برا من از 460 اوده فیکس رو 400 و بالاتر نمیره البته اونم با گذاشتن 6-7 تا لینک همزمام برا دانلود هرچی داره می گذره و هر شب که دانلود می کنم کیفیت داره پایین تر میاد احتمالا یه سری محدودیت هایی وجود داره
برا من از 460 اوده فیکس رو 400 و بالاتر نمیره البته اونم با گذاشتن 6-7 تا لینک همزمام برا دانلود هرچی داره می گذره و هر شب که دانلود می کنم کیفیت داره پایین تر میاد احتمالا یه سری محدودیت هایی وجود داره
سلام
اين سرعتهاي اسمي تا چه سرعت فعلي باز هستند؟up to??
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار
عرضم به خدمت شما، مال من دو سه شب اول رو 300-400 بود، الان دو سه شبه، رو 150 الی 200 ثابت شده
ولی بازم راضی هستم، نسبت به شرکتهای خصوصی، البّته امیدوارم که محدودیت دانلود رایگان شبانه نداشته باشه، که یهویی پورتم رو در ساعات فری بلاک کنند؟!
به نظرتون محدودیت دانلود شبانه دارند یا نه؟
ارادتمندم
موفّق باشید
عزیزم تعداد لینک های همزمان برا دانلودت رو بیشتر کن مجموع سرعتت میرسه به 400
سلام.
فک نمیکنم که محدودیت دانلود در ساعات رایگان دانلود داشته باشه،من 25 روزه که مخابرات دارم و تا حالا 40 گیگ دانلود کردم و مشکلی نداشتم.
سرعت دانلود از سایت های داخلی پایینه اما برای اینکه بهترین استفاده رو ببرید چند فایل همزمان بذارید رو دانلود.
اول تشکرکنم ازتون بابت شرکت کردن دراین بحث اما مشکل اینجاست که تو قائمشهرازسایتی که روزبا500دان میکنی شب میشه 100! ودرحدود دوهفته که اینجوری شده مخابرات قائمشهر مرکز امام میگه این طور نیست امشب میخوام از سرعت دانلود عکس بگیرم تا حداقل فکر نکن که خودشون راستگو هستند ومشترک دروغگو!!
درضمن ازدوستان فرمایش بودکه همزمان چند دانلود صورت بگیره! این یعنی اینکه تو idm تیک دانلود همزمان از یکی بیشتر بشه.درسته?
سلام.
برای دانلود چند فایل بصورت همزمان مراحل زیر رو انجام بدید.
Schedular > File in the queue > Download ( ) file at the same time به این مسیر که رفتید یه قسمت هست همون جایی که ( ) گذاشتم،انو به عد 2 یا 3 و یا هر تعداد فایلی که می خواید همزمان دانلود کنید تغییر بدید و Apply کنید.
سلام .
من خودم از سرویس 256 استفاده میکنم سرعت دانلود تا 500 هم رسیده اما اغلب بین 350 تا 450 متغیره و گاهی اوقات هم که خیلی افت سرعت داشته باشه به 150 یا کمی پایین تر هم میرسه.
یکی از دوستان من 128 داره به گفته ی خودش گاهی اوقات به 400 هم رسیده.
از بقیه سرویس ها اطلاعاتی ندارم.
باور کنین با این پولی که ما داریم میدیم از تمام isp ایران داریم بهتر سرویس می گیریم
بله درسته ولی در نهایت فکر نکنم فرقی داشته باشه چون در نهیت ماکزیمم سرعت میشه500حالا اگه یک فایل باشه سرعتش میشه همون 500 واگه بیشتر باشه تقسیم میشه
یک جورایی مثل اتصال سری چند تا لامپ!!!
در هر صورت متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)