عزیزم من نمیتونم کلا درکت کنم ! داشتم صفحات قبو هم میخوندم کلا نظرت اینقدر نسبت به بازی منفیه چرا اخبارشو دنبال میکنی ؟ خودتو چرا اذیت میکنی ؟
معلومه این چند ساله پیگیر بازی و نمایش هاش در اکسپو های مختلف نبودی . تریلر های E3 فیفا هر سال معرفی بخش های اضافه شده به بازی هست ، امسال هم این تاکتیک های جدید ضربه کاشته و دیوار دفاعی اضافه شده ، حالا مشکلش چیه تو تریلر این صحنه ها رو نشون بده ؟؟
برادر اون صحنه به قول شما درگیری و MMA هم قابلیت جدید بازی هستش که بازیکنی که سرعتش کافیه میتونه در حینی که تحت فشاره یدفعه خودشو از دفاع بکنه و فرار کنه (به حرکت اباته در حین اون درگیری های خشن و مشت و لگد ها دقت کن !!![)( چیزی که در فیفا های قبلی نبود و تازه اضافه شده )
نوع جدید دریبل ، و مهم تر از همه هم قابلیت جدید بازی که از استریت وام گرفته ( first touch control ) که میشه توپو در همون ضربه اول از زمین بلند کرد و موقعیت رو برای فرار یا شوت زدن مهیا کرد و...
حالا من هر چی فکر میکنم نمی فهمم کجای این تریلر بد بوده ( البته تریلر اول سر کنفرانس مایکرو که قابلیت های کینکت بازی بود قطعا افتضاح بود اما تریلر جدید عالی هستش .)