که برطرف شده ؟؟؟؟
    دلیل اینه چون یک باگی بود که اثر گذار بود و کسی نمی تونست منکر اون بشه ولی باگ هایی که امروز دوستان گرفتند چون مد نظر کنجکاو های فروم مورد نظر شما نبوده شاید باگ به حساب نیاد : دی
    ولی چیزی که هست بیتدفندر در نسخه فاینال که این همه براش جو درست کرد باگ داره و کسی هم نمی تونه منکرش شود ، در ضمن شرکت ها اگر دوستدارند سوییت به صورت بی سرو صدا کار بکنه ولی کاربر چطور ؟؟
    فروم بیتدفندر که سر میزنم زیاد خبری نیست نسبت به فروم های شرکت های دیگر.
    اگر ملاک ما برای انتخاب یک سوییت فقط تست شرکت ها باشه ، یا حرف دیگران ، نظری دیگه نمی شه داد...

اگه بگیم این سوییت " چیزی نداره " ناحقی هستش، بیشتر سوییت ها که

" چیزی دارند " مثلا کومودو باید به هنگام تست ها کلی
    Tweak بشن تا به

Maximum protection برسند، خب همونطور که دیدیم این سوییت بدون نیاز

به هیچ
    Tweak دوسال برنده ی تستها بوده. مسلما اینکه بیت دیفندر خیلی

زیاد تنظیمات رو O-P نگذاشته با مخالفت کاربرای حرفه ای مث شما دوستان

مواجه میشه. ولی در عین حال به کرار دیدم که همین پاکیزگی تنظیمات بیت دیفندر

مورد رضایت کاربرای معمولی ( اعم از خودم ) قرار گرفته .
    بحث ما حرفه ای و غیر حرفه ای نیست ، بحث ما مشکلات هست.
    در هر فروم یا شراطی بحث ها و نظر ها شاید روی عملکرد و تصمیم گیری اثر بگذاره و این باعث میشه ادم بعضی چیزها را نادیده بگیره !
    درسته بیتدفندر بروی سیستم شما مشکل نداشته یا بروی چند سیستم از کاربران دیگر ، ایا میشه استدلال کرد که برای بقیه هم این مشکل پیش نیاد؟؟؟
    نه ، به هیچ وجه ، کاربرا امدن در این تایپیک مشکلات و مزایا بیتدفندر را بازگو کنند و بروند ، حالا این مشکلات به مزاق ما خوش نمیاد بماند ، چیزی که هست ادم باید واقعیت را بگه ، مشکل استفاده از ترافیک برای چندین نفر در این تایپیک گزارش شده ولی چرا برای بقیه کاربرا این مشکل پیش نمی یاد نمیدونم شاید درست توجه نمی کنن.
    مسلما چون ایران قیمت ترافیک خریداری شده گران هست پس کاربرا برای انتخاب یک سوییت خیلی دقیق عمل می کنند که ترافیک اضافی از بین نره ، من الان یکی دوستان ازش پرسیدم بیتدفندر اپدیت انلاین بسیاز زیادی میگیره و منم با اپدیت مشکل دارم.
    منم قبول دارم همه سوییت ها باگ دارند ولی چیز یکه مهمه باید قبول کرد که این مشکل برای کاربرای دیگر هست.

قربونت
    Last edited by Karkas20; 01-07-2012 at 00:51.

2. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

Dr.Smith جان بنده هم قسمتی که تو تصویر اشاره شده رو تنظیم کرده بودم هم online update رو off کردم منتهی بازم مشکل داشتم .

4. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ما ایرانی ها در هیچی تبحر نداشته باشیم در کنجکاوی برای خودمون اخرشیم : دی

اینطور بحثهارو قبول ندارم و من خودم هم طرفدار هیچ محصولی نیستم،
    اما وقتی دیدم یک سری اطلاعات عجیب غریب و اغراق آمیز متعصبانه
    علیه این محصول گفته میشه مثلا " این محصول ON Access نداره و ... "
    لازم دونستم بیام.

امیر عزیز شما با کلا یک روز تست این محصول نمیتونید بگین این محصول باگ داره.
    چون در انجمنی گزارشهایی گفته نشده ما نمی تونیم برچسب خوب و بی باگ بهش بزنیم ، اون انجمن طی مراحل خودش پیش میرود و ما هم طی مراحل خودمون ، تقلید کننده نیستیم !!!

بحث در مورد استفاده از پهنای باند بود و در این باره عرض کردم که نه در اینجا نه
    در
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحثی در موردش نشده ، نه اینکه بکلی برنامه باگی نداشه باشه.

ماشالا در این تایپیک بچه گل کاشتن برای باگ گیری ( باگ نه بصورت عام ) و بایک یه دست براشون زد ، تا بیاد باگ ها رفع بشه تقریبا 2 یا 4 ماه طول می کشه تا بیان متخصص ها برسی کنند ، بعد هم که بتا 2014 میاد تا بیایم ببینیم 2013 چی شد باید بریم نسخه 2014 نصب بکنیم ، بهتر بود بجای این که شرکت جو بده برای شمارش معکوس از چندین بتا تستر حرفه ای مانند بتا تستر هایی که کسپرسکی استفاده می کنه استفاده بکنه تا وقتی محصول به درجه فاینال می رسه اینگونه سوتی نده !

متوجه نمیشم ، میشه یه نمونه باگ
    که دوستان مشخص کردن تا بحال رو با دلیل و سند
    اینجا برای ما بگین ؟ البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
    کاملا متعصبانه به دنبال باگ یا به قول خودتون " سوتی " های محصولات دیگر هستین.

بحث من کسپر نیست بلکه انتخاب بتا تستر هست، چیزی که هست کسایی که از بیتدفندر استفاده می کنند و این چنین باگ هایی را گزارش ندادن شاید بی توجه بودن !

شما که میگین بتا تستر نبود یا محصول تست نشد به اندازه ی کافی، باید خدمتتون عرض کنم،
    تست محصول بیت دیفندر 2013 یکی از کاملترین بتا تستهای تابحال بوده که کلی دعوت به عمل
    اومد تا کاربرا باگهای بیت دیفندر رو پیدا کنن و جایزه های کلانی هم برای اینکار گذاشته شد،
    شما اگه اینقدر دلسوز بودین اون زمان دست به جامه ی عمل میزدین!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا وقتی بیتدفندر سبک شد همه متوجه این مشکل شدیم که برطرف شده ؟؟؟؟
    دلیل اینه چون یک باگی بود که اثر گذار بود و کسی نمی تونست منکر اون بشه ولی باگ هایی که امروز دوستان گرفتند چون مد نظر کنجکاو های فروم مورد نظر شما نبوده شاید باگ به حساب نیاد : دی
    شما اصولا صورت مسئله رو عوض کردی و اسم هرچیزی رو اختیاری باگ میگذاری، و ضمنا سنگینیه
    یک برنامه هم صرفا باگدار بودن برنامه رو مشخص نمیکنه گرنه محصولاتی هستند که خیلی
    سنگین هستند !!!

اینم تعریف باگ ، که ازین به بعد هروقت خواستی کلمه ی باگ رو به کار ببری اول ببین دراین
    چارچوب میگنجه یا نه :

ولی چیزی که هست بیتدفندر در نسخه فاینال که این همه براش جو درست کرد باگ داره و کسی هم نمی تونه منکرش شود ،
    فروم بیتدفندر که سر میزنم زیاد خبری نیست نسبت به فروم های شرکت های دیگر.
    اگر ملاک ما برای انتخاب یک سوییت فقط تست شرکت ها باشه ، یا حرف دیگران ، نظری دیگه نمی شه داد...

بله کسی انکار باگ نداشتن برنامه ای رو نمیکنه بنده هم عرض کردم و این باعث خوشحالیه
    که اینجا مشکلات گفته بشه البته به شکل واقعی نه ساختگی برای انحراف اذهان عمومی.

[QUOTE]در ضمن شرکت ها اگر دوستدارند سوییت به صورت بی سرو صدا کار بکنه ولی کاربر چطور ؟؟[/QOTE]

هر سوییتی یک قشری از کاربرا رو به خودش اختصاص میده و این چیزی بدیهی هستش،

اما...! خداوند نعمتی به انسانها داده و اون هم قدرت انتخاب هستش، و هرکسی حق داره انتخاب کنه

شما هم میبینی این محصول رابکارتون نیست استفاده نکن نیاز نیست با یک روز تست اطلاعات نادرست به کسی ارائه بشه.

اگه لحن کلامم تند هست عذر خواهی میکنم

با آرزوی بهترینها..

6. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Dr.Smith جان بنده هم قسمتی که تو تصویر اشاره شده رو تنظیم کرده بودم هم online update رو off کردم منتهی بازم مشکل داشتم .
    سلام عزیز

به نظر من یه کم باید با تنظیمات ور بریم ببینیم مشکل از کجاست اما یه قسمتی در زمان نصب بیت دیفندر به صورت پیشفرض فعاله که گزارش به کمپانی خودش میفرسته این گزینه رو غیر فعال کنید ببینید مشکل باز هم هست

البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
    سلام امین عزیز

ارام باش عزیز من با کمک دوستان داریم اگر مشکلی هست حلش می کنیم اگرم مشکلی نیست که چه بهتر (به جای نفرین بر تاریکی شمعی روشن کن)

Last edited by kases; 01-07-2012 at 01:13.

8. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام عزیز

به نظر من یه کم باید با تنظیمات ور بریم ببینیم مشکل از کجاست اما یه قسمتی در زمان نصب بیت دیفندر به صورت پیشفرض فعاله که گزارش به کمپانی خودش میفرسته این گزینه رو غیر فعال کنید ببینید مشکل باز هم هست

سلام امین عزیز

ارام باش عزیز من با کمک دوستان داریم اگر مشکلی هست حلش می کنیم اگرم مشکلی نیست که چه بهتر (به جای نفرین بر تاریکی شمعی روشن کن)

پس اگر این گزینه باشه ، حدس من درست بود !

10. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر نکنم اون اطلاعات اینقدر زیاد باشه اول میخواستم تیک رو بردارم ولی بعد بیخیال شدم زدم nevermind

okay دوباره نصب و تست میکنم

مرسی همگی :x

12. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اینطور بحثهارو قبول ندارم و من خودم هم طرفدار هیچ محصولی نیستم،
    اما وقتی دیدم یک سری اطلاعات عجیب غریب و اغراق آمیز متعصبانه
    علیه این محصول گفته میشه مثلا " این محصول ON Access نداره و ... "
    لازم دونستم بیام.

امیر عزیز شما با کلا یک روز تست این محصول نمیتونید بگین این محصول باگ داره.
    من نظر شخصی خودم را دارم !

بحث در مورد استفاده از پهنای باند بود و در این باره عرض کردم که نه در اینجا نه
    در فاروم محصول بحثی در موردش نشده ، نه اینکه بکلی برنامه باگی نداشه باشه.
    ولی چیزی که هست دوستان از استفاده بی رویه از ترافیک بوده ، منم گفتم شاید باگ باشه یا ارسال یک سری گزارش

متوجه نمیشم ، میشه یه نمونه باگ که دوستان مشخص کردن تا بحال رو با دلیل و سند
    اینجا برای ما بگین ؟ البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
    عیب ما اینه و هست مشکل را با باگ می بینیم و بر سرزبان داریم و وقتی اسم مشکل بیاد کسی حرف نمیزنه و از متنت سو استفاده بکنه !!

این طرز تفکر شماست من نمی توان تغییری درونش اعمال کنم !

شما که میگین بتا تستر نبود یا محصول تست نشد به اندازه ی کافی، باید خدمتتون عرض کنم،
    تست محصول بیت دیفندر 2013 یکی از کاملترین بتا تستهای تابحال بوده که کلی دعوت به عمل
    اومد تا کاربرا باگهای بیت دیفندر رو پیدا کنن و جایزه های کلانی هم برای اینکار گذاشته شد،
    شما اگه اینقدر دلسوز بودین اون زمان دست به جامه ی عمل میزدین!
    خب اسم جایزه ، وقتی اسم جایزه می اید یعنی کسی برای تست به عنوان بتا تستر نبوده و با دادن جایزه تشویق به باگ گیری کردند !
    شما از کجا می دونید کاملترین ؟

شما اصولا صورت مسئله رو عوض کردی و اسم هرچیزی رو اختیاری باگ میگذاری، و ضمنا سنگینیه
    یک برنامه هم صرفا باگدار بودن برنامه رو مشخص نمیکنه گرنه محصولاتی هستند که خیلی
    سنگین هستند !!!

اینم تعریف باگ ، که ازین به بعد هروقت خواستی کلمه ی باگ رو به کار ببری اول ببین دراین
    چارچوب میگنجه یا نه :

من که متوجه تغییر صورت مسئله نشدم ، من برای خودم نظر میدم و متوجه تغییر دادن صورت مسئله نشدم ، شما از متن جواب به شما ، از خوده بنده سوال می کنید؟؟
    چارچوب میگنجه یا نه :

اگر تعریف باگ را نفهمم که باید برم بمیرم دوست عزیز ، شما نصف اطلاعاتتون بسته به وی کی پدیاست ولی من بسته به کارهایی هست که انجام می دهم و نتیجه می گیرم . . .
    بله کسی انکار باگ نداشتن برنامه ای رو نمیکنه بنده هم عرض کردم و این باعث خوشحالیه
    که اینجا مشکلات گفته بشه البته به شکل واقعی نه ساختگی برای انحراف اذهان عمومی.
    گفتن حقیقت یعنی تحریک افکار مردم در صورتی که خودشون قبول دارند !!

هر سوییتی یک قشری از کاربرا رو به خودش اختصاص میده و این چیزی بدیهی هستش،
    قبول دارم

اما...! خداوند نعمتی به انسانها داده و اون هم قدرت انتخاب هستش، و هرکسی حق داره انتخاب کنه
    درسته ، ولی خدا نگفته کاسه داغ تر از اش شوید برای یک شرکت امنیتی !

و هرکسی حق داره انتخاب کنه
    اگر کسی حق انتخاب داره پس میتونه در انتخابی که کرده نظر بده ؟؟ یا اینجا هم سانسور باید صورت بگیره ؟؟

شما هم میبینی این محصول رابکارتون نیست استفاده نکن نیاز نیست با یک روز تست اطلاعات نادرست به کسی ارائه بشه.
    منم چون دوستان گفتند نصب بکن ، نصب کردم وگرنه سوییت من چیز دیگریست ، حتما متعصبم ، پس کسپرسکی ! / شما سوییت های زیادی را گفتید عالی هستند و ازشون دفاع کردید و بعد ریمو کردید .
    من زیر پست شما تشکر زدم ولی بعد دیدم این تشکر من یعنی تایید این جمله شما: من اگر طرفدار کسپر نباشم ، شما اشتباه بزرگی مرتکب شدید !

و وقتی من در مورد کاربران یک محصول بدون اطمینان کافی نظر بدهم باعث میشه که اعتبار من بین کاربران از بین برود و کسی به من احترام نگذارد ، چون من برای نظرشان احترام قائل نبودم ...
    اگه لحن کلامم تند هست عذر خواهی میکنم
    (( سیاستت هم به درد من نخورد ))

من نیازی به عذر خواهی ندارم امین جان چون اینقدر بزرگ شدم که بفهمم در بحث کردن آش قسط نمی کنن و باید از دل و جان با رقیب بحث کرد !

ادم ها نباید جو در افکار و نظراتشان تاثیر بگذارد و من هم میدونم فروم جدید که پست می دهی روی نظرات شما اثر گذاشته ، چیزی که من دیدیم درمورد سوییتی که شما ازش بد می گفتید و به یک شبه سوییت خوبی شد و سوییتی که شما ازش نیک یاد می کردید و یک شبه بد شد !!

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند . . .
    زین پس بنده برای سوییت دلخواه شما نظر نمی دهم چون در افکار عمومی تحریف وارد می کنم
    چون وقتی نظری بدهم ، مشکلاتی به وجود می اورم و چیز یکه من در صحبت های شما فهمیدم این هست که سکوت بکنم در مورد سوییت بیتدفندر ، پس سکوت می کنم !!!
    والسلام
    پست بعدی شما نشان دهنده دیکتاتوری شماست
    بای
    Last edited by Karkas20; 01-07-2012 at 01:56.

14. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

سلام محمد جان

من حدس زدم و مطمئن نبودم ولی شما امدید حدس را مورد نقد قرار دادید .
    وقتی بیتدفندر سایتی را بلوک میکنه مینویسه که توسط کلود شناسایی شده ، بیشتر سوییت ها اطلاعاتی را به صورت مخفی به سرور می فرستند و ما نمی تونیم بگیم نه این عملی نیست .
    حتی نود 32 برای ارزیابی پروسه ها به سرور کانکت و دیتایی کسب میکنه برای اعتبار دادن به سیف یا بد بودن پروسه های در حال اجرا. بیشتر سوییت های امروزی مواردی را به سرور ارسال می کنند و بستگی به نوع ارسالی داره.
    خلاصه بیتدفندر بزرگ جلوه داده شد برای پیروزی در تست ها و چیزی که شما هم اطلاع دارید وقتی سوییتی یا محصولی بزرگ جلوه کنه کمتر پیش میاد کسی به صورت فنی به باگ های ان بپردازه چون تفکری که ایجاد میشه بر این مبناس که چون بزرگ هست بدون باگ و مشکله.
    منم دیروز چون نصب کردم برای حرف هایی که شنیدم و من اخرین بازی که بیتی را نصب کردم نسخه 2009 یا 2010 بود فکر بکنم و رفت تا دیروز وچیزی که هست من نورتون را به بیتدفندر ترجیح می دم ، گاهی وقتا پیش می یاد که کاربرا از سوییت زیاد تعریف و تمجید می کنند و زمانی که من نوعی نصب می کنم می بینم یا کاربر داره زیاده گویی و اغراق می کنه یا چشم بسته غیب می گه .
    کاربری که دو روز از نصب نگذشته بیاد به من بگه این سوییت اخرشه ، خب من میبینم سوییت شاید وقعا عالی باشه ولی بعد نصب ورق برمیگرده.
    ولی چیزی که شد اینه اگر کاربر بیاد بگه دوباره تست بکن یک لبخند می زنم و می گم تست اول ، همیشه حقایق را روشن می کنه
    من که از نسخه 2013 راضی نبودم و نخواهم شد !
    با سلام
    امیر جان من منظورم از کاربران bitdefender کاربران دائمی bitdefender است. شما که از خودمون هستی
    در مورد این که این سوئیت بد عمل کرده هیچ شکی نیست اما باید دید مشکل کار از کجاست.
    من فکر کنم از طراحی gui و استفاده نکردن کامل از engine است. به عنوان مثال GDATA از موتور bitdefender استفاده می کند اما به نظر من یک سر و گردن از bitdefender بالا تر است.
    به هر حال هر کسی نظری داره و میتونه در این سوئیت بماند یا این که از ان مهاجرت کند و ....
    با تشکر

16. 3 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

امیر جان دوست عزیز عصبی شدی فقط

من گفتم که بیاین تا باهم بحث تئوری دال بر سند و

اطلاعات ارزشمند داشته باشیم که یکباره با الفاظی چون :

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند . . .
    من نظر شخصی خودم را دارم !
    درسته ، ولی خدا نگفته کاسه داغ تر از اش شوید برای یک شرکت امنیتی !
    من نیازی به عذر خواهی ندارم امین جان چون اینقدر بزرگ شدم که بفهمم در بحث کردن آش قسط نمی کنن و باید از دل و جان با رقیب بحث کرد !

پست بعدی شما نشان دهنده دیکتاتوری شماست

مواجه شدم !

اینچیزا این حرفا این کارا در شان شما نیست.

شما یک نگاهی مجدد به حرفایی که زدی بنداز..

این بحث اگه به طور اشتباه راجع به هر محصولی میشد میامدم و فرقی برام نداره

بحث آقا میلاد که شد خب به هرحال مشکلی بود که داشتن و هنوزم درحال پیگیری هستم.

**

ضمنا این رو هم بگم که من قصد جسارت به کاربرای کسپرسکی رو ندارم و نداشتم ،

من خودم هم در حال استفاده ی از کسپرسکی هستم به طور موازی.

یک وقتی جسارت نباشه ، اون جمله رو هم که بیان کردم راجع به هر سوییت صدق میکنه

چون فقط کسی که متعصب باشه در معرض اون جمله هست ، کسی هم که نباشه که

ما براشون از صمیم قلب ارزش قائلیم، لذا دوستان فکر دیگری نکنید. به طور روشنی منظورم

با هر کاربری که متعصب باشه هست.

با آرزوی بهترینها..

Last edited by A M ! N; 01-07-2012 at 04:48.

18. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خب اینقدر بیت بیت کردین که منم رفتم نصبش کردم : دی
    من 2012 رو هم یک ماه تست کردم که باید بگم واقعا تغییرات زیادی داشته و خیلی بهتر شده به خصوص بر روی سرعت اینترنت تاثیر خیلی کمی میذاره ورژن 2012 در این مورد فاجعه بود
    در مورد این مشکلات استفاده از اینترنت هم خوشبختانه من تا به حال باهاش مواجه نشدم
    فقط امین جان کمی در مورد safebox توضیح میدین ؟
    یه چیزی هم دوستانه بگم قرار نیست که ما سر هر موضوع پیش و پا افتاده ای بحث کنیم که آخرش هم منجر به کدورت ها بشه! همین...

20. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •