خيلي خلوته
آقا راستي يه چيزي واسه شما هم پيش اومده كه بازيتون هنگ كنه
كلي بازي كردم سيوم خراب شده هر وقت لود ميكونم ميپره بيرون
خيلي خلوته
آقا راستي يه چيزي واسه شما هم پيش اومده كه بازيتون هنگ كنه
كلي بازي كردم سيوم خراب شده هر وقت لود ميكونم ميپره بيرون
هفته ی اخر لیگ ایتالیا هستم....اولین فصل تو football manager هستم...تیمم که 100 بار گفتم لاتسیو هست...از سال 1999 این بازیو میکنم و همیشه هم با لاتسیو استارت زدم...خیلی جالب بود تو این سری 2012...در همین فصل اول جام حذفی رو بردم و الان هم در حساس ترین برهه هستم...اخرین هفته سری آ هستش و رتبه ی تیم ها به این گونه می باشد:
1-میلان 71 امتیاز با 37 بازی
2-لاتسیو 71 امتیاز با 37 بازی((تفاضلم کمتره سه تا))
3-اودینزه 70 امتیاز با 37 بازی
4-ناپولی 69 امتیاز با 37 بازی
دعا کنید که هفته ی اخر نتایج به نفع من رقم بخوره..........!بهتون یه شام اساسی میدم!
خیلی بودجه ام کمه...واقعا دنبال افزایش اعتبارم میگردم تا تیمهای بزرگ به من پیشنهاد بدن....من تو سری 5 سال پیش
تو حدود 12 سال لیگ ایتالیا و فرانسه و انگلستان و بردم...لیگ قهرمانان رو هم با لاتسیو و ارسنال بردم....
سلام منم اول فيامنيجر باز بودم ولي آخر اومدم سراغ فوتبال منيجر چندسالي هست مشكل عمده فوتبل نسبت به فيفا عكس بازيكناست كه قابل دانلوده .من خواهش ميكنم يكي از دوستان يه دانلود خوب fmrteبگذاره با كد فعالسازي و نحوه كاربابرنامه كدش گيرنمياد 1يوروهم بيشتر نيست ولي paypalميخواد نحوه كارش هم درست بلد نيستم اول بايد بازي بازبشه بعد نرم افزار ؟
من خودم از این FMRTE استفاده می کنم ورژن 5.0.2
آپلودش کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز هم بزنید 123456
نیاز به dotnetfx4 داره که تو اینترنت هست
بعد از نصب باید بازی رو استارت کنی و سیوت را لود کنی و بعد FMRTEرا استارت کنی و ...
Last edited by وین رونی; 10-05-2012 at 21:44.
دمت گرم رفيق خيلي ممنون نميدوني چقدر خوشحال شدم
فقط دان نميشه ارور پسورد ميده شما يه تستي بكن
اونوقت برنامه سريال راه اندازي نميخواد ؟
دوتا سوال جديدهم داشتم يكي اينكه برخي بازيكنا راضي ميشن بيانلياي و جنت ميگه اون هارو تو ليست my cilentگذاشته ومذارهنمينهك ك ودرنهايت نميتنيو قرارداد ببندي اين راه حلي نداره ؟
دوم اگه اين نرم افزار مشكلش حل نشد يه ترينري براي بودجه تيم وجود نداره ؟
ممنون
Last edited by naraqi110; 11-05-2012 at 05:38.
رمز رو که گفتم 123456 وارد کن
سوال اولت رو متوجه نشدم حروف چسبیده بهم اصلاً نتونستم بفهمم چی نوشتی
اما برای افزایش بودجه راحتترین کار استفاده از همین FMRTE هست اما راه دیگه ای هم هست که مثلاً یه بازیکن داغونت رو بذاری برای فروش با یک قیمت نجومی بعد بری یه بازی جدید شروع کنی با یک تیم با بودجه بالا مثلاً من سیتی بعد با من سیتی بیای بازیکن اون تیم اولت را که گذاشتی برای فروش بخری بعد بری سراغ بازی اولت(همون تیم اولت)می بینی با فروش اون بازیکن(خرید من سیتی)کلی پول اومده تو حسابت
رمز رو ميزنم ميگه اشتباهه البته اگه فرق خاصي نداره همين نسخه رو از يه جاي ديگه دان كردم كدفعالسازيش رو نداري؟
اون سوالم اين بود گهگاه بايه تيم وبازيكن كنار مياي ولي ايجنت لعنتي ميگه اين بازيكن تو ليست my cilentهست ونميتوني بگيريرش راه حلي نداره ؟
اون رمز هم حل شد نميدونم چراديشب نميشد نكنه رفتي عوضش كردي ؟درنهايت خيلي ممنون
آره واقعیتش رمز رو عوض کردم
در مورد سوالت الآن چیزی نمی دونم جستجو می کنم جوابتو میدم
حالا خودم یه مشکل دیگه دارم
با یه بازیکن توپ قبل فصل قرارداد بستم و همه چیز انجام شد اما نمی دونم چرا الآن که آخر فصله نیومده تو تیمم در حالی که تو مشخصات بازیکن زده عوض تیم پرسپولیس(تیم من)و قرار داد هم طوری بود که باید تو این فصل بازی می کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)