تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 421 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم از هر کلمات و جملاتی که باید از قبل حفظ باشم و جلو دیگران به زبون بیارم بدم میاد
    سعی میکنم همه ی جوابهام تکراری باشه و همچنین کوتاه

التماس دعا:
    مرسی

خوبی:
    ممنون

چه خبر:
    سلامتی

سلام برسون:
    چشم

دیروز خوش گذشت:
    بله( خوب بود)

زیارت قبول:
    مرسی

و البته چوب این مختصرگوییم هم خوردم و زیاد حال صحبت های متفرقه تو جمع رو ندارم و بعضی افراد هم ممکنه تو دلشون بگن یارو آداب معاشرت بلد نیست ولی من اکثرا بیخیالم

راستی یه موضوع دیگه در مورد شوخی ها و متلک پروندن دوستان هم جوابی نمیدم یا خیلی کوتاه جواب میدم اکثرا سکوت میکنم و باز دیگران ممکنه پپه بنده رو فرض کنن در این حالت اکثرا ناراحت میشم ....

به نظرتون این روند رو ادامه بدم یا اگرنه چجوری تغییر کنم؟

االتماس دعا شبه جمله ای عربی هستش .آخه کی تو جواب جمله ی تعارفی مربوط به یه زبون از زبون دیگه ای استفاده میکنه؟
    مثلا بگن خدا قوت در جوابش یه جمله ی ژاپنی بکار ببری

خب کسی که میگه التماس دعا باید بگی محتاجیم به دعا یا بگی ما بیشتر و دیگه نمیشه کاریش کرد و جواب دیگه ای داد چون غیر ممکنه

خوبی:
    آره ممنون تو چطوری؟
    مرسی خوبم
    من که عالیم تو چطوری
    سلامت باشی ، خوبم
    ey هستیم دیگه روزگار میگذرونیم

چه خبر:
    هیچ، سلامتی
    خبرای همیشگی
    خبر جدیدی نیس
    اخبار ساعت 9
    مگه خبر نگارم؟

سلام برسون:
    به چشم
    حتما
    چشم
    بزرگیتونو میرسونم
    مرسی حتما

دیروز خوش گذشت:
    آره عالی بود
    ای همچین
    آره بابا عالی بود
    خوب بود دیگه
    جاتون خالی خیلی خوش گذشت
    اگه تو بودیا، خیلی خوش میگذشت
    اح تو که نبودی زیاد نچسبید
    اح کوفت شد مگه بارون گذاشت ببینیم کجاییم
    برف بود و بوران و ما
    طوفان پدرمونو دراوورد

زیارت قبول:
    ممنون قبول حق باشه ایشالله قسمت شمام بشه
    انشالله .ایشالله دفعه ی دیگه با هم میریم
    زیارت شمام قبول باشه ایشالله دوباره قسمت شه

خب حالا یکی میاد بهت میگه عجب تی شرت و پیرهن یا عینک مسخره ای .تو هم بگو آره خیلی مسرخس از بس اون چشای قلنبت از دماغت فاصله گرفتن که بلوزو با پیرهن اشتب میگیری با اون کفشهای بو نفتیت خجالت نمیکشه هر چی واکسه ریخته رو کفشش .
    یا میگه برو بابا با اون دماغ درازت. مثلا تو هم بگو یه لیس حسابی میطلبه که آب شه تا کوچیک ببینیش
    اگه کسی اسمی روت میذاره یادت نگهش دار بعدا جلو دوستاش با همون اسم یا لقب صداش کن قیافش دیدنی میشه
    دوسه جلسه پیش خودم بیا حافظ کل متلکت میکنم

2. 12 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

البته چوب این مختصرگوییم هم خوردم و زیاد حال صحبت های متفرقه تو جمع رو ندارم و بعضی افراد هم ممکنه تو دلشون بگن یارو آداب معاشرت بلد نیست ولی من اکثرا بیخیالم

در مورد مختصر گویی خب 2تا ری اکشن ( عکس العمل ( واکنش بهتره انگار )) مختلف وجود داره اونم به طرف مقابل بستگی داره دسته اول همون جور که خودتون گفتین فکر میکنن ولی افرادی هم هستن که این کار رو نشانه متانت و ارامش درون اون شخص میدونند چیزی که تو ادب پارسی و شعر پارسی گذشتگان خیلی جلوه و ارزش داشته سعدی خدا بیامرز هم شهریمون خیلی این مسلک کم گوی و گزیده گویی چون در رو ارج می نهاده که هم دسته دوم خیلی تعدادشون کم و خب یکم دیدشون متفاوته ( نمیگم خوب یا بد ) طرز گفتن و لهنتون بسیار تاثیر داره که مخاطب چه برداشتی کنه

راستی یه موضوع دیگه در مورد شوخی ها و متلک پروندن دوستان هم جوابی نمیدم یا خیلی کوتاه جواب میدم اکثرا سکوت میکنم و باز دیگران ممکنه پپه بنده رو فرض کنن در این حالت اکثرا ناراحت میشم ....

اوه اوه این مورد رو من خودم تجربه داشتم با یه فردی که رفتار منو نتوسته بود درک کنه با این تفاوت که من همیشه به جای سکوت همیشه خودمم سعی میکنم بخندم و بحث رو از روی فردیت خارج کنم ولی خب اون دوستمون فکر میکرد چون منم میخندم و همراهی میکنم میتونه سواری بکشه و سوژه کنه که فقط یه برخورد محکم از من کافی بود که حد و حدود خودش رو بشناسه( البته جرقه این برخورد محکم رو یکی از دوستان در همین انجمن تو ذهن من ایجاد کرد که بسیار واسه من جواب داد)
    گاهی همین شوخی ها و متلک ها به مرور زمان احترام فرد رو از بین میبرن و اطرافیان نگاه نا خوشایندی رو به فرد پیدا میکنند

من پیشنهاد به شما اینکه با اگاهی از شخصیت فرد مقابل و مطمئن بودن از نیتش حتما با یه برخورد محکم جلو پیشرفت اون ماجرا رو بگیرین

4. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شک نکن که باید جلوشو بگیری
    خیلی مهمه... اصلا نباید بذاری اینطوری باهات شوخی بشه تا بخوای جواب بدی
    میدونی اینطوری یهو دوستات زیاد میشن اما هیچکودومشون به حساب نمیارنت...

بستگی داره اگه میتونی با گرفتن خودت اونارو متوجه کارشون کنی خودتو واسشون بگیر
    اگرم میخوای جواب بدی، نخند. جوابو جدی بده نه با خنده

دیروز یه جمله خوندم خیلی باحال بود:

سعی‌ کن انقدر کامل باشی‌ که
    بزرگترین تنبیه تو برای دیگران ،
    گرفتن خودت از آنها باشد....

6. 7 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من ديروز با رييس سابقم ملاقاتي داشتم بعد مدت ها بعد شروع كرد به احوال پرسي و حي ميگفت و ما جواب ميداديم تا رسيد به اين سوال : كم پيدا شدي به ما سري نميزني؟

اينجا ديگه قلف كردم چيزي به ذهنم نرسيد بگم ضايع شدم. يه چنتا جواب نداريد براي دفعات بعدي؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

10

دوستان من ديروز با رييس سابقم ملاقاتي داشتم بعد مدت ها بعد شروع كرد به احوال پرسي و حي ميگفت و ما جواب ميداديم تا رسيد به اين سوال : كم پيدا شدي به ما سري نميزني؟

اينجا ديگه قلف كردم چيزي به ذهنم نرسيد بگم ضايع شدم. يه چنتا جواب نداريد براي دفعات بعدي؟

* کم سعادتیم قربان ...
    * والا گرفتاریه دیگه ...
    * ای بابا ...
    * ای آقا ...
    * چون میدونم کار و بار دارین نمیخوام وقتتونو بگیرم
    * مزاحمتون نمیشم ...
    و ...

9. 9 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک یا چند تا از دوستانو میبینی میری سلام و احوال پرسی میکنی
    حالا به هر دلیلی میخوای بری یه کار دیگه ای انجام بدی...

چطوری خدافسی کنیم؟ چطوری سلام بدیم که طولانی نشه و بدم نباشه

(منظورم از دوست ، دوست خیلی نزدیک نبود)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داری میری وقتی دوستتو دیدی از دور براش دست تکون ی بده و دستتو بذار رو سینت و ابراز احترام کن نه اینکه دولاشی نه منظورم این نیست
    یا میتونی دست هم بدی باهاش و بعد از تعارفات آخرش بگی مجید جان وقتتو نمیگیرم /معطلت نمیکنم دیگه/ببخش وقتتو گرفتم و خدافظ

12. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من اینو میگم
    خوب دیگه کم کم رفع زحمت کنیم
    یا
    دیگه از خدمتتون مرخص میشم

دوستان منم این مشکل را دارم
    مخصوصا که این جور افراد زبون نفهمن و اینکه وقتی بهشون میگی خوشم نمی یاد از این شوخی ها با من بکنی یا حد خودتو بدون یا... بدتر دست میگیرن و شدید تر ادامه میدن و حتی بعد شوخی های بیمزشون میگن
    فلانی را اذیت نکنیم خوشش نمی یاد
    من تنها راه چاره را این یافتم که تا میتونی و به هرطریقی ضایع شون کنی ولی خودم دوست ندارم باهاشون هم کلام بشم و مثل اونا باشم
    فکر کنم نکته کلیدی در ملاقات های اول با این جور افراده
    چکار کنیم که حد خودشون را بدونن و خیلی خشک و غیر صمیمی هم تو جمع شناخته نشیم

14. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

من تنها راه چاره را این یافتم که تا میتونی و به هرطریقی ضایع شون کنی ولی خودم دوست ندارم باهاشون هم کلام بشم و مثل اونا باشم
    فکر کنم نکته کلیدی در ملاقات های اول با این جور افراده
    چکار کنیم که حد خودشون را بدونن و خیلی خشک و غیر صمیمی هم تو جمع شناخته نشیم
    دقیقا مشکل اینجاس اگر بهشون رو بدیم پررو میشن ، اگر جدی باشیم بقیه خیال میکنن همیشه همینطوریم ! آخر چکار کنیم؟؟!!

16. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دقیقا مشکل اینجاس اگر بهشون رو بدیم پررو میشن ، اگر جدی باشیم بقیه خیال میکنن همیشه همینطوریم ! آخر چکار کنیم؟؟!!
    تو جمع شوخی نباید با خود شخص تو صورت بگیره بنظرم ( کمش ایراد نداره )... میتونید بگید بخندید اما نباید بهم بخندید که
    اگه طرف میخواد با تو شوخی کنه وقتی این کارو بکنه که تو با خودش تنهایی. لزومی نداره تو جمع اینطوری بکنه که!
    .
    میدونی یه فرقی بین شوخی کردن و مسخره کردن هست.
    شوخی دو طرفس... طوری نشه که فقط اونا حق داشته باشن باهات شوخی کنن... طوری هم نشه که تو فقط در حال جواب دادن باشی... مثلا طرف تورو داره تحقیر میکنه تو اونجا اگه بهش فحشم بدی اصلا خیالی نیست، چون اون موقس که تو هرچی بگی کسی گوش نمیکنه! چرا؟ چون با همین شوخی های اینو اون به قدری تحقیر شدی که دیگه حرفت خریدار نداره... میدونی چی میگم؟ خیلی سخته! خودم میفهمم چی میگم

حرف اگه شوخیه باید خلافشم گفته بشه... مثلا اگه به شوخی بگن تو فلانی باید یه روزی یه چیزی ازش ببینی که خلافشو ثابت کنه... البته اگه شوخیش خیلی ناجور باشه ها!
    فکر کن یه روز برمیگردی میبینی یه شوخی خاصو همه باهات میکنن ، چه حسی پیدا میکنی؟

( منظورم از تو ، شما نیستا )

فقط نظرتو راجع به این چیزایی که گفتم بگو... درست میگم یا نه؟

18. 2 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •