تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 42 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من هم قصد خرید این مدل سایز 42 رو دارم ولی کمی دلسرد شدم..

آخه برخی دوستان از مشکلاتشون گفتند و...

والا اول می خواستم LV55000 بگیرم که با افزایش قیمت، اون هم زد تو ذوقم، 1،450 بود..

استفاده اولم شبکه های دیجیتال خودمونه، خورشیدواره! هم ندارم.. و بعد هم که 3D انشاا..

الان دوستان لطف کنید از تی وی خودتون و در حین پخش شبکه ها تصویر نسبتا با کیفیت بگیرید و اینجا بزارید..

و دیگه اینکه من آخر نفهمیدم الان هدایایی داره یا نه.. نداشتم نداشت مشکلات بالا رو نداشته باشه فقط..

شرمنده پر حرفی شد.. لطفا راهنمائی بفرمائید..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من هم قصد خرید این مدل سایز 42 رو دارم ولی کمی دلسرد شدم..

آخه برخی دوستان از مشکلاتشون گفتند و...

والا اول می خواستم LV55000 بگیرم که با افزایش قیمت، اون هم زد تو ذوقم، 1،450 بود..

استفاده اولم شبکه های دیجیتال خودمونه، خورشیدواره! هم ندارم.. و بعد هم که 3D انشاا..

الان دوستان لطف کنید از تی وی خودتون و در حین پخش شبکه ها تصویر نسبتا با کیفیت بگیرید و اینجا بزارید..

و دیگه اینکه من آخر نفهمیدم الان هدایایی داره یا نه.. نداشتم نداشت مشکلات بالا رو نداشته باشه فقط..

شرمنده پر حرفی شد.. لطفا راهنمائی بفرمائید..
    سلام دوست عزيز:
    من خودم حدود 2 ما قبل 47LW57000رو خريدم مشكلي اصلا نديدم بسيار هم راضي هستم بسته به اين داره كه توقع شما از يك LED چي باشه براي پخش شبكه ديجيتال كيفيت تصويرش بسيار خوبه من كه راضي هستم
    براي پخش 3D من تا حالا چند تا فيلم رو ديدم خيلي هم خوبه اصلا چشم رو خسته نميكنه سر گيجه اصلا نداري
    تنها اشكالي كه منو اذيت ميكنه عدم امكان ضبط روي فلش هست كه بايد حتما روي هارد 500 گيگ باشه كه با توجه به بالا بودن نرخ دلار خريد هارد به صرفه نيست
    در حال حاضر در جشنواره نيستيم پس هدايا هم نداره
    بازهم انتخاب با شماست
    يا علي- اديب

3. 2 کاربر از adeeb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

12

با سلام خدمت دوستان و با عرض معذرت از تاخیر در پاسخ
    متاسفانه من زیاد وقت نکردم به سایت سر بزنم و در خدمت دوستان باشم به خاطر همین از همگی به خاطر دیر پاسخ دادنم معذرت می خوام ولی امروز موقع چک کردن میلم دیدم که جناب AMIRHJ برام پیغام خصوصی زدند
    برای همین لازمه خدمت دوستان بگم که ورود به سرویس مد اسمارت تی وی های ال جی کاره راحتیه.
    ولی آموزشی برای انجام این کار روی نت وجود نداره.به خاطر همین من تصمیم گرفتم که یک فایل آموزشی یا به صورت پی دی اف ویا اگر وقت کنم به صورت فیلم آموزشی درست کنم و از مراحل کار فیلم بگیرم و در اختیار دوستان قرار بدم.
    در ضمن تمام فایل های مورد نیاز رو به همراه آموزش براتون آپلود میکنم.
    سعی میکنم تا یکی دو روز آینده حتما فایل آموزشی رو درست کنم وبه همراه تمامی فایل ها آپلود کنم.
    در ضمن یکی از دوستان راجع به هاب usb پرسیده بودن که جناب amirhj لینکشو برام فرستاده بودن باید خدمت دوست عزیزم عرض کنم که چون تعداد پورت usb کنار تلویزیون فقط 2 عدد هستش و یکیشم همیشه توسط گیرنده کنترل magic motion اشغال هست به خاطر همین در سرویس مود امکانی وجود داره که میشه هاب رو فعال کرد.
    حتما دوستان اطلاع دارن که هاب دارای چندین پورت usb هستش که یه سرش با سیم به پورت usb تی وی وصل میشه که می شه از بیرون تهیه کرد و هر تعداد وسیله usb رو بخوایم می تونیم به تلویزیون وصل کنیم.
    بازم شرمنده از بابت دیر پاسخ دادن ولی حتما تا یکی دو روز فایلارو براتون آپلود می کنم.

سلام جناب رامین عزیز

دقیقا حق با شماست مطلبی در این زمینه موجود نیست

بسیار ممنون از پاسختون

مشتاقانه منتظریم که با دست پر برگردید
    Last edited by AMIRHJ; 05-05-2012 at 23:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با توجه به اینکه الان جشنواره نیست.. این مدل عینکی همراهش هست (اون 4 تا رو میگم!) ؟؟

اگه نیست از کجا میشه تهیه کرد و قیمت دقیق عینک هاش چقدره ؟؟

ممنون/

و دیگه اینکه موقع خرید و بعد موقع نصب، به چه مواردی دقت کنم که بعد پشیمون نشم یا متضرر نشم..!؟؟؟

ممنون/
    Last edited by New-P30world; 03-05-2012 at 16:16.

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با توجه به اینکه الان جشنواره نیست.. این مدل عینکی همراهش هست (اون 4 تا رو میگم!) ؟؟

اگه نیست از کجا میشه تهیه کرد و قیمت دقیق عینک هاش چقدره ؟؟

ممنون/

و دیگه اینکه موقع خرید و بعد موقع نصب، به چه مواردی دقت کنم که بعد پشیمون نشم یا متضرر نشم..!؟؟؟

ممنون/
    سلام علیکم
    بله این مدل در خرید عادی از گلدیران هم دارای 4 تا عینک هست
    که در صورت خرید در جشنواره 3 عینک هدیه داده میشه یعنی جمعا 7 عینک در زمان جشنواره
    + اینکه گویا کنترل مجیک موشن هم همراشه و مربوط به جشنواره نیست
    در صورت وجود کنترل هم روی کارتن تلویزیون قید کرده همراه با کنترل جادویی

برای تهیه عینک بیشتر و یا عینک دیگه ای و کلا بقیه متعلقات میتونید با تماس با گلدیران خرید و اونا براتون ارسال میکنند

موقع خرید که باید کارتن پلمپ باشه و بعد نصب هم باید همه چیز تست و میزان کارکرد به ساعت صفر باشه

بازم شاید دوستان نکات کلیدی تری بدونن
    من همینا تو به ذهنم رسید
    Last edited by AMIRHJ; 03-05-2012 at 17:22.

7. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

سلام علیکم
    بله این مدل در خرید عادی از گلدیران هم دارای 4 تا عینک هست
    که در صورت خرید در جشنواره 3 عینک هدیه داده میشه یعنی جمعا 7 عینک در زمان جشنواره
    + اینکه گویا کنترل مجیک موشن هم همراشه و مربوط به جشنواره نیست
    در صورت وجود کنترل هم روی کارتن تلویزیون قید کرده همراه با کنترل جادویی

برای تهیه عینک بیشتر و یا عینک دیگه ای و کلا بقیه متعلقات میتونید با تماس با گلدیران خرید و اونا براتون ارسال میکنند

موقع خرید که باید کارتن پلمپ باشه و بعد نصب هم باید همه چیز تست و میزان کارکرد به ساعت صفر باشه

بازم شاید دوستان نکات کلیدی تری بدونن
    من همینا تو به ذهنم رسید
    سلام

ممنون از پاسخ..

قیمت عینک رو می دونید ؟؟

موقع نصب هم معمولا نصاب با کنترلش چهار تا کلید میزنه! شبکه هارو سرچ میزنه! 3D هم که قاعدتـاً..

حالا واسه تست پیکسل سوخته و همین کارکرد چیکار می کنه ؟؟

بازم ممنون/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

وقتی یه فیلم divx میزارم اکشن مثلا موقعی که طرف مشتی میندازه موقع حرکت دستش سایه دستاش به جا می مونه یعنی ماندگاری تصویر داره مشکل از کجاست واسه م اه و ا ر ه هم همین طوره

10. این کاربر از pranses12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

2

وقتی یه فیلم divx میزارم اکشن مثلا موقعی که طرف مشتی میندازه موقع حرکت دستش سایه دستاش به جا می مونه یعنی ماندگاری تصویر داره مشکل از کجاست واسه م اه و ا ر ه هم همین طوره

ای بابا..

شاید همین فردا برم بخرمش.. چرا هر روز یه نفر میاد از مشکلاتش میگه!!؟؟

چندتا از این فیلم ها تست زدی ؟؟ همه این مشکل و دارند ؟؟

/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من آموزشی رو که برای منو مخفی قول داده بودم درست کردم و به همراه تمام فایلا آپلود کردم.این لینکه دانلودش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پسوورد فایل فشرده: ramintn
    فقط ذکر چند نکته ضروریه:
    متاسفانه وقت نکردم که از مراحل فیلم تهیه کنم و این آموزشم چون قول داده بودم با اینکه سرم خیلی شلوغ بود نوشتم.
    چونکه تایپ فارسی برام سخت بود و خیلی وقت گیر و به یه سری دلایل دیگه من مجبور شدم این آموزشو به زبان انگلیسی تهیه کنم.البته سعی کردم که طوری بنویسم که همه دوستان بتونن سر در بیارن و استفاده کنن.سعی کردم از انگلیسی ساده و روان استفاده کنم.
    در نظر داشته باشید که برای دانلود از سایت بالا باید قبلا تو سایت ثبت نام کنید و سپس لینک بالارو باز کنید و وارد سایت شید و سپس راحت می تونید دانلود کنید.
    در ضمن سایت 4shared فیلتر نیست.
    وقتی فایلو دانلود کردید و اکسترکت کردید دو تا فایل آموزشی هست که یکیش pdf هست و دیگری word 2010.
    ولی هر دوشون مشابهن و فایل pdf رو برای کسایی گذاشتم که word 2010 ندارن.
    اطلاعات تماس با من هم در فایل آموزشی هست.اگر هر سوالی راجع به برنامه ها یا حتی متن انگلیسی آموزش داشتید و یا حتی اگر جاهایی از متن براتون واضح نبود می تونید با من تماس بگیرید.
    البته دوستان واردتر حتما بعد از خوندن آموزش به دوستان دیگه کمک خواهند کرد.
    دوستان واردتر حتما منو از نتیجه کارشون مطلع کنن تا منم بتونم مواردی رو که بلد نباشم ازشون یاد بگیرم
    من قرار بود دیروز فایل رو آپلود کنم که نرسوندم و بابت تاخیر یک روزه از همه دوستان عذر می خوام.
    با آرزوی بهترین ها برای همه دوستان

13. 8 کاربر از ramintn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها خدا خیرتون بده یه سوال من جواب بدید تو 57000 وقتی فلش وصل میکنی پسوند فیلم نشون نمیده ؟ آقا تنظیمات خاصی داره چه پسوند هایی ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •