تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 20 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 198

نام تاپيک: بهترین بازی های 2011 از نگاه سایت ها و نشریات معتبر

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عزیزم بنده درمورد پست حامد و مراد صحبت کردم ربطشو به بحث شما نمیدونم !!!
    بحثی که در این تاپیک در مورد گرافیک شکل گرفت، در مورد جایزه گرافیک تکنیکی Gamespot بوده... ربطش به بحث ما هم از این نظره که بحث ما در مورد گرافیک تکنیکی این عنوان ها بود، و کامنت شما هم در مورد گرافیک و اشاراتی به گرافیک تکنیکی.

پسر خوب از بحث های من کلا سر دراوردی ؟؟ من میگم به بحث تکنیکی کاری ندارم میگی تکنیکی بحث کن ؟؟میگم تنها ظاهر برام مهمه ( ظاهر = ویژوال !!) بعدا میگی وارد بحث visual شدی ؟؟خوب من کل بحثم همین بخش visual بود !!! به گرافیک تکنیکی هیج کاری نداشتم !!!
    قبل از دادن پاسخ های شتاب زده حتما پست رو یه بار بخونین !

موفق باشیم !
    پاسخ من شتاب زده نبود، بلکه شروع پست شما به این صورت بود:

اقا منم نظر خودمو بگم.
    بحث گرافیک شد بنظر من اینکه بگیم صرف گرافیک تکنیکی در یک بازی مهمه بسیار اشتباهه !!!
    همچنین اشاره های شما به تکنیک های DX11 و... باعث شد که بنده تصور کنم دارید بحث گرافیک تکنیکی رو ادامه میدید...

به هر حال اگه منظورتون گرافیک تکنیکی نبوده پس سوتفاهم شده و بحث تموم هست.

پیروز باشید.

2. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

آرمین جان، بحث از ابتدا سر انتخاب نشدن یا بهتر بگم نامزد نشدن Uncharted 3 تو قسمت Best Technical Graphic بود که شما این وسط اومدی نظر شخصیتونو گفتید و عرفان هم ظاهراً با فکر این که شما هم دارید ادامه بحث رو میگیرید جوابتونو داد...
    حالا منم نظر خودمو در مورد انتخاب Crysis 2 بگم.
    شاید Uncharted 3 از نظر بصری تونسته باشه گرافیک خیلی خوبی رو به نمایش بزاره ولی خیلی بعیده که از نظر تکنیکی در مقابل عناوین نسخه PC بازی هایی مثل Witcher 2, BF3, Crysis 2 حرفی برای گفتن داشته باشه. حالا بگذریم از این که سر گرافیک بصری Witcher 2 می خواستم سرمو بکوبم به دیوار!
    ولی از این قضایا بگذریم Uncharted 3 انصافاً حق اینو داشت که حداقل بتونه نامزد این بخش بشه که به نظرم گیم اسپات یکم شیطونی کرد...

4. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بحثی که در این تاپیک در مورد گرافیک شکل گرفت، در مورد جایزه گرافیک تکنیکی Gamespot بوده... ربطش به بحث ما هم از این نظره که بحث ما در مورد گرافیک تکنیکی این عنوان ها بود، و کامنت شما هم در مورد گرافیک و اشاراتی به گرافیک تکنیکی.
    گیم اسپات خره کیه !!!
    کلا بازی شدیدا شبیه فیلمه ! شاید کسی سرپیکو رو ببینه وسطش بلند شه بره !!! شاید یکی همین فیلمو بار ها بشینه ببینه !! بازی هم همینه !! نمیشه به فلان سایت گفت تو چرا اینو انتخاب نکردی یا چرا فلانیو انتخاب کردی!!
    مقصود از پاراگراف بالا اینه که بنظر من بحث سر انتخاب سایتا کلا درست نیست ! پس واردش نمیشم !!
    آرمین جان، بحث از ابتدا سر انتخاب نشدن یا بهتر بگم نامزد نشدن Uncharted 3 تو قسمت Best Technical Graphic بود که شما این وسط اومدی نظر شخصیتونو گفتید و عرفان هم ظاهراً با فکر این که شما هم دارید ادامه بحث رو میگیرید جوابتونو داد.
    acceptable !!!
    شاید Uncharted 3 از نظر بصری تونسته باشه گرافیک خیلی خوبی رو به نمایش بزاره ولی خیلی بعیده که از نظر تکنیکی در مقابل عناوین نسخه PC بازی هایی مثل Witcher 2, BF3, Crysis 2 حرفی برای گفتن داشته باشه. حالا بگذریم از این که سر گرافیک بصری Witcher 2 می خواستم سرمو بکوبم به دیوار!
    در مورد بحث تکنیکی سوادم به اندازه دوستان نیست پس نظرم هم شاید مقبول نیفته اما حتی در بعد تکنیکی ( باز هم تاکید میکنم بنظر من !!) witcher 2 از کرایسیس و BF و UC بهتر بود .
    تو یه مقاله در مورد تکنیک های به کار رفته در این بازی می خوندم ( یه بلاگ فرانسوی زبان طرفدار این بازی بود ) علاوه بر اینکه از لیست بلند بالای بخش تکنیکی بازی ، تکنیک هایی مثله light shaft یا depth of field خارق العاده بازی یا draw distance یا سیستم نور پردازی و ... ، صحبت کرده بود از کیفیت همه اونها هم به شدت تعریف کرده بود . بعد از خوندن اون مقاله کلا نگاهم به witcher عوض شد !!
    +
    ولی از این قضایا بگذریم Uncharted 3 انصافاً حق اینو داشت که حداقل بتونه نامزد این بخش بشه که به نظرم گیم اسپات یکم شیطونی کرد...
    ارین قضیه شیطنت که منتفیه چون قبلا GS نشون داده که اهل زد و بند و اینجور کارها نیست ( لیست بهترین بازی های سال های گذشتش هم گواهی بر این موضوعه ) ، پس ما به فال نیک گرفته میگیم حتما بودجشون نرسیده نتونستن بازی رو بخرن بخاطر همین حسابش نکردن !!!

6. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

البته عرض کنم بحث اول اول سر این بود که انتخابای گیم اسپات خوب نیس و مال ign و vga خوبه که بحث داشت ادامه پیدا می کرد که سر بهترین گرافیک تکنیکی یه جوری شد و به کشمکش رسیدیم

+

حالا بقیه بحثا رو بنده کاری ندارم ولی در مورد بهترین گرافیک تکنیکی و..... . :

اکثر ما گیمرها(من جمله خودم)تعریفمون از گرافیک اون چیزی هست که می بینیم(اونم نه با چشم منتقد گرافیک بلکه با چشم گیمر) و مثه digital foundry نستیم که بشینیم انواع و اقسام افکتا و فریم و موشن بلور و لبه و بریدگی تصویر و اینجور چیرا رو بسنجیم(البته نه اینکه ما هم سر درنمی اریم ولی بالاخره در مقابل نویسندگان digital foundry فکر کنم عقبیم)
    در نتیجه با این نگاه عادی انتخاب "بهترین گرافیک تکنیکی " ساده نیس ولی بله "بهترین گرافیک بصری " رو راحت میشه انتخاب کرد مثلا حتی میشه rayman origins رو هم انتخاب کرد(که دو تا از سایتا هم انتخاب کردن)
    مال گیم اسپات هم اون قسمتش صرفا تکنیکی بوده(که البته بازم به نظر من باید un3 نامزد میشد)

+

تو یه مقاله در مورد تکنیک های به کار رفته در این بازی می خوندم ( یه بلاگ فرانسوی زبان طرفدار این بازی بود ) علاوه بر اینکه از لیست بلند بالای بخش تکنیکی بازی ، تکنیک هایی مثله light shaft یا depth of field خارق العاده بازی یا draw distance یا سیستم نور پردازی و ...
    آرمین بهترین جا که انالیز می کنه بازیها رو digital foundry هستش(کهزیر مجموعه یوروگیمر) .........خیلی خیلی عالی انالیز می کنه گرافیک بازیها رو
    .
    .
    .

.
    Last edited by halflife g; 21-12-2011 at 18:24.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

گیم اسپات خره کیه !!!
    کلا بازی شدیدا شبیه فیلمه ! شاید کسی سرپیکو رو ببینه وسطش بلند شه بره !!! شاید یکی همین فیلمو بار ها بشینه ببینه !! بازی هم همینه !! نمیشه به فلان سایت گفت تو چرا اینو انتخاب نکردی یا چرا فلانیو انتخاب کردی!!
    مقصود از پاراگراف بالا اینه که بنظر من بحث سر انتخاب سایتا کلا درست نیست ! پس واردش نمیشم !!
    گرافیک تکنیکی چیزی هست که تقریبا در اون، سلیقه آن چنان مطرح نیست.

شما فیلم رو مثال زدید، من هم یک مثال میزنم: آواتار به نظر خیلی از سینما دوستان حرفه ای فیلم چندان ارزشمندی نبود از نظر داستان و ... ولی ایا کسی بود که بگه از نظر جلوه های دیداری و همون گرافیک خودمون ضعیف بوده؟

حرف شما در مورد انتخاب بهترین بازی و ... قابل قبوله ولی برای گرافیک تکنیکی، خیر.

در مورد بحث تکنیکی سوادم به اندازه دوستان نیست پس نظرم هم شاید مقبول نیفته اما حتی در بعد تکنیکی ( باز هم تاکید میکنم بنظر من !!) witcher 2 از کرایسیس و BF و UC بهتر بود .
    تو یه مقاله در مورد تکنیک های به کار رفته در این بازی می خوندم ( یه بلاگ فرانسوی زبان طرفدار این بازی بود ) علاوه بر اینکه از لیست بلند بالای بخش تکنیکی بازی ، تکنیک هایی مثله light shaft یا depth of field خارق العاده بازی یا draw distance یا سیستم نور پردازی و ... ، صحبت کرده بود از کیفیت همه اونها هم به شدت تعریف کرده بود . بعد از خوندن اون مقاله کلا نگاهم به witcher عوض شد !!

Wicther 2 از نظر تکنیکی بازی بسیار قدرتمندی بود و همون Light Shaft و DoF که گفتید + تکنیک های دیگه ای که در این گیم استفاده شده بودن بسیار عالی و قوی بودند.

ولی این که میگید از Crysis 2 هم قوی تر هست، مخالفم چون تقریبا تمام قابلیت های تکنیکی Witcher 2 + یه سری قابلیت بسیار قوی تر دیگه در Crysis 2 به کار برده شده بودن.

همون VL که بهش اشاره داشتید در Crysis 2 هم وجود داشت... همچنین DoF که البته DoF ـِ Crysis با استفاده از DX11 بود که باعث میشد Bokeh ها بتونن به اشکال مختلف ظاهر بشن...

سیستم نورپردازی و Global Illumination هم من تا به حال گیم حرفه ای تر از Crysis 2 ندیدم، یه شات از Crysis 2 گرفته بودم هر موقع میبینمش یاد Next Generation اینا میافتم کلا

لذت ببرید:

در این شات، چندین قابلیت و تکنیک مهم گرافیکی از جمله تکنیک های DX11 بیـــداد میکنن، یه کم دقت کنید به عظمتش پی میبرید

این عکس هم حیفم اومد نزارمش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن: الآن که میبینم چه Off Topic ـی شد این پست من... با عرض معذرت از دوستان ولی واجب بود!

پیروز باشید.

10. 12 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

گرافیک تکنیکی چیزی هست که تقریبا در اون، سلیقه آن چنان مطرح نیست.

شما فیلم رو مثال زدید، من هم یک مثال میزنم: آواتار به نظر خیلی از سینما دوستان حرفه ای فیلم چندان ارزشمندی نبود از نظر داستان و ... ولی ایا کسی بود که بگه از نظر جلوه های دیداری و همون گرافیک خودمون ضعیف بوده؟

حرف شما در مورد انتخاب بهترین بازی و ... قابل قبوله ولی برای گرافیک تکنیکی، خیر.
    ببین باز هم مطلق نمیشه بحث کرد . همون اواتار شاید یه فیلمی بیاد ادعا کنه که از تکنیک هایی در سطح اون فیلم یا فراتر از اون استفاده کرده ، حالا منبع دقیقی هست که بتونه ادعاش رو رد یا ثابت کنه ؟ در مورد کیفیت تکنیک ها هم نمیشه به راحتی بحث کرد .شما دقیق نمیتونی بگی موشن بلور کدوم بازی بهتره یا کدوم از تسلیشن بیشتر بهره برده ( چشمی و حدودی میشه ولی دقیق فکر نکنم ممکن باشه )

12. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ببین باز هم مطلق نمیشه بحث کرد . همون اواتار شاید یه فیلمی بیاد ادعا کنه که از تکنیک هایی در سطح اون فیلم یا فراتر از اون استفاده کرده ، حالا منبع دقیقی هست که بتونه ادعاش رو رد یا ثابت کنه ؟ در مورد کیفیت تکنیک ها هم نمیشه به راحتی بحث کرد .شما دقیق نمیتونی بگی موشن بلور کدوم بازی بهتره یا کدوم از تسلیشن بیشتر بهره برده ( چشمی و حدودی میشه ولی دقیق فکر نکنم ممکن باشه )

آواتار رو برای اون حرفتون مثال زدم که گرافیک تکنیکی سلیقه ای نیست.

چشمی تا حدودی میشه، ولی با آنالیز و دقت زیاد به راحتی معلوم میشه. در مورد Motion Blur و Tess هم بله تا حدود زیادی امکان داره ولی الآن شدیدا من عجله دارم و بحث رو موکول میکنم به بعد

پیروز باشید.

14. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من هم وقتی به منتقدها گفتم انتخاب نکنید که بین ما بحث میشه گفتن برید تاپیکتون رو ببندید تابحث نشه
    لطفا برای جلوگیی از این موجب ادامه ندید چون دیگه خیلی داره کش داده میشه ...
    سعی کنید موفق باشید

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سایت/مجله oxm که رسانه رسمی کنسول xbox 360 هست هم بهترین های سال رو برای کنسول x360 در شاخه های مختلف انتخاب کرده که در زیر می بینید :

Best Co-Op Multiplayer:
    Portal 2

Best Multiplayer Game:
    Battlefield 3

Best DLC :
    Freddy Krueger

Best XBLA Game :
    Torchlight

Best Story:
    Catherine

Best Developer :
    Rocksteady Studios / Epic Games

Best Art Direction:
    El Shaddai

Best Music:
    Bastion

Best 3DTV Support:
    Gears of War 3

Best Voice-acting:
    Dragon Age II

Best Character:
    Wheatley

Best Action-Adventure Game:
    Batman: Arkham City

Best Original Game:
    L.A. Noire

Best Fighting Game :
    Mortal Kombat

Best Kinect Game :
    Dance Central 2

Best Racing Game :
    Forza Motorsport 4

Best Role-Playing Game :
    Deus Ex: Human Revolution

Best Shooter
    Game :
    Gears of War 3

Best Sports Game :
    NBA 2K12

Soul-Crushing Game :
    Dark Souls

Worst Game :
    Hulk Hogan's Main Event

Game of the Year 2011:
    The Elder Scrolls V: Skyrim

.
    .
    .
    .

Last edited by halflife g; 23-12-2011 at 19:25.

17. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

لیست oxm 3-4 تا مشکل داره به نظرم!
    1.Best Rpg:
    Deus Ex بازی خوبیه ولی با وجود دارک سولز و اسکایریم انتخاب کردنش به عنوان بهترین Rpg زیاد جالب نبود........
    2.Best DLC:
    امسال DLC های خیلی بهتری داشتیم مثل Old World Blues برای فال آوت نیو وگاس و این DLCـه فردی کروگر فقط یه کاراکتر اضافه میکرد و چیز خاصی نداشت.....
    3.Best Xbla:
    Bastion انتخاب مناسب تری ـه به نظرم،نسبت به یه بازی آرکید واقعا فوق العده عمل کرده و با اینکه Torchlight هم بازی خوبیه ولی ارزش bastion بیشتره...
    4.Best Voice Acting
    این مورد میتونه سلیقه ای باشه!مثلا من کلا از دراگون ایج 2 خوشم نیومد و کل بازی برام تیره و تاریک شد!
    پرتال 2 بیشتر لایق این عنوان ـه...........
    Last edited by Leon-117; 23-12-2011 at 22:16.

19. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •