تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 72 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی
    امشب بازار بودم و بیشتر مدل EH5550 و کلا مدلهای EH بود که افتضاح بود! ضخامتشون فکر کنم 15 سانت بود!! و کیفیت ساخت پانل هم چشمی مشخص بود که داغونه!
    بین دو مدل ES5960 و ES6950 مونده بودم که دیگه فکر کنم همین 6950 رو بگیرم که قیمتش تقریبا 2.9 بود. فقط فکر کنم پایینترین مدل 3D هست. این مشکلی نداره؟
    نه مشکلی از این بابت نیست. مثلا مدل 6960 تفاوتش با این 100 هرتز انطباق تصویر بیشتره یا مدل 6980 مایکرو دایمینگ اضافه داره ولی قیمتاشون خیلی میره بالا.

2. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    من این 46ES8880 رو گرفتم ، فقط میتونم بگم افتضاحه!
    پایینش(بالای لوگوی سامسونگ) یکClouding (هاله های سفید ابر مانند در تصاویر تیره) بسیار واضح وجود داره که حتی تو بکلایت 3-4 هم کاملا مشخصه! که تو تصاویر تاریک و مخصوصا اتاق تاریک واقعا ازار دهنده ست.رنگ مشکی رو هم که خاکستری نشون میده! تلویزون 4 سال پیش من که LCD بود(بکلایت CCFL) رنگ مشکی رو در حد همین نشون میداد!!!تازه اون مدلی که داشتم A650 بود که اصلا مدل تاپ سامی نبود ولی این مثلا مدل تاپشه(البته صرفنظر از ES9000 که فقط 75 اینچ داره و ES9500 که OLED هست).
    زنگ زدم نمایندگی ، کارشناس فرستادن(البته کارشناس که نمیشه گفت چون اون اقایی که فرستادن هیچی حالیش نبود)اومده میگه این مشکلات طبیعیه شرکت از ما قبول نمیکنه!!!!!
    امروزم دوباره زنگ زدم 8255 میگم یه کارشناس دیگه بفرستین میگه وقتی کارشناس قبلی گفته مشکل نداره یعنی مشکل نداره! الانم اگه یه کارشناس دیگه بفرستیم پول ایاب-ذهاب میگره دوبارم میگه مشکلی نداره!!!
    واقعا برای سام سرویس متاسفم با این خدمات پس از فروشش! 4550000 تومن پول میگیرن بعد میان میگن این مشکلات طبیعیه!!!!!البته الان که شده 5200000!
    جالبه وقتی تو سایت AVFORUM و AVSFORUM میرم ، میبینم حتی بعضی از اونا شده 4-5 بار تلویزیونشون رو به دلیل مشکلات به مراتب کمتر و قابل تحمل تر از این مشکلاتی که من دارم براشون تعویض کردن.حتی اگه راضی نباشن براشون با برند دیگه عوض میکنن! ولی اینجا ...
    اینارو گفتم که یه وقت سرتون کلاه نره برین بخرین.مخصوصا اونایی که مثل من دوست دارن تو اتاق تاریک فیلم ببینن.

4. 2 کاربر از ™ALI®EZA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من این 46ES8880 رو گرفتم ، فقط میتونم بگم افتضاحه!
    پایینش(بالای لوگوی سامسونگ) یکClouding (هاله های سفید ابر مانند در تصاویر تیره) بسیار واضح وجود داره که حتی تو بکلایت 3-4 هم کاملا مشخصه! که تو تصاویر تاریک و مخصوصا اتاق تاریک واقعا ازار دهنده ست.رنگ مشکی رو هم که خاکستری نشون میده! تلویزون 4 سال پیش من که LCD بود(بکلایت CCFL) رنگ مشکی رو در حد همین نشون میداد!!!تازه اون مدلی که داشتم A650 بود که اصلا مدل تاپ سامی نبود ولی این مثلا مدل تاپشه(البته صرفنظر از ES9000 که فقط 75 اینچ داره و ES9500 که OLED هست).
    زنگ زدم نمایندگی ، کارشناس فرستادن(البته کارشناس که نمیشه گفت چون اون اقایی که فرستادن هیچی حالیش نبود)اومده میگه این مشکلات طبیعیه شرکت از ما قبول نمیکنه!!!!!
    امروزم دوباره زنگ زدم 8255 میگم یه کارشناس دیگه بفرستین میگه وقتی کارشناس قبلی گفته مشکل نداره یعنی مشکل نداره! الانم اگه یه کارشناس دیگه بفرستیم پول ایاب-ذهاب میگره دوبارم میگه مشکلی نداره!!!
    واقعا برای سام سرویس متاسفم با این خدمات پس از فروشش! 4550000 تومن پول میگیرن بعد میان میگن این مشکلات طبیعیه!!!!!البته الان که شده 5200000!
    جالبه وقتی تو سایت AVFORUM و AVSFORUM میرم ، میبینم حتی بعضی از اونا شده 4-5 بار تلویزیونشون رو به دلیل مشکلات به مراتب کمتر و قابل تحمل تر از این مشکلاتی که من دارم براشون تعویض کردن.حتی اگه راضی نباشن براشون با برند دیگه عوض میکنن! ولی اینجا ...
    اینارو گفتم که یه وقت سرتون کلاه نره برین بخرین.مخصوصا اونایی که مثل من دوست دارن تو اتاق تاریک فیلم ببینن.
    من قصد داشتم در این هفته همین مدل رو بخرم
    از دوستانی که این مدل رو دارند کسی هست که این مشکل رو داشته باشه ؟
    ...............
    دوستان سری هفت و سری شش از نظر کیفیت تصویر با هم تفاوت دارند ؟
    یعنی کیفیت تصویر سری هفت از سری شش بالاتره ؟
    Last edited by sarukhan; 18-10-2012 at 20:02.

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

ما es6950 داریم اصلا clouding آنچنانی نداره، خیلی خفیفه.
    اگه شد عکس میزارم از شکل clouding اش که فقط وقتی صفحه کاملا مشکی میشه خیلی خیلی کم اگه دقت کنید میبینید.
    Last edited by parham511; 18-10-2012 at 20:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم من یه مدل 6950 دارم هر کاری کردم نتوانستم خاموشش کنم یغنی از حالت آماده به کار بره به حالت خاموشی کامل ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم من یه مدل 6950 دارم هر کاری کردم نتوانستم خاموشش کنم یغنی از حالت آماده به کار بره به حالت خاموشی کامل ؟؟؟؟
    همچین کاری نمیشه کرد مگر اینکه دوشاخه رو از پریز بکشی بیرون.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پشتش (سمت راست پایین) یک دکمه Power هست. نمیدونم با اون میشه خاموشش کرد یا نه و باید مثل مدلهای قدیمی از برق کشیدش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از ذوستان.آره پشت دکمه دراه وقتی فشارش میدی 5 ثانیه یک چهار خونه پایین صفحه نمایش میاد ولی نمیشه ازش استفاده کرد
    اگر اینجوری باشه که از دوشاخه کشیده بشه عمر دستگاه کم نمیشه؟بهتر نیست بگذاریم به حالت آماده باش باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از ذوستان.آره پشت دکمه دراه وقتی فشارش میدی 5 ثانیه یک چهار خونه پایین صفحه نمایش میاد ولی نمیشه ازش استفاده کرد
    اگر اینجوری باشه که از دوشاخه کشیده بشه عمر دستگاه کم نمیشه؟بهتر نیست بگذاریم به حالت آماده باش باشه؟
    الان مدل های جدید طوری اند که وقتی تو حالت آماده به کار هستند مصرف برقشون تقریبا صفر هست بنابراین نیازی نیست که شب ها از برق جداشون کنید مگر اینکه بخواید مسافرت طولانی برید.

12. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چطور میشه آپدیت خودکار smarthub توی es6950 رو غیرفعال کرد؟‌‌‌ هر چند روز یه‌ بار خود بخود آپدیت میشه و یک ساعت کامل سرعت اینترنت رو میگیره. اونقدر پینگ تایم رو بالا میبره که هیچ استفاده دیگه ای نمیشه کرد..
    ممنون

14. این کاربر از Arsenal-4ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •