تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 29 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعتراض انگلیسی ها به انتخاب داور ترکیه ای برای نیمه نهایی چمپیونز؛او مامور یونیسف است!

به هرحال بازی بارسلونا چلسی محکی دیگر برای این فرضیه است ؛ اینکه آیا واقعا آرکاداش سکر عامل نفوذی یوفا برای تغییر این نتیجه است؟

Getty

سایت گل - اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، 'كانیت سكر' تركیه ای را به عنوان داور دیدار برگشت تیم های فوتبال چلسی و بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا معرفی كرده است؛ انتخابی که با انتقاد هایی مواجه شده است.
    امروز روزنامه ایندیپندنت در گزارشی انتخاب این داور را مشکوک ارزیابی کرد. 'ایندیپندنت' روز دوشنبه در این باره نوشت: وی را 'ارزیك شنس' نایب رییس تركیه ای كمیته داوران 'یوفا' انتخاب كرده است. فردی كه قبلا در استخدام صندوق حمایت از كودكان سازمان ملل (یونیسف) بود.
    مورینیو، سال گذشته از طرفداری 'یوفا' از بارسلونا به دلیل حمایت از 'یونیسف' سخن گفته بود. در آن زمان هیچ كس نفهمید منظور مورینیو از یونیسف چیست اما اشاره او به 'ارزیك شنس' بود.
    بارسلونا در ماه مه گذشته، قرارداد حمایت مالی خود از یونیسف را یك سال دیگر تمدید كرد و لوگوی این صندوق را در بازی با چلسی روی پیراهنش خواهد داشت. مورینیو سرمربی رئال مادرید سال گذشته گفته بود: اگر به 'یوفا' بگویم واقعا چگونه فكر می كنم، دوران كاری ام به پایان خواهد رسید. گرچه نمی توانم فكرم را بگویم اما از شما سوال می كنم: چرا؟ نمی فهمم چرا؟ چرا اوربو؟ چرا بوساكا و چرا اشتارك؟ چرا ده بلیكر و چرا در هر نیمه نهایی چنین اتفاقاتی می افتد؟ شاید به خاطر تبلیغات یونیسف است.

وی افزوده بود: چرا اجازه نمی دهند با بارسلونا بازی كنیم؟ چرا چهار پنالتی در بازی با چلسی گرفته نشد؟ چرا 'تیاگو موتا' اخراج شد؟ چرا 'روبین فان پرسی' اخراج شد؟ این همه قدرت از كجا آمده است؟
    به هرحال بازی بارسلونا چلسی محکی دیگر برای این فرضیه است ؛ اینکه آیا واقعا آرکاداش سکر عامل نفوذی یوفا برای تغییر این نتیجه است؟سکر با این مقاله حالا بیش از گذشته زیرفشار خواهد بود.
    بیشتر نگرانی من برای بازی فردا شب همین قضیه ست
    یه نفر واقعا توی تاپیک قبلی لیگ قهرمانان حرف خوبی می زد. می گفت بارسا همین جوریش تیم خیلی قویه بعد داوری هم به نفع اون باشه که دیگه هیچی!
    بازی فردا شب اون قدر حساس و نفسگیره که مطمئنا حتی تک اشتباه داور هم خیلی تاثیرگذار می تونه باشه
    به هر حال امیدوارم فردا فوتبال پاکی رو ببینیم که در اونصورت چلسی می تونه از سد بارسا پر مدعا بگذره و به فینال صعود کنه

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر بارسا بمیرد...

فردا شب بازی بارسا و چلسی رو می بینیم. بازی که ما رو میخکوب می کنه. اما من ته دل می ترسم و کمی نا امیدم. نه به خاطر حذف بارسا که دوسش دارم بلکه بخاطر اینکه شاید ازین به بعد چیزی به اسم فوتبال زیبا نبینیم.

از وقتی گواردیولا روی نیمکت بارسا نشست و چیزی به اسم تیکی تاکا وارد لغت نامه فوتبالی شد روزهای تلخ و شیرین زیادی گذشته. روزهای شیرینش خیلی بیشتر بوده حداقل برای ما طرفدارای بارسا: بردهای ال کلاسیکو، قهرمانی های لالیگا و اروپا و ...
    هرچند باختهای خیلی تلخی هم وجود داشته: باخت به اینتر میلان، باخت به رئال و ...

شاید روی کاغذ هنوز بارسا شانس خوبی برای پیروزی داشته باشه اما من ناامیدم. احساس می کنم اگر بارسا حذف بشه دیگه از تیکی تاکا و فوتبال ناب خبری نیست. من یقین دارم با شکست بارسا توی این بازی دوران یکی از بهترین تیمهای تاریخ هم به پایان می رسه. شاید رئال مادرید برای چند سال جای بارسا رو بگیره اما مطمئن نیستم به رئال مورینیو لقب یکی از بهترین تیم های تاریخ رو بدیم، که اگر مطمئن بودم تلخی شکست برام قابل تحمل بود.

من فکر می کنم فردا شب بارسا به زمین می افته و رسانه ها ، کارشناس ها و مردم و مردم و مردم با لذت تمام ادرار کلماتشون رو روی جنازه بزرگ بهترین تیم تاریخ می ریزند.

برای من رفتار و احساسات طرفدارای رئال و چلسی قابل درکه ، اما نمیتونم احساسات بقیه فوتبال دوستان رو درک کنم. شاید خیلی ها چند روزی خوشحال بشن اما وقتی فقدان تیکی تاکا پس از چند ماه حس بشه تصور می کنم همه ما برای لحظاتی هم که شده دلمون برای مالکیت هفتاد و چند درصدی یک تیم تنگ بشه.

احساس بدی دارم.

فکر می کنم اگر فرداشب بارسا بمیره تا مدتها در فراق فوتبال به سوگ بنشینم.

روزهای تلخی در انتظار فوتبال خواهد بود اگر بارسا بمیرد...

4. 2 کاربر از arvin1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بلاخره بعد از مدتی غیبت ما هم بیایم یه حرفی بزنیم.

اگر بارسا بمیرد...

فردا شب بازی بارسا و چلسی رو می بینیم. بازی که ما رو میخکوب می کنه. اما من ته دل می ترسم و کمی نا امیدم. نه به خاطر حذف بارسا که دوسش دارم بلکه بخاطر اینکه شاید ازین به بعد چیزی به اسم فوتبال زیبا نبینیم.

از وقتی گواردیولا روی نیمکت بارسا نشست و چیزی به اسم تیکی تاکا وارد لغت نامه فوتبالی شد روزهای تلخ و شیرین زیادی گذشته. روزهای شیرینش خیلی بیشتر بوده حداقل برای ما طرفدارای بارسا: بردهای ال کلاسیکو، قهرمانی های لالیگا و اروپا و ...
    هرچند باختهای خیلی تلخی هم وجود داشته: باخت به اینتر میلان، باخت به رئال و ...

شاید روی کاغذ هنوز بارسا شانس خوبی برای پیروزی داشته باشه اما من ناامیدم. احساس می کنم اگر بارسا حذف بشه دیگه از تیکی تاکا و فوتبال ناب خبری نیست. من یقین دارم با شکست بارسا توی این بازی دوران یکی از بهترین تیمهای تاریخ هم به پایان می رسه. شاید رئال مادرید برای چند سال جای بارسا رو بگیره اما مطمئن نیستم به رئال مورینیو لقب یکی از بهترین تیم های تاریخ رو بدیم، که اگر مطمئن بودم تلخی شکست برام قابل تحمل بود.

من فکر می کنم فردا شب بارسا به زمین می افته و رسانه ها ، کارشناس ها و مردم و مردم و مردم با لذت تمام ادرار کلماتشون رو روی جنازه بزرگ بهترین تیم تاریخ می ریزند.

برای من رفتار و احساسات طرفدارای رئال و چلسی قابل درکه ، اما نمیتونم احساسات بقیه فوتبال دوستان رو درک کنم. شاید خیلی ها چند روزی خوشحال بشن اما وقتی فقدان تیکی تاکا پس از چند ماه حس بشه تصور می کنم همه ما برای لحظاتی هم که شده دلمون برای مالکیت هفتاد و چند درصدی یک تیم تنگ بشه.

احساس بدی دارم.

فکر می کنم اگر فرداشب بارسا بمیره تا مدتها در فراق فوتبال به سوگ بنشینم.

روزهای تلخی در انتظار فوتبال خواهد بود اگر بارسا بمیرد...
    خوب این اشتباس که فکر میکنید با مرگ بارسا فوتبال زیبا هم می میره. فوتبال خیلی بزرگتر
    از یک فرد, باشگاه و یا کشور و قارست. به شخصه فکر می کنم فوتبالی که بتونه بارسا رو به زانو
    در بیاره قابل احترام خواهد بود. قبلا هم گفتم, بارسا تیمیه که به معیار اندازه گیری خوب بودن تبدیل
    شده وقتی تیم های بزرگ شروع به نزدیک کردن خودشون به بارسا می کنن و سطح فوتبال خودشون رو
    ارتقاع میدن, این هدیه بارسا به فوتبال بوده. اما نمیشه انتظار داشت که یک تیم چندین سال فقط به یک
    استراتژی تکیه کنه و همیشه همون نتیجه رو بگیره. هیمنطور که دیدیم تیم ها آروم آروم راه های مقابله رو پیدا
    کردن, به هر حال هر قله ای ساخته شده که یک روز فتح بشه.
    اما در مورد بازی امشب, خیلی زوده که بگیم دوران بارسا تموم میشه حتی با وجود شکست و حذف شدن.
    من هنوزم شانس بارسا رو برای فینالیست شدم بیشتر میبینم. البته چلسی هم تیم دست و پا بسته ای
    نیست ولی برای صعود کاره سختی رو پیش رو خواهد داشت.
    اگه ازم بپرسند که دوست دارم کدام تیم ها به فینال برسند؟ قلبم میگه فینال چلسی - بایرن
    ولی منطقم میگه فینال بارسا - رئال. آدم میزاد هم که میدونید؟!! مخصوصا از نوع ایرانیش! همیشه به حرف قلبش گوش میده
    به هر حال امیدوارم امشب بازی زیبایی رو ببنیم, برای طرفدارای دو تیم هم آرزوی موفقیت میکنم

6. 8 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب خوشحالم از اینکه بازی بایرن و رئال فردا شب هست و ما بایرنی ها حریف خودمون رو توی فینال می دونیم : دی

فکر می کنم امشب هم بازی زیبایی رو شاهد باشیم .. .
    احتمالا خیلی از دوستداران فوتبال بازی دفاعی رو زیبا نمی دونند ولی من این فوتبال رو هم خیلی دوست دارم ... مثل یونان اوتری هاگل .

دی متئو و شاگردانش امشب باید یک چیزی رو خوب متوجه بشند و اونم فرق این بارسا با بارسا6 روز پیشه .. الان بارسلونا به اصطلاح یک شیر زخمیه ... دیگه نه جامی برای از دست دادن داره نه بازی هفته بعدش با رئاله . تمام تمرکز بازیکنان ابی اناری به نظرم بر خلاف هفته پیش روی این بازی هست .

اگر امشب چلسی بتونه جلوی خط انش بارسا سپر دفاعی خوبی رو درست کنه و خط دفاعی چلسی امشب موفق باشه ؛ تا حدود زیادی می تونیم بگیم که روش های دفاع کردن مقابل بارسلونا رو باید از چلسی یاد بگیریم .. (فارق از شیوه ای که رئال مورینیو هفته پیش با کمتر دفاع کردن بازی رو برد )

چلسی که چه با هیدینگ و چه با دی متئو تونست موفق باشه . در این صورت فکر می کنم جدای از بحث مشورت ها و .. باید به چینش و مهارت های فنی بازیکنان چلسی نگاه کنیم ...
    شاید پیتر چک ، تری ، ایوانویچ ، لمپارد و دروگبا خصوصیاتی دارند که اکثر بازیکنان حریفان بارسا تا اینجا نداشتند... البته همین اینها ملزم به موفقیت چلسی به خصوص در زمینه دفاعی هست .

در هر صورت جدای از اینکه فردا بایرن می تونه رئال رو از پیش رو برداره یا نه دوست دارم یک طرف فینال ابی های لندنی رو ببینم.

8. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ترکیب دو تیم اعلام شده:

Barcelona (3-4-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Pique; Busquets; Xavi, Fabregas, Iniesta; Cuenca, Messi, Alexis

Chelsea (4-3-2-1): Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Meireles, Mikel, Lampard; Ramires, Mata; Drogba

امیدوارم بازی زیبایی رو شاهد باشیم !

10. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا از تری بعید بود اون چه حرکتی بود؟غیر ورزشی و حقش هم کارت بود که گرفت.داور تا الان که خوب کار کرده حرف و حدیثی نداره کارش

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

الان که در مجموع ۲-۲ هستند، بعضی تموم بشه چی میشه؟ وقت اضافه؟ یا چلسی برنده میشه به خاطر گل زده تو خونه حریف؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صحنه آهستشو درست ندیدم من ولی فکر نمیکنم فشار ضربه جوری بود که بخواد یه ضرب اخراجش بکنه
    با این حال باید باز دید صحنه رو
    ولی اگه حرکت تری(بر خلاف چیزی که من دیدم)اخراج داشت که مارسلو رو هفته پیش باید از ورزشگاه میکردن بیرون به جای زرد دادن!!!

14. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این تقوی با لباس بارسا میومد خیلی بهتر بودا ....
    میگه برنده اصلی بازی بارسا - رئال بارسا بود ... واقعا چی فرض میکنه مخاطب ؟؟؟
    میگه اگه پیکه بیرون نمیرفت چلسی گل نمیزد ... بعد اون طرف از بیرون رفتن کیهیل و اخراج تری هیچی نمیگه
    طرفداری به این تابلوئی از یه تیم اونم تو رسانه ای که ادعای بی طرفی داره

کار تری هم اخراج داشت ولی الکسیس یواش یواش داره جا پای بوسکتس میزاره !!!!!!
    خیلی تمارض میکنه

چلسی هم نیمه دوم تقریبا ماموریت غیر ممکن داره
    10 نفره بدون 2 تا مدافع مرکزی اصلیش

16. 4 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا فکر می کنم اگه داورای ایرانی بازیهای بارسا رو سوت بزنن خیلی بهتر باشه چون از صدقه سری بارسا تی وی که ما داریم 4 تا بازی می بینن و میفهمن 90% تمارض تو کارشونه (تری رو نمی گم ها ! کارتی که به ابی میکل داد منظورمه خود داور منتظر ادامه بازی سریع از بارسا بود ولی دید سانچز ول کن معامله نیست یه کارت به میکل داد سر خطای تری هم که تمارض داشت ولی خوب بازم حق تری اخراج بود!
    البته اگه فنایی رو بیران برای کارشناسی میگه باید ببینیم ضربه در چه حدی وارد شده
    خداییش هم ضربه نزد ولی کلا حرکت غیرورزشی بود و اخراج داشت)

اما خود بازی:
    بازی که شروع شد خیالم از بابت راست بارسا راحت شد ( کول مقابل کوئنکا) ولی با ورود بوسینگوا
    هر دو گل هم که روی نفوذ از راست دفاع بود

اواخر نیمه هم کم کم داشتم برای یه باخت آبرومند آماده میشدم که دومین توپی که به پای لمپارد خورد یه پاس گل بود و عجب گلی زد رامیرس
    کل ایالت کاتالونیا ...

گرچه با یه بازیکن کمتر و نبود دو دفاع وسط، کار بسی بسیار دشواره

پ ن: واقعا حیفه بارسلوناس که والدز دروازه بانشه
    علنا پیکه رو نفله کرد رو گل هم که 100% مقصر بود
    رامیرس تک و تنها تو زاویه نه چندان مناسب با وجود 3-4 تا مدافع تو 18 قدم بازم ایشون دوست داره بیاد جلو
    ایشا... یه سوتی دیگه بده ما بریم بالا

18. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •