کادربندی هم بهتر نمیشه کرد?
اینم ادیت خودم برای عکس آبشار(فکر کنم کراپی که کردم کادرو خراب کرده باشه نه?)
کلا اشکالاتشو بگید
![]()
کادربندی هم بهتر نمیشه کرد?
اینم ادیت خودم برای عکس آبشار(فکر کنم کراپی که کردم کادرو خراب کرده باشه نه?)
کلا اشکالاتشو بگید
![]()
بسیار عالی
خوشمان امد
هم سوژه خوبی داره و هم خیلی عالی ادیت و HDR شده
پ.خ چک کنید
ممنون
HDR خوبی شده . سوژه هم جذابه ..
فقط یه پیشنهاد . اونم اینکه از روش Mask و کار با لایه هم در فتوشاپ امتحان کن که باعث میشه اون مقدار نویزی که در آسمان و هاله ی سیاهی که افتاده به وجود نیاد ...
و یه سوال ؟ با چه فوکالی گرفتی ؟ آخه انگار با لنز واید گرفتی یه جوری اعواج ایجاد شده
ممنون .
آره روی 10 میلیمتر گرفتم (کنن 10-22) آخه تنها فوکالی که این کادر رو میداد همین بود . عقب تر هم نمیشد رفت !
نه منظورم این نیست که بد شده کادر .. منظورم این بود جذاب شده با این اعواج ولی از اونجایی که میدونستم D7000 داری با لنز کیت گفتم بپرسم ببینم شاید فوکال 18 این کادر رو داده![]()
با دوربینهایی در حد canon powershot sx150 is هم میشه عکسهای hdr گرفت؟
و یا تکنیک بوکه کردن رو پیاده کرد؟
عکس اخری بسیار جالب شده
سلام
آقای spak ادیت زیبایی انجام دادین
دوستان به نظر من یه تایپیک برای توضیح و آموزش تکنیک های عکاسی دیجیتال مثل همین اچ دی آر و پانوراما و. .. بذاریم
من خودم می خواستم تایپیکو بزنم گفتم این جا بگم یکی از دوستان که وارد تره تایپیکو بزنه
با تشکر
با همه دوربینا میشه گرفت HDR یه تکنیک نرم افزاریه کافیه شما سه عکس با نور پردازی های متفاوت بگیرید(میشه تعداد بیشتری یا کمتری هم گرفت یک شات هم میشه)یکی روشن یکی تاریک و یکی عادی بعد با نرم افزاری مثل فتومایکس یا فتوشاپ عکس اچ دی آر درست کنید تجربه و مهارت توی بهتر شدن عکستون موثره
Spak عکست خیلی جالب شده ، میتونی بفرستی برا تبلیغ تندر 90 .
اون لوگوی پایین عکس مال چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)