من کلی 3gp روش امتحان کردم . بیش از 80 درصد واسه من رو بی صدا پخش کرد ولی تک و توک هم بود که با صدا پخش میکرد .
من کلی 3gp روش امتحان کردم . بیش از 80 درصد واسه من رو بی صدا پخش کرد ولی تک و توک هم بود که با صدا پخش میکرد .
ممنون می شم من را راهنمایی کنید من همه تایپیک ها را خوندم به نظر شما من چه گیرنده دیجیتالی را بگیرم؟
1_2012 elcomax mv200
Blusens T14+ _2
3_xvision333
ایا الکومکس خدمات پس از فروشش خوبه
آپدیت هاش به موقع می آید
ممنون می شم من را رهنمایی کنید من امروز می خوام بخرم
دوستان اگر 3gp هایی که صدا دارند و بی صدا هستند هم بزارید اینجا بهتره که با سایر دستگاها چکشون کنیم.
شما باید بینید که تو ساری ساعت ارسال میشه یا نه چون بستگی به فرستنده تو اون شهر داره .
سلام
3gp هایی که صداشون مونو باشه یعنی فرمت صوتی AMR رو پخش نمیکنه . باید به صورت استریو و AAC باشه .
Last edited by afshin4841; 31-12-2011 at 15:04.
موضوع ساعت ربطی به هولوگرام تکتا نداره! یه بحث نرم افزاریه. من الان تو تهران استفاده میکنم و چه روی حالت دستی و چه اتوماتیک مشکلی ندارم.مشکل همین جاست دستگاه هایی که تاییدیه تکتا ندارند ساعت رو به صورت اتوماتیک از صدا وسیما دریافت نمی کنند .
همه دستگاه های MV200 ای که از شرکت عرشیان تجارت سما بیرون میاد هولوگرام تکتا داره. حالا اگه دستگاه شما نداشته با شرکت تماس بگیرید و پیگیری کنید تا براتون هولوگرام بزنند.من از نمایندگی ساری 2 تا الکومکس خریدم ، همه چیزشون کامل بود فقط هلوگرام تکتا نداشتن..
creative جان بعد از تحقیقی که کردم متوجه شدم که عدم دریافت ساعت همونطور که قبلا گفته بود مربوط به فرستنده هر شهر میشه . و لزوماً نداشتن تاییده تکتا دلیل بر دریافت یا عدم دریافت ساعت نمیشه.
سلام دوستان...
ممنونم از پاسختون ، منم برای حالت خودکار با نظر شما موافقم ، ولی چرا تو حالت دستی بعد از استنبای و
روشن کردن مجدد ساعتش بهم میخوره؟؟؟
هلوگرام تکتا روی دستگاه داره ، تازه دیدمش ..
Last edited by modernpaps; 01-01-2012 at 10:15.
اقایون یکی کمک نمی کنه؟
سلام دوست عزیز
اولا که بلوسنس که فعلا اصلا گیر نمیاد پس میره کنار
الکومکس دستگاه بسیار خوبی هستش و آپدیت هم براش اومده و اگرم نیاز باشه بازم آپدیت میدن و در حال حاضر کاملترین دستگاه موجوده تو بازار .
البته xvision 333 هم دستگاه خوبیه ولی به کاملیه الکومکس نمیرسه .
سلام به همگی...
خلاصه فهمیدم مشکل تنظیم ساعت چیه..
امروز با پشتیبانی الکومکس صحبت کردم ، گفتن تنظیم ساعت خودکار فعلا تو شهرستانها غیر فعاله و مشکل تنظیم
دستی به خاطر مشکل نرم افزاریه که به زودی با آپدیت جدید برطرف میشه..
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)