hi
اگه مادر برد فن رو دیتکت نکنه باید چکار کنم چون فن رو درست جازده بودم
hi
اگه مادر برد فن رو دیتکت نکنه باید چکار کنم چون فن رو درست جازده بودم
دتکت میکنه اگه نمیکرد الان اینجا نبودی
off topic
پس باید چی کار کنم درست شه؟ اگه ممکن نحوه اپدیت بایوس مادر برد ایسوز رو میدید؟
به صفحات اوليه تاپيك بروي آپديت باياس را پيدا مي كني
ببخشید Foxcon مال کدوم شرکته؟ من همین صفحه ی اول میگردم توی سایتهایی که گفته مدل مین خودمو پیدا نمیکنم.
ممنون.
بايد نگاه كني اسم باياس خودت Ami يا Award است دوتا اموزش را گذاشتم
سلام.یه سوال داشتم البته نمی دونم قبلا کسی پرسیده یا نه!
با این تاپیک ها خوب در مورد آپدیت کردن bios صحبت شده اما یک سوال،آپدیت کردن بایوس چه لزومی داره؟آیا این کار الزامیه؟اگر بکنیم چه فواید یا چه معایبی خواهد داشت؟....
البته از متخصصین معذرت می خوام که بعد از این همه بحث همچنین سوالی می کنم
خیلی ممنون
ببين بعضي موقعها مادربردها بعضي از CPU ها را ساپورت نمي كنند ولي همان چيپ با يك برد ديگه ساپورت مي كند با آپديت مشكل حل مي شود البته وقتي كه شما مي خواهيد آپديت كنيد بهتون مي گن كه اين اپديت چه كاري را انجام مي دهد
بعضي موقعها سيستم مشكل دارد برد كمي با نقص روبرو است و با آپديت باياس حل مي شود البته خود شركت اينها رو بعد از درست كردن مي فهمه و باياس جديد مي دهد يا شايد هم نتواند بدهد يا خيلي طول بكشد
يا اينكه مادربرد بتواند قابليت جديدي را ساپورت كند
يادمه چيپهاي 845 وقتي آپديت مي كردي Celeron D را ساپورت مي كرد ولي قبلش نمي توانست
سلام من یه سوال دارم بر فرض که بایوس هم اپ کردیم اون وقت چی میشه سرعت ما بیشتر میشه ؟؟؟
واقعان برای من سوال شده
با توجه و تائید حرف لورد عزیز سرعت بیشتر نمیشه بحث کلی آپدیت بایوس یعنی سازگاری قطعات با یکدیگر از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری این باعث میشه که شما با برنامه ها مشکل نداشته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)