تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 19 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 190

نام تاپيک: مشاوره برای خرید پرینتر Printer

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ولی اچ پی چنده؟کدومش بهتره؟خیلی باهم تفاوت دارند؟
    مدل اچ پی چی هست؟
    راستی اینجا که بحث رنگی جوهرافشانه منم لازم دارم کم وبیش ولی ضروری نیست میشه با نبودش کنار اومد.جوهرافشان واسه خونه که استفاده نکنی چند وقت خشک نمیشه؟اگه اینجور باشه که خشک نشه و یا راه حلی واسش باشه که خیلی عالی میشه واسه من.(ممنون میشم کامل و جامع راهنمایی کنی که کمتر مزاحم وقتت بشم در آینده)

ممنون
    نه 1102 اچ پي و 6000 كانن مثل هم هستند قيمت دقيق ندارم فكر كنم 1102 بايد 170-180 باشه. همون كانن خوبه.
    بستگي به خيلي چيزها داره ولي ما معمولا مي گيم 5-7 روز يكبار بايد پرينت كني كه خشك نشه حالا هر چي بيشتر بهتر!
    همشون امكان خشك شدن دارند راه حل هم هست براش و زياد و هرچي زودتر اقدام بشه امكان درست شدنش زياد هست ولي ما به همه ميگيم از اول در نظر داشته باش شرايط كار رو تا بعد اگه خشك شد در جريان باشي!
    پس اصل بر اين هست كه باهاش پرينت كني تا مشكلي پيش نياد چرا كه كيفيت يه چيز نسبي هست ممكنه شما راه هاي زيادي رو روش امتحان كني ولي كيفيتش مثل روز اول نشه ممكن هم هست خيلي خوب بشه.
    به هر حال پيشگيري بهتر از درمان است!!!

2. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بهترین پرینتر لیزری ‏HP‏ برای مصرف خانگی چیست؟

درود
    به نظر شما بهترین چاپگر سیاه و سفید لیزری ‏HP‏ برای مصرف خانگی کدام مدل است؟ نمی خوام بعد از ‏شش ماه استفاده افت کیفیت و خرابی رو داشته باشم و بعد از جنس خریده شده پشیمون بشم. پس بهترین ‏و سخت جون ترین چاپگر لیزری ‏HP‏ که می شناسید رو معرفی کنید تا برم سراغش.‏
    با سپاس
    بدرود

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بهترین پرینتر لیزری ‏HP‏ برای مصرف خانگی چیست؟

درود
    به نظر شما بهترین چاپگر سیاه و سفید لیزری ‏HP‏ برای مصرف خانگی کدام مدل است؟ نمی خوام بعد از ‏شش ماه استفاده افت کیفیت و خرابی رو داشته باشم و بعد از جنس خریده شده پشیمون بشم. پس بهترین ‏و سخت جون ترین چاپگر لیزری ‏HP‏ که می شناسید رو معرفی کنید تا برم سراغش.‏
    با سپاس
    بدرود
    چندكاره يا تك كاره؟
    سخت جون ترين پرينتر با قيمت بالاتر بدست مياد ولي معمولا توي خونه خيلي به دستگاه فشار نمياد و پايين ترين دستگاه ها هم جواب ميده.
    پس چه تعداد پرينت در ماه و چه قيمتي؟!

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چندكاره يا تك كاره؟
    سخت جون ترين پرينتر با قيمت بالاتر بدست مياد ولي معمولا توي خونه خيلي به دستگاه فشار نمياد و پايين ترين دستگاه ها هم جواب ميده.
    پس چه تعداد پرينت در ماه و چه قيمتي؟!

شاید یه چیزی حدود 200 در ماه. فقط کار شخصی و یکسری کتاب یا مقاله هست که باید چاپ بشه و برای کار که پول در بیارم نیست. تک کاره می خوام . میشه با 120 تومن یک چیزی خوبی مهیا کرد. دنبال یه چیزی هستم که یک 6-7 سالی بدون مشکل با ماهی 100 تا 200 پرینت کار بکنه.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با سلام.من یک پرینتر 3 کاره خوب میخوام.
    مصرفم هم خونگی هست.
    شاید نهایتا در ماه 30 تا پرینت بخوام بگیرم.
    ممنون میشم چند مدل پیشنهاد بدین.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شاید یه چیزی حدود 200 در ماه. فقط کار شخصی و یکسری کتاب یا مقاله هست که باید چاپ بشه و برای کار که پول در بیارم نیست. تک کاره می خوام . میشه با 120 تومن یک چیزی خوبی مهیا کرد. دنبال یه چیزی هستم که یک 6-7 سالی بدون مشکل با ماهی 100 تا 200 پرینت کار بکنه.

ممنون
    از برند اچ پي 1102 بود كه مناسب بود! الان گرون شده شايد 50 تومن بيشتر از پول شما.
    با اين مبلغ پيشنهاد ميكنم چند تومن بذاري روش و كانن lbp6000 بگيري كه حدود 130 بايد باشه.

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

با سلام.من یک پرینتر 3 کاره خوب میخوام.
    مصرفم هم خونگی هست.
    شاید نهایتا در ماه 30 تا پرینت بخوام بگیرم.
    ممنون میشم چند مدل پیشنهاد بدین.
    ليزري يا جوهر افشان؟
    و چقدر پول مي خواهيد هزينه كنيد.

8. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر برای خونه می خوام در حد هفته ای چند صفحه ای عکس 10-15 صفحه متن حالا یکم بالا پایین
    تا 250-200 تومن این حدودا تک کاره...
    از اونجا که ممکنه یکی 2هفته ایم کار نکنم مثلا حالا به نظرتون جوهر افشان باشه یا لیزری که هم دردسرش کمتر باشه هم هزینه ش ؟
    .
    .
    .
    ممنونم...
    Last edited by n*7; 14-01-2012 at 00:26.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر برای خونه می خوام در حد هفته ای چند صفحه ای عکس 10-15 صفحه متن حالا یکم بالا پایین
    تا 250-200 تومن این حدودا تک کاره...
    از اونجا که ممکنه یکی 2هفته ایم کار نکنم مثلا حالا به نظرتون جوهر افشان باشه یا لیزری؟
    .
    .
    .
    ممنونم...
    اگه از الان احتمال مي ديد يكي دو هفته اي باهاش پرينت نكنيد جوهر افشان نگيريد بهتره!
    ليزري رنگي هم به درد چاپ عكس نمي خوره.(البته نگفتيد عكس رنگي يا سياه و سفيد!!!)
    جوهر افشان به عنوان مثال! كانن ip4840 بگيريد ولي حداقل هفته اي يكبار باهاش پرينت كنيد.

11. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

n*7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باسلام
    یه راهنمای لطفا برای مصرف خانگی به نظرتون p50 اپسون فقط برا چاپ عکس مناسبه ؟ اگه مدل بهتری هست لطفا راهنمای کنید ؟ فقط فقط برای چاپ عکس میخوام این مدلها رو دارم زیاد راضی نیستنم : اچ پی لیزری 1025 رنگی - اپسون 4900 - کانون سی 800 -

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باسلام
    یه راهنمای لطفا برای مصرف خانگی به نظرتون p50 اپسون فقط برا چاپ عکس مناسبه ؟ اگه مدل بهتری هست لطفا راهنمای کنید ؟ فقط فقط برای چاپ عکس میخوام این مدلها رو دارم زیاد راضی نیستنم : اچ پی لیزری 1025 رنگی - اپسون 4900 - کانون سی 800 -
    p50 براي مصارف غير خانگي هم مناسبه! چون دستگاه حرفه اي هست و تانك روش خيلي خوب جواب مي ده و هم 6 جوهر مجزا داره.براي خونه هم جواب ميده اگه قيمت 250-300 تومنيش زياد نباشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •