آقا این چه حرفیه شما زدی . هیچ مشکلی نداره منم فون پد دارم خیلی راحت ام ایکس پلیر روش کار می کنه تا ویدیو ۱۰۸۰ هم باهاش پخش کردم. این نرم افزارهایی هم که نصب نمیشن یه سری نیست چند تا نرم افزار محدوده مثل فایرفکس و ...
آقا این چه حرفیه شما زدی . هیچ مشکلی نداره منم فون پد دارم خیلی راحت ام ایکس پلیر روش کار می کنه تا ویدیو ۱۰۸۰ هم باهاش پخش کردم. این نرم افزارهایی هم که نصب نمیشن یه سری نیست چند تا نرم افزار محدوده مثل فایرفکس و ...
سلام
من به دنبال نرم افزار android ----t میگردم البته ورژن کاملش
این نرم افزار در گوگل پلی وجود داره اما همون طور که در تصویر مشخصه میگه در کشور شما این نرم افزار قابل دانلود نیس . اگه ممکن این نرم افزار رو تهیه کنید . باتشکر
Sent from my memo pad 10 using Tapatalk
سلام دوستان. میشه کیبورد فارسی برای آندروید 4.2.2 بذارید؟ و بگید چطور باید نصب کنم؟
سلام دوستان
من اخیرآ شماره تلفنهای موجودم در گوشی و نیز جی میلم که بهمدیگر ارتباط داده ام را از دست میدهم.این مساله در گوشی کهنه من نیز اتفاق می افتاد ولی اینبار فکر میکردم با گوشی جدید موتو جی که آندروید 4.4.3 را دارد این مشکل حل شود که متاسفانه نشد.لطفآ راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز بله میشه تو اینترنت سرچ کنید پیدا میشه
سلام برنامه یااهو مسنجر می خوام برای تبلت مارک ایسوز ، از نت چند نسخه گرفتم ونصب کردم اما پلاگین های یاهو مسنجر خطا میده
اگهنسخه ای ازیاهو مسنجر دارید که به راحتی نصب می شه و پلاگین های مسنجر به درست کار می کنن لینک بدید مرسی![]()
با درود
دوستان من به تازگی یک تبلت لنوو خریداری کردم. لطفا یک مجموعه از نرم افزارهای کاربردی و خوب که معمولا همه ازشون بهره می برند رو به من معرفی کنید برای دانلود کردن (اگر می شه مجموعه یکجا باشه)
با سپاس
نرم افزار ریکاوری حافظه تبلت که روی اندروید نصب بشه چی هست؟
ممنون
سلام دوستان ، نرم افزار برای دیدن فایل های تصویری در اینترنت میخواهم.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان ، نرم افزار برای دیدن فایل های تصویری در اینترنت میخواهم.
لطفا راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)