اگر توی یه دندونپزشکی اصلا دندون کشیده نشه باز هم انتقال بیماری هست؟ از طریق پر کردن و اینا بیماری منتقل میشه؟
اگر توی یه دندونپزشکی اصلا دندون کشیده نشه باز هم انتقال بیماری هست؟ از طریق پر کردن و اینا بیماری منتقل میشه؟
با سلام
بله دوست عزيز احتمالش هست. اگه كوچكترين خراشي در دهان ايجاد بشه و يا حتي آفت يا زخم دهاني وجود داشته باشه .
ولي احتمالش خيلي ضعيفه. بستگي داره قبل از ما در آن روز چه كساني مراجه كردند . البته اگه وسايل از همه نظر استريل باشه كه مشكلي وجود نداره.
بنظرم اگه دوستان لطف كنند و كلينيك يا مطبي رفتند كه بهداشتو كاملا رعايت ميكنه . براي استفاده بقيه هم معرفي كنند كار بسيار خوبيه.
یکی از دندون های من تاجش افتاده ریشه هاش موندنچندتا دکتر گفتن باید این رو حتما بکشی, یکی گفت نه , بذار باشه چون استحکام استخوان رو حفظ میکنه, هر وقت خواستی جاش ایمپلنت کنی چند ماه زودتر بکش , حالا کی درست میگه؟
کسی میتونه در مورد دندون عقل توضیحی بده؟ من دندونم داره در میاد حتما باید برم دکتر؟
آره رفیقکسی میتونه در مورد دندون عقل توضیحی بده؟ من دندونم داره در میاد حتما باید برم دکتر؟
حتما برو
چون رشد کردن دندون عقل معمولا با مشکلات زیادی همراست و باید دقیق معاینه بشی تا مشکلی در آینده برات بوجود نیاره
امکان این که بی ضرر هم باشه هست
پسر عموم هفته پیش رفت کشید ، بعدش سوراخش کرد انداخت گردنش
منم بعد از اتمام ارتدنسی حتما باید برم جراحی ، چون نهفتس
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
نگفت اینجور ریشه ها، به دندونای مجاور آسیب میزنن یا نه ؟
اين خمير دندونا قبل از دندون لثه رو نابود مي كنن.
من از دندونپزشک میترسمآره رفیق
حتما برو
چون رشد کردن دندون عقل معمولا با مشکلات زیادی همراست و باید دقیق معاینه بشی تا مشکلی در آینده برات بوجود نیاره
امکان این که بی ضرر هم باشه هست
پسر عموم هفته پیش رفت کشید ، بعدش سوراخش کرد انداخت گردنش
منم بعد از اتمام ارتدنسی حتما باید برم جراحی ، چون نهفتس
از بچگی خاطره بدی دارم ، خیلی وقته نرفتم دندونپزشکی. حالا همینطوری نمیشه حدس زد که بی ضرره یا نه؟
نه نگفت آسیب می رسونه.
سلام دوستان ... !
من حدود یک سال پیش ارتودنسی کردم و 2 ماه پیش دندون هام کاملا مرتب شدن و ارتودنسی رو باز کردم !
حالا بعد از این دو ماه مشکلاتی پیش اومد از قبیل رفتن یکی از دندان ها سر جای اول و تکون خوردن راحت دندان ها حتی با دست !
واسه همین چند باری به دکترم مشکل رو گفتم ، همه ش میگفت چیزی نیست و یه قالب بهم داد که شب ها بزنم ، باز مشکل حل نشد !
واسه همین دیروز باز رفتم ارتودنسی کردم ... ! ( پیشنهاد دکتر )
حالا سوالم اینجاست این مشکلات با ارتودنسی مجدد حل میشه یا دکتر سرکارمون گذاشته ؟!
اگه حل میشد که تو این یه سال حل میشد ... !
و اگه اینطور حل نمیشه ، پس چکار باید کرد که حداقل این تکون خوردن و لقی دندان ها درست بشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ... !
سلام من دندونام اكثرا يا پر يا عصب كشي شدن، ظاهرش مرتب و سفيده ،ميخواسم بدونم چه زماني نياز به جرم گيري وجود داره؟ آخه يه سري ميگن سالي يكبار خوبه دندونو جرم گيري كنيم ولي از يه طرف ديگم شنيده ميشه كه جرم گيري زياد به دندونا آسيب ميرسونه، حالا ميخواسم نظر شما رو در اين رابطه بدونم
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)