یه نگاه به جملت بکن....
یه نگاه به جملت بکن....
100 گیگ تو چقدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اگه تو هنگ کنگ هم زندگی کنی به این حرفت می خندن والا دوست خوبم ....![]()
منظور دوستمون 100 مگ بوده احتمالامن زنگ زدم گفتم توی اهواز سرویس میدین گفت فعلا نه !!! گقت ثبت نام کنید هر وقت راه اندازی شد بهتون اطلاع میدیم . شانس ندارم که !
عذرخواهی میکنم، مگابایت منظورم بود.
راستی دوست عزیز شما کدوم شهر زندگی میکنید ؟! چون به من گفتن اهواز فعلا سرویس نمیدیم !!!
درود.
مشکلاتی که توی این چند ماهی که داشتم و باهاشون روبرو بودم (سرویس قبلیم فن آوا بود ، با اون مقایسه میکنم) :
- متاسفانه سرعت دانلودی که بهتون میده، زمانی هست که شما از آی دی ام و کانکشن هاش استفاده کنید ، توی تک کانکشن و کمتر ، سرعت اینطور نیست ، مثلا توی آپدیت ویندوز ، آپدیت آنتی ویروس و یا سیستم عامل های گئولینوکس که به اون صورت دانلود منیجر ندارند و به همین خاطر من مجبور به کوچ به ویندوز شدم. (فن آوا پیشتر اینطوری نبود)
- پینگ نسبت به فن آوا ضعیف تر (واقعا فن آوا توی پینگ تک و عالی بود) که خب حتی (چند مورد انشگت شمار) هم توی این چند ماه زیادی کند شده خودش که واقعا رو اعصاب بود.
- یه گاهی حتی کوتاه اینترنت No Internet Access میشه (توی 4 ماهی که فن آوا بودم 1 بار قطعی داشتم کلا) و این اذیت میکنه آدم رو .
- پشتبانی در اوایل ضعیف ، جالب بود که اون اوایل تعداد پشتیبان کم بود ؛ هر بار همش یکی جواب میداد و یکبار هم حتی فکر کنم آبدارچی بودو موقع قطعی هم جواب نمیدادند اما خب چون مشکلات کم بوده ، گذرم به پشتیبانی زیاد نیافتاده ولی این اواخر که تماس گرفته بودم ؛ وضعیت خیلی خیلی بهتر شده بود. ادبشون هم که همیشه توی این مواقع خوب بوده.
در کل این مشکلاتی هست که ممکنه باهاشون روبرو بشید و خودتون هم خوب میدونید که منطقه به منطقه فرق میکنه و ممکنه اصلا حتی همچین مشکلی رو نبینید.
نظر خودم رو هم بعد از 4 ماه بودن توی این شرکت بخوام به دوستان عزیز بگم ؛ کاملا راضی ام
شاد و پیروز و سربلند باشید.
سلام دوستان ، خواستم ببينم در كل راضي هستيد از اين شركت؟؟؟
كسي مركز مخابراتي محلاتي هست كه از نوين نت سرويس گرفته باشه؟!
دوست عزیز شما کدوم شهر هستی ؟! و اینکه لطف کن اگه میتونی شبانه رو هم تست کن . ببین شبی چند گیگ میتونی دانلود کنی . ممنون![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)