برام جالبه که توی بیشتر سایتا بین یوزرها امتیاز خوبی گرفته!(تو IGN حتی به 9.2 رسیده بود یا توی گیم اسپات به 8.1) با وجود اینکه واقعا افتضاح عمل کرده!
برام جالبه که توی بیشتر سایتا بین یوزرها امتیاز خوبی گرفته!(تو IGN حتی به 9.2 رسیده بود یا توی گیم اسپات به 8.1) با وجود اینکه واقعا افتضاح عمل کرده!
مدتی بود نبودیم فضا به کلی عوض شده...!!!
ولی به نظرم بازی به این افتضاحی هم که میگید نیست.....
در حد متوسط به بالاست و بعد از مدتی به من که چسبید...!دی
حداقل تا COD بیاد سرگرم میشیم...!!دی
نمرات جدید و کلی بازی
HardGamer : 70
Gaming Trend : 70
NowGamer : 65
Games Thirst : 60
PSX Extreme : 60
Official PlayStation Magazine : 60
Eurogamer : 50
Game Revolution : 50
Eurogamer Sweden : 50
Gameblog.fr : 50
Official Xbox Magazine : 50
Destructoid : 50
Polygon : 45
Metro GameCentral : 40
CheatCode Central : 2.7/5
Gamespot...:6/10
IGN...4/10
علی در عجبم !! چطوری حس اینو داری که بعد از اون یکی شوتر اومدی سراغ این شوتر
من که فک کنم تا مدت ها هیچ شوتری نتونه منو قانع کنه : دی
با وجود این سیل بازی های تاپ دیگه وقت گذاشتن برای همچین بازی متوسطی که فقط اسم مدال افتخار رو به یدک می کشه اشتباهه
مگه اینکه یه نفر دیگه خیلی عاشق شوتر باشه و به سبک های دیگه هم خیلی کمتر علاقه داشته باشه
به خاطر اینکه تعداد نقدهای اون کم بوده و هر چی تعداد نقدها بالاتر بره امتیاز کمتر میشه که همین الانم حدود 7.5 شدهبرام جالبه که توی بیشتر سایتا بین یوزرها امتیاز خوبی گرفته!(تو IGN حتی به 9.2 رسیده بود یا توی گیم اسپات به 8.1) با وجود اینکه واقعا افتضاح عمل کرده!
کلا در اکثر مواقع میانگین امتیاز ثبت شده در metacritic دیگه گویای همه چیزه و بازیی که میانگینش 5 باشه دیگه مشخصه در چه سطحیه...
دوستان خواهشاً بجا گیر دادن(حالا به هر دلیل)یه کم در مورد خوبیهای بازی هم بگید.این ۳-۴ صفحه آخر فقط گیر دادید که بازیه بدی هستش
ناسلامتی MEDAL از ps1 تا الان محبوبیت داشته.![]()
به نکته ی ظریفی اشاره کردی.
شما این دو تا عکس رو ببین:
مقایسه ی متا و نمره ی کاربران بین نسخه اول و جدیدترین نسخه ، در سایت متاکریتیت:
نسخه ی 1 ، پلتفرم PS1:
نسخه ی Medal of Honor: Warfighter
خوب بودن مهم هست ، خوب موندن مهمتره!
Last edited by CRIS Joon CR7; 27-10-2012 at 17:17.
من خودم نمیخواستم بازی کنم اینو،مجبورم کردن!علی در عجبم !! چطوری حس اینو داری که بعد از اون یکی شوتر اومدی سراغ این شوتر
من که فک کنم تا مدت ها هیچ شوتری نتونه منو قانع کنه : دی
+
من هنوزم سر حرفم هستم،بازی اگه فقط یه نکته مثبت داشته باشه گرافیکشه.
به ظنرم اصلا سراغش نرید بهتره،هم وقتتون هدر نمیره هم اینکه ذهنیتی خوبی که از مدال دارید خراب نمیشه.این موقع سال هم بازی های زیادی هسن که ارزششون خیلی خیلی بیشتر از این MoH هست.
رو مدال ps1 هیچ شوتری نیومده ! واقعا شاهکار بود ...ناسلامتی MEDAL از ps1 تا الان محبوبیت داشته
برای من که امتیاز و اینا اصلا مهم نیست
از بیکاری بازی میکنم خوشم اومده گرافیکش قشنگه
ولی داستانش نچسبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)