گزینه Complete recovery را باید انتخاب کنید . یه آموزش مختصر درباره این نرم افزار در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست انگلیسی هست ولی قابل فهمه .
گزینه Complete recovery را باید انتخاب کنید . یه آموزش مختصر درباره این نرم افزار در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست انگلیسی هست ولی قابل فهمه .
مرسی
پس اون برنامه testdisk رو بیخیال بشم کلن و ببندمش؟
test disk فکر نمیکنم برای هارد شما جواب بده .
نرم افزار ریکاوری easeus data recovery wizard professional مشکلم رو حل کرد و تا 99% فایلهام برگشت و این خیلی خوبه
ممنون بابت معرفی و کمک
سلام
من با test disk کار کردم و الان در برنامه هایی مانند easeus data recovery wizard professiona و minitool.partition.wizard فرمت درایو رو ntfs نمایش میده ولی در DISKMGMT.MSC فرمت همچنان RAW هستش و باز هم ارور دیسک فرمت میده
الان موندم چکار کنم
آیا ریکاوری کنم با easeus data recovery wizard professiona ریکاوری کردم چندان فایل بدرد بخوری بازگردانده نشد
سلام
من با Test disk انجام دادم و آخرش هم اعلام کرد که رایت شده ولی همچنان فرمت RAW بود
مجدد با MINITOOL از منو هاش گزینه chek file sistem رو انتخاب کردم و گزینه cek &fix detected errors رو انتخاب کردم بعد از پایان عملیات مجدد درایوم به حالت NTFS برگشت . بدون اینکه کمترین تغییری در فایلها ایجاد بشه
سلام
هارد من هم ارور فرمت میده
به خاطر پر شدن بیش از حد
RAW شده
این نرم افزار رودانلود کردم اما
جایی که باید هارد رو انتخاب کنی (عکس دوم) به جای گزینه پروسس و کوایت برای من
سرچ و آپشن و فایل اوپت و کوایت وجود داره.
نمیره جای که باید اینتل رو انتخاب کنم
![]()
سلام .
شما برنامه photorec_win.exe را اجرا کردید . برنامه testdisk_win.exe که در داخل همان پوشه هست را اجرا کنید .
ممنونم
مشکل هارد حل نشد
با برنامه ایزی ریکاوری هم گذاشتمش ریکاوری بشه که بعد از چند ساعت سرچ فایل برای انتخاب هیچی نیاورد!
گزینه Complete recovery را انتخاب كرديد ؟
با نرم افزارهاي ديگه هم تست كنيد ، مثل MiniTool Power Data Recovery
ويرايش :
آموزش MiniTool Power Data Recovery در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست گرچه انگلیسی هست ولی قابل فهمه .
Last edited by ata.royalfalcon; 08-01-2013 at 15:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)