بعذ میشه بهم بگی که این لپتاپ چه رنگهاییی داره ؟ بعد تو دیجی انلاین با همین کانفیگ هست؟ بعد اگه خودت اینو داری یه چندتا عکس بذار ازش .ممنون
بعذ میشه بهم بگی که این لپتاپ چه رنگهاییی داره ؟ بعد تو دیجی انلاین با همین کانفیگ هست؟ بعد اگه خودت اینو داری یه چندتا عکس بذار ازش .ممنون
من که فقط همین رنگ مشکی را دیدم اگر هم باشه من خبر ندارم
باید با فروشنده ها توی دیجی آنلاین تماس بگیری و دقیق کانفیگ را ازشون بپرسی چون این مدل کانفیگ متفاوت زیادی داره
بعد رنگ سیاهش زیاد جالب نیست چه کنم.بعد میگم این لپتاپ n55sl چه جوریاست؟؟؟؟
سلام علیکمقیمت با کانفیگهپردازنده: Intel 2670QM 2.2.GHz Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 8 GB DDR3هارد دیسک: 750 GB 5400 RPMکارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 555M DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" - Bright LEDامکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Portسایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7دیجی کالا زده یکساله ویستا 1699000قیمت بازارش باید زیر 1600 پیدا بشه
سلام علیکم
این مدلو من ندیدم
اما L آخرش یعنی گرافش GT635 هستش در مقایسه باGT 555M j تقریبا تو یه حدودن 2 تا کارت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت کانفیگ:
Ram 8GB
Full HD 1920*1080
HDD 750 7200RPM
را کسی در بازار داره؟
همشون همین مشکی هستن و بهت بگم خیلی به خش و جای انگشت حساس هست
فقط کارت گرافیکش 635 که خیلی یا همین 555 فرقی نداره
دوست عزیز اینی که تو میگی تو دیجی کالا رو دیدم.بعد تو دیجی کالا 2 مدلش هست اینا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که فرقشون تو رمشونه که تا چند روز پیش هارداشونم فرق میکرد ولی مثل اینکه کانفیگشو عوض کردن.حالا من کاری با هاردش ندارم.من میگم اینی که تو دیجی کالا هست گرافیکش 1 زده و درباره ال سی دی شم گفته BrightLcd که جایی نگفته fullhd من این اپتاپو با کانفیگه این میخوام جایی سراغ دارین بگین:
Ram: 8 GB DDR3
Cpu: Intel 2670QM 2.2.GHz Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
VGA: Nvidia GeForce GT 555M 2G DDR3
امکاناتش : BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Lcd: FullHd
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن!
10 تا فروشگاه هستن که میتونی تماس هم بگیری
درباره ی قیمت sl هم من اصفهان 1850 قیمت دارم .... همین دیروز
سلام
تو جزییاتش زده صفحه نمایش HD
یادمه FHD هم یه جایی دیدم ، حالا همین دیجی بود یا جای دیگه خاطرم نیست...
براتون یه جا پ خ میکنم ، تماس بگیرین ایشالا با قیمت مناسب بتونین تهیش کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)