خب پورشه مدل کایمن با کمی تغییرات برای سال 2009 وارد بازار می کنه از جمله موتور قوی تر گیربکس با کارایی بالاتر و خیلی موارد ریز دیگه
![]()
خب پورشه مدل کایمن با کمی تغییرات برای سال 2009 وارد بازار می کنه از جمله موتور قوی تر گیربکس با کارایی بالاتر و خیلی موارد ریز دیگه
![]()
2009 Porsche Cayman S
اینم مشخصاتش
Engine3.4 liter boxer-6Weight--AspirationnaturalTorque--HP320 hpHP/Weight9.3 lbs per hpHP/Liter94.1 hp per liter1/4 mile--0-62 mph4.9 seconds
![]()
پورشه 1300 اسب بخاری
گروه بین الملل: پورشه از اتومبیل هایی است که به شدت مورد علاقه تیونرها است و قابلیت های این خودرو دست متخصصان دستکاری بدنه و موتور را باز گذاشته است.
گروه تخصصی 9FF که تبحر ویژه ای در تیونینگ انواع مدل های پورشه دارد اخیراً از یک مدل ویژه بر مبای 911 به نام « دراکستر » پرده برداشته که نیروی وحشتناکی برای شکافتن جاده دارد.
این خودرو با استفاده از موتور شش سیلندر خطی و دو سیستم غول آسای توربو می تواند به مرز 1300 اسب بخار دست یابد که برای به حرکت در آوردن یک هواپیمای آموزشی هم کافی است.
این نیروی عجیب و حیرت آور در برابر 1168 کیلوگرم وزن در اکستر می تواند به شتابگیری فوق العاده بینجامد ، به طور مثال این خوردو می تواند در عرض 9/5 ثانیه به سرعت 260 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند اما سرعت نهایی آن هنوز اعلام نشده است.
چهارشنبه، 4 دی 1387
911 gt3 با کمی تغییرات در سال 2010
Porsche 911 GT3
Price$112,200Production--Engine3.8 liter boxer-6Weight--AspirationnaturalTorque--HP435 hpHP/Weight--HP/Liter114.5 hp per liter1/4 mile--0-62 mph4.1 secondsTop Speed194 mph
Last edited by corey; 31-01-2009 at 10:59.
خرید سهام اسکانیا توسط پورشه
شرکت خودروسازی پورشه در نظر دارد سهام شرکت کامیونسازی اسکانیای سوئد را خریداری کند.
پورشه تنها خودروساز جهان است که در سال 2008 میلادی شاهد سود دهی اقتصادی بود و در روزهای اخیر اقدام به افزایش سهم خود در شرکت فولکس واگن کرد. فولکس واگن به تنهایي مالک 50درصد از سهام شرکت اسکانیا است و در صورتیکه پورشه بخش دیگری از سهام اسکانیا را خریداری کند تسلط آن شرکت بر عملکرد اسکانیا بیشتر و بیشتر
خواهد شد.
مطالعات نشان ميدهد بحث بین پورشه و اسکانیا بر سر قیمت سهام است. اوایل ماه ژانویه دو شرکت در مورد قیمت خرید این سهام به توافق رسیده بودند ولی هماکنون سخنگوی پورشه اعلام کرده است با توجه به بحران و تنزل ارزش سهام اغلب شرکتها قیمت پیشنهادی بالا است. مذاکره در مورد قیمت و خرید این سهم توسط پورشه همچنان ادامه دارد.
دنیای اقتصاد پنجشنبه 17 بهمن 1387
دوستان عزیزم معذرت میخوام ولی تلفظ درست این اتومبیل پورش هستش نه پورشه...
ما که توی همه گیمها و برنامه ها پورشه شنیدیم و کسی پورش نگفته دوست من و در واقع اسم بنیانگذار شرکت پرفسور فردیناند پورشه هستش.
سلام
اسم اصلی پورشه هست ولی به صورت مخفف پورش میگن
اگه NFS Carbon بازی کرده باشین میدونین که یارت میگه پورش ولی پلیس ها میگن پورشه!
من خیلی با پورش های جدید حال نمیکنم نمیدونم چرا ولی پورش های قدیمی تر رو خیلی دوست دارم مثلا یه 911 برای سالهای 94-90 سال 94-95 فکر کنم فیس لیفت شد البته این مدل 94-95 هم کاملا نسبت به مدل جدید ترجیح میدم، قیمت مناسبی هم داره الان فکر کنم با 15-16 هزار دلار بشه یکی خرید. ولی اصلا اصالت و شرافت از این ماشین میریزه همینطور یجور ماشین جنتلمنه اصلا، مخصوصا مدل های Convertible. اگر ایران نبودم همین الان ماشین رو میفروختم یه 911 توپ میخریدم و زندگی میکردم![]()
![]()
Last edited by milky way; 04-04-2009 at 14:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)