منکه بازی رو اجرا میکنم،یه صفحه میاد و بعد از چند ثانیه ارور میده total war shogun has stoped working... چیکار باید بکنم؟؟
بازی رو هم از میهن دانلود،دانلود کردم که البته کرک همراه با بازی نبود و نمیدونم بازی کرک شده هست یا نه!
منکه بازی رو اجرا میکنم،یه صفحه میاد و بعد از چند ثانیه ارور میده total war shogun has stoped working... چیکار باید بکنم؟؟
بازی رو هم از میهن دانلود،دانلود کردم که البته کرک همراه با بازی نبود و نمیدونم بازی کرک شده هست یا نه!
سلام
اگه تو صفحه زرد رنگ اول از بازی خارج میشه احتمالا کرک نشده چون من هم همین مشکلو داشتم کرکشو عوض کردم درست شد .![]()
دوستان تورو خدا اگه کسی واسه مولتی پلیر بازی کردن این بازی راهی پیدا کرد به ما هم اطلاع بده
بد جور تو کف بازی تحت شبکه هستم واسش
dostan moshkele shogune man hal shode ye cracke jadid gereftam harki mikhad be id yahoo man pm bede
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
toye site [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ro didi ? onja vase moltiplayer esh chandta crack gozashte ye niga bokoni bad nis![]()
حالا مشکل shogun شما چی بود که الان حل شده همون مشکل مارو داشتین ؟
بالاخره تونستم بازیو نصب کنممشکل از همون دی وی دی هشتم بود بازی به خوبی اجرا شد ولی هنوز مشکل بیرون پریدن از بازی وجود داره هر ده دقیقه از بازی میاد بیرون دارم دیوونه میشم!
![]()
من2بار بازیا تموم کردم تو این مدت
از منم بیرون میپره ولی نه انقدر زیاد
تو کدوم قسمت بیشتر میاد بیرون؟
هنوز زیاد بازی نکردم ولی بیشتر وقتی میخوام از میدان نبرد خارج بشم این اتفاق مییفته یکی هم وقتی دکمه روابط دیپلماتیک رو میزنم.
وقتی هم از بازی بیرون میره تا پنج دقیقه نمیشه با سیستم کاری کرد چراغ هارد هم یکسر روشن میمونه کلا سیستم به هم میریزه
احتمالش زیاده مشکل از ویندوز من باشه آخه تازگیها با نسخه قبلی هم این مشکلو پیدا کردم.
من فقط وقتی میخواد از میدان نبرد بیاد برون کرش میکنه اونم از هر سی بار یه بار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)