اگر می خواهید بازی رو بدون مشکل اجرا کنید بهتره نسخه 7 گیگی رو از فروشگاه ها بخرید (یا اگه می تونید دانلود کنید) همه جا آوردن !
اگر می خواهید بازی رو بدون مشکل اجرا کنید بهتره نسخه 7 گیگی رو از فروشگاه ها بخرید (یا اگه می تونید دانلود کنید) همه جا آوردن !
دوستانی که تونستند این بازی رو اجرا کنند جذابیت هاش مثل WORLD CUP 2010 هست ارزش داره بگیری ونصب کنی؟
گرافیکش چی نسبت به FIFA 12 پیشرفت داشته ؟
Last edited by Karistias; 12-05-2012 at 23:01.
دوستان من الان فیفا 12 روی کامپیوترم نصبه .
اگه این بازی رو بگیرم از اونجایی که DLC هست میشه بگید نحوه نصبش و ... چه جوریه ؟
بعد فرق میکنه که فیفا 12 با چه کرکی اجرا شده باشه یا نه ؟
اگه نسخه 7 گیگی (کرک SKIDROW) رو بگیرید ، دیگه نیازی به فیفا 12 قبلی نیست ، چون هر دو باهم نصب می شن.
میشه آنلاین زد ؟
من سی دی کی 12 رو دارم این 7 گیگو نصب کنم از آنلاینشم میشه استفاده کرد ؟
من که کرک کردم نمیدونم
و این DLC بازی هم جزء فیفا12ست اگر فیفا12 رو آنلاین زدی پس مطمئنا اینم باید بتونی دیگه
محتوای مخفی: عکسهای منوهای آنلاین
Last edited by SevenCity; 14-05-2012 at 08:08.
من نسخه ای که باید فیفا 12 رو جدا نصب کرد و بعد یورو رو با زبان عجق وجق نصب کرد رو دارم که قبل از اومدن وین رونی میاد بیرون !!!! راهی پیدا نشده که بشه بازیش کرد ؟؟؟
مگه با فیفا 12 مشکل داشتی؟ بعدشم CORE 2 DOU داریم تا CORE 2 DOU مثلا سرعت 2.2 مشکل داره اما 2.9 مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من نتونستم با این پست هم راش بندازم ولی راهش همینه تو تایپیکهای خارجی هم همچین چیزایی بود
نمیدونم چرا باز کرده قسمت تغییر هوارو در کریر مود تو کریر مود زمان ورود به بازی میتونیم تغییر آب و هوا بدیم بارونی یا برفی کنیم که به نظرم این تغییر جالب نیست شایدم قاطی کرده با این DLC
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)