تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 25 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 243

نام تاپيک: دهـــان و دنــــدان

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    يه مطب دندانپزشكي رفتم دكترش كه اصلا دستكش دستش نميكرد و فقط گاهي دستاشو ميشست. دستياراشم روزهاي اول دستكش داشتند ولي روزهاي بعد بدون دستكش دست تو دهنم ميكردن.حتي دستاشونم نميشستن.در ضمن مطبش خيلي هم شلوغ بود و قيمت متوسط. هيچكس هم چيزي نميگفت كه چرا بهداشت رعايت نميشه.
    يعني اصلا اكثرا استريل كردن نميدونند چيه يا اهميت نميدن .
    وقتي هم كه صدا ميزدن معلوم نبود كه سر ساكشن عوض كردند يا نه؟
    به غير از تعويض سر ساكشن بايد قبل از گذاشتن سر ساكشن در دهان نفر بعدي به اندازه يك ليوان محلول ضد عفوني هم مكش شود تا به علت خاصيت مويينگي بزاق و آب دهان نفر قبلي از سر ساكشن بالا نياد . كه من چند تا كلينيك هم رفتم ديدم رعايت نميكنن و اصلا وقتي در مورد اينجور چيزا صحبت كني ناراحت ميشن . همين شد كه ديگه رفتم يك مطب خصوصي و هيچي هم در مورد استريل وسايل صحبت نكردم. ولي ديدم ظاهر مطب از نظر بهداشت نمره 20 داشت . همه جا تميز و براق بود. ولي رعايت نكردن همان دستكش و محلول ضد عفوني كه بايد ساكشن شود يك نمونه هايي از باطن كار بود. دستگاه اتوكلاو هم خاموش بود. اگه فرضا روزي 30 نفر بخواهند دندان بكشند 30 تا انبر اتوكلاو رفته هست؟ اصلا بيخيال
    هپاتيت و ايدز بعد از چند ماه معلوم ميشه . علائمش چيه؟
    اگر توی یه دندونپزشکی اصلا دندون کشیده نشه باز هم انتقال بیماری هست؟ از طریق پر کردن و اینا بیماری منتقل میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    بله دوست عزيز احتمالش هست. اگه كوچكترين خراشي در دهان ايجاد بشه و يا حتي آفت يا زخم دهاني وجود داشته باشه .
    ولي احتمالش خيلي ضعيفه. بستگي داره قبل از ما در آن روز چه كساني مراجه كردند . البته اگه وسايل از همه نظر استريل باشه كه مشكلي وجود نداره.
    بنظرم اگه دوستان لطف كنند و كلينيك يا مطبي رفتند كه بهداشتو كاملا رعايت ميكنه . براي استفاده بقيه هم معرفي كنند كار بسيار خوبيه.

3. این کاربر از pclove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از دندون های من تاجش افتاده ریشه هاش موندنچندتا دکتر گفتن باید این رو حتما بکشی, یکی گفت نه , بذار باشه چون استحکام استخوان رو حفظ میکنه, هر وقت خواستی جاش ایمپلنت کنی چند ماه زودتر بکش , حالا کی درست میگه؟

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

کسی میتونه در مورد دندون عقل توضیحی بده؟ من دندونم داره در میاد حتما باید برم دکتر؟

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی میتونه در مورد دندون عقل توضیحی بده؟ من دندونم داره در میاد حتما باید برم دکتر؟
    آره رفیق
    حتما برو
    چون رشد کردن دندون عقل معمولا با مشکلات زیادی همراست و باید دقیق معاینه بشی تا مشکلی در آینده برات بوجود نیاره

امکان این که بی ضرر هم باشه هست

پسر عموم هفته پیش رفت کشید ، بعدش سوراخش کرد انداخت گردنش
    منم بعد از اتمام ارتدنسی حتما باید برم جراحی ، چون نهفتس

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

یکی از دندون های من تاجش افتاده ریشه هاش موندنچندتا دکتر گفتن باید این رو حتما بکشی, یکی گفت نه , بذار باشه چون استحکام استخوان رو حفظ میکنه, هر وقت خواستی جاش ایمپلنت کنی چند ماه زودتر بکش , حالا کی درست میگه؟
    نگفت اینجور ریشه ها، به دندونای مجاور آسیب میزنن یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا یه سوال !
    خمیر دندون های سفید کننده به مینای دندان صدمه میزنه!؟
    من یه خمیر دندون Crest 3D WHITE DELUXE گرفتم می خواستم ببینم واسه استفاده عمومی در طول شبانه روز مشکلی نداره ؟
    البته روش نوشته Sensitive ...
    اين خمير دندونا قبل از دندون لثه رو نابود مي كنن.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

آره رفیق
    حتما برو
    چون رشد کردن دندون عقل معمولا با مشکلات زیادی همراست و باید دقیق معاینه بشی تا مشکلی در آینده برات بوجود نیاره

من از دندونپزشک میترسم از بچگی خاطره بدی دارم ، خیلی وقته نرفتم دندونپزشکی. حالا همینطوری نمیشه حدس زد که بی ضرره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره رفیق
    حتما برو

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

نگفت اینجور ریشه ها، به دندونای مجاور آسیب میزنن یا نه ؟
    نه نگفت آسیب می رسونه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض بعد از ارتودنسی

سلام دوستان ... !

من حدود یک سال پیش ارتودنسی کردم و 2 ماه پیش دندون هام کاملا مرتب شدن و ارتودنسی رو باز کردم !

حالا بعد از این دو ماه مشکلاتی پیش اومد از قبیل رفتن یکی از دندان ها سر جای اول و تکون خوردن راحت دندان ها حتی با دست !

واسه همین چند باری به دکترم مشکل رو گفتم ، همه ش میگفت چیزی نیست و یه قالب بهم داد که شب ها بزنم ، باز مشکل حل نشد !

واسه همین دیروز باز رفتم ارتودنسی کردم ... ! ( پیشنهاد دکتر )

حالا سوالم اینجاست این مشکلات با ارتودنسی مجدد حل میشه یا دکتر سرکارمون گذاشته ؟!
    اگه حل میشد که تو این یه سال حل میشد ... !

و اگه اینطور حل نمیشه ، پس چکار باید کرد که حداقل این تکون خوردن و لقی دندان ها درست بشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ... !

داره خودمونی میشه saman_bv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    (¯`’•´’`۩´ دانشجوي شمال `۩´’`•’´¯)

پيش فرض

سلام من دندونام اكثرا يا پر يا عصب كشي شدن، ظاهرش مرتب و سفيده ،ميخواسم بدونم چه زماني نياز به جرم گيري وجود داره؟ آخه يه سري ميگن سالي يكبار خوبه دندونو جرم گيري كنيم ولي از يه طرف ديگم شنيده ميشه كه جرم گيري زياد به دندونا آسيب ميرسونه، حالا ميخواسم نظر شما رو در اين رابطه بدونم
    متشكرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •