تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 149

نام تاپيک: تعبیر خواب

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا كسي مرگ خودش رو تو خواب ببينه يعني چي ؟
    مثلا من 2 3 بار مال خودم رو ديدم با حالت هاي مختلف ، ترسناك هم بود.
    حتي يه بار ديدم از بلندي افتادم كه در لحظه ي برخورد از خواب بلند شدم با حالت ريختن دل :دي
    يه خواب ديگه هم ديده بودم خيلي ترسناك بود هنوزم برام جاي سواله.
    خواب ديدم تو يه زيرزميني هستم كه توش پر وسايل بدردنخوره و يه موجودي بود شبيه انسان با يه داس دسته دار شبيه اون عكسايي كه منسوب به جن و اينا هست . يهو رو به من ميكنه و مياد طرفم تا از در زيرزمين ميام بيرون ديگه جلوتر نمياد و همونجا از ترس از خواب بيدار شدم.
    يعني چي اينا ؟؟

2. 2 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اقا كسي مرگ خودش رو تو خواب ببينه يعني چي ؟
    مثلا من 2 3 بار مال خودم رو ديدم با حالت هاي مختلف ، ترسناك هم بود.
    حتي يه بار ديدم از بلندي افتادم كه در لحظه ي برخورد از خواب بلند شدم با حالت ريختن دل :دي
    سلام

دیدن مرگ و مردن در خواب ترسناک نیست برعکس اون چیزی که در عالم رویا به ما القا میشه خوبم هست و به عمر دراز و عاقبت بخیری تعبیر میشه!

در واقع بیشتر موارد در دو تا دنیا (یعنی بیداری و خواب) عکس هم هستن مثلا عروسی توی خواب به عزایی در بیداری اشاره داره!

اما افتادن از بلندی خوب نیست و اگه نتونیم بلند بشیم معنی بدی داره (قبلا فک کنم یکی دیگه از بچه ها هم این و پرسیده بود!)

يه خواب ديگه هم ديده بودم خيلي ترسناك بود هنوزم برام جاي سواله.
    خواب ديدم تو يه زيرزميني هستم كه توش پر وسايل بدردنخوره و يه موجودي بود شبيه انسان با يه داس دسته دار شبيه اون عكسايي كه منسوب به جن و اينا هست . يهو رو به من ميكنه و مياد طرفم تا از در زيرزمين ميام بيرون ديگه جلوتر نمياد و همونجا از ترس از خواب بيدار شدم.
    يعني چي اينا ؟؟
    این خواب نیست یه نوع بختک هست (یه اصطلاح هست)
    این حالت زمانی اتفاق میفته که پرخوری کرده باشیم یا از لحاظ معنوی یکم ضعیف شده باشیم هر دوتا حالت این وضعیت و تولید میکنن
    در هر دو مورد در مغز حالت انسداد به بوجود میاد من خودم بار ها اینطوری شدم (بهترین راه برای رفع این مشکل شام نخوردن و رو به جنوب خوابیدن هست! (اونم روی شونه چپ )

ابنو من طبق تجربه خودم گفتم !(دلیل علمی هم داره)

موفق باشی

4. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    پست اون دوستمون رو هم كه از بلندي افتاده بود خوندم.
    ولي من اينجوري از بلندي افتادم كه سوار يه چرخ و فلك بزرگ بودم ( يه چيز تو مايه هاي چرخ و فلك پارك ملت مشهد) كه ناگهان چرخ و فلك از تكيه گاه يا همون موتورش جدا ميشه و ميفتم ولي قبل اينكه به زمين بخورم از خواب بيدار شدم. ( اون حالت دل ريختنش ولي باحال بود كه تا چند ثانيه بعد بيدار شدنم حس ميكردمش )

6. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    پست اون دوستمون رو هم كه از بلندي افتاده بود خوندم.
    ولي من اينجوري از بلندي افتادم كه سوار يه چرخ و فلك بزرگ بودم ( يه چيز تو مايه هاي چرخ و فلك پارك ملت مشهد) كه ناگهان چرخ و فلك از تكيه گاه يا همون موتورش جدا ميشه و ميفتم ولي قبل اينكه به زمين بخورم از خواب بيدار شدم. ( اون حالت دل ريختنش ولي باحال بود كه تا چند ثانيه بعد بيدار شدنم حس ميكردمش
    سلام خواهش میکنم

درباره چرخ و فلک یه تحقیقی الان کردم (چون تو تعبیر خواب نداشت) این طور به نتیجه رسیدم که: کلا هر چیزی که شبیه گردونه باشه نشانه زندگی و گذر عمر ماست (توی خواب) و نظام زنگی ما رو میرسونه!

تا موقعی که سالم باشه زندگی بر وفق مراد هست اما اگه از تکیه گاه خودش خارج بشه خبر از نابسامانی عمبقی میدهد هر چه بزرگ تر واقعه جدی تر! (نمیگه چی میشه ممکنه هر چی باشه!)

در جایی دیگه هم خوندم که:اگر دیدید گردونه ای از مکان خود خارج شد و شکست خبر از این داره که یکی از اعضای خانواده از شما دور خواهد شد! (اینم ممکنه درست باشه)

اما تجربه منم بدونی بد نیست :
    من نظرم اینه که چرخ و فلک نشون از بالندگی ما انسانهاست هر چه مرتفع تر باشه این خصلت بیشتر هست اما اگه به خودمون مغرور بشیم (که همه ممکنه این خطا رو مرتکب بشن) این احتمال وجود داره که در زمینه ای شکست بخوریم و باعث تنبیه ما بشه!

در هر صورت بهترین کار در دیدن این جور خوابا دادن صدقه هست که خیلی از مواقع پیشگیری میکنه!(البته این می تونه خواب صادقه هم باشه!)

موفق باشی

8. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت 30K OR Dak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان خواب رعد و برق چی میشه؟
    من خواب دیدم با داداشم توی حیاط خونمون بودیم که یهو دیدم رعد و برق بزرگی به شکل عمودیی به زمین خورد، خیلی بزرگ بود با صدای خیلی وحشتناک که مثل انفجار بمب بود!

این چه تعبیری داره؟
    Last edited by 30K OR Dak; 07-05-2012 at 07:58.

10. این کاربر از 30K OR Dak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان خواب رعد و برق چی میشه؟
    من خواب دیدم با داداشم توی حیاط خونمون بودیم که یهو دیدم رعد و برق بزرگی به شکل عمودیی به زمین خورد، خیلی بزرگ بود با صدای خیلی وحشتناک که مثل انفجار بمب بود!

این چه تعبیری داره؟
    سلام

خب صاعقه به خودی خود بد نیست مگه اینکه به نزدیک شما برخورد بکنه که اونوقت هشدار محسوب میشه!

اما اگه فقط دیدین که آسمون صاعقه زد، به اندازه بزرگی اون یک اتفاق برای شما رخ خواهد داد که زندگی تون و متحول می کنه!

در ضمن اگه برادرتونم با شما بوده و در برابر این صحنه واکنشی نشون داده (مثلا ترسیده باشه) اون مساله ای که در زندگیتون تحول ایجاد میکنه می تونه ارتباط مستقیم به اون هم داشته باشه!!(ایشالا خیره!)

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام به دوستان
    داشتن طلا وسکه نشانه چیه وهمچنین اینکه از کسی طلا هدیه بگیری نشاته چیست

13. این کاربر از Meh ri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان
    داشتن طلا وسکه نشانه چیه وهمچنین اینکه از کسی طلا هدیه بگیری نشاته چیست
    سلام

دیدن خواب طلا برای خانم ها بسیار نیکو هست و طبق گفته معبران اگه دختری ببیند کسی به او طلا هدیه میکند ازدواج خوبی خواهد داشت!(از نظر مالی منظورم هست ...یعنی با مردی ازدواج میکنه که از نظر درآمد وضعش خوبه!)

نکته:شبی که این خواب و دیدین هم خیلی مهم هست ممکنه گول زننده باشه! توی گوگل بنویسین «تعبیر خواب شب قمری» و درستی یا نادرستی خواب اون شب و تعیین کنید!

موفق باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من دیشب خواب دیدم : دارم خودمو تو آینه میبینم و پیشونیم هم خیلی عرق کرده ... این تعبیرش چیه

16. این کاربر از tasmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    من 2 شب پیش خواب دیدم که دارم به یکی از دخترهای دانشگاه گوجه سبز میدم اما هر کاری میکنم قبول نمیکنه و میترسه گوجه سبزها رو ازم بگیره

تعبیر خوابم چی میشه

18. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •