تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 396 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

FIFA 13 E3 Trailer

محتوای مخفی: Actual Gameplay Footage 
    www.youtube.com/watch?v=Ia43OgdBHaE
    ...

قسمت عمده ی تریلر طبق معمول حرکات نمایشی و عوام پسند بود , اما از این بخشها که عبور کنیم , نکات قابل توجه ویدئو :

درقسمت مبارزه برای تصاحب توپ شاهد بودیم که در حالی که توپ سرگردان هست Cahill مدافع چلسی راه Van Persie مهاجم آرسنال را سد می کنه تا David Luiz بتونه توپ را راحت تر تصاحب کنه ( البته این مورد را در مصاحبه با Aaron McHardy دیده بودیم.)

سیستم Push-Pull کمی بهینه شده و شاهد انیمیشن های جدیدی در هل دادن ها و مزاحمت برای بازیکن صاحب توپ هستیم.

در بخش Complete Dribbling وقتی که بازیکن در حال حرکت نبود حرکات ریز با توپ تقریبا به سبک و سیاق فیفا استریت قابل اجرا بود.

در قسمت Tactical Freekicks پرش بازیکن از روی توپ و نهایتا پاس دادن به نفر سوم برای شوت و همچنین فریب خوردن دیوار دفاعی و اقدام به پرش زودهنگام و شکل دادن آرایش مجدد بعد از مدت کوتاه از نکات قابل توجه بود.

در قسمت Attacking AI راتر اذعان کرده بود که بازیکنان توانایی پیش بینی و خواندن حرکات از دو حرکت قبل را قادر خواهند بود ... و در اینجا شاهد یک مورد (نه چندان قوی) از گفته ی راتر بودیم , البته در این مورد باید منتظر ویدئوهای بسیار بیشتر و البته پلی تست باشیم تا بتونیم فضاوت کنیم.

2. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند نکته در مورد تریلر E3 2012

• EA بلد نیست تریلر بسازه.
      موزیک و صداگذاری بد + صحنه های خسته کننده

• اضافه شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به FIFA !
      مدافعین یوونتوس و رئال مادرید با مشت افتادن به جون سر و صورت حریف !
      در ضمن، اگه با دقت گوش کنید، EA صدای آه و ناله ی مهاجمین رو هم به هنگام مشت خوردن پخش می کنه!

• آخه برخورد توپ به دیواره ی دفاعی کجاش جذابه که EA قرارش داده تو یه تریلر 2 دقیقه ای!

• بازیکنان می تونند با صورت هم روی زمین فرود بیان!
      افتادن بازیکن دورتموند روی زمین

• مدافعان می تونند عین ماست واستن سر جاشون!
      گل مهاجم سفیدپوش در ثانیه 17 ام
    Last edited by Yi Yi; 05-06-2012 at 19:38.

4. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ولی انصافا هیچی FIFA 11 نمیشد !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در قسمتی که در حالت گیم پلی درباره کینکت داره توضیح داده میشه افراد کنار زمین مثل pes متحرک شده و مربی هم امسال کنار زمین هستش ............

8. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من تریلری که دوستمون در پست بالا گذاشته رو دیدم ولی همچین صحنه ای ندیدم!
    میشه بگین دقیقا کجا و در چه دقیقه ای بود؟!

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds
    Last edited by A.N.A.P; 07-06-2012 at 19:00.

12. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

یه چند صفحه قبل داشتم میخوندم اون خبر رو مسعودی درست گفت یه DONT داشته من ندیدم کل متن برعکش شده .ممنون
    +
    چند نکته در مورد تریلر E3 2012
    عزیزم من نمیتونم کلا درکت کنم ! داشتم صفحات قبو هم میخوندم کلا نظرت اینقدر نسبت به بازی منفیه چرا اخبارشو دنبال میکنی ؟ خودتو چرا اذیت میکنی ؟
    معلومه این چند ساله پیگیر بازی و نمایش هاش در اکسپو های مختلف نبودی . تریلر های E3 فیفا هر سال معرفی بخش های اضافه شده به بازی هست ، امسال هم این تاکتیک های جدید ضربه کاشته و دیوار دفاعی اضافه شده ، حالا مشکلش چیه تو تریلر این صحنه ها رو نشون بده ؟؟
    برادر اون صحنه به قول شما درگیری و MMA هم قابلیت جدید بازی هستش که بازیکنی که سرعتش کافیه میتونه در حینی که تحت فشاره یدفعه خودشو از دفاع بکنه و فرار کنه (به حرکت اباته در حین اون درگیری های خشن و مشت و لگد ها دقت کن !!![)( چیزی که در فیفا های قبلی نبود و تازه اضافه شده )
    نوع جدید دریبل ، و مهم تر از همه هم قابلیت جدید بازی که از استریت وام گرفته ( first touch control ) که میشه توپو در همون ضربه اول از زمین بلند کرد و موقعیت رو برای فرار یا شوت زدن مهیا کرد و...
    حالا من هر چی فکر میکنم نمی فهمم کجای این تریلر بد بوده ( البته تریلر اول سر کنفرانس مایکرو که قابلیت های کینکت بازی بود قطعا افتضاح بود اما تریلر جدید عالی هستش .)
    Last edited by amin 2010; 06-06-2012 at 10:50.

14. 10 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

من از الان نگرانِ career mode هستم که تا یک سال اجازه نمیده طرفه بازی دیگه ای بری!

16. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیزم من نمیتونم کلا درکت کنم ! داشتم صفحات قبو هم میخوندم کلا نظرت اینقدر نسبت به بازی منفیه چرا اخبارشو دنبال میکنی ؟ خودتو چرا اذیت میکنی ؟
    معلومه این چند ساله پیگیر بازی و نمایش هاش در اکسپو های مختلف نبودی . تریلر های E3 فیفا هر سال معرفی بخش های اضافه شده به بازی هست ، امسال هم این تاکتیک های جدید ضربه کاشته و دیوار دفاعی اضافه شده ، حالا مشکلش چیه تو تریلر این صحنه ها رو نشون بده ؟؟
    برادر اون صحنه به قول شما درگیری و MMA هم قابلیت جدید بازی هستش که بازیکنی که سرعتش کافیه میتونه در حینی که تحت فشاره یدفعه خودشو از دفاع بکنه و فرار کنه (به حرکت اباته در حین اون درگیری های خشن و مشت و لگد ها دقت کن !!![)( چیزی که در فیفا های قبلی نبود و تازه اضافه شده )
    نوع جدید دریبل ، و مهم تر از همه هم قابلیت جدید بازی که از استریت وام گرفته ( first touch control ) که میشه توپو در همون ضربه اول از زمین بلند کرد و موقعیت رو برای فرار یا شوت زدن مهیا کرد و...
    حالا من هر چی فکر میکنم نمی فهمم کجای این تریلر بد بوده ( البته تریلر اول سر کنفرانس مایکرو که قابلیت های کینکت بازی بود قطعا افتضاح بود اما تریلر جدید عالی هستش .)
    با احترام،
    شما هم اگر توان درک حرف های من رو ندارید، بهتره از نقد کردن حرف های من بپرهیزید.

----------------------------------------------------------------------------------------

خب بالاخره fifasoccerblog ، پیش نمایش هاش رو بر روی سایتش قرار داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشبختانه هر دو پیش نمایش مثبت اند و قابلیت های جدید فیفا ، تاثیرات زیادی در بازی گذاشتند.

18. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من هم این تریلر رو دیدم.
    اول از همه بگم که زیاد ذوق زده نشدم...شایدم به خاطر اینکه کلا فیفا توقع های ما رو برده بالا...
    اولین چیزی که تو ذوق میزد،قیافه ی لیونل مسیه که بیشتر شبیه یه مرد 30 35 سالس تا یه پسر 25 ساله و زیاد خوب طراحی نشده(ولی خب من کلا فیس و اینا برام مهم نیست و گیم پلی برام مهمه)
    ضمنا همچنان بارون همون سبکیه و طراحیش ضعیفه،من نمیدونم چرا دوید روتر و دوستاش فکر میکنن بارون مثل برف گوله گوله میاد تا زیز و پیوسته،فقط امیدوارم حرکت توپ رو بارون رو درست کنن و تو بارون هم توپ بتونه راه بره.دوید جان فکر میکنن همه ی ورزشگاه های دنیا عین ورزشگاه ثامن الائمه مشهده ! که یه کوچولو بارون بزنه توپ دیگه راه نمیره ! جالبته که آقا دوید به این دقت نمیکنه که تو ورزشگاه های مدرنی مثل کمپ نو و سانتیاگو برنابئو ، با سیستم حرارتی ای که زیر زمین پیش بینی شده،سیل هم بیاد باز توپ درست حرکت میکنه !
    من جای تیم فیفا بودم،چای اضافه کردن آپشن ها و انیمیشن های جدید ( که البته خیلی هم خوبه و اگه نباشه،بازی دیگه با نسخه ی قبلش فرقی نمیکنه) ، فوکوس میکردم رو برداشت ایراد های بازی قبلیم. ایراد هایی که گاهی آدمو زجر میده...اون ایراد ها رو هم تو پست های قبلیم اشاره کردم...
    به هر حال تو دوره حاضر فیفا واقعا گوی سبقتو از حریفش دزدیده و ما همچنان فیفا رو دوست داریم...به شرطی که گیم پلی از اینی که هست باز هم بهتر بشه...باز هم بهتر بشه...باز هم بهتر بشه....

20. 6 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •