یعنی بدون محافظ خط و خش و ضربه و ... نمی افته روش؟
یعنی بدون محافظ خط و خش و ضربه و ... نمی افته روش؟
این بازیهای دیتا دار رو چطور نصب میکنید؟
فایل دیتا رو توی obb ریختم نیاورد.
سلام
من یدونه از این تبلت ها دارم مدل N8000 اندروید 4.1.2 که بیشتر از یک ساله خریدم. چند وقته که یه مشکلی با شارژ شدن باطریش دارم به این صورت که وقتی شارژ رو وصل میکنم باطریش درست شارژ میشه تا اینکه
بعد از چند دقیقه دیگه شارژ نمیشه یعنی خیلی آهسته شارژ میشه مثلا تو یه ساعت فقط 5 درصد. برای همین مجبور میشم هر 5 دقیقه شارژر رو قطع و وصل کنم تا درست بشه.
حدودا با 10 بار قطع و وصل کردن دیگه مشکل حل میشه و درست شارژ میشه البته بعضا هم همون بار اول شارژ درست انجام میشه تا 100 شدن باطری مشکلی پیش نمیاد.
تو یه جا خوندم که چند نفر هم همین مشکلو داشتن که گفته بودن مشکل از این ورژن اندرویده که باطریش درست کالیبره نشده و باید خودتون اینکارو بکنین برای کالیبره کردن هم باید گوشی روت باشه که منم نمیخوام
روت بکنم.
به نظرتون مشکل از رام تبلته یا از جای دیگه هم میتونه باشه؟
دوستان تبلت n8000 من وسط بازی nfs هنگ می کنه و از بازی بیرون می پره
. مشکل از چیه؟
وضعیت شما مشابه وضعیت تبلت دوستم بود همه مواردی که ذکر کردین می تونه باشه ولی من این تبلت دوستم را یک بار ریست فکتوری کردم و فول کش هم کردم بعد باطری رو در حالت خاموش گذاشتم کامل شارژر شد 2 بار دیگه همین جوری تا اتمام باطری شارژر کردم مشکلش بر طرف شد شما هم یه تستی بکن شاید مشکلتتون بر طرف شد
یعنی لازم نیست فایل batterystats پاک بشه؟ ریست فاکتوری به تنهایی کافیه؟
از دوستان دیگه هم که تجربه این مشکلو داشتن خواهشا نظر خودشونو بگن! چون تبلتم تازه ریست کردم و برنامه های زیادی هم روش نصبه بهتر میشه اگه بدون ریست بشه مشکلو حل کرد!
من اول ریست فکتوری کردم بد وایپ کردم به این شکل :
به ریکاوری برید
Wipe Data/factory reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik-Cache
Wipe Battery Stats
Format /system
و بعد شارژ تا انتها و مصرف تا انتها که خودش خاموش بشه این عمل رو 2 با دیگه انجام دادم مشکل حل شد
شرمنده من متوجه نشدم منظورتون از Wipe چیه؟ از تنظیمات تبلته یا یه جور نرم افزار؟
بله یک قابلیت نرم افزاری هست بدین شکل انجام می شود :
دستگاه را در حالت ریکاوری روشن کنید .( هنگامی که کلید ولوم بالا را نگه داشته اید دستگاه را روشن کنید تا منویی برای شما ظاهر شود . بعد از ظاهر شدن با کلید ولوم پایین میتوانید بر روی Recovery mode بروید و سپس کلید ولوم بالا را بزنید تا وارد منوی ریکاوری بشوید )
عمل Wipe Data/Factory Reset را انجام دهید
عملیات های زیر را انجام دهید :
را انتخاب و انجام دهید Wipe Cache Partition > Yes.
را هم انجام دهید Advanced > Wipe Dalvik Cache > Yes.
حالا دستگاه خود را از طریق منوی ریکاوری ریبوت کنید.
تمام
ممنون از توضیحات کاملتون! فقط یه سوال دیگه هم داشتم. الان منWipe Data/Factory و Wipe Cache Partition رو انجام دادم ولی گزینه ای که نشون دادم تو اون منو وجود نداشت.
منویی که من واردش شدم مثل عکسیه که تو این لینک گذاشتن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kiar; 04-04-2014 at 20:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)