ما ایرانی ها در هیچی تبحر نداشته باشیم در کنجکاوی برای خودمون اخرشیم : دی
چون در انجمنی گزارشهایی گفته نشده ما نمی تونیم برچسب خوب و بی باگ بهش بزنیم ، اون انجمن طی مراحل خودش پیش میرود و ما هم طی مراحل خودمون ، تقلید کننده نیستیم!!!
چیزی که من در یک تست فهمیدم اینه دل بستن به سبکی و اینترفیس ادم را از باگ هایی که جلو چشماش هست دور می کنه ، ماشالا در این تایپیک بچه گل کاشتن برای باگ گیری ( باگ نه بصورت عام ) و بایک یه دست براشون زد ، تا بیاد باگ ها رفع بشه تقریبا 2 یا 4 ماه طول می کشه تا بیان متخصص ها برسی کنند ، بعد هم که بتا 2014 میاد تا بیایم ببینیم 2013 چی شد باید بریم نسخه 2014 نصب بکنیم ، بهتر بود بجای این که شرکت جو بده برای شمارش معکوس از چندین بتا تستر حرفه ای مانند بتا تستر هایی که کسپرسکی استفاده می کنه استفاده بکنه تا وقتی محصول به درجه فاینال می رسه اینگونه سوتی نده !
بحث من کسپر نیست بلکه انتخاب بتا تستر هست، چیزی که هست کسایی که از بیتدفندر استفاده می کنند و این چنین باگ هایی را گزارش ندادن شاید بی توجه بودن !
چرا وقتی بیتدفندر سبک شد همه متوجه این مشکل شدیم که برطرف شده ؟؟؟؟
دلیل اینه چون یک باگی بود که اثر گذار بود و کسی نمی تونست منکر اون بشه ولی باگ هایی که امروز دوستان گرفتند چون مد نظر کنجکاو های فروم مورد نظر شما نبوده شاید باگ به حساب نیاد : دی
ولی چیزی که هست بیتدفندر در نسخه فاینال که این همه براش جو درست کرد باگ داره و کسی هم نمی تونه منکرش شود ، در ضمن شرکت ها اگر دوستدارند سوییت به صورت بی سرو صدا کار بکنه ولی کاربر چطور ؟؟
فروم بیتدفندر که سر میزنم زیاد خبری نیست نسبت به فروم های شرکت های دیگر.
اگر ملاک ما برای انتخاب یک سوییت فقط تست شرکت ها باشه ، یا حرف دیگران ، نظری دیگه نمی شه داد...
بحث ما حرفه ای و غیر حرفه ای نیست ، بحث ما مشکلات هست.اگه بگیم این سوییت " چیزی نداره " ناحقی هستش، بیشتر سوییت ها که
" چیزی دارند " مثلا کومودو باید به هنگام تست ها کلی Tweak بشن تا به
Maximum protection برسند، خب همونطور که دیدیم این سوییت بدون نیاز
به هیچ Tweak دوسال برنده ی تستها بوده. مسلما اینکه بیت دیفندر خیلی
زیاد تنظیمات رو O-P نگذاشته با مخالفت کاربرای حرفه ای مث شما دوستان
مواجه میشه. ولی در عین حال به کرار دیدم که همین پاکیزگی تنظیمات بیت دیفندر
مورد رضایت کاربرای معمولی ( اعم از خودم ) قرار گرفته .
در هر فروم یا شراطی بحث ها و نظر ها شاید روی عملکرد و تصمیم گیری اثر بگذاره و این باعث میشه ادم بعضی چیزها را نادیده بگیره !
درسته بیتدفندر بروی سیستم شما مشکل نداشته یا بروی چند سیستم از کاربران دیگر ، ایا میشه استدلال کرد که برای بقیه هم این مشکل پیش نیاد؟؟؟
نه ، به هیچ وجه ، کاربرا امدن در این تایپیک مشکلات و مزایا بیتدفندر را بازگو کنند و بروند ، حالا این مشکلات به مزاق ما خوش نمیاد بماند ، چیزی که هست ادم باید واقعیت را بگه ، مشکل استفاده از ترافیک برای چندین نفر در این تایپیک گزارش شده ولی چرا برای بقیه کاربرا این مشکل پیش نمی یاد نمیدونم شاید درست توجه نمی کنن.
مسلما چون ایران قیمت ترافیک خریداری شده گران هست پس کاربرا برای انتخاب یک سوییت خیلی دقیق عمل می کنند که ترافیک اضافی از بین نره ، من الان یکی دوستان ازش پرسیدم بیتدفندر اپدیت انلاین بسیاز زیادی میگیره و منم با اپدیت مشکل دارم.
منم قبول دارم همه سوییت ها باگ دارند ولی چیز یکه مهمه باید قبول کرد که این مشکل برای کاربرای دیگر هست.
قربونت![]()