مطمئن باشید که خیلی خوش شانس بودید شما. من تا حالا مشتری راضی از ایران ندیدم. البته کیفیت دستگاه های قدیمی خیلی بهتر بوده چه ایران و چه بوتان.
اما در حال حاضر بین این مارک ها بوتان از همه بهتره. کیفیت خدماتشم که از همه بهتره.
مطمئن باشید که خیلی خوش شانس بودید شما. من تا حالا مشتری راضی از ایران ندیدم. البته کیفیت دستگاه های قدیمی خیلی بهتر بوده چه ایران و چه بوتان.
اما در حال حاضر بین این مارک ها بوتان از همه بهتره. کیفیت خدماتشم که از همه بهتره.
من که میگم بوتان بهتره.اما سراغ اخگر اصلا نروکه دردسره.
با سلام
من میخوام برای آپارتمان 90 متری پکیج دیواری بخرم
لطفا مدلهایی پیشنهاد بدین که هم کیفیتش خوب باشه و هم قیمتش مناسب
متشکرم
با سلام نیاز فوری به راهنمائیتون دارم
من ساکن اردبیل هستم و یک خونه دو طبقه دارم متراژ هر طبقه حدود 140 متر هست.میخواستم واسه خونه سیستم گرمایش کفی اجرا کنم . ولی در مورد خرید پکیج تو چند راهی گیر کردم که چی بخرم چه مارکی بخرم ایرانی خارجی ؟ و ...
خواهشا با توجه به متراژ خونه و محل سکونتم راهنمائی کنید که از ایرانیها و خارجیها چی مناسبتره
ممنوننن
به نظر من در حال حاضر پکیج آماتیس هم از نظر کیفیت خوبه و هم قیمتش مناسبه. بوتان هم بدک نیست.
واسه شما من پیشنهاد میکنم مارک وستن یا باکسی که واقعا با کیفیت هستند بخرید. هر چند گرون تر از پکیج های ایرانی(چینی) هستند اما میارزه. در ضمن حتما قبل خرید بگید که بیان و براتون کارشناسی بکنن.
اولا باید توهر طبقه یک پکیج بذاری و برای هر طبقه یکیج 32هزار بخری چون اردبیل نسبتا سردتر از شهرهای دیگه هست.به نظر من تو ایرانیها بوتان و تو خارجی ها ایمر یا فرولی بخر.![]()
سلام دوست عزیز برای پکیج آماتیس میخوام نمایندگی خدمات بگیرم اگر زحمتی نیست میشه راهنماییم کنی.اینقد تعریفشو شنیدم که مشتاق شدم با آماتیس کار کنم .
باتشکر از راهنمائیهای دوستان
یکی از دوستان یک پکیج رو بهم معرفی کرده به اسم DUO-THERM مدل Flexicom کسی اطلاعاتی در مورد این پکیج و کیفیت و خدمات دهیش داره
ممنون
سلام
من از نيشابور هستم. ميخواستم بدونم بين پكيج هاي ايراني موجود در بازار شهرمان، ايران رادياتور ، تاچي ، ايساتيس و گلديران كدو م بهتره؟
در ضمن اين گلديران تو تبليغاتش لوازم داخليش از اروپاست و لوازم نصبيش هم اشانتيون هست قيمتش هم 1250000 براي 24000 ديجيتال هست كه 100000 تومان از ايران رادياتور گرونتره. به نظر شما گلديرا ن خوبه يا نه.
و نيز مساحت هر واحد 155 متر با راه پلهها هست. آيا 24000 جواب ميده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)