تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 79 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزيز Farshid 72 تصور ميكنم اين ديدگاه شما به خاطر اينه كه اپل رو با سنگ محك شركتاي ديگه مي سنجيد. مطمئن باشيد هيچ وقت محصولات جديد اپل نسبت به مدلهاي قبلي كم نميارن و قرار نيست نسبت به خريد اونها رغبت نداشته باشيد، مگر اينكه مشكل مالي اجازه نده، اين حرف رو من از روي شواهدي كه ديدم ميزنم نمونه ش آمار ٧٠٪ از خريداران iPhone 4S بود كه اقدام به آپديت كردن از آيفون قبليشون كرده بودند.
    البته اشتباه نشه توي اكوسيستم اپل شما با آپديت سخت افزاري هرگز نبايد با ديوايس قديميتون خداحافظي كنين و اونو به موزه گجت هاتون بفرستيد! بازهم بر خلاف بقيه شركتا اپل بهترين پشتيباني از محصولات قديمي رو داره، شاهد اين مدعا (:دي) هم آپديت نسخه ٥ واسه آيفون 3GS و آيپد اورجينال بود.
    در مورد بحثهاي فني هم كه كرديد من اطلاعاتي ندارم ولي مطمئن هستم چيزايي كه شما پيش بيني كردين اتفاق نخواهد افتاد.

2. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینجا توضیحاتی درباره چهار هسته ای ها دادم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اپل تا به حال در تاریخش هیچ دستگاهی نساخته که Performance ضعیفی داشته باشه و یکی از تخصص های اپل پیدا کردن قدرت سخت افزاری کافی برای محصولاتشه. حالا چه چهار هسته ای باشه یا دو هسته ای سریع اپل تست هاشو می کنه و در نهایت محصولی که عرضه می کنه قدرت کافی داره.. درباره لگ زدن در بازیها هم اصلا امکانش نیست چون بازی ها رو بر اساس همین سخت افزار درست می کنن و به قولا Tune میشن، به علاوه GPU آیپد کماکان قوی ترین GPU است و پیشرفت هم احتمالا می کنه برای پشتیبانی کافی از رزولوشن احتمالی بالاتر.

به هر حال من قبلا خودم حدس زدم محصول دو هسته ای با فرکانس بالاتر (1.3-1.5 گیگاهرتز) باشه، و حالا باید صبر کرد و دید شاید چهار هسته ای بود و شاید دو هسته ای.

آیپد 2 که به نسخه جدید آپدیت میشه، همون تیک های جزئی هم در کار نخواهد بود! همونطور که آیفون 4/آیپد هم الان مشکل کارایی ندارن.. مدل آپگرید اپل بر مبنای دو ساله است و همین الان اصلا هدف اپل آپگرید افرادی که آیپد 2 دارن نیست، هدف آوردن افراد بیشتری در اکوسیستم و آشنا کردن همه با آیپده.. مثل هر نسل آیفون که هدف اپل آپگرید افرادی که نسل قبلی رو دارن نیست!
    اون توضیحی که در باب هسته ها دادید اونم پاسخ به حرفا های خودم بود ولی شما اونجا گفتیت که tegra پردازش موازی نداره و تنها دو هسته بهش اضافه شده!!!
    بهرحال هرکسی دوس داره آخرین ورژن از یه سیستم عامل رو داشته باشه که هم تفاوت هاش و مزیت هاش نسبت به سیستم های قبلی رو داشته باشه و هم اینکه یه محیط جدید رو تجربه کنن
    اگه اینجوری که شما میگید باشه پس با این حساب برای ورود افراد بیشتر به یک اکوسیستم سرعت پیشرفت اپل خیلی کند خواهد بود البته کند بودن رو از منظر مقایسش با prime یا محصولات دیگه نمیگم بلکه خود اپل با خودش منظورمه
    بهر حال تو هر نسلی که داره ریلیز میشه شخص انتظار داره که چیز هایی رو ببینه که تو نسل قبلی نبوده
    کسایی که LGA1366 دارن و میخوان مهاجرت کنن به LGA2011 قطعا هدفشون اجرای هرچه بهتر نرم افزار های نیست بلکه هدف رسیدن به قدرت بالاتر و امکانات و تجهیزاتی که نسل جدید نسبت به نسل قدیم در حال ارائه دادن هستش هست...حالا شخص میتونه هدفش OVER یا Render گرفتن یا هر دلیل دیگه ای میتونه باشه و چرا داره نسل الانشو که پاسخگوی تمام نیاز هاس هست رو ترک میکنه ؟؟؟
    بهر حال کسی هم که آیپد 2 داره اگه بخواد آیپد 3 بگیره بهر حال میاد یه مقایسه ای از آیپد الانش با نسل 3وم میندازه و بعد تصمیم میگیره ولی وقتی میبینه سیستم جدید تنها یک سیستم عامل جدید ( که اونو میتونه روی سیستم نسل ذوم بریزه) به همراه سخت افزار مشابه ولی با فرکانس بالاترو احتمالا حجم رم بالاتر ارائه میده مسلما نمیاد همچین کاری بکنه
    خیلی ها همین الان پول نمیدن 4S بگیرن و 4 میگیرن چون مزایایی که 4s داره با اندکی اختلاف ( البته جدا از امکان siri و بعضی امکانات دیگه...در مورد آیپد هم جدا از صفحه نمایش و بعضی امکانات دیگه که ممکنه ارائه باشه داریم بحث میکنیم) میتونه همون امکانات رو روی 4 داشته باشه
    گاهی اوقات تو بعضی بررسی ها میدیدم که گفته شده مثلا فلان سیستم نسبت به مدل قبلی خودش 20% سرعت و کاراییش افزایش یافته ولی آیا واقعا این 20% در حدی نیست که کسی که مدل قبلی رو داره اونو کنار بزاره
    بهرحال بنظر شخصی من برای کسی که آِیپد نداره آیپد 3 میتونه مناسب باشه!!!
    ولی برای کسی که خودش آیپد 2 داره فک نمیکنم بصرفه یا معقول باشه که اونو با آیپد 3 عوض کنه (البته بسته به نوع کاربری این عقیده متفاوته)
    ولی منی که این همه صبر کردن برای نسل جدید توقع همچین سیستمی رو نداشتم هر چند که همون آیپد 2 هم میتونست به نحو مطلوب پاسخگوی نیاز من باشه
    یه مثال میزنم ولی امیدوارم کسی ناراحت نشه :
    حال اپل مثل سونی میمونه.سونی هم اولش بازارو گرفت و قدرت نمایی میکرد ولی الان بفکر فروش بیشتر هست و طراحی محصولاتش که بتونه بیشترین بازده مالی رو بده ( در سطح کلان دارم صحبت میکنم نه در حد من گیمر یا شمای مهندس یا شمای گرافیست )
    ولی با این وجود بیشترین فروش رو داره محصولاتش حالا اپل هم همینجوره
    بنظر سیستم جدید آیپد 3 معقولانه هستش و کاملا مفید برای کسی که بخواد واقعا ازش استفاده کنه
    شاید حرفام به مانند کسایی بمونه که بعد ورود 4s گفتند اپل مارو مسخره خودش کرده ولی بعدا از حرفشون برگشتن
    کند روی ولی بهینه روی اپل رو مانند سونی دوس دارم چون سعی میکنه که با نیاز روز پیش بره نه فراتر نه کمتر...فک میکنم رمز موفقیت و در صدر ماندنش هم همین باشه...کما اینکه سیستم های ضعیفتر مثل تبلت نوکیا n900 که با وجود اینکه قابلیت نصب ubuntu و android gingerbread و meego و maemo رو داشت ولی چون کم بود فراموش شد...و همینطور prime چون بیش از سیستم عاملش بود سعی کنار گذاشته شد
    با ورود آیپد 3 تعداد طرفداران تبلت و اپل بیشتر خواهد شد و حتی شاید در آینده ای نزدیک جای آیفون و لپ تاپ رو بتونه پر کنه ( تا همین الان تا حدودی کرده) و گوش ما بیشتر با کلمه آیپد تا کلمه تبلت آشنا خواهد شد_طرف گلکسی تو دستش بود یارو بهش میگفت آیپد داری ؟؟؟ )))
    با تشکر

4. 3 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزيز Farshid 72 تصور ميكنم اين ديدگاه شما به خاطر اينه كه اپل رو با سنگ محك شركتاي ديگه مي سنجيد. مطمئن باشيد هيچ وقت محصولات جديد اپل نسبت به مدلهاي قبلي كم نميارن و قرار نيست نسبت به خريد اونها رغبت نداشته باشيد، مگر اينكه مشكل مالي اجازه نده، اين حرف رو من از روي شواهدي كه ديدم ميزنم نمونه ش آمار ٧٠٪ از خريداران iPhone 4S بود كه اقدام به آپديت كردن از آيفون قبليشون كرده بودند.
    البته اشتباه نشه توي اكوسيستم اپل شما با آپديت سخت افزاري هرگز نبايد با ديوايس قديميتون خداحافظي كنين و اونو به موزه گجت هاتون بفرستيد! بازهم بر خلاف بقيه شركتا اپل بهترين پشتيباني از محصولات قديمي رو داره، شاهد اين مدعا (:دي) هم آپديت نسخه ٥ واسه آيفون 3GS و آيپد اورجينال بود.
    در مورد بحثهاي فني هم كه كرديد من اطلاعاتي ندارم ولي مطمئن هستم چيزايي كه شما پيش بيني كردين اتفاق نخواهد افتاد.
    حرف شما رو قبول دارم حالا یه نسل قبل میتونه بخوبی پاسخگوی نسل جدید باشه ولی دو نسل قبل فک نمیکنم!!! مثا آیفون 2g و ios 4 که سنگین بود براش ولی اپل در کل تا جایی که از استقرا میشه فهمید تفاوت فرکانس سیستم هاش در حدود چند صد مگاهرتز هست و در حدی نیست که نتونه سیستم های جدید رو پردازش کنه
    در مورد بحث فنی هم باید بگم که من نگران این نیستم!!! چون کسی که در حوضه سخت افزار و سیستم عامل داره فعالیت میکنه درک میکنه کار اپل رو ولی مشکل اینجاس که بعضی منتقدانی چون gsmarena با ورود آیفون جدید کلی اونو زیر پا له کردید که چرا تغییر نکرده و چرا رمش همون مقدار قبلی هست ولی پردازنده ارتقا پیدا کرده!!! خب همین میتونه افراد رو از یه جامعه که واقعا جامعه مناسبی هست فراری بده
    هر کسی که تخصصی بخواد بررسی کنه میقهمه که اون میزان رم مناسب بوده ولی خب چون در سطح کلان بر ضدش حرف زده شد دیدگاه مردم نسبت به اون تغییر پیدا کرد...اپل اگه با ارائه هر محصول یک گام متفاوت برداره میتونه جلو خیلی از این حرفارو بگیره...سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که با برداشتن یک گام متفاوت چجوری میخواد سیستم های قبلی رو ساپرت کنه ؟؟؟ مثل همین ios 5 برای 3gs که خودتون مطرح کردید
    بهرحال قرار نیست که عین همون سیستم عامل برای نسل های قبلی هم پورت بشه کمااینکه مانند ساید سیستم ها و شرکت ها میشه از یه نسخه نصبتا ضعیف تر برای نسل های قدیمی استفاده کرد

6. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از قديم ميگن به دعاي گربه كوره بارون نمياد : دي. اين كه GSMArena هست صدتا گنده تر از اون هرچي هم راجع به يه چيزي بد بگن و اذهان مردمو نسبت به اون منحرف كنن بازهم نميتونن جلوي واقعيت رو بگيرن. بازم مثل هميشه تجربه اينو نشون داده، سونامي تبليغات منفي كه پس از مشكل آنتن آيفون ٤ به سمت اپل روانه شد رو يادتون نرفته كه؟ ولي در نهايت همه چيز برعكس شد. نتيجه اينكه اپل نبايد از بابت اين چيزا نگراني داشته باشه و طبق معمول كار خودشو به نحو احسن انجام بده. بعد از مدتي كه گذشت اعتماد كاربرا خودش همه اين تبليغاتو بي اثر ميكنه.
    نرم افزار جديد هم روي ديوايس قديمي قاعدتاً قرار نيست همون كارايي نسبت به ديوايس جديدو بده، به علاوه استراتژي جذب بازار براي محصول جديد خود به خود اين اجازه رو نميده ولي در كل سياست تك ديوايسي (: دي) اپل تا حدود زيادي جلوي اين مسئله رو گرفته.

8. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من که میگم کاملا مشخصه A6 یه cpu 2 هسته ایه همونطور که دوستان گفتن و همه میدونیم اپل سخت افزار و نرم افزارش رو با هم طراحی میکنه یعنی اگه بخواد 4 هسته ای استفاده کنه نرم افزارش رو هم گسترش میده و امکان استفاده ی درست از منابع سخت افزار رو به دستگاه میده و اینم مربوط میشه به ورژن بعدیه ios یعنی نسخه ی 6 و از اون زود تر و تو نسل 5 فکر نکنم این امکان رو قرار بده (البته ipad2 هم که اومده بود اول رو نسخه ی 4 بود که چندان برا 2 هسته بهینه نشده بود ولی 4 هسته ماجراش فرق میکنه) پس 4 هسته می افته برا ipad4
    ولی این معنیش این نیست که قراره ipad3 از نمونه های 4 هسته ایه اندورییدی عقب بمونه بلکه همین سخت افزار 2 هسته ای با افزایش قدرتی که پیدا میکنه و gpu قوی تر و درگیر کردن بیشتر در محاسبات( نه فقط گرافیک) و کمک دست cpu شدن به همراه برنامه نویسی مناسب و استفاده ی بهینه از منابع مطمعنا از بسیاری از نمونه های 4 هسته ای اندو فراتر خواهد بود

10. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من که میگم کاملا مشخصه A6 یه cpu 2 هسته ایه همونطور که دوستان گفتن و همه میدونیم اپل سخت افزار و نرم افزارش رو با هم طراحی میکنه یعنی اگه بخواد 4 هسته ای استفاده کنه نرم افزارش رو هم گسترش میده و امکان استفاده ی درست از منابع سخت افزار رو به دستگاه میده و اینم مربوط میشه به ورژن بعدیه ios یعنی نسخه ی 6 و از اون زود تر و تو نسل 5 فکر نکنم این امکان رو قرار بده (البته ipad2 هم که اومده بود اول رو نسخه ی 4 بود که چندان برا 2 هسته بهینه نشده بود ولی 4 هسته ماجراش فرق میکنه) پس 4 هسته می افته برا ipad4
    ولی این معنیش این نیست که قراره ipad3 از نمونه های 4 هسته ایه اندورییدی عقب بمونه بلکه همین سخت افزار 2 هسته ای با افزایش قدرتی که پیدا میکنه و gpu قوی تر و درگیر کردن بیشتر در محاسبات( نه فقط گرافیک) و کمک دست cpu شدن به همراه برنامه نویسی مناسب و استفاده ی بهینه از منابع مطمعنا از بسیاری از نمونه های 4 هسته ای اندو فراتر خواهد بود
    دوسته عزیز من اول حرفام گفتم که حرفای من برای مقایسه اپل با اندروید نیست بلکه هر کسی از خودش یه توقعی داره که اگه اون توقعی که ازش میره رو برآورده نکنه ازش گله میکنن که تو میتونستی پس چرا این کارو نکردی!!!
    حالا بحث ما در مورد اپلهم همینطوره...بنظر من اپل همین الان هم میتونه 4 هسته ای رو عرضه کنه و بهتره اول بسترشو برای این کار آماده کنه بعد...
    Prime هم چیز خاصی نداشت بلکه تنها 2 هسته اضافه تر داشت و در ضمن سیستم عاملش از این 4 هسته استفاده نمیکرد پس علنن بی استفاده بوده!!! مثل ویندوز xp و 12 گیگ رم !!!
    افزایش قدرت نه! افزایش سرعت

12. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه italto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یاعلی / سلام

دوستان شاید بهتر باشه به جای مقایسه آیپد با رقباش که احتمالا جاش یه تاپیک دیگه اس

کمی به احتمالات و شایعات در مورد تغییرات 3 با 2 صحبت بشه من یکسری تصویر که دقیق نمیدونم چقدر صحت دارن رو

میذارم و دوستانی که اطلاعات دارن در موردش توضیح بیشتر بدن :

بخصوص افزایش پورتها که نمیدونم مربوط به چی هست ؟!

مرسی

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

یاعلی / سلام

دوستان شاید بهتر باشه به جای مقایسه آیپد با رقباش که احتمالا جاش یه تاپیک دیگه اس

کمی به احتمالات و شایعات در مورد تغییرات 3 با 2 صحبت بشه من یکسری تصویر که دقیق نمیدونم چقدر صحت دارن رو

میذارم و دوستانی که اطلاعات دارن در موردش توضیح بیشتر بدن :

مرسی
    تصویر اول که خیلی قدیمی هست و فیک هست
    2 تصویر پایینی هم مربوط به آیپد 1 هست و ربطی به آیچد 3 ندارد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یاعلی / سلام

میذارم و دوستانی که اطلاعات دارن در موردش توضیح بیشتر بدن

مرسی
    اینها همه کانسپت هستن دوست عزیز و واقعیتی درشون نیست. اخبار نسبتا مستندی که ارائه شده اینها هستن:

آیپد 3 کمی ضخیم تر خواهد بود (بسیار کم)
    با صفحه Retina و رزولوشن 2048x1536
    دوربین های بهتر و FaceTime HD
    پردازنده A6 چهار هسته ای و GPU قوی تر
    4G LTE
    حافظه بیشتر (32-64-128)
    و یک مدل ارزون تر (شاید همین آیپد 2 فعلی)

داره خودمونی میشه italto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تصویر اول که خیلی قدیمی هست و فیک هست
    2 تصویر پایینی هم مربوط به آیپد 1 هست و ربطی به آیچد 3 ندارد
    اینها همه کانسپت هستن دوست عزیز و واقعیتی درشون نیست. اخبار نسبتا مستندی که ارائه شده اینها هستن:
    آیپد 3 کمی ضخیم تر خواهد بود (بسیار کم)
    با صفحه Retina و رزولوشن 2048x1536
    دوربین های بهتر و FaceTime HD
    پردازنده A6 چهار هسته ای و GPU قوی تر
    4G LTE
    حافظه بیشتر (32-64-128)
    و یک مدل ارزون تر (شاید همین آیپد 2 فعلی)
    یاعلی / مرسی و البته یه متن انگلیسی هم پیدا کردم که فکر میکنم اطلاعات خوبی بهمون بده اگر دوستان

کسی میتونی ترجمه کنه ممنون میشم

و یه سئوال شخصی اونم اینکه در نهایت 3 برتری خاصی نسبت به 2 خواهد داشت یا همچنان 2 محبوبیت خود را

کما فی السابق خواهد داشت ؟

مرسی

The video chip in 3 versions iPad

The famous British company Imagination Technologies introduced the latest generation of consumer attention GPU designed for mobile devices. Announcement of the video chip was held within the exhibition CES-2012.
    At this event, oddly enough, not a word was said about the nice well-known corporation Apple. But, nevertheless, it is worth staying a little more detail on the characteristics of its new products. Probably just such video accelerators are already planning to install in the future generation "kupertinovskih" tablets. Products and Yabloko are already captured in the ranks of his admirers most of the planet, in this regard as it is impossible, by the way, had an international SIM card that facilitates your mobile communication no matter where you are.
    Updated lineup of microprocessors has been named Rouge, these products may well brag that it has much better performance (up to approximately 20-fold), rather than chips by Apple, which were used in the Playstation Vita and the iPad 2. Today it is hard for people to imagine life without the Internet, so the Wi-Fi roaming is always important everywhere, both at work and at play.
    PowerVR G6200 G6400 and include four or as two computing clusters, and their total capacity will exceed the figure of 100 gigaflops. And the list of supported technologies, above all, speaks about the seriousness and importance of intentions Imagination: but OpenGL versions 3 and 4, and, of course, OpenCL 1.x, the new chips are characterized by the ability to recognize DirectX10 and DirectX11.1. To date, about eight companies that produce processors have provided your consent to use Rouge in equity SOC.
    Apple - this is a serious and major shareholder of the Imagination, the Cupertino crew has almost ten percent share in total capital. So all the "apple" mobile gadgets equipped with the latest IT-development, with the participation of Apple in all affairs of the company are the real guarantee that they are automatically provided with access to all the advanced technology Imagination.
    Hence, G6200, G6400, and could equally have all the odds, to light up in a new kupertinovskom tablet. For example, Playstation Vita obviously could already boast a new video chip to be released game console, tentatively scheduled for mid-February, because it enabled quad-GPU modification of iPods 2 models. If the iPad will be released in March 3, equipped with a video chip G6xxx, the fate of all portable consoles on the market the market will come under real threat.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •